Gość: arahat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:17 widac koles malo sie modli o manne - przepraszam o medal- z nieba. czy byl w swiatyni opatrznosci na modlach przed wyjazdem do turynu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Typer Spowiedź Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:19 Jak bedzie źle to lepiej nie rozmieniac się na drobne... ___ Ogladaj mecze na żywo za darmo! Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin! Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo kiedy ten coraz gorszy malysz skonczy kariere? IP: *.ny5030.east.verizon.net 19.02.06, 16:16 Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: kiedy ten coraz gorszy malysz skonczy kariere 19.02.06, 17:55 Zauważcie taką prawidłowość.Te nasze tzw."gwiazdy"jak właśnie Małysz,Hołowczyc czy Jędrzejczak mieli sukcesy,byli na szczycie a jednak musieli się jeszcze umoczyć w przeróżne,na ogół durnowate reklamy.Szczyt formy,a co za tym idzie wyśmienite rezultaty zaczęły szybko mijać.Kasiorka za głupkowate reklamy też już dawno się rozeszła.Kim dzisiaj jest Hołek,Jędrzejczak czy Małysz?Żałosnym wspomnieniem nie tak dawnej jeszcze świetności.Nie trzeba się pchać na siłę tam,gdzie już inni mają więcej do powiedzenia,są lepsi.Małysz robi z siebie błazna.A kiedyś naprawdę bardzo mi imponował,a jego sukcesy cieszyły.Trzeba wiedzieć,kiedy odejść-vide Hannavald. GG 2930818 52°19' N, 20°57' E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: kiedy ten coraz gorszy malysz skonczy kariere IP: *.cable.mindspring.com 19.02.06, 19:21 > Kim dzisiaj jest Hołek,Jędrzejczak czy Małysz?Żałosnym > wspomnieniem nie tak dawnej jeszcze świetności.Nie trzeba się pchać na siłę > tam,gdzie już inni mają więcej do powiedzenia,są lepsi.Małysz robi z siebie > błazna.A kiedyś naprawdę bardzo mi imponował,a jego sukcesy cieszyły.Trzeba > wiedzieć,kiedy odejść-vide Hannavald. A ci inni - lepsi to juz beda skakac swietnie w nieskonczonosc? Hannavald jest dla ciebie przykladem jak dobrze skonczyc kariere? No tak, stoczyl sie na dno bardzo szybko, frustracja przeszla w depresje - to i dobrze ze rzucil narty w kat. Wzor znakomitosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: kiedy ten coraz gorszy malysz skonczy kariere IP: *.bchsia.telus.net 19.02.06, 20:04 Jedrzejczak na MS w 2005 roku pobila wlasny rekord swiata i zdobyla zloty medal (+ inne medal), a potem miala ten wypadek, wiec nie wiem o co Ci chodzi? Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kiedy ten coraz gorszy malysz skonczy kariere IP: *.lsanca.fios.verizon.net 19.02.06, 18:27 jestes glupi, nic sam nie osagnoles, a jezeli to napewo nie na taka skale bo gdybys mial wielka kariere to bys Malysza rozumial i sie o wiele mondzej wypowiadal ! Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: kiedy ten coraz gorszy malysz skonczy kariere 19.02.06, 18:32 Gość portalu: Janek napisał(a): > jestes glupi, nic sam nie osagnoles, a jezeli to napewo nie na taka skale bo > gdybys mial wielka kariere to bys Malysza rozumial i sie o wiele mondzej > wypowiadal ! GRAMATYKA KOLEGO,GRAMATYKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kiedy ten coraz gorszy malysz skonczy kariere IP: *.lsanca.fios.verizon.net 19.02.06, 18:41 Moze gramatyka ale nie glupota czy zlosliwosc. I may not be able to conjugate like you but can still read and see how little you have to offer in your comments or observations. If you like we can exchange notes in English. Your call. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: kiedy ten coraz gorszy malysz skonczy kariere 19.02.06, 18:49 Gość portalu: Janek napisał(a): > Moze gramatyka ale nie glupota czy zlosliwosc. > I may not be able to conjugate like you but can still read and see how little > you have to offer in your comments or observations. If you like we can exchange > > notes in English. Your call. LOL,jestem pod wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kiedy ten coraz gorszy malysz skonczy kariere IP: *.lsanca.fios.verizon.net 19.02.06, 18:53 Very Good. So now let's write something better. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kiedy ten coraz gorszy malysz skonczy kariere IP: *.lsanca.fios.verizon.net 19.02.06, 18:35 Ten coraz gorszy Malysz, bez formy byl w pierwsze dziesiatce czy pietnasce - na swiecie. W kturej pierwszej diesiatce - na swiecie, Ty kiedys byles - pomysl i powiedz nam wszystikm. Jezeli nie mozesz na swiecie to chociaz tutaj powiedz cos wartosciowego - cos w pierwszej dziesiatce. Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie Re: kiedy ten coraz gorszy malysz skonczy kariere 20.02.06, 09:40 a kiedy ty skonczysz pisac pierdy? masz zal bo siedząc przed tiwi w tandetnym fotelu, ze nie masz juz powodu aby walnąc sete pod niedzielnego schabowego? tak trudno dostrzec, ze Małysz zrobił z nawiazką to co do niego nalezało? juz zapomniałes o 2 medalach na olimpiadzie? juz zapomniałes o tytułach mistrza świata? juz zapomniałeś o zdobytych pucharach swiata? co on powinien zrobic aby takie miernoty jak ty były zadowolone? Czy zauważyłes jego skromnosc sie nie zmieniła? Czy zauważyłes, ze nie szuka winy poza soba? Czy zauwazyłes jak bardzo boli go brak formy i ze doskonale zdaje sobie sprawe z tej słabosci? Czy takie pierdy jak twoje moga dodac mu motywacji do szukania formy? Nie uległem malyszomani, nie ogladalem konkursow, nie darłem sie leeec Adaaaam leeeec, nie jezdzilem na skocznie, ale mam ogromny szacunek dla niego za osiagniecia jakie ma juz na koncie! To jeden z najbardziej utytułowanych sportowcow w naszym kraju. Te medale i puchary naleza do niego i nikt mu ich nie odbiera! Wiec takie pierdy miernot bazgrzacych na forum wkurzaja mnie na maksa! Kup sobie "amadeusza" np. wydanie GW, obejrzyj, na koncu jest taka scena gdy Salieri błogosławi wszystkie miernoty świata...uklęknij i przyjmij błogosławieństwo Salieriego z pokora! Odpowiedz Link Zgłoś
rysovek Gratuluje Adam! Nie udało sie ale... co z tego? 19.02.06, 10:20 I tak dużo "dla nas" już zrobiłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlee Re: Gratuluje Adam! Nie udało sie ale... co z teg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:11 Ludzie malo co pamietaja. To co zrobil ile emocji nam dal. Nie zapomne do dzis jak caly pub krzyczal Adam Małysz kiedy skakal w najlepsze. To sie pamieta te emocje. Polacy to taki specyficzny narod pamietaja tylko to co jedli wczoraj na obiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Gratuluje Adam! Nie udało sie ale... co z teg IP: *.fbx.proxad.net 19.02.06, 11:14 Zgadzam sie. Te chwile byly niezapomniane. Dziekujemy ci Adamie i Powodzenia w Vancouver!!! "Zwycięzca ma wielu przyjaciół, zwyciężony ma dobrych przyjaciół." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@r@s Re: Gratuluje Adam! Nie udało sie ale... co z teg IP: *.szkola.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:45 Świetny cytat, a jaki prawdziwy... Odpowiedz Link Zgłoś
ksin Re: Gratuluje Adam! Nie udało sie ale... co z teg 19.02.06, 11:22 Ja pamietam i za to mu chwala, tylko obecne biadolenie tej presji o tym ze mu koledzy nie pomagaja nie ciagna tego razem z nim, to jest zwalanie braku wynikow na innych. A czy Ci koledzy maja pracowac na jego kase bo jemu sie juz niechce? W swietle jego wypowiedzi, innej barwy nabiera wyrzucenie M.Rutkowskiego z kadry. Bo to przecie AM zalil sie przed zarzadem, ze niektorzy ise nie przykladaja.' Czyzby zazdrosc , tudziez obawa przed starta statusu gwiazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pemat wygrywał, bo jest Polakiem IP: *.swidnica.mm.pl 19.02.06, 11:20 a ty "11" jesteś małym zakompleksionym ludzikiem, o ograniczonych horyzontach i mentalności niewolnika, żal mi cię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też 11 Polaki to durnie, zgadzam się, a zwłaszcza tego IP: 87.207.120.* 19.02.06, 11:52 typu co pemat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Polaki to durnie, zgadzam się, a zwłaszcza t IP: *.lsanca.fios.verizon.net 19.02.06, 18:49 Raczej Ty - some of the comments here are so sad, they represent so little information and go out of their way to hurt anyone they can, Malysz, each other, etc. Can some of you - the pissed-off, the petty and the obnoxious stay off line? Don't say anything. If you could analyze the jumps, the form, the training it would be a big improvement. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzcinek Spowiedź Małysza IP: *.ppp.tiscali.fr 19.02.06, 10:23 Najwyzszy czas, zeby pojawili sie zmiennicy... a tu NIC... , fatalne swiadectwo dla PZN i calego systemu szkoleniowego ... przede wszystkim rozmawialo sie o budowie nowych skoczni ... o reklamach na stroju Adama , zabraklo konstruktywnej rozmowy o zmianie systemu szkolenia i pracy z mlodymi ludzmi. Najwidoczniej panowie pod krawatami zaslepieni sukcesami Adama i pewnie przy okazji rowniez nabijaniem kieszeni zapomnieli o tym, ze kiedys Adama bedzie musial ktos zastapic ... i co teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: Spowiedź Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:41 Od kilkunastu miesiecy forma Malysza byla b.slaba.Nic nie zapowiadalo,ze sie ona zmieni na lepsze. Propaganda TV oraz Tajnera/Kutina mimo to zajmowala sie jedynie oglupianiem polskiej, niedoedukowanej publiki.Nie bylo zadnych zmian. To typowy polski syf,ktory jaskrawo widza obecnie nawet analfabeci sportowi. W krajach, ktore zdobywaja medale miernot nie pielegnuje sie, natychmiast podejmuje sie decyzje, ktore gwarantuja zmiany na lepsze. Z drugiej strony nie ma sie co dziwic,ze polski sport to dno. Polacy sa najmniej aktywnym fizycznie narodem w Europie. Do sportu zas trafia b.wielu sportowcow bez zadnego formalnego wyksztalcenia co przeklada sie pozniej na wyniki i utrudnia prace dobrym trenerom(jezeli sie tacy trafia). Reasumujac : polski sport to fizyczne i intelektualne dno,ktorego nie ma sensu finansowac z panstwowej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarekopalek mamy za to nad wyraz sprawnych działaczy 19.02.06, 10:59 którzy wiedzą jak i gdzie zachachmęcić kaskę dla siebie. w tym to oni są sprawni. no bo trzeba nie lada umiejętności i siły przebicia, by wszystkim dokoła udowodnić, że na jednego zawodnika potrzeba 100 zarządzających. tak można tylko w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:Ed Re: Spowiedź Małysza IP: 212.122.215.* 19.02.06, 16:50 Brawo Fajny Tekst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic_Adama Re: Spowiedź Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:25 No nie jest tak źle do końca!! Przecież ruszył Lotos Cup, czyli cykliczne zawody, w których poszukiwani są następcy Adama. Startują w nich dzieci od 10 roku zycia, zainteresowanie całkiem spore wśród góralskiej młodzieży:) Już widać pare talentów, trzeba tylko trzymac je z daleka od redaktora Kurajewskiego ;) W tym kraju powoli optymizm staje sie towarem deficytowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic_Adama Re: Spowiedź Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:28 Przepraszam oczywiście redaktora Kurzajewskiego, mała literówka wkradła się do mojego postu:) W ogóle to niech cała redakcja sportowa TVP na razie da im spokojnie potrenować :) Odpowiedz Link Zgłoś
macho_k Spowiedź Małysza 19.02.06, 10:26 Za to kocham Małysza :) Wielki Mistrz, być może największy polski sportowiec w historii, powiedział mądre słowa... Sam mam w życiu pasję i życzę Ci Adam, żebyś zamknął usta wszystkkim krytykom za 4 lata w Vancouver :) PS. Kiedy Adam zaczynał wspaniałą serię zwyciestw na przełomie 2000/2001, przechodziłem straszne załamanie nerwowe, z którego mogłem już nie wyjść. Twoje sukcesy pomogły mi przetrwać i uwierzyć, że wciąż jest jeszcze nadzieja. Dzięki Ci Adamie, na Zawsze z Tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Tajner Re: Spowiedź Małysza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:29 A ja powiem tylko tyle: www.swiat-perel.pl najlepszy sklep z biżuterą!!! Kupiłam sobie piękne kolczyki i jestem bardziej szczęśliwa niż po zwycięstwach Adama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgdgd Re: Spowiedź Małysza IP: *.aster.pl 19.02.06, 10:30 wyważona wypowiedź. Trzy lata był najlepszy - to powinniśmy zapamiętać przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygota Re: Spowiedź Małysza IP: *.au.poznan.pl 19.02.06, 10:32 jest życie po Małyszu: www.tutej.pl/cms.php?i=7949 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noico Niewielu zrobiło w polskim sporcie tyle co Małysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:34 A już na pewno nikt nie zrobił tyle w polskim sporcie zimowym. Trzymaj się Adam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk smutno sie zrobilo.. i pusto... IP: *.devs.futuro.pl 19.02.06, 10:39 a padalce typu schuja triumfuja. Dzieki Adam za wszytsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirrek PAJAC!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:43 Dlaczego teraz nie zapyta tego GRZESIA gdzie forma????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w arahat przeczytaj swojego posta jeszcze raz i wsty IP: *.devs.futuro.pl 19.02.06, 10:47 dz sie, bardzo sie wstydz. daj do przeczytania rodzicom, niech popadna w depresje kogo splodzili.kolegom nie pokazuj bo ich nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 wsydze sie za ciebie i twoj wybor pisuarow 19.02.06, 12:16 zobacz co tak smierdzi w twoim moherowym berecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faken Ale durna miernota z tego arahata IP: *.e-wro.net.pl 19.02.06, 18:13 Przyglupie, trzeba tylko wspolczuc twoim rodzicom. Nadajesz sie jedynie do kopania rowow pod nadzorem. To musialo byc dla nich duze rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
imiriam Re: Spowiedź Małysza 19.02.06, 10:48 Moim zdaniem nie ma nad czym lać łez. Pewnie, że szkoda, że Adam Małysz nie dołożył złotego krążka z olimpiady do swojej OGROMNEJ kolekcji medali, ale uważam, że w konkursach olimpijskich wygrywają głównie "przypadkowi" zawodnicy, którzy zazwyczaj ani przed, ani po olimpiadzie nie mają odnotowanych większych sukcesów na swoim koncie, np. Fortuna, Ammann, czy tegoroczni zwycięzcy. Podziękowania za dotychczasowe skoki i zwycięstwa. Tak to jest w tym sporcie, że forma nie trwa wiecznie. Porażka na olimpiadzie jest osobistą porażką Małysza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vital Remains Szacunek, p. Adamie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.06, 10:52 I życzenia, żeby to jeszcze nie był koniec. Bo - chyba - naprawdę wcale nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarekopalek odczepcie się od Małysza 19.02.06, 10:55 chłopak zrobił już dużo. gdzie jest rutkowski, ponoć dwa lata temu coś wywalczył. a gdzie są teraz jego rywale? ile można jeździć na jednym zawodniku? małysz skakał zawsze raczej dobrze. każdy trener chce pracować z takim, co przy małych nakładach daje dobre efekty. gdzie jest bachleda, tajner, skupień, rutkowski pytam się raz jeszcze? wstyd i hańba. kupa menedżerów, doradców, prezesów, szui, hien, bydlaków, co tylko o swych d.@.#.$.&.h. myślą i mówią, że nie ma kasy na szkolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Szacunek narodu dla Adama! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 12:35 Zrobił dużo? On przywoził puchary, zdobywał medale, co jeszcze miał zrobić? Sęk w tym, że to tak słabo się utrwala w naszej pamięci. Patrząc na polskich kibiców to się pewnie odechciewa być sportowcem, bo wystarczy jakieś potknięcie albo schyłek kariery (NIKT nie jest wiecznie młody) i tysiące polaczków sprzed telewizora utopią w szklance wody. Przykre jest, że Adam pomimo przeminięcia już mistrzowskiej formy nadal jest najlepszym z Polaków. Coś musi nie grać w szkoleniu młodej kadry, wysukiwaniu młodych talentów. Wktótce może się okazać, że do następnej olimpiady Polska już w ogóle nie będzie znana ze skoków narciarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.gajowniczek wogule niebendzie znana 19.02.06, 15:44 wieże w to że do nastempnej olimpiady polska wogule niebendzie znana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Spowiedź Małysza IP: *.mpm.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:59 Zal mi autora tego wątku a jeszcze bardziej TV publicznej i poziomu jej komentatorow sportowych. Nie robcie z faceta robota. Cztery lata sukcesow to precedens w polskim sporcie. Facet ma prawo miec doła, ma prawo splunąć gdziekolwiek i kopnąc w cokolwiek. I tak jest wielkim sportowcem daleko przed innymi. Warto to sobie uświadomić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Spowiedź Małysza (Problem sukcesu w Polsce) IP: *.fbx.proxad.net 19.02.06, 11:11 Problem jest tego typu, ze Polska ma tak malo dobrych sportowcow, ze jesli ktos stanie sie choc troche lepszy to od razu jest stawiany pod presja opinii publicznej. Taka 'Gazeta' np wie wszystko o Dudku. Kiedy chodzi do toalety, jakie ma szanse na powrot do pierwszego skladu, itp. Sportowcom potrzeba spokoju, a nie niecierpliwych atakow ze strony dziennikarzy i publiki "Kiedy beda dobre wyniki???". Slowo klucz, to CIERPLIWOSC. Wielu noszących szpady obawia się gęsich piór. William Shakespeare ("Hamlet") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Spowiedź Małysza (Problem sukcesu w Polsce) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:26 Adam Wspaniały!Tak Go zapamiętam i jestem szczęśliwa,że mogłam przeżyć wszystkie Jego zwycięstwa,że tyle dni było naznaczonych narodową euforią,dzięki Niemu.Kochaliśmy Małysza wszyscy,a dziś kochają Go tylko ci,którzy kochali naprawdę:)Samo życie...Natomiast TVP...Szkoda gadać.Zenujący poziom dziennikarzy,którzy mają tylko jeden cel-tak ogłupić widza,by tylko oglądał,oglądał,oglądał...OGLĄDALNOŚC!!!To jedyny cel-złoty cielec.A że kosztem rozbudzonych płonnych nadziei kibiców?(Kto by się z nimi liczył-ważna kasa!!!).Że kosztem Adama,który tym wybujałym nadziejom nie sprosta...Kto by się z nim liczył?Na pewno nie TVP i prezesi wszelkiej maści...ZGROZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Spowiedź Małysza IP: *.fbx.proxad.net 19.02.06, 11:17 Gość portalu: arahat napisał(a): > widac koles malo sie modli o manne - przepraszam o medal- z nieba. czy byl w > swiatyni opatrznosci na modlach przed wyjazdem do turynu??? CZY TACY DEBILE JAK TY JESZCE MIESZKAJA W POLSCE??? Odpowiedz Link Zgłoś
geos Adam - ja ci gratuluję! 19.02.06, 11:21 Uważam, że zrobiłes tyle ile sie da, wyciągnąłeś polski sport na wyżyny. Za to wielkie dzieki. Masz prawo odpocząć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:28 Nie wiem, jakie będą dalsze deczyje dotyczące kaierery, ale ja dziękuję za to co było! 3 x PS, 3x złoto na MS, srebro MS, medale olimpijskie plus mnóstwo emocji radości. Jeśli nawet Małysz zdecyduje się skakać dalej i nie bedzie łapał się do "30" ma prawo to robić- dla własnej przyjemności i nikt nie ma parwa krytykowac. Należy mu się za tp , co zrobił. Przypominam tylko, ze w Nagano zajął 49 i 50 miejsce w konkursie ( ostatnie), później nastąpiły zmiany... Wszelcy krytycy i krytkanic niech najpierw zadadzą sobie pytanie, czy w swoim życiu zawodowym osiagnęli choć 10 procent tego, co Małysz, dopiero później niech próbują rzucać kamieniami. Jeszcze raz dziękuję! PS> A sytuacja w poslkich naratach , związkach sportowych to całkiem inna sprawa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@r@s Ja również dziękuję Panie Adamie IP: *.szkola.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:51 i życzę jeszcze paru lat dobrych dwóch skoków w konkursie... Swoim wnukom za wiele lat będę opowiadał, że miałem to ogromne szczęście oglądać Pana w akcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: Dziękuję naszemu Adasiowi IP: *.cable.ubr05.wolv.blueyonder.co.uk 19.02.06, 11:57 Nigdy nie zapomnę uroku i szczęścia, które wniósł Adam do naszego życia na obczyźnie. Z żoną , jesteśmy już dobrze po siedemdziesiątce, nie mogliśmy się doczekać następnych skoków i te kilka dni między zawodami, zdawały ciągnąć się w nieskończoność, ale dopiero podczas zawodów życie w naszym domu zamierało, przyklejeni do telewizora, nie rozmawialiśmy, nie odpowiadaliśmy na telefony, ani na pukanie do frontowych drzwi, aby nie uronić ani jednej sekundy ze szczęścia, które Adam potrafił nam sprawić, A gdy nasz Orzeł wzbijał się w powietrze i szybował wyżej i dalej, nad wszystkimi orłami z całego świata, ryczeliśmy zalewając się łzami, z radości i dumy jaką napajał nas nasz Adamek, jak go żona nazywała, że my też należymy do tego narodu z którego wywodzi się nasz Bohater. Często wracamy do tych chwil i jesteśmy szczęśliwi że to właśnie w naszym życiu , żyje nasz Adamek i mogliśmy przeżywać te chwile dumy że jesteśmy Polakami. Adasiu, serdeczne dzięki za wszystko, Pozdrawiamy, Julek wraz z Lusią z Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
cezary1929 Re: Dziękuję 19.02.06, 12:00 Nigdy nie zapomnę uroku i szczęścia, które wniósł Adam do naszego życia na obczyźnie. Z żoną , jesteśmy już dobrze po siedemdziesiątce, nie mogliśmy się doczekać następnych skoków i te kilka dni między zawodami, zdawały ciągnąć się w nieskończoność, ale dopiero podczas zawodów życie w naszym domu zamierało, przyklejeni do telewizora, nie rozmawialiśmy, nie odpowiadaliśmy na telefony, ani na pukanie do frontowych drzwi, aby nie uronić ani jednej sekundy ze szczęścia, które Adam potrafił nam sprawić, A gdy nasz Orzeł wzbijał się w powietrze i szybował wyżej i dalej, nad wszystkimi orłami z całego świata, ryczeliśmy zalewając się łzami, z radości i dumy jaką napajał nas nasz Adamek, jak go żona nazywała, że my też należymy do tego narodu z którego wywodzi się nasz Bohater. Często wracamy do tych chwil i jesteśmy szczęśliwi że to właśnie w naszym życiu , żyje nasz Adamek i mogliśmy przeżywać te chwile dumy że jesteśmy Polakami. Adasiu, serdeczne dzięki za wszystko, Pozdrawiamy, Julek wraz z Lusią z Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
stop_pisuarom Porzadny chlopak - nie jedzie po trenerze a moglby 19.02.06, 11:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastuch może odpuść IP: *.telnet.krakow.pl 19.02.06, 11:37 Adam, zrobiłeś dla całej Polski i wszystich Polaków wiele. Ale po co masz rozmieniać się na drobne?? Czy nie wolisz, żeby kibice zapamiętali Cię jako święcocego tryumfy zamiast zajmującego ogony na konkursach??? Ja osobiście chciałbym pamiętać Twoje najlepsze lata. Przecież nie musisz już nikomu nic udowadniać. Co prawda polskie skoki wrócą bez Ciebie do bagna, ale cóż, taka jest ich kondycja i ich miejsce... Ty byłeś wyjątkiem który potwierdza regułę. Jeszcze raz Wielkie Dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Spowiedź Małysza 19.02.06, 11:37 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Spowiedź Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:55 Dzięki za wszystko. I tak jesteś wielki. igrzyskaolimpijskie.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halny Re: Spowiedź Małysza IP: *.server.ntli.net 19.02.06, 11:58 A czy Rutkowski jeszcze skacze czy juz rozpil sie na dobre ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiaderko 19 zimowych olimpiad 6 medali Polaków (2 Małysza) 19.02.06, 12:02 I wszystko na temat. Co robi państwo (rząd, działacze) żeby uzdrowić sport? NIC Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka13 Re: 19 zimowych olimpiad 6 medali Polaków (2 Mały 19.02.06, 12:10 Najłatwiej i najwięcej pyskują ci co siedzą w fotelu przed telewizorem i piwsko żlopią . GRATULACJE PANIE ADAMIE . POTWORNIE SIĘ PAN NATYRAŁ. JEŚLI STARCZY SIŁ PROSIMY O JESZCZE . ALE ZA TO CO BYŁO DZIEKI WIELKIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marinez Gdzie Hani? IP: *.elb.vectranet.pl 19.02.06, 12:07 A gdzie Hani? Gdzie Jussilainen? Gdzie Schmitt? Tylko MAlysz potrafi tak dlugo dobrze skakac. Dajcie mu spokoj Odpowiedz Link Zgłoś