Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szaranowicz musi odejść

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 07:21
    Chyba pora najwyższa. Temu panu powinno się czym prędzej podziekować. To że
    Kuttela wymawia na 10 różnych sposobów to pół biedy ale te buraczane dygresje
    o męskości i jakaś podskórna germanofobia która wyziera z jego zasfacynowania
    tym że coś niemcom nie wychodzi to jest już hardcore którego przecietny kibic
    nie zniesie. Ja rozumiem pośmiać sie z głupiego fajnie ale aby tak co tydzień?
    To staje sie nużące i szkodliwenie tylko dla zdrowia ale i dla kraju.
    Ot palnie coś o Kuttinie - gó..arzu. No co ma sobie taki Horngacher, Kuttin ,
    piękna Nicolle do której Szaran wzdycha (może to jakaś freudowska zawiść) o
    Polsce i Polakach. Debile i niedorozwoje. Szaranowicz zwolnił już niejednego
    trenera swoim głupim gadaniem. Pora zwolnić i jego
    Szaranowicz musi odejść! (chyba se shirta takiego zrobie i stane w przyszłym
    roku pod krokwią)
    Obserwuj wątek
      • pyrzyce Re: Szaranowicz musi odejść 22.02.06, 14:54
        Miklas odsunęli kiedyś za niefortunne zarzuty wobec Hannawalda. Tym razem
        Szaranowicz przegiął z nagonką na Kuttina. Szaranowicz musi odejść! Zamawiam
        koszulkę.
        • Gość: ssss Re: Szaranowicz musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:08
          z tego co się kiedys dowiedziałem to temat "wpadki miklasa" rozrobił w mediach
          właśnie jego kolega - Włodzimierz. Chodziło o to że Szaran nie miał wejścia na
          skoki a okazja się wydarzyła no i włodek skutecznie na wizji sponiewierał
          miklasa. coś podobnie jak kuttina dostatnio. dziś znów poprzekręcał nazwiska
          biegaczy. Jak ja pamietam jak się nazywa Hielmeset to czemu nie pamięta Szaran?
          Zlustrować trzeba chyba Włodka. Nieusuwalny, niekrytykowalny, wszystkowiedzący.
          Trzeba chyba zajrzeć do teczki bo coś w tym musi być. Przecież kiedyś sportowi
          korespondenci jeżdżacy za zawodnikami po świecie to doskonały materiał na TW.
          Szaran zaczął pracować w TV w stanie wojennym chyba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka