Gość: Sierakow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 23:28 Ten czech mnie wkurza. Wciaz mowi jacy to czesi sa dobrzy. Zarozumialy ci on zarozumialy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mlx Re: Rozmowa z trenerem Liborem Palą IP: hno.* / *.echostar.pl 26.11.02, 23:57 Gość portalu: Sierakow napisał: > Ten czech mnie wkurza. Wciaz mowi jacy to czesi sa dobrzy. > Zarozumialy ci on zarozumialy.... A nie są dobrzy? Denerwują mnie już pytania: a bo to w Polsce nie mamy trenerów? Widać nie mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Rozmowa z trenerem Liborem Palą IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 10:14 Pan Pala tylko wszystkich Czechów i Słowaków zachwala .Oby to nie okazał sie drugi Adi Pinter lub Baniak - dobry fachowiec ale na drugą ligę ,a na pierwszą ...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: Rozmowa z trenerem Liborem Palą IP: proxy / 195.193.202.* 27.11.02, 10:40 Gość portalu: Andrew napisał: > Pan Pala tylko wszystkich Czechów i Słowaków zachwala .Oby to > nie okazał sie drugi Adi Pinter lub Baniak - dobry fachowiec ale > na drugą ligę ,a na pierwszą ...?? Pinter? On był dobry na 3 lige. Lepiej niech zatrudnią młodego polskiego trenera- np. Zamilski- ten od juniorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRZY Re: Rozmowa z trenerem Liborem Palą IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 17:12 Czy nie ma na swiecie innych ternerow??? Z calym szacunkiem dla tego pana, ale kim on jest? Ludzie czekaja na niego jak na zbawienie. Oby byl warty tylu staran. Nie tylko sam pan Pala jest na swiecie. Sa inni, lepsi, tylko trzeba sie rozgladnac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabi Re: Rozmowa z trenerem Liborem Palą IP: 212.244.177.* 28.11.02, 12:44 jest taki trener w Polsce o którym niektórzy już zapomnieli. Moim skromnym zdaniem niesłusznie. Jest to Marek Dziuba. Jakby ne było mistrz Polski. Myślę, że jest lepszym trenerem od niejednego pierwszoligowego trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEPI Nie PANIK-ujmy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 20:51 Panik jest w Lechu dopiero od wczoraj, a Wy już wiecie, że mu się nie uda. Spokojnie poczekajmy, może nauczy chłopaków nowoczesnej piłki. Ostatnio zagraniczni trenerzy odnoszą przecież sukcesy w naszej lidze. A z polskich trenerów kogo byście chcieli - Żurka?! Odpowiedz Link Zgłoś