Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Niedzielna refleksja

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 13:54
    Właśnie wróciłem z meczu rezerw, które rozniosły Sokoła Rakoniewice 9:0 na
    Bułgarskiej. Bardzo sympatycznie.
    W Płocku podobno Lech rozegrał bardzo dobry mecz. Na "rezerwach" bylo sporo
    osób, które w Płocku były i opowiadały swoje wrażenia. Z wszystkich wypowiedzi
    wynikało jedno pytanie: "Gdzie jest ten Orlen???" Jak na wielkie gwiazdy i
    ambicje, na tle Lecha wypadli bardzo przeciętnie. Jeśli ktoś ma inne odczucia
    to chętnie poczytam od "naocznych".
    Mamy juz niestety tylko trzy pkt przewagi nad trzecim Świtem, ale Świt gra
    jeszcze z Orlenem i ktoś tu punkty straci.
    Przed nami Szczakowianka- ciężki mecz, ale jestem dobrej myśli. Czarny Koń z
    Jaworzna jest groźny głównie u siebie, więc w sobotę kolejny odcinek serialu :
    Jak rozbić mur?.
    Inaczej chyba, w świetle ostatnich wyników wyglądają remisy Lecha wOpocznie,
    Bełchatowie czy Radzionkowie. Inni rozjeżdżają te zespoły niemiłosiernie (chyba
    jednak straciliśmy a nie zdobyliśmy punkty)
    Frekwencja na 6 meczach I ligi- 20 000. Bez komentarza.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ZKSPETRA Re: Niedzielna refleksja IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 14:22
        Stary ale to przecież Lech w Płocku bardziej "murował" niż grał a nasi nie
        atakowali (chyba słusznie bo kontry umiecie przeprowadzać raz nawet by jedna
        wpadła prawie).
        Napewno zaprezentował się gorzej od nas więc ci co byli u nas trochę
        przesadzili. Nie wiem czego się spodziewali? AC Milan? Moim zdaniem i tak Petra
        oraz Lech grają lepiej niż takie zespoły jak Stomil,Groclin albo ostatnio
        grający w rzadkim jak kupa składzie Widzew

Dobra spadam.
        Pa
        • Gość: ***** Re: Niedzielna refleksja IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 16:56
        • Gość: Sergio Re: Niedzielna refleksja IP: *.echostar.pl 15.10.01, 00:27
          Byłem na meczu i nie zauważyłem, żeby któraś ze stron miała miażdżącą przewagę.
          Do Orlenu-Petry należała pierwsza połowa, nasi niewiele działali w ataku, do
          Lecha zaś większość drugiej. Jeśli chodzi o nieuznaną bramkę dla Lecha to
          uważam, że piłka przekroczyła linię bramkową (od nas było to dobrze widać) ale
          nie będę wycierał łez w rękaw z powodu, że gol był nieuznany. Z drugiej zaś
          strony Orlen też coś wsadził, ale też bez rezultatu, dlaczego to nie wiem bo
          sytuacja była z drugiej strony. Nie oszukujmy się oba zespoły zagrały tak, że
          remis nikogo nie krzywdzi - przynajmniej jeśli chodzi o grę. Jeszcze raz
          powtarzam, że Wojciechowski jako napastnik jest nieprzydatny, Ślusarski
          zaprezentował się trochę lepiej a Bugiego wyłączyli z gry. Muszę powiedzieć, że
          na tym tle całkiem przyzwoicie zagrał Golina. Jego fani na tym forum pewnie się
          ucieszą. Szkoda tylko, że nasi wygwizdali Maćkiewicza, bo z tego co pamiętam to
          poszedł do Płocka za długi Lecha a nie z miłości do ziemi mazowieckiej. Czy się
          mylę?
          pozdro :-)))
          • Gość: misza Re: Niedzielna refleksja IP: *.elite.com.pl 15.10.01, 09:50
            Również na meczu rezerw było widać,że Wojciech to nie jest zawodnik na ligę
            (strzelił dwie bramki, ale dobijając do pustej po zagraniach Tyszkiewicza,
            który wypadł znacznie lepiej.
      • Gość: salog Re: Niedzielna refleksja IP: 195.216.103.* 15.10.01, 09:43
        Jak zwykle mądrze Misza. Wiem,że trudno wybrzydzać na nasze wyniki, ale też
        myślę,że na wyjazdach tracimy punkty niż zyskujemy. Kolejorza stać na
        zwycięstwa a my gramy zawsze na 0:0 (choć piłkarze i trenertemu zaprzeczają!
        Mecz z Orlenem widziałem w TV i musze przyznać, że był słabiutki. Podobał mi
        się u nich jedynie ten Milla i myślałem, że można by go kupić ale dziś w
        Wyborczej czytałem, że on zakochany w Legii... Rodzi się tylko jedno pytanie:
        kto chciał płacić tyle kasy za Sobolewskiego (1,5 mln
        marek)!!!!!!!!!!!!!!???????????.
        Szczakowiankę pukniemy bo sobie odpoczniemy. Żarty się skończyły. Niech się nas
        zaczynają bać
        • Gość: miczel Re: Niedzielna refleksja IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 14:11
          Maćkiewicz to kolejny nieudany nasz transfer.Tez slyszalem ze przeszedl do
          Plocka w rozliczeniu,i grał troche na poczatku.Teraz to taka sama kłoda,jak
          niegdys Malocha,którego w Widzewie nawet do konserwacji murawy nie chcieli.Byl
          teraz na liscie transferowej,ale nikt go nie kupil,i w sumie nie ma co sie
          dziwic.Zreszta owczesny zarzad narobil pare rewelacyjnych transferow jak paru
          beznadziejnych murzyów i dwóch kalekich amerykanów.Byl tez Agafon i Jurkowski
          (Stomil),którzy skutecznie zasilali kasy plockich clubów i dyskotek.co do
          Sobola to sie mylisz,bo to zawodnik wg najlepszy w Petrze,jedyny który daje z
          siebie wszystko w kazdym meczu przez 90 min.Tak zreszta niegdys Przerada w
          Plocku grywal.A bramki dla Lecha nie bylo,nie za to ze pilka przekroczyla/nie
          przekroczyla linie bramkowa,ale za faul na Krupskim.To narazie tyle,powodzenia
          ze Kuflami(w Jaworznie robią szklanki i kufle do piwa-sa prawie ze
          monopolistami hehe:))Jeszcze jedno:ile kosztuje Tyrajski?:))
          Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka