Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gratulacje, podziekowania itd...

10.04.06, 11:06
    Na początku bardzo serdecznie gratuluję wszystkim uczestnikom, Mistrzostwa
    stały na wysokim poziomie i cieszę się, że mogłem je sędziować... Gratuluje
    Mediom i Kamolom mistrzostwa. Gratulacje dla ŚKC za osiągnięcia Klubowe...

Gratulacje dla organizatorów (choć miałem z tym trochę pracy, to jak na taki
    czas przygotowań było ok.)... a drugie moje zastrzeżenie do organizatorów to:
    nie chcieli mi dać gatek od sponsora ;-)) Dzięki Łukaszu za pomoc w
    znalezieniu noclegu w zatłoczonej Łodzi... i nocne zwiedzanie tegoż miasta ;-
    )
    Dziękuję chłopakom za pomoc w nocnym przygotowaniu lodowiska na sobotnie i
    niedzielne mecze....

Dziękuję wszystkim uczestnikom za to, że nie robili większych problemów
    Komisji Sędziowskiej, nie marudzili za dużo ;-)))

Wszystkich, których ew. uraziłem podczas podejmowania decyzji, prowadzenia
    spotkań bardzo przepraszam, ale sędzia musi być bezwzględny ;-)

Dzięki chłopaki (Bartku, Grześku, Andrzeju) za pomoc na lodzie i w biurze
    organizacyjnym...

Dziękuję za wyrazy sympatii i życzliwości.

Na koniec wszystkim z którymi nie zdążyłem się pożegnać mówię: „do
    zobaczenia!!”, musiałem opuścić lodowisko przed dekoracją, ale pociąg nie
    chciał na mnie czekać...

Pozdrawiam
    hubert
    Obserwuj wątek
      • zielgora zdjęcia.... 10.04.06, 11:29
        hmm... z tym mam jeden problem... mianowice mijsce na serwerze, nie ma go....
        ale jeśli Łódź nie umieści ich na swojej stronie (bo z finałów i eliminacji im
        zgrałem) to... piszcie na maila, po świetach może wyslę po płytce do
        Klubów... ;-)

• damiahn Re: gratulacje, podziekowania itd... 10.04.06, 13:16
        ja też przyłączam się do podziękowań. Przede wszystkim organizatorom za
        stworzenie w tak krótkim czasie takich mistrzostw...
        sędziom za "nie drukowanie" spotkań... ;)
        Wygrywającym, pokonanym i całej społeczności curlingowej za stworzenie
        niezapomnianych chwil, fantastycznej atmosfery...
        dla mnie osobiście niezapomnianych do końca życia... ;)
        ps. Ciekaw jestem ile z tych gratulacji było szczerych... ;)
        i w imieniu ŚKC Katowice chciałbym przeprosić wszystkich za te szowinistyczne
        nutki w stylu:
        ŚKC ŚKC najlepszym klubem jest... :D
        wybaczcie nam nasze słabości - wierzę, że swoim zachowaniem członkowie klubu
        pokazują, iż curling to gra dżentelmenów - jeśli nie to proszę na priva
        nazwiska, opis sytuacji, mapka oientacyjna - pociągniemy do
        odpowiedzialności... ;)
        • gen.wlochy Re: gratulacje, podziekowania itd... 10.04.06, 14:16
          Czekamy z niecierpliwoscia na jakies narzekania :-)

A tak powazniej to chcialbym napisac, ze w przygotowaniach do turnieju
          finalowego udalo sie wczesniej podzielic obowiazki organizacyjne pomiedzy PZC a
          Chili AZS Lodz i chcialbym tu publicznie podziekowac PZC i Andrzejowi
          Janowskiemu za wziecie na siebie duzej czesci obowiazkow i wypelnienie ich w
          100%, dzieki czemu moglismy spokojnie zajac sie reszta.

• pntb1 Re: gratulacje, podziekowania itd... 10.04.06, 14:10
        Moje serdeczne podziękowania dla:
        1. Organizatorów - bo dzięki Łukaszowi i sprawnie działającym łodzianom impreza
        została uratowana i odbyła się w wielkim stylu: były świetnie przygotowane tory,
        efektowne tablice wyników, relacje prasowe, sprawne biuro zawodów oraz medalista
        olimpijski wręczający nagrody. W tym również ukłony dla icemasterów, bo lód był
        szybki jak w Pradze.
        2. Sędziów - bo nie było Was widać, ale też nie było widać błędów, za to było
        widać turniej piękny jak w Eurosporcie
        3. Uczestników - gra z Wami była wielką przyjemnością, bo poziom był wysoki,
        wyrównany, a atmosfera prawdziwie curlingowa
        4. Komisji Szkolenia - bo dzięki Waszym uwagom regulamin się sprawdził i nikt
        nie czuł się pokrzywdzony (no chyba, że przez własnego skipa, który wszystko
        zepsuł, ale on jest zawsze winny ;-)))
        5. Kibiców - myśmy mieli naprawdę kibiców i mam pewność, że się nie zawiedli

Chciałbym zagrać taki turniej z Wami jeszcze raz, choćby jutro!
        Paweł
        • ccckb Re: gratulacje, podziekowania itd... 10.04.06, 14:54
          Ja tez, ja też
          Chciałam bardzo przyłączyc się do podziękowań.
          Dla organizatorów: Lukasz, gdyby nie wy... Było super
          i dla sędziów: :-)))))))))))))

I wielkie gratulacje dla zwycięzców... Damianie gratulacje tonem drążcym i
          pełnym entuzjazmu (zebys nie miał już zastrzeżeń ;-))))
          I dla dziewczyn. Marto, Agnieszko, Marianno i Kasiu, dzięki za dwa niesamowite
          mecze, które będe pamiętać do końca życia (tym razem, co nie często mi się
          zdarza, pamietam wyniki, endy, poszczególne zagrania :-)))
          I całemu ŚKC (który najlepszym klubem jest, hej), za mecze, kiełbasę z kefirem
          i po prostu towarzystwo!
          Wszystkim przeciwniczkom za dobrą grę :-)))

I tradycyjnie już Cocktalowi - całej mojej drużynie za walkę do końca,
          niesamowitą dojrzałość i hart ducha... Za spalone majtki, za pożegananie
          shakera, za podróż do zamku i wszystko inne... Pamiętajcie, słowami czeskiego
          hitu - laska je diabeł ;-)

Do zobaczenia ze wszystkimi wkrótce. Na Savonie? Mixach??? Turnieju w
          Gliwicach???
          Paaaaaaaa
        • lpiworowicz Re: gratulacje, podziekowania itd... 10.04.06, 15:03

Gratulacje dla najlepszych! Kamole są dla mnie absolutną rewelacją turnieju -
          chodzi o poziom gry a nie o wynik - brawo Panowie!

Jeszcze większe gratulacje dla Pań z MediaCC. Poziom u kobiet był bardziej
          wyrównany niż u mężczyzn i też emocji było zdecydowanie więcej (jeśli chodzi o
          drogę do finału). Z niezłych tarapatów się wyratowałyście dziewczyny :)

Gratulacje i podziękowania dla organizatorów - dobra robota!

I wreszcie podziękowania dla dziewczyn z ŚKC - za świetną grę i stworzenie
          drużyny - to była dla mnie największa nagroda za poświęcony czas :)

Wszystkim uczestnikom i osobom zaangażowanym w organizację turnieju dziękuję za
          wspólną świetną zabawę. Kto nigdy nie był na takich zawodach nie zrozumie ile
          emocji wyzwala curling. Kto jeszcze nie wierzy to odsyłam do dziewczyn, które
          grały tee-shot'a o finał turnieju :D
      • lwilczek Re: gratulacje, podziekowania itd... 10.04.06, 18:04
        A ja w imieniu Krakowskiego Klubu Curlingowego również chciałbym podziekowac
        wszystkim(organizatorom, sedziom, zawodnikow, publicznoiści) wszystko było
        super, emocje niesamowite i rywalizacja na wysokim poziomie. Bedziemy te
        mistrzostwa jeszcze długo wspominać.... :)

Pozdrawiamy Mistrzów z ŚKC i MMC i wszystkich curlerów w Polsce

Dzieki za te 4 dni...
        Lukas
        • hit_and_roll Re: gratulacje, podziekowania itd... 10.04.06, 20:27
          No i wreszcie dotarłem do netu :)

Piękne były te cztery dni, na dodatek zakończone happy endem - dziesiątym w
          finale ;) - spędzone w tradycyjnie wspaniałym gronie ludzi, którzy z każdym
          turniejem stają się chyba coraz bliższą "rodziną" :)

Ode mnie podziękowania sczególne dla:
          - Organizatorów, którzy w tak krótki czas przygotowali świetnie tą imprezę!
          - Sędziów (Grzegorza, Bartka, Huberta, Andrzeja), którzy znosili cierpliwie moje
          prośby o wgląd do protokołów, aby wyniki szły jak najzybciej na strony ŚKC i
          którzy byli, ale ich nie było widać pecjalnie na lodzie... chyba jedynie dłższy
          czas dało się ich zauażyć gdy musieli używać giętkiego cyrkla ;)
          - Wszystkich drużyn, które na lodzie i poza nim wspierały, gratulowały ale też
          wymagały gry na najwyżzym poziomie aby ich pokonać... Szczególne słowa
          podziękowania dla chłopaków z ŚKC Chec Sport Team, z którymi tyle czasu spędzamy
          na lodzie na treningach i w meczach z którymi musieliśmy dać z siebie wzystko co
          najlepsze aby nasz "deal" przedturniejowy się spełnił do końca ;)!
          - Klubu Wa ku'ta Sopot, w tym zczególnie Bartka oraz Kasi za wsparcie i wiarę od
          początku do końca oraz za "zgrupowanie" nocne w Sopocie dzień przed MP!
          - Wszystkich kibiców ŚKC, którzy dotarli do Łodzi albo kibicowali na forum bo
          teraz jak czytam te posty to wiem że emocje sięgły zenitu :)))
          - Chłopaków z ŚKC: Krzysia, Maćka i Karola za stałe, gorące łącze telefoniczne,
          dzięki któremu wyniki MP tak szybko pojawiały się na naszej stronce
          - Wszystkich grających zawodniczek i zawodników ŚKC, którzy pomimo noclegów w
          "hotelu" Syrena, zrobili taki wynik jak było widać!!! :))) Kto był w Syrenie ten
          wie o co chodzi... ;)
          - Dziewczyn z ŚKC za powtórkę wyniku sprzed roku, za stanie się prawdziwą
          drużyną i za emocje w tee shotach...
          - Dla Śląskich Kamoli, które z meczu na mecz stawały się monolitem i w
          decydujących momentach nie odpuszczały!!! Teraz cza na zdwojoną pracę i gramy
          dalej :)

I na koniec gratulacje dla wszystkich drużyn za ciekawy turniej. Dziewczynom z
          Media CC gratuluję złota na które pracowały baardzo długo, Cocktailom pomimo
          zapewne niespełnionych apetytów gratuluję brązu bo w pierwszej trójce wszystko
          mogło się zdarzyć...
          Krakusom gratuluję brązu bo jak się "zaChmurzyło" w turnieju to cieszę się że
          nie staliśmy im na drodze ;)))
          AZS Gliwice gratuluję udanego debiutu w MP, a na koniec mam nadzieję że już
          niebawem spotkamy się znów i znowu w tak miłej atmosferze sprawdzimy swoje
          umiejętności...

Pozdrowionka
          • takeouter Re: gratulacje, podziekowania itd... 10.04.06, 21:36
            Teraz i ja postaram sie coś napisać ;))
            Bardzo mile będe wspominał te 4 dni w Łodzi. Były to naprawde rewelacyjne
            zawody! Kolejna szansa na spotkanie się z tymi wszysktimi wspaniałymi ludźmi!
            To jest jakaś magia tego sportu...

Dziękuję:
            - Organizatorom, którzy dokonali cudu i w tak krótkim czasie przygotowali taką
            imprezę.
            - Sędziom , którzy byli zawsze na posterunku!
            - Wszystkim drużynom z którymi graliśmy i nie mieliśmy okazje zagrać. Dziękuje
            za emocje, chwile radości i te inne ;),
            - dziękuje wszystkim kibicom i tym w Łodzi i tym na forum( jak czytam te
            relacje to przeżywam to od nowa :)...
            - dziękuje wszystkim za potyczki lotki, cymbergaja, bilarda itd ;)

- Dziękuje mojemu kochanemu ŚKC KATOWICE bo ci ludzie są dla mnie z dnia na
            dzień coraz ważniejśi i coraz więcej im zawdzięczam ;) ... Po pobycie w Syrenie
            wiem, że jesteśmy w stanie przetrwać wszystko :)
            - Podziękowania dla Wujka Staszka i Cioci Heli :P za doping i wsparcie ;)
            - Rodzince mojej podziękuje w domu :)
            - Na koniec dziękuje mojej drużynie: Ziemek, Tomek , Adam dziękuje wam za
            wszystko! za gre, rozmowy , wspólne zakupy w żabce z rana :), stały zestaw
            śniadaniowy :) , za ogromne wsparcie i za to że coraz lepiej sie ze sobą
            dogadujemy!

A teraz gratulacje:
            - Tomek, Krzysiu, Piotrek, Damian to był wasz turniej! gratuluje wam z całego
            serca i ciesze się,że to właśnie wy wygraliście z nami w finale! Zagraliście
            świetne mecze i trafiliście najlepiej z dyspozycja jak tylko się dało!
            Zasłużyliście na zwycięstwo nie tylko grą ale tym co zrobiliście i robicie dla
            curlingu!
            - Marta gratulacje już przesłałem ale tu powiem jeszcze raz Bravo Bravo
            Medialne KObiety! :)
            - Dziewczyny nasze! Basia, Justyna, Magda i Magda :) znowu pokazałyście, że
            potraficie zagrać bardzo dobre zawody, dziękuje za emocje w tee shotach które
            oglądałem ze swojego toru grając mecz o finał :) Madzia nie dało sie ciebie nie
            usłyszeć :P
            - Kraków, Kraków! Kraków! Po imporcie 4 zawodnika lokomotywa z Krakowa była nie
            do powstrzymania :) Gratuluje mocno tego 3 miejsca!!! ( a jednak wieczorem w
            sobote miałem racje :)
            - Krysiu gratuluje wam tego że już od 3 lat jesteście na pudle a reszte powiem
            ci jak zadzwonisz do mnie w czasie darmowych minut :P heheheh :)

Dziękuje wszystkim i nie moge się już doczekać kolejnych zawodów i spotkania z
            wami! Nie ukrywam, że jeszcze teraz myśle tylko o curlingu ;) dzisiejszy kolos
            z medycyny będzie potwierdzeniem :P tzn jego wynik :P

To tyle, jeśli o czymś zapomniałem to jeszcze napewno dopisze ;)

• barbarakarwat Re: gratulacje, podziekowania itd... 11.04.06, 09:13
              Również wszystkim wszystkiego gratuluję, dziękuję wszystkim za przyjazd do
              Łodzi bardzo sympatycznie się gra wiedząc, że jest ktoś kto kibicuje i komu
              chciało się przyjechać, szczególne podziękowania dla rodziny Maćka ale również
              dla chłopaków z klubu no i dla Ewy z Gliwic.
              Cieszę się Marto, że macie złoto ale przepraszam, że finał stał na tak niskim
              poziomie.
              • msfmcc Re: gratulacje, podziekowania itd... 11.04.06, 10:55
                Dziekuje Basiu! I nie przepszaszaj ;-)))) Sama wiele razy mi mowilas, ze to
                tylko sport i wszystko moze sie zdarzyc ;-))))

W imieniu Media Curling Team przylaczam sie do gratulacji wszystkim medalistom
                oraz do podziekowan przede wszystkim organizatorom turnieju, sedziom, naszym
                przeciwniczkom i nieustannie naszym najwiekszym kibicom!!!!!!
                Z roku na rok wspolnymi silami robimy coraz to lepsze widowisko!

Gratuluje ŚKC ogromnych sukcecow i tego, ze coraz wyzej pniecie sie w
                klasyfikacji medalowej MP!!!

Mojej drużynie na Forum nie bede dziekowac, powiem tylko, ze dziewczyny
                wykonaly swietna robote w tym sezonie i ogromnie sie ciesze, ze to
                zaprocentowalo!!!

Mam nadzieje, ze juz niedlugo spotkam sie z Wami wszystkimi ponownie, byc moze
                na Mixtach, byc moze na jakims innym turnieju.... ;-))))

Pozdrawiam
                Marta
                • barbarakarwat Re: gratulacje, podziekowania itd... 11.04.06, 12:36
                  msfmcc napisała:

> Sama wiele razy mi mowilas, ze to
                  > tylko sport i wszystko moze sie zdarzyc ;-))))

Tak oczywiście i dalej tak uważam :-))) - zresztą to i w tych Mistrzostwach
                  było bardzo widoczne :-) - raczej chodziło mi o to że widowisko było dość
                  marne :-) już lepsze były nasze "rzuty karne"
      • cover_curling Re: gratulacje, podziekowania itd... 11.04.06, 12:09
        Długo nie mogłem sie zebrać. Wzruszenie odbiera umiejętność logicznego myślenia
        ale czas ochłonąć.
        Serdeczne podziękowania dla organizatorów. Zorganizowaliście bardzo kolorowe
        zawody, lodowisko Bombonierka temu sprzyja, chętnie tam wróce.
        Sędziowie byliście "curli" (to to samo co cool) mysle że to całkiem nie łatwa
        praca tak marznąć i dreptac po lodzie nie mogąc zagrać.
        Wszystkim drużynom dziękuje za wspaniałe mecze, juniorom z Warszawy za ekstra
        enda, a pozostali też nie oddali pola łatwo. Krakowiacy jesteście wielcy !
        Zasłuzyliście na ten medal. Chec Sport Team - wybaczcie chłopaki :) i tak
        jesteście najlepsi, to były dwa barzo trudne mecze szczególnie jak sie dostaje
        na dzień dobry. Wierze, że tytuł do Was szybko wróci i pewnie jeszcze nie raz
        ale nie myślcie że oddamy bez walki :))) W zawodach miedzynarodowych wysoko
        postawiliście poprzeczke, postaramy się nie wypaśc gorzej.
        Podziękowania i gratulacje dla dziewczyn, wszystkie (od Krynicy po Sopot) swoja
        grą dajecie spora dawke emocji, szkoda że curling nie może sie przebic do TV bo
        patrzeć na Waszą gre to przyjemność.
        Szczególne podziękowania dla kibiców. Wasza obecność mobilizowała podwójnie.
        Dziękuje szczególnie
        Chlopakom z druzyny Damianowi - za krytyczne uwagi przed, w czasie i po meczu,
        Krzysztofowi za spokój i brak nerwów i sprzatanie tego co spaprałem, Piotrowi
        za pilnowanie czsu, lini, mnie, ostrą szczote. Wszystkim za wiare w zwycięstwo.

Wszystkim których tu nie wymieniłem serdecznie dziekuje i mam nadzieje że
        spotkamy się wkrotce by poczyścic troszke tafle lodową :)))

P.S nadal sie wzruszam i jestem chaotyczny więc jesli kogoś lub cos pominąłem
        przepraszam. W moim wieku nie zdobywa się laurów tylko mysli o emeryturze....
        ale jak tu teraz mysleć skoro ubyło lat ;)

Curling w Polsce
        • justynazalewska Re: gratulacje, podziekowania itd... 11.04.06, 12:58
          Z mojej strony gratuluję organizatorom świetnej imprezy. Naprawdę było super :)
          Sędziowie wykonaliście dobrą robotę. Gratuluję zwycięzcom! ŚKC Śląskie Kamole i
          Media Team. Naprawdę pokazaliście klase. Krzyś, Damian, Piotr, Sapa marzenia
          się spełniają nie ważne w jakim wieku :) Marta w końcu przełamałyście się :)
          gratuluję :) Żałuję tylko, że mecz nie przyniósł więcej emocji. Chyba jakaś
          niedyspozycja dnia nam przeszkodziła. Już czekam na rewanż ;) Dziękuję
          dziewczynom z ŚKC, że w ciągu miesiąca czasu zrobiłyśmy tak wiele. Wiecie o co
          chodzi. Jest dobrze :)i za te piękne tee shoty brawo dziewczyny brawo. Wielkie
          dzięki dla trenera Łukasza za cenne uwagi, wsparcie i za wszystko :D Gartuluję
          ŚKC CHECSPORT TEAM jesteście wielcy :)Dziękuje wszystkim kibicom ŚKC. Sopotowi
          za wierne kibicowanie jak i również ogromne postępy. Kasiu zawsze mecze z Tobą
          przynoszą wiele emocji :) uff! ;) Gratuluje drużynie z Krakowa jesteście
          zapewne sensacją tych MP. Brawo chłopaki brawo :) Duże brawa także dla drużyny
          Marty Kubak i walki o 3 miejsce :) druzynie Krysi B gratuluje ze 3 rok stoją
          na podium i za tyle emocji podczas meczu z nami i Media Team. Dziękuję
          wszystkim za wspaniałą atmosferę tych MP no i do zobaczenia na mixtach :)
          Pozdrawiam serdecznie
          Justyna :)
          • klaudynka250379 Re: gratulacje, podziekowania itd... 11.04.06, 19:28
            Chciałam podziękować organizatorom za zorganizowanie świetnej imprezy.
            Naprawdę było super :) Sędziowie wykonaliście dobrą robotę.
            Gratuluję zwycięzcom! ŚKC Śląskie Kamole i Media Team. Naprawdę pokazaliście
            klase. Krzyś, Damian, Piotr, Sapa jesteście wielcy!!! gratuluję :)
            Gratuluję także drużynie z Krakowa - chłopaki jesteście sensacją tych MP. Brawo
            brawo:)(mam też wielką satysfakcję z naszego wspólnego meczu w Gliwicach, gdzie
            to MY WA KU'TA was pokonałyśmy- był to super mecz) Duże brawa także dla drużyny
            Marty Kubak i walki o 3 miejsce :) druzynie Krysi B gratuluje I miejsca na
            podium i za tyle emocji podczas finału!!!.
            Dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę tych MP no i do zobaczenia na mixtach :)
            > Pozdrawiam serdecznie:)
            Klaudia

Ps. DROGI łUKASZU!!! Dziękuję za zorganizowanie noclegu dla "bezdomnych"
            sopocianek, gdyby nie TY to chyba spałybyśmy na dworcu, serdzeczne dzieki
            uratowałeś nas!!! Buziki
            • kasia_mcc Re: gratulacje, podziekowania itd... 11.04.06, 23:06
              A na naszej stronie klubowej są już zdjęcia z mistrzostw:)

www.mediacc.curling.pl
              • cover_wielki Re: gratulacje, podziekowania itd... 11.04.06, 23:28
                Fajne foty, czy mógłbym dostać niektóre w oryginalnych rozmiarach :)))
                • konan_wa_ku_ta Re: gratulacje, podziekowania itd... 11.04.06, 23:50
                  A ja nie zaczne od gratulacji podziekowan tylko wrecz przeciwnie ;) :

Normalnie juz was nie lubie, czytam tu taka relacje, ze mam ochote sie
                  pochlastac ze nie moglem pojechac do Łodzi kibicowac...

A tak całkiem napowaznie i w narzuconej konwencji:
                  - wielkie dzieki dla Damiana, Krzyska, Piotrka i Tomka, za to ze dotrzymali
                  danego slowa i byl Slaski final (i tu kolejne slowa zalu w kierunku TVP, bo
                  skoro musialem kisiec w domu, to chociaz mogliby mi to puscic na trojce :P ), za
                  swietna praktyke przygotowania torow (szczegolnie dla Damiana, ze zaufal mi i
                  moglem poszalec z pebla :P ) i za cala impreze wtorkowo-srodowa. Gratulacji nie
                  bedzie bo juz je dostaliscie :P
                  - dzieki dla Macka C za liczne bardzo przydatne uwagi podczas niedzielnych
                  sparingow na eliminacjach w Lodzi, oraz za to ze mi cholernie zaimponowales i
                  dalo mi to ogromna mobilizacje do treningow (wiec juz mozesz zaczac sie bac,
                  troszke czasu i pokonam cie nie tylko w 501-ke ;) Gratulacje dla calej twojej
                  druzyny za miejsce na pudle (ale ja z gory wiedzialem ze z kamolami szans nie
                  macie, to dzieki tajnemu treningowi na naszej olivi i zgrupowaniu u Bartka:P )
                  - Ogromne gratulacje dla Chmury i jego druzyny (teraz moge sie lansowac ze na
                  eliminacjach przegralem tylko z brazowymi medalistami :P ), juz nie moge sie
                  doczekac kolejnego z wami meczu, bo zawsze jest elektryzujaco :P
                  - Gratulacje dla dziewczyn z ŚKC za ponowne vicemistrzostwo, za rok licze na
                  szczyt pudla, jeszcze raz ogromne dzieki za mecz w Gliwicach (najlepszy mecz w
                  mojej dotychczasowej, krotkiej curlingowej karierze)
                  - Gratulacje dla wszystkich medalistow, tych ktorych wczesniej nie wymienilem,
                  po prostu jeszcze nie mialem okazji poznac blizej, ale jeszcze bedzie czas...

No i na koniec jeszcze raz ogromne dzieki dla Pandy, Wiśni, Klaudi, Branchi i
                  Kasi za ogromne emocje podczas oczekiwan na smsa z wynikiem oraz pelne pomeczowe
                  telefoniczne relacje (jak dobrze ze to nie ja place za rachunek ;P )

No i mam nadzieje ze na nastepnych mistrzostwach juz bede (jesli nie jako
                  zawodnik, to chociaz reczniki moge nosic kurde no!!! )

Pozdrawiam
                  Czysc!!!!!
                • bartoszsit Re: gratulacje, podziekowania itd... 11.04.06, 23:56
                  kolej na mnie...
                  trafiłem w końcu do domu, po pracy (mamy wtorek 23:34), a wciąż myśle o Was moi
                  drodzy...
                  nie dane było mi zagrać z Wami, ale wyeliminował mnie nie byle kto, bo brązowy
                  medalista Mistrzostw (brawo, brawo brawo Chmura - dałeś wiarę nam maluczkim)...
                  troszkę obawiam się teraz z Kasią o moją skromną chatkę w Sopocie, bo nie wiem
                  co będzie przed następnymi zawodami MP; zobaczcie jak jednodniowy (nocny) "obóz
                  kondycyjny do 5:30 nad ranem" wpłynął na ŚKĆ Śląskie Kamole - robili co chcieli
                  i wygrali zasłużenie, swoją grą, swoim profesjonalizmem i tym co juz zrobili
                  dla Polskiego Curlingu, są dla mnie wzorem, zarówno na lodzie jak i po za nim,
                  oni nie graja w curling oni są CURLERAMI !! a mam wśród nich i dwóch swoich
                  Braci (przepraszam, że tyle o nich pisze, ale bardzo się wzruszyłem ich
                  wygraną, i ucieszyłem nie mało, chociaż tak wielką sympatią dażę również i
                  Maćka (zapomniałeś zagrać ze mna w darta przed fanałem tak jak przed pierwszym
                  meczem z Kamolami, jak i przed meczem z Pawłem Frynią), Tomka, Adam i Ziemka...
                  dziewczyną Marty za gold team, pukałyście o ten medal złoty do tych drzwi i go
                  macie, jest Wasz, fajna sprawa i zasłużone zwyciestwo, tak się musiało w końcu
                  stać, Justynie i Krysi i Waszym drużynom za piekną postawę ma lodzie i walke o
                  każdy centymetr toru (w tee-shotach o każdy milimetr), było pięknie...
                  no i moim dziewczyną za wspaniałą walkę, wielką ochotę i ambicję, dokonane
                  postępy i wiarę że można lepiej, mozna więcej a wszystko w duchu curlingu..
                  DZIĘKUJĘ
                  Hubertowi za codzienne i co nocne towarzystwo, jego rozesmianą twarz i wciąz
                  nowe koncepcje
                  Łukaszowi za wit i opierunek, i nocne zwiedzania Łodzi z damskimi toaletami
                  włącznie (byliśmmy w Kaliskiej - służbowo), kanapke z foką i sową itp historie,
                  dziękuję że nie pozwoliłeś mi wracać rikszą o 5 na ranem na lodowisko..))) w
                  końcu o 8 był mecz mógłbym niezdążyć...

cóż, po prostu duże DZIĘKUJĘ wszystkim,
                  jechałem i myślałem żę będę tylko obryzał paznokcie z niegrania z Wami, ale cóż
                  swoją szansę przegrałem trochę wcześniej na lodzie bo byliśmy słabsi, taki sport
                  ale było super, z Wami czułem się tak bardzo fajnie tak bardzo CURLI;
                  czekam następnych zawodów chociaż wciąż myślami jestem w Łodzi na lodzie, i
                  wiecie że wcale nie czuję się jak bym tam wogóle nie grał...)))
                  Dziekuję za emocje łzy i wspaniały curling
                  moi DROZDZY PRZYJACIELE !!! i PRZYJACIÓŁKI W RZECZY SAMEJ !!!

DUCH CURLINGU UNiÓSŁ SIĘ NAD NAMI I TAK MA TRWAĆ NA WIEKI
                  • hit_and_roll Re: gratulacje, podziekowania itd... 12.04.06, 01:48
                    Amen Bracie Bartoszu Amen!! :)
                  • zielgora Re: gratulacje, podziekowania itd... 12.04.06, 08:55
                    >Hubertowi za codzienne i co nocne towarzystwo, jego rozesmianą twarz i wciąz
                    >nowe koncepcje
                    >Łukaszowi za wit i opierunek, i nocne zwiedzania Łodzi z damskimi toaletami
                    >włącznie (byliśmmy w Kaliskiej - służbowo), kanapke z foką i sową itp
                    >historie, dziękuję że nie pozwoliłeś mi wracać rikszą o 5 na ranem na
                    >lodowisko..))) w końcu o 8 był mecz mógłbym niezdążyć...

heheh i "nocne towarzystwo"... dobrze, że dodałeś do tego Łukasza, bo brzmiało
                    bardzo dwuznacznie ;-)), a tak wszyscy wiedzą, że łazilismy po damskich
                    toaletach ;-))))
                    A swoją drogą "komunikat z piątej nad ranem" i "debatę z szótej" można gdzieś
                    zobaczyć?? ;-))
                    • gen.wlochy Re: gratulacje, podziekowania itd... 12.04.06, 09:47
                      drodzy koledzy, poranny komunikat komisji sedziowskiej niedlugo ujrzy swiatlo
                      dzienne i zburzy utrwalona w lodzi hierarchie polskiego curlingu, ale to
                      jeszcze chwile potrwa bo nie mailem czasu nawet przejrzec nagran, nie mowiac
                      juz o jakimkolwiek montazu tych chaotycznych wypowiedzi nt. ducha curlingu

oczywiscie licze, ze przy kazdym pobycie badz tranzycie przez centralna polske
                      znajdziecie chwile na ponowne skontrolowanie czystosci toalet lodzkich pubow
                      • zielgora Re: gratulacje, podziekowania itd... 12.04.06, 10:11
                        hehehhehee ;-)) Może jakieś zgrupowanie w Łodzi?? ;-)) Bartku? :-)
                        • ccckhangoor Re: gratulacje, podziekowania itd... 12.04.06, 10:39
                          Nie będę wymieniał komu i za co, bo jeszcze o kimś/czymś zapomnę! Dziękuję więc
                          wszystkim, za wszystko!!

P.S. kilka zdjęć z MP już na www.city-curling.pl :)
                          • kordel60 Re: gratulacje, podziekowania itd... 12.04.06, 14:47
                            widziałem zdjęcia z www.city-curling.pl Fajne:-) Tylko jest jeden kardynalny
                            błąd: nie Pędzące Czajniki, tylko Mknące :) ale w sumie to żadna różnica :)
                            • ccckhangoor Re: gratulacje, podziekowania itd... 12.04.06, 15:01
                              sieu poprawi... ;)
                              • arekmcc Re: gratulacje, podziekowania itd... 12.04.06, 15:20
                                Przyłączam się do ogólnych podziękowań i gratulacji...
                                Budujące jest to że wciąż przybywa nowych drużyn i poziom gry jest coraz wyższy.
                                Np. drugi rok z rządu na drodze mojej drużynie do tytułu staje drużyna z
                                kwalifikacji... Zazdroszczę tylko dziewczynom że nie graliśmy RR i nie mogłem
                                spotkać się na lodzie z przyjaciółmi.

Właśnie umieściłem na www.curling.pl, w dziale Mistrzostwa Polski
                                zaktualizowany ranking medalowy klubów, oraz coś zupełnie nowego: Ranking
                                indywidulany zawodników. Przyznam że tę listę zrobiłem we wrzesniu ubiegłego
                                roku ale pomyślałem że poczekam z upublicznieniem na zmianę lidera. Tak się nie
                                stało ale nie będę dłużej trzymał tego w szufladzie. Miłej lektury.
                                • skip_yeti Re: gratulacje, podziekowania itd... 12.04.06, 16:28
                                  Arku, mały błąd na naszą korzyść - mamy 1 srebrny i 3 brązowe
                                  • msfmcc Re: gratulacje, podziekowania itd... 12.04.06, 17:11
                                    WOW!!! Jestem pod wrażeniem iluż mamy medalistów MP!!!
                                    Gratulacje dla wszystkich i prosimy o jeszcze ;-))))
                                • dj_pinball Re: gratulacje, podziekowania itd... 12.04.06, 23:42
                                  Heh, Arku całkiem podoba mi się ten ranking indywidualny :)
                                  Małe sprostowanie: medal zdobył Krzysiu Beck, natomiast Krzysiu Bąk musi nań
                                  jeszcze trochę poczekać.

A w ogóle to jeszcze raz gratulacje dla Mistrzyń i Mistrzów i pozdrowienia dla
                                  całej naszej curlingowej rodziny.

Adam
                                  • krzychbe Re: gratulacje, podziekowania itd... 13.04.06, 09:00
                                    dj_pinball napisał:

> Heh, Arku całkiem podoba mi się ten ranking indywidualny :)
                                    > Małe sprostowanie: medal zdobył Krzysiu Beck, natomiast Krzysiu Bąk musi nań
                                    > jeszcze trochę poczekać.
                                    >
                                    > A w ogóle to jeszcze raz gratulacje dla Mistrzyń i Mistrzów i pozdrowienia dla
                                    > całej naszej curlingowej rodziny.
                                    >
                                    > Adam

Święta racja! I brakuje jeszcze rezerwowego Kamoli, również Krzysztofa, tyle że
                                    Z. Tak to jest, gdy w jednym klubie jest za dużo osób o tym samym imieniu.
                                    Pozdrawiam. Krzysztof Bąk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka