gen.wlochy 10.04.06, 14:22 drodzy curlerzy pamietajcie zeby skarpety do curlingu i rajstopy do curlingu kupowac tylko CHILI www.syntex.pl, bielizne do curlingu tylko www.eldar.com.pl a ksiazki po curlingu na www.wysylkowo.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ccckb Re: curlingowy spam 10.04.06, 14:40 Ach nie wiecie nawet, jakie było moje zdziwienie, kiedy okazało się, ze po tych emocjonujących i wspaniałych czterech dniach z mojego bagażu wyłoniły się ... dwie pary różowych i białych stringów i zwiewna koszulka z koronki... Nikt nie chciał wierzyć, że ja cały weekend na lodzie spędziłam... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ukke Re: curlingowy spam 10.04.06, 15:12 i wez tu sie teraz tlumacz... ;) u mnie pelne zadowolenie: wielka ksiega drinkow, a dla poprawy apetytu ksiega kuchni polskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: curlingowy spam 10.04.06, 18:46 Wyjątkowo miły spam :) i niezwykle dopuszczalny Czy już są curlingowe wzory, skarpety z kamieniem na kostce ? Krysiu widze że się chcesz pochwalić, chętnie zobaczymy Cię w różowych stringach i zwiewnej koszulce ;)) biez aparat i się chwal. Oczywiście foty mają być na lodzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś