Gość: KIBOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:30 Chłopcy dopiero się rozkręcają!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martynsis Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:31 To było urocze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: *.resman.pl / *.244.158.66.rzeszow158.tnp.pl 19.04.06, 07:00 ale 15 jest zaje.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek nou Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: *.aster.pl 19.04.06, 08:11 Barca ma finał!Czyżby był on chiszpański? -zobaczymy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HISZPAN Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:49 PANIE Mirosławie uprzejmie informuję Pana ,iż na 100% nie zobaczy Pan finału "CHISZPAŃSKIEGO"...z przyczyn estetycznych takowy finał nie ma racji bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koliber Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: *.witkowski.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:07 Oczywiście że Barca a kto inny niby jak nie ona BArca żądzi i tyle :D BARCA BARCA BARCA BARCA BARCA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZARZĄDCA Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:53 SZANOWNY Ornitologu nie zgadzam się z opinią(aczkolwiek akceptuję) jakoby Barcelona "żądziła" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:32 barca is the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:03 fajny mecz Ronaldinio prawdziwy fachowiec nie ma takiego drugiego na świecie, ma najlepsze podanie i nnajwięcej widzi na boisku , fajnie że Barsa wygrała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: 80.51.118.* 19.04.06, 11:11 12 sport . Radom Czwartek 23 marca 2006 . Gazeta Wyborcza Radom . www.gazeta.pl Znalezli klucz do sukcesu koszykowka . po zwyciestwie nad GornikiemGornikiem 75: 65 ekipa AZS Politechnika Radomska wciaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo elo Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:11 no o to chodziło !!! nareszcie milan przestał sie pakerkować !!!! szkoda mi tylko szewczenki i kaki. gilardino do domu !!!mam nadzije ze z czworki polfinalistow to barac zbobedzie ten tytul nalezy sie jej od conajmniej 3 lat !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAKER-STERYD Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:09 do gość "elo elo"-Milan się nie "pakeruje" bo to nie jego profesja-oni tylko graja w piłkę nożną.Natomiast Gilardino nie zasługuje bynajmniej na tego typu opinie od autora komentarza, ba! śmiem zakwestionować zdolności obiektywnej oceny gościa elo elo,który powinien zajać się pisaniem na tematy nieco bardziej groteskowe i tylko nieznacznie wykraczające poza jego indywidualną blokadę na to i owo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARCA JEST COOL!!! Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:18 juupi!!! super!!! uwielbiam ich!!! brawo dla wszystkich z barcy!!! ale najbardziej dla ronaldinha!!! KOCHAM ICH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbi Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 08:19 osobiście uważam że nie będzie zbyt wysokiego wyniku w tym meczu. Barcelona nie będzie się bardzo broniła lecz po odbiorze piłki gała będzie szybko podawana. tzw. szybka akcja... jestem za barceloną a bardzo chciałbym żeby gola strzelił ponownie Ludovic Giuly. Jest spox i licze na niego. Niech skasują milan do oka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R@Fu Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:35 Więc Barca zawsze była bardzo dobra ale w tym roku niema ruwnych a co do meczu to gdyby nie sendzia to kto wie co by było bo Szeva według mnie nie fałlował spalonego tymbardziej pozdro dla Kibicuw Forza Fiorentina Viola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACMateusz jestem kibicem milanu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:27 chlip :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locco@czateria.pl Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 18:35 Jestem kibicem milanu 6 lat mam 16 lat byłem bardzo zdziwiony tym że barca wygrała fuksem z moją ulubioną drużyną byłem pewien że milan wejdzie do finału ale tak nie było byłem bardzo rozczarowany żałuje że milan przedrokiem niezdobył trofeum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrk Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 21.05.06, 11:14 bardzocielubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzik Re: Mecz AC Milan - FC Barcelona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 18:54 kaka is the best szkoda że nie jest w barcelonie Odpowiedz Link Zgłoś