Gość: kibic IP: 62.225.190.* 21.04.06, 16:00 Mam pytanie. Czy ktos wie czy bedzie, tak jak w ubieglych latach, skrot sobotniego Grand-Prix w TVP1?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: zuzel w TVP 1 IP: *.petrus.com.pl 21.04.06, 18:45 Tu podają że nie serwisy.gazeta.pl/tv/1617365,47460,1621178.html jednak w papierowej wersji tej samej było nie było GW jest zupełnie inna informacja - 01:35 GP Słowenii Jak jest naprawdę nie mam pojęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: zuzel w TVP 1 IP: 83.238.146.* 21.04.06, 21:48 bedzie wiecorkiem, paulina dzisiok godoła w tylewizorze. A wy se gazdo kupcie canal+ i po kłopocie hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: zuzel w TVP 1 IP: *.teleos-web.de 22.04.06, 11:01 Dysponuje Dekoderem Polsatu, niestety niestac mnie na to zeby placic za obie platformy. W tym chorym kraju niestety zawsze bedzie cos tak zeby ludziom utrudnic. W swoim czasie zdecydowalem sie na Polsat ze wzgledu na to ze jest tego zuzla poprostu wiecej. Liga, IMP, MP-Par. Niewiem dlaczego akurat Cyfra+ musi miec Grand-Prix. Czy niemozna sie bylo dogadac i ludziom poprostu ulatwic zycie?? No nic dobrze ze chociaz te skroty, pozno bo pozno, ale beda na TVP1. Panowie z platform cyfrowych powinni naprawde sie nad tym problemem zastanowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: zuzel w TVP 1 IP: *.teleos-web.de 22.04.06, 11:01 Dysponuje Dekoderem Polsatu, niestety niestac mnie na to zeby placic za obie platformy. W tym chorym kraju niestety zawsze bedzie cos tak zeby ludziom utrudnic. W swoim czasie zdecydowalem sie na Polsat ze wzgledu na to ze jest tego zuzla poprostu wiecej. Liga, IMP, MP-Par. Niewiem dlaczego akurat Cyfra+ musi miec Grand-Prix. Czy niemozna sie bylo dogadac i ludziom poprostu ulatwic zycie?? No nic dobrze ze chociaz te skroty, pozno bo pozno, ale beda na TVP1. Panowie z platform cyfrowych powinni naprawde sie nad tym problemem zastanowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: zuzel w TVP 1 IP: 83.238.146.* 22.04.06, 15:12 Widzicie gazdo łoni sie jus dawno nad tym zastanowili i dlatygo właśnie jedna platofrmo nie moze mieć syćkiego. Toć nie moze być tak co jaka dyscyplino bydzie na jedny platormie bo kto by za ta druga zapłocił. A jak nie wiada ło co chodzi to chodzi ło dutki hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanko Re: zuzel w TVP 1 IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 21.04.06, 22:26 a czy sa pokazywane tak jak w zeszłym roku mecze e-ligi w pulsie i w poniedziałki 1 liga?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: zuzel w TVP 1 IP: *.teleos-web.de 22.04.06, 11:04 Tez mialem taka nadzieje ze Puls bedzie pokazywal 1-Lige. Narazie jednak nic niezdolalo mi sie na ich antenie zauwazyc. Jest chyba w poniedzialek albo we wtorek cos z zuzla, ale gdzies o 12.30 w polodnie. Niestety w tym czasie niejest mi dane ogladac telewizor, jak zreszta wiekszosci ludzi ktorzy sa w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: zuzel w TVP 1 IP: *.petrus.com.pl 22.04.06, 09:34 TVP3 Bydgoszcz też pokazuje godzinkę z GP dziś o 23:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany TVP3 godzina 23:30 lub 40 obszerne skróty ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:50 Wymiotować się chce na TVP Odpowiedz Link Zgłoś