Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do korekty!!!

24.04.06, 12:08
    Na 20 min przed godz 20 w piątek 21.04 dokonałem dwóch transferów
    Szałachowski - za Marciniaka, Kryszałowicz - za Jelenia,
    ustanowiłem Szałachowskiego kapitanem, po czym sprawdziłem -jak
    zawsze -ustawienie jedenastki. 2 godziny później przeczytałem, że
    nie mam zgłoszonego zespołu do 26 kolejki a w rubryce transfery jak
    byk stoi zupełnie zaskakująca dla mnie informacja, że o godz.
    19.58 "sprzedałem"(!!!) kupionego 20 min wcześniej Szałachowskiego. Wiem, iż
    podobne sytuacje pojawiały się w przeszłości w piłkarzykach - dlatego zwracam
    się z uprzejmą prośbą o dokonanie w miarę możliwości korekty i uwzględnienia
    mojego zespołu (zespół'klejowo',prezes Mr.Bobrowski)w klasyfikacji 26
    kolejki.
    O problemie tym sygnalizowałem już w piątek w 'liście' do agory - z uwagi
    jednak na brak reakcji ponawiam apel na FORUM.
    Obserwuj wątek
      • austria Re: do korekty!!! 24.04.06, 12:26
        Jeżeli robi się operacje na minutę przed deadlinem to dużo się ryzykuje...
        No i niestety, ale w tym przypadku nie możemy nic zrobić. W system nie
        ingerujemy. A sytuacja jest taka, że w chwili archiwizacji kolejki nie miał Pan
        wybranego kapitana. Czyli drużyna nie spełniła wszystkich wymagań i w 26.
        kolejce nie punktowała.
        • marwi75 Re: do korekty!!! 24.04.06, 12:33
          to pech... i nauczka
          • contra20 Re: do korekty!!! 24.04.06, 13:09
            Co za niefart...buahahaha
        • mr.bobrowski Re: do korekty!!! 24.04.06, 13:12
          Problem w tym, że na pozycji nr 11 doszło do podwójnej sprzedaży - pierwsza z nich była zamierzona (19.42 Szałachowski za Marciniaka, ustawienie go kapitanem)- ostatecznie finalizowała całe ustawienie jedenastki, natomiast druga (dotycząca tegoż samego zawodnika) odbyła się poza jakąkolwiek moją kontrolą i to właśnie ona była bezpośrednią przyczyną niezgłoszenia jedenastki do kolejki (stworzyła się dziura na pozycji gdzie zanjdował się kapitan, skład był więc 10-osobowy). Gram może dopiero czwartą edycję Piłkarzyków, ale nie zdarzyło mi się jeszcze z własnej winy frajersko nie wystawić składu, tym bardziej z powodu kapitana. Nie podoba się to, że problemy techniczne (które zresztą zwyczajnie się zdażają) próbuje się tłumaczyć trzeciorzędną taktyką samych graczy. Nie podoba mi się też wiele innych rzeczy w tej grze, jak choćby jasne, czytelne reguły punktacji. Nie obchodzą mnie nagrody w tej grze, mam jeden zespół i gram dla samej przyjemności rywalizowania ze znajomymi, a sytuacje takie jak wyżej zwyczajnie zabijają podobne emocje!
          • marwi75 Re: do korekty!!! 24.04.06, 13:22
            myślę że pozostaje Ci oficjalna, pisemna reklamacja. Tylko jak udowodnić swoją
            rację w takiej sytuacji ? musieli by mieć zapisywane w bazie IP komputera na
            którym dokonują się operacje w bazie...
      • nociu Re: do korekty!!! 24.04.06, 16:28
        mi to wyglada na to że ktoś zadziałał na twoim koncie bo się nie wylogowałeś
        albo miałeś logowanie automatyczne (kawiarenka internetowa???). trzym się
        • kresowiak1999 Re: do korekty!!! 24.04.06, 18:38
          poradź sie "fachmana od sądów" (udzielal sie taki niedawno na forum) - on ci
          pomoze zalatwić GW ;-)
          • dobrek40 Re: do korekty!!! 24.04.06, 18:40
            Utniak!! Do tablicy!!!
            • utniak [...] 25.04.06, 13:27
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • gorkins Re: do korekty!!! 25.04.06, 13:58
                hehehe
                jak zwykle pełna kultura:)

proponuje żebyś podał go do sądu:)
      • opmik Re: do korekty!!! 24.04.06, 19:15
        Jak czytam niektóre Wasze wypowiedzi na forum i przemądrzałe pretensje do organizatorów gry to przypomina mi się ciekawa gra zimowa AD-AM z Pucharem Świata w skokach narciarskich. Przez takie same wypowiedzi ktoś pomyślał : po jaką cholerę organizować ,dawać nagrody, swoją prace i jeszcze mają ciągle pretensje. Moim zdaniem w większości nie uzasadnioną.Podejrzewam, że to samo stanie się z Piłkarzykami. Obym się mylił, bo jest to atrakcyjna zabawa, w której dają/ a nie muszą / nagrody. Traktuję mój głos na forum jako przyczynek ku opamiętaniu.Pozdrawiam!
        • pagurus Re: do korekty!!! 24.04.06, 20:53
          zgadzam sie z przdmówcą ze bardzo fajna gra jest nadmiernie krytykowana jednak
          jesli ktoś z przyczyn technicznych straci punkty to chyba moze mieć pretensje,
          problem jest tylko w tym jak udowodnić ze to błąd techniczny a nie zwykłe gapiostwo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka