Gość: tox IP: 193.110.121.* 01.01.03, 14:52 no hanawald ja ci pokażu malysz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MaD Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.elgrom.pl / 192.168.0.* 01.01.03, 14:57 Adam tak dalej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia18 Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.03, 16:59 to co dziś zrobił Szranowicz,to szczyt wszystkiego!!!! Rozumiem- Adam wygrał,super-ja też się cieszę,ale śmiać się dlatego że upadali inni zawodnicy????To nie jest normalne!!!!A sędziowie to też dzisiaj dali popis,nie powiem!Aczkolwiek muszę przyznać,że tak emocjonujący konkurs oglądałam ostatnio prawie że rok temu-w Salt Lake City!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Szranowicz GUT! IP: *.acn.waw.pl 01.01.03, 23:53 Nie wiem dlaczego wszyscy sie czepiaja Szaranowicza. Dla mnie jest OK. Szpakowskiego wyrzucili, bo duzo gadal i sie mylil, a jego nastepcy to umieja tylko wymieniac tych, ktorzy sa przy pilce i nuda jak 150! Lubie bardzo ich obu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz SIEEEH ADDDDAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.133.* 01.01.03, 15:57 Hanna Wald sie przewrocila i poplakala:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Re: SIEEEH ADDDDAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.03, 16:44 Gość portalu: Lukasz napisał(a): > Hanna Wald sie przewrocila i poplakala:))))) Łukasz napisałeś zobacz/patrz Adam a chciałeś z pewnością naspisać zieh Adam tzn. ciągnij skok. sehen=widzieć dlatego sieh! oraz ziehen=ciągnąć dlatego zieh! (tryb rozkazujący) Odpowiedz Link Zgłoś
doctorec Re: SIEEEH ADDDDAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.01.03, 08:11 nie wymadrzaj sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanyszka Re: SIEEEH ADDDDAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.technoservice.com.pl 02.01.03, 14:58 doctorec napisał: > nie wymadrzaj sie ! Co " nie wymadrzaj sie"? Ma dziewczyna racje. Jak ktos nie zna językow niech nie szpanuje bo popelnia bledy ktore sa komiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: SIEEEH ADDDDAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: spc:* / 126.17.24.* 02.01.03, 11:00 Nie rozumię waszej agrsji do Hanawalda. Rzucacie w niego śnieżkami, gwiżdzecie. Dlaczego???? Każdy ma prawo cieszyć się jak potrafi. Nauczcie się cieszyć razem i innymi. Słyszeliście kiedyś o Fiar play w całym sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur GLADIATOR HANNI NA DESKACH IP: *.rose2.brandeis.edu 01.01.03, 16:01 chcialbym zadedykowac ten sukces Malysza swojej zonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hojny Re: GLADIATOR HANNI NA DESKACH IP: *.chello.pl / *.chello.pl 02.01.03, 09:57 Gość portalu: ur napisał(a): > chcialbym zadedykowac ten sukces Malysza swojej zonie > Ale jesteś hojny! Aż strach pomyśleć, co zrobisz, gdy zabraknie Małysza!! Biedna żona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeyo Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.ci.uw.edu.pl 01.01.03, 16:02 Gratulacje!!! Ten Człowiek jest niesamowity, sprawca nieziemskich edmocji. Szkoda tylko, że w zimowych sportach liczyc możemy tylko na niego, ciekawe czy długo jeszcze pociagnie ten wóz naszych rosnących przecież oczekiwań!!!Byle tylko bez uszczerbku dla niego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tejot jest dobrze IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 01.01.03, 16:09 Chyba dobrze się stało, że Adam nie skakał w kwalifikacjach. Długo podglądając skoki poprzedników na monitorze mobilizował się. Brawa dla Ahonnen'a za odważny skok. W tym Pucharze jeszcze wszystko może się wydarzyć jak sądzę. Co chwila wpadki liderów. To szansa dla Adasia na dobrą lokatę. Gdyby nie ten Primosz..:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kudlaty Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.rado.gazeta.pl 01.01.03, 17:44 A wg. mnie malysz mial ciezka noc i postanowil jak najdalej poleciec, aby kikt nie ogladal jego potkniec w drodze do hotelu. Wprawdzie do niego nie dolecial... ale checi mial... i to bylo widac!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Md Gladiator ha ha ha. Hanibal hi hi IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.03, 16:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość gratulacje dla ADAMA IP: router:* / 192.168.0.* 01.01.03, 16:10 Dawno nie ogladałem tak dramatycznego konkursu, gratulacje dla Adama Odpowiedz Link Zgłoś
majestat Re: Trwa konkurs w Ga-Pa 01.01.03, 16:07 JESLI PRIMOZ I AHONEN UPADNA PODCZAS NAJBLIZSZYCH LONKURSOW A MALYSZ BEDZIE DSOBRZE SKAKAL TO BEDZIE OK.HANAVALD I HOLLWARTH TEZ MOGA UPASC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek cieply Re: SKONCZYC Z WYCIECZKAMI IP: *.qc.sympatico.ca 01.01.03, 16:11 sadze ze przydupniki "tajnery bachledy pochwaly" powinny w ogole NIE TRACIC POLSKICH PIENIEDZY NA ZADNE WYCIECZKI DARMOWE JEDYNIE SKONCENTROWAC SIE NA MALYSZU PRZECIEZ TE DZIADY NIC NIE POTRAFIA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysio Re: SKONCZYC Z WYCIECZKAMI IP: 217.153.48.* 01.01.03, 16:26 Adam też kiedyś jedził na wycieczki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: SKONCZYC Z WYCIECZKAMI IP: *.chello.pl / *.chello.pl 02.01.03, 10:01 Gość portalu: witek cieply napisał(a): > sadze ze przydupniki "tajnery bachledy pochwaly" powinny w ogole > NIE TRACIC POLSKICH PIENIEDZY NA ZADNE WYCIECZKI DARMOWE > > JEDYNIE SKONCENTROWAC SIE NA MALYSZU > A może ty jesteś mądrzejszy? Nie twoje pieniądze, ale jak widać masz dużo chęci, by nimi rozporządzać! A na Małyszu się nie koncentruj, tylko na jego skokach, bo może wtedy zajarzysz o co tu chodzi! > PRZECIEZ TE DZIADY NIC NIE POTRAFIA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suchy Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 16:11 no widac ze Niemcy niezle balowali wczoraj w nocy zwłaszcza Schmidt i Hanavald :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polskapl Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 18:46 Polski orzeł rozwinął skrzydła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: router:* / 10.102.21.* 01.01.03, 16:15 Cudownie, że Małysz pokazał, że umie jeszcze skakać,w co już wielu zwątpiło. Dobry początek roku!!! W ogóle konkurs był emocjonujący, żal tylko Ahonena i Hanniego, dobrze skakali, a tak paskudnie padali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 16:16 Hannawald powinien być czwarty, sędziowie wzięli mu za upadek choć wylądował tak samo jak Hoellwarth. I tak Sven wygra TCS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.03, 16:21 Do Krzysztofa : Hanni do bani wygra TCS jak sobie kupi ta gre co ja RTL tak reklamuje Adam wraca do formy i ma nareszcie takie same warunki jak inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.03, 16:27 Gość portalu: krzysztof napisał(a): > Hannawald powinien być czwarty, sędziowie wzięli mu za upadek > choć wylądował tak samo jak Hoellwarth. > I tak Sven wygra TCS. Pryzynaj Krzychu, podkochujesz się w Hance Waldównie, mnie się on(a) też podoba, taka niewinna, delikatna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicior !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlan.sse.pl 01.01.03, 16:20 Moze sie niektorzy wkoncu od Adama odczepia. Ciekawe czemu nic nie pisali 2,3 lata temu<albo wwogole nie interesoawli skokami>, a teraz wielce krytykuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paszczak RED BULL rządzi! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 16:22 Wiwat Adaś i wiwat Andreas (Red Bull rządzi!) Wiwat Ahonen - to jemu należalo się dziś zwycięstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xyś Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.telpol.net.pl / 172.16.10.* 01.01.03, 16:26 Polscy komentatorzy to cholerni szowiniści nie da sie ich słuchać. Ale za to ADAM MAŁYSZ FOREVER!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.rene.com.pl 01.01.03, 16:58 Ale oszustwo. Ahonen nie upadł tylko miał skok podparty. Odj eli mu punkty jak za upadek a i tak za dużo powinien dotać po 15-16 i był na podium. Skok niesamowity. Wydaje się że Ane i tak wygra K4S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skamdzia Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.chello.pl / *.chello.pl 02.01.03, 10:06 Gość portalu: DJ napisał(a): > Ale oszustwo. Ahonen nie upadł tylko miał skok podparty. Odj eli mu punkty jak > za upadek a i tak za dużo powinien dotać po 15-16 i był na podium. DJ! Gdyby to zrobił Adaś to nawet 3 metry przed linią wyrzycili by go na połamaną nartę! A ty tu jeszcze skamlesz, że aż tak źle poszło Ahonenowi! Chłopie, ciesz się, że wogóle nie wypadł z wyścigu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok powietrznemu gladiatorowi wypadły miecze z rąk IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mm.pl 01.01.03, 16:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okp gladiator-latawiec-dupolądownik IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mm.pl 01.01.03, 16:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tejot gdy znudzi Ci się Włodek IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 01.01.03, 17:04 Jak zwykle, Szaranowicz i dzisiaj nie zawiódł telewidzów: "To już nie ten Funaki, który potrafił na wyskoku (chwila zastanowienia) eksplodować." Panie Włodku, mam nadzieję, że Pański mikrofon komentatorski w końcu też eksploduje. Oglądając RTL, można przynajmniej wyłapać trochę fajnego słownictwa po niemiecku, jak już ktoś się lubi uczyć. ;o) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michellew Re: Trwa konkurs w Ga-Pa 01.01.03, 16:44 hej swieto swietem ale jezeli ma sie gigantyczna strone w internecie to trzeba ja blyskawicznie aktualizowac wiec ruszcie dupy i do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pupa Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.chello.pl / *.chello.pl 02.01.03, 10:08 michellew napisał: > hej swieto swietem ale jezeli ma sie gigantyczna strone w > internecie to trzeba ja blyskawicznie aktualizowac wiec ruszcie > dupy i do roboty Panie ! Gdzię ty zapomniał polskich czcionek?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lp Klątwa Millera przestała działać IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 16:50 Nowy Rok - klątwa Millera zniknęła. Gdy w 2001 roku Miller w orędziu noworocznym życzył Polakom, żeby cieszyli się z sukcesów Adama Małysza - wtedy jak ręką odjął Małysz przestał wygrywać za wyjątkiem naciąganego przez sędziów Zakopanego. W 2002 roku Miller tego nie życzył i klątwa przestała działać. Małysz co prawda nie wygrał, ale w wielkim stylu zajął 2 miejsce i sprawił nam wielką radość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3tomek Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.03, 16:50 Brawo Adaś! Cała Polska powinna być Ci wdzięczna !! GRATULULUJĘ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lp Tylko 3 Niemców w pierwszej "30" IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 16:52 hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 A ilu Polakow?????? 01.01.03, 16:59 Ciesz sie kolego z tego, co naprawde warte jest radosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Dzięki Adam !!! IP: *.bronowice.net 01.01.03, 17:03 Myślę że Adam sprawił wszystkim kibicom prawdziwy prezent noworoczny, na który on w pełni zasłużył !!! Dziękuję Adam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maverick Re:hannawald to dupa IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.01.03, 17:07 no wkoncu ten dupek anorektyczna morda chuda ku.....a pokazal ze nic nie umie i nie pokazal swej walnietej radosci jak ja go nie nawidze. Brawo malysz brawo peterka brawo ahonen szkoda ze nie ustal skoku no ale dzieki temu adas drugi. hanawald do piachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re:hannawald to dupa IP: *.chello.pl / *.chello.pl 02.01.03, 10:15 Gość portalu: maverick napisał(a): > no wkoncu ten dupek anorektyczna morda chuda ku.....a pokazal ze > nic nie umie i nie pokazal swej walnietej radosci jak ja go nie > nawidze. Według mnie, to ty nie nadajesz się do oglądania tych zawodów!! ja kibicuję Adasiowi, ale dla innych zawodników też mam dużo ciepła!! W końcu są to zawodowcy wielkiej klasy!! Cieszę się strasznie z sukcesu Adasia, ale nie jestem na tyle podła, by obrzucać wyzwiskami pozostałych zawodników! Adaś jest tak wielki, bo pokazuje się to wtedy, gdy skaczą najlepsi! A bez tych najlepszych cóż by to były zaskoki! A tak, to przynajmniej jest trochę więcej emocji!! Byle by Adaś tylko został przy tej formie do końca sezonu i aż do Zakopanego! Powodzenia Adaś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.tele2.pl 01.01.03, 17:08 PIĘKNIE!!! AUSGEZEICHNET!!! Tylko tak dalej- Adaś z Goldim na drugim miejscu, Kofler skacze coraz lepiej, Amman wraca do formy, Schmitt się szykuje na Mistrzostwa- tam będzie dobrze skakał, Hannawald wysiada nerwowo, Polacy powoli, bo powoli, ale dochodzą do wprawy- jest dobrze, Co będzie w najblizszą sobotę? Trzymam kciuki za Adasia, resztę Polaków oraz wszytskich wymienionych wyżej oprócz Hannwalda.(Przepraszam, ale ja go naprwadę nie lubię ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 17:14 Wspanialy konkurs i wielkie emocje !!! Ogromne brawa dla Adama - oby to byl zwiastun bliskiego juz pucharowego zwyciestwa. Widac, ze wie na ile go stac i spokojnie zmierza do celu, jakim na pewno jest utrzymanie nadal miana najlepszego skoczka swiata choc wielu juz postawilo na nim krzyzyk. To dopiero pokazuje klase mistrza, ze potrafi przezwyciezyc wieksze - jak Peterka - czy mniejsze kryzysy formy. Sloweniec pokazal drugim skokiem, ze jest bardzo silny psychicznie i nie raz jeszcze w tym sezonie moze zwyciezyc. Ogromnie ucieszyla mnie tez wyborna forma Goldiego - zawsze go lubilem i ciesze sie, ze mimo "swych lat" nadal pokazuje jak nalezy skakac. To sympatyczny gosc i oby szlo mu tak dalej. Zal nieco Ahonena. Ten jego skok to bylo cos niesamowitego !!! Nie wiem czy nawet planowal tak dlugi lot, czy tez tak sie dal poniesc powietrznej euforii, ze nieco przeholowal - w koncu do zwyciestwa wystrczyloby mu pewnie i trzy metry mniej. Ale jest niesamowicie silny i pewnie z Hannavaldem i Austriakami bedzie glownym przeciwnikiem Malysza. I na konievc kamyczek do ogrodka red Szaranowicza. Rozumiem, ze mozna w Warszawie nie znac wielkopolskiego miasteczka Czempiń - powiat Kościan, 30 km na południe od Poznania - ale chyba nwet ustasz Szaranowicz nie powninien miec problemow z przeczytaniem wielkiej czcionki CZEMPIŃ na bialo-czerwonej fladze - jak ten palant widzial tam czempiona ??!! Brawa dla ziomali :)))) Dla mniej zorientowanych dodam, ze Czempiń slynie z Stacji doswiadczalnej Polskiego Zwiazku Lowieckiego, ktora zajmuje sie m.in. ponownym wprowadzeniem dla srodowiska naturalnego sokola wedrownego, a najslawniejszym synem Ziemi Czempinskiej byl Florian Marciniak - tworca i pierwszy komendant Szarych Szeregow. Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tejot Hasst mich doch nicht !!! IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 01.01.03, 17:32 Skąd u pewnych osób ta nieskrywana niechęć do Hanniego? Tylko za to, że ma anorektyczną twarz? Że podoba się kobietom? Że jest Niemcem? Dla mnie Sven to przede wszystkim świetny zawodnik, potrafił się pozbierać po operacji i wrócić na szczyt. Według GW jego hobby to pieczenie ciast - za co go tu nie lubić? A może za to, że sporo konkursów PS odbywa się w Niemczech, w związku z czym Hannavald dostaje owacje a Małysz nie? A może za to, że nie ukrywa radości po świetnych skokach? Jestem całym sercem z Adamem, ale niczym nieuzasadniona niechęć do Niemców jest nieracjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marmich@poczta.fm Re: Hasst mich doch nicht !!! IP: gateway.d* / 10.3.0.* 02.01.03, 08:42 Gość portalu: tejot napisał(a): > Skąd u pewnych osób ta nieskrywana niechęć do Hanniego? > Tylko za to, że ma anorektyczną twarz? > Że podoba się kobietom? > Że jest Niemcem? > Dla mnie Sven to przede wszystkim świetny zawodnik, potrafił się pozbierać po > operacji i wrócić na szczyt. Według GW jego hobby to pieczenie ciast - za co go > > tu nie lubić? A może za to, że sporo konkursów PS odbywa się w Niemczech, w > związku z czym Hannavald dostaje owacje a Małysz nie? A może za to, że nie > ukrywa radości po świetnych skokach? > > Jestem całym sercem z Adamem, ale niczym nieuzasadniona niechęć do Niemców jest > > nieracjonalna. A czy ktoś wspominał o niechęci do niemieckich zawodników ?!? Nic takiego na tym forum nie padło, a to że ktoś się nie da lubić to już kwestia charakteru. Ja na przykład bardzo lubię Schmitta, jest sympatyczny i potrafi się usmiechnąć w przeciwieństwie do Hannawalda. Bardzo też cenię młodego Hocke, któremu w tym sezonie nie powodzi się. Dlatego proszę o wstrzemięźliwe podejście do osób które nie przepadają za Svenem, bo niestety moim zdaniem S.H. nie zasługuje na sympatie, ale to TYLKO moje zdanie. Pozdrawiam Mariusz Michalski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: Hasst mich doch nicht !!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 02.01.03, 10:20 Gość portalu: tejot napisał(a): > Skąd u pewnych osób ta nieskrywana niechęć do Hanniego? > Dla mnie Sven to przede wszystkim świetny zawodnik, potrafił się pozbierać po > operacji i wrócić na szczyt> > > > Jestem całym sercem z Adamem, ale niczym nieuzasadniona niechęć do Niemców jest > > nieracjonalna Jestem z Tobą tejoy! Sport to honorowa walka, a nie obrzucanie się błotem! Trzeba oddzielić pojęcie zawodnika od narodowości! Trochę więcej tolerancji Polacy! A Adaś i tak jest NUMERO UNO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clinton Re: Trwa konkurs w Ga-Pa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 17:34 Małysz dał czadu. Oby tak dalej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Co sie dzieje z Mateja? IP: *.tvastra.com.pl 01.01.03, 17:22 Czy moze ktos odpowiedziec mi co sie dzieje z Mateja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga ! IP: *.crowley.pl 01.01.03, 17:47 widzieliscie te strugi powietrza i podmuchy, ktore widzial szaranowicz?? nie wiem, jak on to robi, ale jest niesamowity... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Aktualna statystyka IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 01.01.03, 18:10 Aktualna punktacja T4S: 1 Ahonen, Janne FIN 513.1 2 Peterka, Primoz SLO 504.3 3 Ljoekelsoey, Roar NOR 499.7 4 Hannawald, Sven GER 498.2 5 Malysz, Adam POL 494.8 6 Hoellwarth, Martin AUT 494.6 7 Goldberger, Andreas AUT 492.8 8 Kofler, Andreas AUT 490.6 ... Aktualna punktacja Pucharu Swiata: 1 Hoellwarth, Martin AUT 575 2 Ahonen, Janne FIN 532 3 Malysz, Adam POL 481 4 Widhoelzl, Andreas AUT 437 5 Pettersen, Sigurd NOR 420 6 Peterka, Primoz SLO 414 7 Goldberger, Andreas AUT 377 8 Hannawald, Sven GER 346 ... Odpowiedz Link Zgłoś