Gość: msnbetterthan IP: *.net152.okay.pl 06.05.06, 23:21 znowu Rudy...ale lepsze to niż szalony karzeł... ____ Krakow Airport Transfers & Auschwitz,Wieliczka Salt Mine Tours Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibic Zwycięstwo Crumpa w GP Europy IP: *.kom / *.os1.kn.pl 06.05.06, 23:23 Jeszcze tego lata, jeszcze tego lata, Jarek Hampel mistrzem świata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janekbro Re: Zwycięstwo Crumpa w GP Europy 06.05.06, 23:30 byłem, widziałem, troche sie zawiodłem, bo Hampel mógłby troche odważniej jeździć to by wskoczył na podium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: Zwycięstwo Crumpa w GP Europy IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.05.06, 23:55 tez bylem widzialem, w polfinale pojechal zajebiscie, w finale szczescia i doswiadczenia zabraklo, ale bedzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Zwycięstwo Crumpa w GP Europy IP: *.crowley.pl 07.05.06, 00:26 Też byłem i widziałem, szkoda finału w wykonaniu Jarka ale to co zrobił w półfinale to mistrzostwo świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniia Gollob,tłuku - TY masz czelność mówic o faulach?? IP: *.toya.net.pl 07.05.06, 00:42 idź w cholerę bufonie, chamie i oszuście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirosław Cieżniak Redakcja sporowa GW jest do d.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 00:45 Przepraszam bardzo ale jak można pisać że Hancock zgromadził w turnieju zasadniczym 14 pkt ?! Przecież on wygrał 4 biegi a w 5 był wykluczony czyli 12 pkt. i był dopiero trzeci !!! 14 pkt miał Nicky Pedersen !!! Niestety al redaktorzy sportowi piszą po łebkach. Pamiętam zarzuty przedstawione w jednej z gazet jak wyglądają wywiady "Specjalnie dla Gazety". Do słów jakiejś z gwiazd wypowiedzianych na konferencji są dopisywane pytania Pana Redaktora ... Coraz bardziej w to wierzę !!! Partactwo na każdym kroku w dziale sportowym !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katon Re: Zwycięstwo Crumpa w GP Europy IP: 213.241.40.* 07.05.06, 06:12 a ja sie najbardziej ciesze ze udalo mi sie zwiedzic Panorame Raclawicka i bar mleczny "Mis"...tam przynajmniej nasi dali obcym po tylku...A poza tym, uwazam ze Kartagine nalezy zburzyc! Sloniami Ich!A cO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba zdjęcia z Grand Prix IP: *.wroclaw.mm.pl 07.05.06, 15:09 www.sebafoto.com - 54 zdjęcia z wczorajszego turnieju Odpowiedz Link Zgłoś