Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Transmisje w TV-cona jakim programie?

06.06.06, 09:25
    Prezesi, może ktoś wie gdzie znajdę rozpiskę z transmisjami telewizyjnymi z
    mistrzostw? Jakie mecze pokaże telewizja publiczna, jakie polsat i polsta
    sport, a jakie polsat sprt ekstra? Nie wiem, czy zamawiać tez ostatni. Z góry
    dzięki.
    Obserwuj wątek
      • przemek.22 Re: Transmisje w TV-cona jakim programie? 06.06.06, 12:26
        Polsat Sport Extra pokaże WSZYSTKIE mecze Mundialu na żywo! (w ostatniej
        kolejce, jak będą się pokrywać godziny, to pewnie PS + PS Extra sie podzielom
        meczami).
        Polsat Sport pokaże na żywo pewnie mecze Polaków, a resztę meczów "z filmu"
        TVP pokaże NA ŻYWO: mecz otwarcia, wszystkie mcze Polski + coś mi się wydaje,
        że jeden półfinał i napewno FINAŁ.

A więcej znajdziesz pewnie na www.tvp.pl w odpowiednim dziale :) i na
        www.polsat.com.pl (i tez są linki do PS Sport i PS Extra)
        • marwi75 Re: Transmisje w TV-cona jakim programie? 06.06.06, 13:14
          nasza "ukochana" TVP pokarze 32 spotkania "na żywo". Spis na telegazecie
          najlepiej. TVP wraz z Polsatem otwartym podzieliły się po połowie. Więc w fazie
          grupowej będą do zobaczenia prawie wszystkie spotkania w obu niekodowanych
          stacjach (brakuje bodajże 3 małoatrakcyjnych). Od fazy pucharowej będą wszystkie
          - dokładnie po połowie (które to decyzja dopiero będzie po meczach grupowych).
          W Polsat Sport Ekstra będą pokazywane wszystkie spotkania MŚ "na żywo".
          (oczywiście bez ostatniej kolejki grupowej gdzie drugi będzie z poślizgiem).
          • rejmistrz Re: Transmisje w TV-cona jakim programie? 08.06.06, 17:36
            Nie wiem jakim cudem ale moja TV kablowa (Tesat) wykupiła Polsat Sport i jest
            on dostępny w zwyczajnym pakiecie za 39zł bez dokupowania żadnych jakiś
            pakietów poprostu wszedł nowy kanał.
            A propo komentatorów to zdecydowania stawiam na Polsat... a jak uslyszałem że
            finał poprowadzi Szpakowski to poczuł mega niesmak.
      • potop4 Re: Transmisje w TV-cona jakim programie? 06.06.06, 14:09
        ARD,RTL,ZDF pokaza wszystkie mecze co prawda po niemieckie ale te kanaly sa
        niekodowane.
        • przemek.22 Re: Transmisje w TV-cona jakim programie? 09.06.06, 09:28
          Są niekodowane, ale czy nie bedzie czasem tak, jak 4 lata temu w Korei, że
          sygnał odkodowany bedzie tylko na terenie Niemiec? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka