Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hanni tchórz

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.03, 19:49
    Hahahahahahhahahah, czytam wyniki treningów w Sapporo i oczom nie wierzę.
    Hannawald, ta wielka gwiazda skoków, ten niepokonany latawczyk, ten as
    przestworzy przestraszył się wiatru i nie skakał. Wieklki sportowiec. Olał
    treningi bo myśli, że jest taki ielki. Prawda jest taka, że wie że nie ma
    szans na uczciwą rywalizację z Małyszem i sie bał kompromitacji w
    treningowych seriach. Ale to co się odwlecze nie uciecze, w sobotę i
    niedzielę Małysz go przeskoczy o 10 metrów w każdym skoku.
    Obserwuj wątek
      • grazyna-20 Re: Hanni tchórz 22.01.03, 21:10
        Ty jesteś tchórz,a nie Hanni.W innym wątku napisałeś , że Hanni ma znowu jakiś
        uraz.Umiem czytać że ty piszesz spod różnych nicków, ale wszystko z Wrocławia.
      • Gość: Kiwny Re: Hanni tchórz IP: *.chello.pl 23.01.03, 19:12
        Mi się wydaje że Małysz przeskoczy Hanawalda o jakieś 130m bo Hanawald nie
        pojechał do Japoni więc ani w treningach ani w konkursie nie wystartuje:)
      • Gość: natalia hannavald the best IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 08:42
        hannavald jest boski.najlepszy skoczek.najprzystojniejszy.
        zawsze pokona małysza.
        • Gość: puszekokruszek Re: hannavald the best IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 04:49
          Gość portalu: natalia napisał(a):

> hannavald jest boski.najlepszy skoczek.najprzystojniejszy.
          ślepota jesteś! Boski Roberto to przystojniacha, a nie anemik Hanni!!!
      • aniah02 Re: Hanni tchórz 24.01.03, 14:21
        zgadzam sie z Toba Natalia ze hanni jest boski, ale ze zawsze pokona małysza to
        juz cie chyba troche poniosło!
        • anutka1 Hanni i Adam 24.01.03, 23:10
          życzę Małyszowi jak najlepiej - no ale hanni ma jeszcze inne atuty ,które jakoś
          niepostrzeżenie bardziej do niego przyciągają (i tu wszystkie dziewczyny
          rozumieją o czym mówię ;-)))) )

Ale to jest sport - i hanni jest też świetnym skoczkiem - byłoby super gdyby na
          podium można było spotykać zawsze ich dwóch - bo na pewno obaj wykazują się nie
          lada umiejetnościami.

W Japoni - pod nieobeność Niemca - szczerze mówiąc miałam większe nadzieje na
          lepsze miejsce dla Adama - może jutro - kto wie -
          • Gość: tin to pedał i nic wiecej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 12:50
            ten swen to cfel. Anorektyk i pierdolniety chamek.on jak facet wyglada ?chyba
            nie
            • anutka1 Re: to pedał i nic wiecej 25.01.03, 13:18
              hehe ale się dajecie ponieść prowokacjom -

nie ubliżajmy nikomu - ok?

pozdrawiam
            • anutka1 ;-) 25.01.03, 13:20
              a i tak będzie się podobał znacznej części żeńskiej publiczności ;-)
              • huney Re: ;-) 26.01.03, 19:30
                No tak, bo facetów wprowadza w kompleksy. Niech Statystyczny Kibic utorzsamia
                się z Adamem, bo do Hanniego m,a sporo pod górkę.:)
                • Gość: tin Re: ;-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 20:38
                  nikt chyba z Małyszem sie nie utożsamia ale tym bardziej ze swenem .Kobitki
                  znajdzcie sobie inny obiekt pożadania bo ten jest wrecz żałosny.
                  • anutka1 ;-) 26.01.03, 22:06
                    Cóż Tinie ---rzecz gustu - choć i tak przesadzasz w swej krytyce - która
                    wyglšda mi tu trochę na -jak to kto� wcze�niej zauważył -poczucie kompleksów...
                    Ale nie sadzę żeby tak było - inny obiekt ,powiadasz...hmm Martin Schmitt???
                    Może...;-))))))
                    • Gość: Tin Re:.... IP: webcacheP* / 62.29.218.* 27.01.03, 14:59
                      UUU, Anutko szybka riposta. Fakt może moja krytka na początku była ostra, ale
                      czasem tak reaguję gdy słysze żenujące wypowiedzi niektorych panienek. Mimo to
                      mam nadzieję, że to krytyka kostruktywna. A jesli chodzi o Martina ok - ma
                      klase, zachowanie i wyglad ( niestety jest bez formy ) . Więc zdecydowanie on a
                      nie ten swen(o nim już mówiłem) może być obiektem westchnień płci pięknej.
                      pozdrawiam Ciebie
                      • anutka1 no tak 28.01.03, 10:21
                        Gość portalu: Tin napisał(a):

> czasem tak reaguję gdy słysze żenujące wypowiedzi niektorych panienek.

hmm tu się zgadzam z Tobą - kiedyś słyszałam żenującą dyskusję na temat "kim
                        była ta dziewczyna? - chodziło o jakąś dziewczynę którą podobno Sven uściskał
                        po zejściu z podium w Zakopanym - i bardzo mnie rozbawiła owa dyskusja,bo
                        gdzieś ktoś tu zapomniał chyba o tym kim tak naprawdę jest Sven.

Apropo Martina - może wróci do formy - jak sam stwierdził chce jakiś konkurs w
                        tym sezonie wygrać - -czy mu się uda - sama nie wiem.

pozdrawiam
                        • Gość: tin Re: no tak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 14:48
                          Cieszę się, że potrafisz trzeźwo myśleć i oceniać zachowania ludzi...
                          Martin może wygra jakiś turniej jeszcze w tym roku, w końcu oddał kilka dobrych
                          skoków w tym sezonie . Jeżeli skupi się na konkretnym turnieju i przygotuje
                          forme na kilka dni to moze mu sie uda. Obecnie przy wyrównaniu stawki kazdy
                          zawodnik z pierwszej 10 nawet 15 jest w stanie wygrac pojedynczy turniej. Jeśli
                          chodzi o generalna klasyfikacje to Małysza typuje na podium ale które to bedzie
                          miejsce tego nie wiem, jesli 1 to bedzie to cos niesamowitego i wtedy wielkie
                          dla niego gratulacje.Reszta podium trudno powiedziec jest z 5 zawodnikow ktorzy
                          maja jeszcze szanse tam sie znalezc.

Buźka!
                          • Gość: adaś Re: no tak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 04:02
                            na pewno na podium nie stanie s.hanawald bo jest za słabiutki i jest tchórzem!
                            no może z jeden jeszcze turniej wygra ta ofiara a moze nie.
                            • Gość: valter [...] IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 01.02.03, 16:14
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: AS [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 01:47
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka