Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dzięki Chris! Apator-Polonia 44:45

17.06.06, 20:53
    Gość portalu: Chris napisał(a):

> Będzie lanie...bilety po 18 złoty...:)))Troche zarzad poleciał w .....ale
    co
    > tam warto obejrzec złojone tyłki,broniace się przed odebraniem bonusa:)))
    > Wygrana jest chyba oczywista:)))

Dzięki Chris. W derbach buńczuczne zapowiedzi zawsze się tak kończą!

A Chris81 musi odejść. Prawdziwy kibic jednokolejkowy zapieje z zachwytu.

Szkoda, że mnie tam nie było.....
    Obserwuj wątek
      • loramo Re: Dzięki Chris! Apator-Polonia 44:45 17.06.06, 20:59
        tonacy brzytwy sie chwyta z tymi pokrowcami. ciekawe czemu sędzia tak poźno
        zareagował hehe
        • sdb Re: Dzięki Chris! Apator-Polonia 44:45 17.06.06, 21:13
          sedzia robi swoje a spiker zawodow swoje- sedzia prawdopodobnie nie musial
          spikerowi nic mowic, spokojnie poczekac az uplyna 2 minuty i wykluczyc obu
          zawodnikow.

gratki dla Bydzi :(
          • exces Re: Dzięki Chris! Apator-Polonia 44:45 17.06.06, 22:54
            a czy to "cudowne" 5:O w piętnastym? Poloniści chyba przejęli się losem
            księowego z torunia???? "Ciekawe derby!!!
            • cancro Re: Dzięki Chris! Apator-Polonia 44:45 18.06.06, 09:50
              Szczere gratulacje dla drużyny i kibców z Bydgoszczy! O meczu pewnie poczytam
              jutro, ale może już dziś ktoś napisze o co chodziło z tym "5:0"? Czyżby rodziła
              sie nowa, swiecka, toruńska tradycja?
              • sdb Re: Dzięki Chris! Apator-Polonia 44:45 18.06.06, 09:58
                jak szukasz sensacji to kup sobie Fakt albo Superexpress. wczoraj polonisci
                zalozyli kaski o nieprawidlowych kolorach i nie zdazyli z ich wymiana- rzecz to
                rzadka ale naturalna.
                • cancro Re: Dzięki Chris! Apator-Polonia 44:45 18.06.06, 11:41
                  Zwyczajnie, grzecznie się pytam. Ton twojej wypowiedzi daje mi do myślenia, że
                  jednak jest coś "na rzeczy", zreztą nie pierwszy raz... Mimo wszystko pozdrawiam!
              • Gość: Gość ze stolicy:)) Re: Dzięki Chris! Apator-Polonia 44:45 IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 18.06.06, 10:00
                Radiowi eksperci się odzywaja co pojęcia o derbach nie mają wrocławski omnibus
                i bydgoskie lapsy co się nawet na mecz nie pofatygują na mecz a do komentowania
                15 biegu są pierwsi:)
                • elodia Re: SDB ma rację! 18.06.06, 10:17

• Gość: Chris Re: SDB ma rację! IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 18.06.06, 10:37
                    Czawez mam nadzieje,że tym wpisem nie sugerujesz ze ja Chris i Chris81 to jedna
                    i ta sama osoba??;)Gratuluje wygranej w każdym razie:)
                    • czawez Re: SDB ma rację! 18.06.06, 15:48
                      > Czawez mam nadzieje,że tym wpisem nie sugerujesz ze ja Chris i Chris81 to
                      jedna
                      >
                      > i ta sama osoba??;)
                      Czy jak ja coś napiszę to od razu muszę coś sugerować?
                      NIe, nic nie sugeruję. Ale widzę, że kolega zawsze czujny? Z resztą ten 81 jest
                      chyba z Bydzi.
                • cancro Re: Dzięki Chris! Apator-Polonia 44:45 18.06.06, 12:26
                  Gość portalu: Gość ze stolicy:)) napisał(a):

> Radiowi eksperci się odzywaja
                  U nas, na Śląsku nie można odbierać żadnej z toruńskich stacji. No chyba, ze
                  Radyjo, ale ono o ile wiem nie transmituje speedway'a?

> co pojęcia o derbach nie mają
                  A do czego tu "pojęcie o derbach" jest potrzebne?

> wrocławski omnibus
                  Ooooo! Mamy kompleksy? Doskonale cię rozumiem! Z półgłówkami dyskutuje się
                  znacznie wygodniej!

> i bydgoskie lapsy co się nawet na mecz nie pofatygują
                  Dzięki! Zawsze uważałem, że Bydgoszczanie to znacznie kulturalniejsi ludzie od
                  Torunian. Umieszczenie mnie w ich towarzystwie poczytuje sobie za zaszczyt!
                  Jednak nawet sympatia dla Polonii nie skłoni mnie, aby jeździć na jej mecze no
                  chyba, że akurat będę w pobliżu na urlopie - po prostu kibicuję Sparcie!

> a do komentowania 15 biegu są pierwsi:)

A czy ja cokolwiek komentuję?! Po prostu chciałem wiedzieć skąd ten nietypowy
                  wynik! Czyż nie od tego jest forum?! Histeryczne odpowiedzi niektórych
                  forumowiczów utrwalają obiegowa opinię o sposobie rozgrywania meczów w Toruniu.
                  Jako żem omnibus to jeszcze ci dodam, że sprawdzenie prawidłowości kasków
                  zawodników przed wyjazdem na tor należy do obowiązków kierownika parku sprzętu
                  technicznego, a ten jak przypuszczam był z Torunia.
                  Jako, ze już cię polubiłem, na twój adres wysyłam ci regulamin opracowany przez
                  PZM, albo ściągnij go sobie sam z netu.
                  P.S.
                  Jesteś z Warszawy?
                  • cancro Re: Dzięki Chris! Apator-Polonia 44:45 18.06.06, 12:29
                    No niestety, dopiero teraz zauważyłem, że nie jeteś zalogowany. Musisz wobec
                    tego sam ściągnąć sobie regulamin w formacie PDF ze strony PZMot.
                    P.S. Jak tam Gwardia? Wystartuje w przyszłym sezonie?
                    • Gość: Jazon Cancro czepiasz sie IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 18.06.06, 13:18
                      Zdązyłes sie zapewne juz dowiedziec dlaczego w odstatnim biegu było 5-0. Po kigo
                      grzyba od razu wyskakujesz z jakimis podejrzeniami? Gdyby sędzia chciał pomóc
                      Toruniowi to nie wydaje Ci sie ze zadzialałby szybciej a nie w ostatnim biegu
                      kiedy bylo już po herbacie?
                      • cancro Re: Cancro czepiasz sie 18.06.06, 16:44
                        Masz rację! Pyskowałem, bo ktoś zaczepił mnie bez powodu. Jak widzisz nie
                        rozwijam wątku. Pozdrawiam!
                  • sdb Re: Dzięki Chris! Apator-Polonia 44:45 18.06.06, 12:32
                    > Histeryczne odpowiedzi niektórych
                    > forumowiczów utrwalają obiegowa opinię o sposobie rozgrywania meczów w
                    > Toruniu.

no i po co sie sam nakrecasz- jak jestes facet z olejem w glowie to obiegowymi
                    opiniami sie nie karm. dostales juz odpowiedz, po co ponawiasz watpliwosci co
                    do sposobu rozegrania wczorajszego meczu? nie stalo sie nic nienormalnego?
                  • Gość: br594 Re: Dzięki Chris! Apator-Polonia 44:45 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 13:28
                    Radio PIK z Bydgoszczy transmituje mecze Poloni, Adriany i GTŻ. Możesz słuchać
                    w necie. Pozdrawiam z Bydgoszczy
                • Gość: Jazon Re: Dzięki Chris! Apator-Polonia 44:45 IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 18.06.06, 13:19
                  A może 'gościu ze stolicy' odpowiesz tym których obraziłes w swoim wątku? Tyle
                  ze na to miejsca w pampersie nie starczy przygłupie jeden!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka