Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sytuacja w zespołach Łącznościowca przed nowymi...

IP: *.szczecin.mm.pl 14.07.06, 22:52
    No to fajne perspektywy przed drużyną. Dwóch prezesów coś działa a reszta
    rozkłada ręce. Przepraszam - jeden prezesunio podobno chodzi po supermarketach
    i rozmawia z kasjerkami o sponsoringu, po czym udziela wywiadu z płaczem że
    markety nie chcą dać kasy. TRAGEDIA. Chłopacy dziewczyn szukają sponsorów? No
    to powodzenia. Ciekawe co zdziałaja ale ...... do odważnych świat należy.

PS: mam pytanko , niech mi ktoś odpowie ilu jest członków zarządu
    KSŁącznościowiec ? A będę bardzo wdzięczna jeśli padną konkretne nazwiska.

POZDRO DLA DZIEWCZYN,CHŁOPAKÓW I TRENERÓW
    Obserwuj wątek
      • Gość: b Re: Sytuacja w zespołach Łącznościowca przed nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:43
        Nie wiem czy jest sens pisac nazwiska tych osob ktore sa w zarzadzie czy to cos
        zmieni....Raczej nie bo oni ci co sa w zarzadzie nie potrafia nic zrobic nie
        mowiac o najdrobniejszych rzeczach poprostu tam sa i tyle.Moze kiedys zmieni sie
        zarzad i wtedy nadejda lepsze czasy dla tego klubu
      • Gość: motylek Re: Sytuacja w zespołach Łącznościowca przed nowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:54
        To co się dzieję w zarządzie to jest parodia.Szkoda tylko,że przez
        prezesków,którzy nawet palcem nie kiwną,żeby coś zadziałać może nadejść koniec
        tego zespołu.Mam tylko nadzieję,że w końcu ktoś z nimi zrobi
        porządek.Dziewczyny trzymajcie się i pokażcie w tym sezonie na co was stać!!!
      • Gość: kibic zarzad klubu IP: *.chello.pl 15.07.06, 17:14
        zarzad klubu wybieraja czlonkowie klubu czyli zawodnicy. jezeli sklad osobowy
        zawodnikow nie zadowala to powinni miec pretensje tylko do siebie. na nastepnym
        spotkaniu sprawozdawczo-wyborczym trzeba dac inne kandydatury np. chlopakow
        zawodnikow i zobaczymy co oni zrobia. beda prezesami i wiceprwzesami. dobrze
        byloby azeby w zarzadzie byla choc pare osob ktore maja wyksztalcenie z kultury
        fizycznej poniewaz jak teraz dostrzegam wiekszosc czlonkow zarzadu nie rozumie
        o co w sporcie chodzi a ich jedyna wiedza co do pilki recznej polega na tym ze
        trzeba stracic w meczu o jedna bramke mniej niz przeciwnik. serdecznie
        gratuluje chlopakom ze w koncu zamierzaja oderwac sie od marnej egzystencji i
        zalozyc wlasny klub. sami beda panem swojego losu i beda szanowac pieniadze
        ktore tryiumfalnie oglaszaja ze maja na caly sezon. bledem natomiast jest co
        sie okaze dopiero gdzies za trzy miesiace zwolnienie z funkcji trenera pawla
        gracke. ale skoro zawodnicy tak chcieli to jest ich sprawa.
        • Gość: nemo Re: zarzad klubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 08:24
          Kibic, rozsmieszyles mnie do łez, po prostu wpisac tylu bzdur, w tak krótkim
          tekście chyba nigdy nie udało się nikomu, teraz czekam na mądrą wypowiedź Magdy
          M.:]
          p.s. sprawdź w słowniku znaczenie słowa "zarząd" buahahahaha
      • Gość: nikt Re: Sytuacja w zespołach Łącznościowca przed nowy IP: *.szczecin.mm.pl 15.07.06, 18:54
        brawo chłopaki. tylko tak dalej. oby sukcesy marketingowe i organizacyjne szły
        w parze ze sportowymi. Czy bledem było zatrudnienie Białego to sie przekonamy
        podczas rozgrywek. dajmy czas i mozliwosc wykazania a dopiero potem krytykujmy.
        napewno ogromne doswiadczenie i checi do pracy. co z tego wyjdzie?? czekam i
        życze powodzenia. Oczywiscie zespołowi kobiet również!!!!!
        • Gość: music Re: Sytuacja w zespołach Łącznościowca przed nowy IP: *.system.szczecin.pl 16.07.06, 14:20
          czy błędem była zmiana na stanowisku trenera??myśle ze rafał biały i ryszard
          lubaski mają większa wiedze niż paweł gracka.poza tym po tym jka paweł gracka
          był trenerem zespół nie zmienił swojego chharakteru gry w zadnym stopniu.ich
          gra opierała sie na indywidualnej technice pawła białego skutecznosci marcina
          hofmana i kilku skutecznych zagraniach tej dwójki zmieszanej niekiedy z piotrem
          zubowiczem i adamem ciemniakiemw ataku i cięzkiej pracy maćka głowińskiego w
          obronie.mam nadzieje ze choc ta zmiana trenerów cos wniesie bo mankamentów do
          poprawienia jest duzo pozdro
          • ja_aska te kibic 17.07.06, 15:53
            odmóżdżenie czy nepotyzm? bo nie wierzę by jakikolwiek kibic taką głupotę
            napisał. aby nie zarząd albo rodzina zarządu?
            • Gość: @ Re: te kibic IP: *.devs.futuro.pl 24.07.06, 19:23
              Ale jesteście ograniczeni umysłowo. Chyba każdy choć trochę wykształcony
              osobnik wie w jaki sposób wybiera się zarząd. Członkowie klubu sami podają
              nazwiska, a potem większością głosów się je zatwierdza. Jeżeli chłopcy byli
              członkami klubu a na pewno tak, to mogli głosować na te osoby co im się
              podobało. Nie długo na pewno są nowe wybory więc mam nadzieję, że nadal będzie
              tylu mądralińskich na wyborach.
              A w 100% zgadzam się z tym że nie postąpiono fair z Gracką. Co do Białego to
              zobaczymy, życzę mu jak najlepiej. Mam nadzieję że będzie miał więcej zacięcia
              i chęci niż gdy był drugim trenerem u dziewczyn.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka