Gość: rzut wolny IP: *.chello.pl 06.02.03, 00:07 Który z poniższych graczy jest wg Ciebie koszykarzem wszech czasów? 1. Michael Jordan 2. Michael Jordan 3. Michael Jordan Proszę uzasadnij swoją odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wally#10 Re: Pytanie za 69 pkt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 23:23 Gość portalu: rzut wolny napisał(a): > Który z poniższych graczy jest wg Ciebie koszykarzem wszech czasów? > > 1. Michael Jordan > 2. Michael Jordan > 3. Michael Jordan > > Proszę uzasadnij swoją odpowiedź. Wydaje mi się, że jest to pytanie najwyżej za 63 punkty, a niektórzy chcieliby odpowiedzieć nawet na pytanie za 100 punktów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Pytanie za 69 pkt IP: *.gov.pl 07.02.03, 15:16 Gość portalu: Wally#10 napisał(a): > Gość portalu: rzut wolny napisał(a): > > > Który z poniższych graczy jest wg Ciebie koszykarzem wszech czasów? > > > > 1. Michael Jordan > > 2. Michael Jordan > > 3. Michael Jordan > > > > Proszę uzasadnij swoją odpowiedź. > > Wydaje mi się, że jest to pytanie najwyżej za 63 punkty, Pewnie chodziło mu o 69 pkt. w regular season, mimo że mniej imponujące niż 63 pkt. w play offs… >a niektórzy chcieliby > odpowiedzieć nawet na pytanie za 100 punktów... Święta prawda :-). A co do do cytatu „> 1. Michael Jordan > > 2. Michael Jordan > > 3. Michael Jordan“ - to dość dobrze podsumowuje wszystko, co niektórzy forumowicze mają do powiedzenia… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzut wolny Re: Pytanie za 69 pkt IP: *.chello.pl 08.02.03, 01:20 Gość portalu: Wally#10 napisał(a): > Wydaje mi się, że jest to pytanie najwyżej za 63 punkty, a niektórzy chcieliby > odpowiedzieć nawet na pytanie za 100 punktów... He he, Jordan gdyby grał w tamtych czasach to rzuciłby ze 120 pkt he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Pytanie za 69 pkt IP: *.gov.pl 11.02.03, 08:33 Cóż za logika! A ja przebijam – dziś Wilt miałby 90 pkt.! ;-) I błyskotliwa puenta w Twoim stylu: he he he he. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Pytanie za 69 pkt 11.02.03, 19:37 Gość portalu: rzut wolny napisał(a): > > He he, Jordan gdyby grał w tamtych czasach to rzuciłby ze 120 pkt he he Alex: a skąd to wiesz? Nie grał więc nigdy nie zostanie to sprawdzone. Takie wypowiedzi jak twoja pozbawione są elementarnej logiki Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymonnan Re: Pytanie za 69 pkt IP: 212.244.183.* 12.02.03, 21:29 alex.4 napisał: > Gość portalu: rzut wolny napisał(a): > > > > > He he, Jordan gdyby grał w tamtych czasach to rzuciłby ze 120 pkt he he > Alex: a skąd to wiesz? Nie grał więc nigdy nie zostanie to sprawdzone. Takie > wypowiedzi jak twoja pozbawione są elementarnej logiki > Pozdr stąd wiadomo że obrona w "tamtych czasach" to śmiech na sali! alex - nie filozuj! jordan nie jest moim ulubionym koszykarzem ale trzeba mu uczciwie przyznać, że był swego rodzaju "maszynką" do robienia punktów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Pytanie za 69 pkt IP: *.gov.pl 14.02.03, 16:12 Poddaję pod rozwagę choćby to, że średnie wyniki punktowe zespołów – czyli dobry wykładnik poziomu obrony - w latach 60. i 80., a więc dekadach najlepszych osiągnięć Wilta i Jordana różniły się niewiele. Gwałtowny spadek nastąpił dopiero W CZASIE LAT 90., co widać było w średnich punktowych poszczególnych graczy, w tym i MJ. Jakie więc masz podstawy do popierania twierdzenia, że 69 pkt. Jordana z sezonu 1989/90 to odpowiednik 120 pkt. w dajmy na to sezonie 1961/62? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: Pytanie za 69 pkt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.03, 23:11 Ja bym wybral Miroslawa Lopatke znanego bardziej jako szufelka Odpowiedz Link Zgłoś