Gość: Paweł IP: *.chello.pl 08.02.03, 17:42 Polacy potwierdzili swoją wysoką formę i niebezzasadne aspiracje do ścisłej światowej czołówki.Oby powalczyli z Niemcami, a nie zadowolili się srebrem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Hokej na trawie: Polacy w finale HMŚ IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 18:02 gratulacje dla polskiej ekipy o której można w telewizyjnych polskich wiadomościach (TVP) uslyszeć dokładnie 15 (słownie PIĘTNAŚCIE) sekund. Zdjęcia archiwalne Kwiatkowski (TVP) po prostu jesteś debilem. Nie potrafisz wyłudzić łapówki, nie potrafisz pokazać sukcesu polskiej reprezenyacji. W nagrode jak polska reprezentacja wygra ten turniej , debil Kwiatkowski powinien non stop ogladac przez 24 godziny np. 17 mgnień wiosny w oryginale. Po co Polacy płacą abonament??? Albo przez 6 godzin nago odśnieżać ulice Woronicza. Podobno polska TVP wzoruje sie na światowych stacjach telewizyjnych. Jak żyje nie widziałem takiego numeru. Druzyna narodowa występuje w finale turnieju światowego i pokazany jest urywek 15 sekundowy. Brawo TVP czyli Banda złodziejów, oszustów i kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal zlodzieje!,koszt praw do transmisji to kieszonkowe TVP IP: *.bredband.skanova.com 08.02.03, 18:37 kurwa, te huje wydaja kase na samochody sluzbowe, premie, Kwiatkowski uzadza sie probujac sprywatyzowac za lapowki dwojke, a takiej imprezy nie pokazuja, wiedzac ze nasza druzyna juz miala dobre wyniki wczesniej, licencja taka kosztuje tyle co kilka odcinkow serialu zlotopolskich czy innych plebanni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczerbiec Kwiatkowski ty cioto!! pedrylu, Polska w finale z RFN IP: *.bredband.skanova.com 08.02.03, 18:45 Co te meskie pizdy z dzialu sportowego nie przewidzialy, ze nasza ekipa dojdzie do medali? na co kurwy wydajecie kase? przeciez abonament sciagacie, po huj wilingen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi Re: Kwiatkowski ty cioto!! pedrylu, Polska w fina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 18:53 Głupki przecież Wilingen było kupione wcześniej ,kto wiedział że Małysz nie będzie skakał a hokej na trawie kto to ogląda zresztą pogapcie się w eurosport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow przestaję płacić tym skurw****** z tvp... IP: *.acn.pl 08.02.03, 19:56 Kurwa, to po prostu nie do pomyślenia! I co tam 15 sekundowy urywek! Nie zauważyliście chyba, że od kilku dni pokazują dwie czy trzy akcje z meczu inauguracyjnego z USA! To to ja sobie obejrzałem na żywca w eurosporcie... Jak zawsze, Kwiatkowski i jego ekipa z panem Basałajem na czele mówi nam fuck off... Jedyny sport, w którym polska reprezentacja się liczy, mistrzostwa świata(!!!), i co dostajemy, drodzy współoglądający? Jak zwykle, cieplutkie gówienko. Na szczęście jutro finałowy mecz koło 19 daje eurosport... i dzisiaj koło północy skróty z dzisiejszych... pozdrawiam wszystkich podobnie jak ja sfrustrowanych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: przestaję płacić tym skurw****** z tvp... IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 20:11 nie jestem sfrustrowany jestem wygrana Polaków podbudowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: przestaję płacić tym skurw****** z tvp... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 15:59 sfrustrowany to ja jestem bo nie mam eurosportu :((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kwiatkowski ty cioto!! pedrylu, Polska w fina IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 20:10 Gość portalu: andi napisał(a): > Głupki przecież Wilingen było kupione wcześniej ,kto wiedział > że Małysz nie będzie skakał a hokej na trawie kto to ogląda > zresztą pogapcie się w eurosport od początku tego turnieju oglądam eurosport i niemieckie audycje sportowe. Oczywiscie jestem głupkiem bo płace abonament i w zamian moge sobie obejrzeć zezowatego Hellera. Jednak nie jestem głupkiem aby informacje o polskich sukcesach korzystac ze stacji pólnocnokoreańskich bo z tego co piszesz widze, ze jestes zwolennikiem Korean TV... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Koszt transmisji!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 08.02.03, 20:22 koszt transmisji to smieszne pieniadze a sukces polskich hokeistow warto by bylo pokazac!!!!!! Tym bardziej ze to pierwsze oficlalne mistrzostwa na hali!!! To historyczny moment!!!!!!!! a w TVP zerooooooooooooooooo zeroooooooooooooo tylko urywki!!! Tak samo bylo z relacjami z Halowych Mistrzostw Europy z Santander w styczniu!!!! Byly to mistrzostwa na hali o oni dawali archiwalne urywki albo z Olimpiady w Sydney(tam grali na trawie!!!) albo z meczy polskiej ligi!!!!! Ogolnie skandal!!! Teraz przez 2 lata beda meczyc nas urywkami z Lipska!!!! Dolina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Koszt transmisji!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 20:28 typuje, ze beda to urywki z meczu Polska _USA :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Final na zywo w eurospocie przez net IP: *.cable.mindspring.com 09.02.03, 01:39 Z tego co widze na stronie eurosportu bedzie mozna zobaczyc final o 16.00 w niedziele. Potrzebny tylko jest program Real Player do sciagniecia na real.com Odpowiedz Link Zgłoś
cowabanga Re: Final na zywo w eurospocie przez net 09.02.03, 10:02 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Z tego co widze na stronie eurosportu bedzie mozna zobaczyc > final o 16.00 w niedziele. Potrzebny tylko jest program Real > Player do sciagniecia na real.com No ja widze w programie TV i na stroanch ES że transmisja LIVE w TV zaczyna sie o 19.30 więc nie wiem co będzie o 16 w realvideo. Cow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Final na zywo w eurospocie przez net IP: *.icpnet.pl 09.02.03, 12:49 mecz zaczyna sie o 16!!!! na eurosporcie o 19 jest retransmisja relacje na zywo z mecz sa na stronach 1) www.fihockey.org/ oraz 2) www.indoor-hockey-world-cup.de/default.asp?lang=1 zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
speedway Co z ustawą o "ważnych" imprezach sportowych i ... 09.02.03, 10:04 ...kulturalnych? Kto jest kompetentny , do ustalania "ważności" zawodów sportowych , a co za tym idzie pokazywania transmisji w telewizji publicznej.Dzięki Ci Boże , że zamiłowaniem pana Kwiatkowskiego nie jest pływanie synchroniczne...Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brylant Re: Hokej na trawie: Polacy w finale HMŚ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 11:04 Tylko niektórzy mają Polsat Sport w kablówce zamiast Eurosportu.. aaaa co to za kraj jest ehhh Kwiatkowski do piekła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodka Niewiasta Re: Hokej na trawie: Polacy w finale HMŚ IP: *.waw.man.rdi.pl 09.02.03, 11:51 Tak na serio to nawet nie wiedziałam że jest taka dyscyplina sportu ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
greg.s Re: Hokej na trawie: Polacy w finale HMŚ 09.02.03, 12:27 Gość portalu: Słodka Niewiasta napisał(a): > Tak na serio to nawet nie wiedziałam że jest taka dyscyplina > sportu ;-P Boś naprawdę "słodka idiotka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin relacje na zywo IP: *.icpnet.pl 09.02.03, 12:50 mecz zaczyna sie o 16!!!! na eurosporcie o 19 jest retransmisja:( relacje na zywo z meczu sa na stronach 1) www.fihockey.org/ oraz 2) www.indoor-hockey-world-cup.de/default.asp?lang=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: relacje na zywo IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 14:26 tak jest zgadza sie mecz finałowy jest o 16 14:30 Damen: Niederlande - Deutschland 16:00 Herren: Polen - Deutschland 16:00 Herren: Polen - Deutschland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoT !!! IP: *.chello.pl 09.02.03, 14:23 Brawa dla Polaków. Tylko dlaczego nic na ten temat w TVP??? Macie rację - Kwiatkowski Won!!! Temu złodziejowi nie powierzyłbym nawet wiadra rzygowin, a on jest prezesem największej stacji telewizyjnej w Polsce. Mam już skurwysyna dość. Jak można nas tak traktować. A 'karnawał z jedynką' można oglądać po raz 50 któryś. Złodziejstwo! Złodziejstwo! Trzeba coś zrobić, żeby tego chuja Kwiatkowskiego wywalić. Jak długo będzie nas okradać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: !!!Poland - Germany 0:1 IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 16:04 Men: Poland - Germany 0:1 5' GER C.Eimer (10) - Chance missed 3' 0:1 GER C.Domke (3) - field goal 2' GER O.Domke (9) - PC saved 2' GER . () - penalty corner 2' GER O.Domke (9) - Chance saved 1' GER B.Michel (7) - Chance missed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylom Re: !!!Poland - Germany 1:2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.03, 16:10 w 11 minucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: !!!Poland - Germany 1:4 IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 16:20 Poland - Germany 1:4 17' 1:4 GER B.Emmerling (11) - field goal 17' 1:3 GER M.Witthaus (22) - field goal 16' GER M.Witthaus (22) - Chance missed 15' GER P.Sunkel (13) - PC saved 15' GER . () - penalty corner 13' . () - rough match 11' 1:2 GER O.Domke (9) - penalty corner 10' GER . () - penalty corner 10' GER O.Domke (9) - Chance saved 9' GER T.Weißenborn (14) - Chance saved 8' 1:1 POL R.Grotowski (10) - penalty corner 8' POL . () - penalty corner 8' POL P.Mikula (15) - Chance saved 7' GER P.Sunkel (13) - Chance saved 5' GER C.Eimer (10) - Chance missed 3' 0:1 GER C.Domke (3) - field goal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: !!!Poland - Germany 1:7 IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:00 Herren: Polen - Deutschland 1:7 (1:5) 40' POL Z.Juszczak (8) - Ecke vergeben 40' POL R.Grotowski (10) - Ecke abgewehrt 40' POL . () - Ecke 40' GER O.Domke (9) - Ecke vergeben 39' GER . () - Ecke 38' GER O.Domke (9) - Ecke vergeben 38' GER . () - Ecke 37' POL Z.Juszczak (8) - Ecke vergeben 37' POL . () - Ecke 36' 1:7 GER O.Domke (9) - Feldtor 32' GER O.Domke (9) - Chance vergeben 30' GER O.Domke (9) - Chance abgewehrt 29' GER B.Michel (7) - Chance abgewehrt 28' POL Z.Juszczak (8) - Ecke vergeben 28' POL . () - Ecke 26' GER P.Sunkel (13) - Chance abgewehrt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miguel Re: Hokej na trawie: Polacy w finale HMŚ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 16:07 To, że tej transmisji nie ma w TVP to normalka, dziwi mnie natomiast to, że nie ma jej w żadnej z bardzo wielu otwartych telewizji niemieckich, które mam w ofercie mojej kablówki. Podobnie było z ubiegłotygodniowym finałem MŚ w piłce ręcznej Niemcy - Chorwacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miguel Po I połowie: Niemcy - Polska 5:1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 16:19 Z relacji internetowej wynika, że nastapiło u naszych podobne rozkojarzenie jak w meczu z Holandią, gdyż straciliśmy trzy bramki między 17 a 19 minutą... Ostatni korzystny wynik to 1:1 z minuty ósmej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miguel Niemcy - Polska 6:1 24' IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 16:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miguel Niemcy - Polska 7:1 36' IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 16:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miguel Niemcy - Polska 7:1 - koniec meczu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 16:49 No nic! Niemcy wymyślili tę odmianę hokeja i jak na razie nie ma na nich mocnych. W ponad 150 meczach międzypaństwowych tylko dwa razy zremisowali i nigdy nie przegrali. Na szczęście w klasycznej odmianie hokeja na trafie takich dysproporcji między zespołami nie ma. Czy ktoś wie może kiedy będą kwalifikacje olimpijskie? Nie mam wątpliwości, że nie może zabraknąć nas w Atenach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Niemcy - Polska 7:1 - koniec meczu IP: *.acn.waw.pl 09.02.03, 17:02 Gratuluje Niemcom bo wyraźnie byli lepsi Ciesze się ogromnie i gratuluje Polakom zajęcia II miejsca na świecie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś