Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tiger Woods - w imię ojca

IP: *.magma-net.pl 25.07.06, 21:26
    smutne:(
    Obserwuj wątek
      • Gość: garbaty predator Re: Tiger Woods - w imię ojca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:39
        Tylko tak zachowuja sie prawdziwi meżczyzni.Jesli potrafia sie wzruszyc w takich
        momentach jak ten...Tiger jesteś Cool gościu.Mój szacuneczek dla Ciebie
        • Gość: ; Woods nie jest Afroamerykaninem!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:12
          . Earl Woods, Afroamerykanin z domieszką krwi indiańskiej i chińskiej, w
          młodości był niezłym baseballistą, jednym z pierwszych czarnych, którzy dostali
          się do drużyny w college'u.

Background and family
          Woods's late father, Earl Woods was a Vietnam War veteran and a retired U.S.
          Army lieutenant colonel, of mixed Black (50%), Chinese (25%) and Native
          American (25%) ancestry. He was the chairman of his son's charitable
          foundation, the Tiger Woods Foundation, before his death at age 74 on May 3,
          2006, following a lengthy battle with prostate cancer (see section Charity and
          youth projects below). Woods' mother, Kultida Woods, is originally from
          Thailand, and is of mixed Thai (50%), Chinese (25%), and Dutch (25%) ancestry.
          This makes Woods himself one quarter Chinese, one quarter Thai, one quarter
          African American, one eighth Native American, and one eighth Dutch.[1] He
          refers to his ethnic make-up as Cablinasian (a portmanteau of Caucasian, Black,
          American-Indian, and Asian), a term he made up himself.

en.wikipedia.org/wiki/Tiger_woods
          • Gość: tom Re: Woods nie jest Afroamerykaninem!!!!!!!!! IP: *.pchelp.2-0.pl 25.07.06, 22:43
            Woods is the best.

Golf is life.
            • Gość: tyaaa pierwszym z _czarnych_ ?? IP: *.in.net.pl / 82.115.76.* 26.07.06, 00:06
              z CZARNYCH?? Brawo, nie ma to jak właściwy dobór słów... Żenada.
              • Gość: tomek Re: pierwszym z _czarnych_ ?? IP: 62.29.137.* 26.07.06, 10:32
                w anglii juz nikt sie nie sili na afroamaerykanow tylko normalnie mowi
                sie "black"
                wiec nie placz gosciu bo nic sie nie stalo
                • Gość: L Bo w Anglii mieszka niewielu Afroamerykanow:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:23
                  Jak juz to Afrykanie i Afrokaraibowie:-)
              • Gość: polska edukacja Czarny murzynek bambo się mówi w USA. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:04
                • Gość: L Tylko jeden z jego dziadkow byl czarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:22
                  Ciekawe czy o Polaku,ktorego jeden z z dziadkow byl na przyklad Zydem ,a reszta
                  przodkow to Polacy i na przyklad Niemcy pianoby Zyd z domieszka krwi polskiej i
                  niemieckiej.Przeciez to rasizm:-))))))))
      • Gość: Tomek Re: Tiger Woods - w imię ojca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 01:14
        Wkrótce minie 10 lat od chwili, gdy odszedł mój Tato,
        jak ten czas szybko mija ...

Nigdy nie wybaczę sobie tego Tato, że przez ostatnie dwa lata nie potrafiłem
        podejść i porozmawiać, tak szczerze, o sprawach o których nigdy nie
        rozmawialiśmy, o tym jak bardzo Cię koacham, o tym jak Cię szanuję za to co
        dałeś mi w życiu, o chorobie która zabierała mi Ciebie każdego dnia ...

Za chwilę sam zostanę ojcem, pierwszy raz, tak bardzo chciałbym dzielić się z
        Tobą tą chwilą.

Myślę o Tobie Tato,
        nigdy nie przestanę.
      • Gość: świeczka (')(') Przecież ojciec patrzy na niego z Nieba . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:03
        • billy.the.kid Re: Przecież ojciec patrzy na niego z Nieba . n/t 27.07.06, 10:08
          łojezuniu-przecież ten świat tak jest zbudowany ze ludzie się rodza i umierają.
          taka kolej rzeczy. ten się rozpłakał-to supermen, nie rozpłakałby sie- patrzcie
          jaki supermen twardy.nawet nie zapłakał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka