Gość: Stacho IP: *.magma-net.pl 25.07.06, 21:26 smutne:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: garbaty predator Re: Tiger Woods - w imię ojca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 21:39 Tylko tak zachowuja sie prawdziwi meżczyzni.Jesli potrafia sie wzruszyc w takich momentach jak ten...Tiger jesteś Cool gościu.Mój szacuneczek dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Woods nie jest Afroamerykaninem!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:12 . Earl Woods, Afroamerykanin z domieszką krwi indiańskiej i chińskiej, w młodości był niezłym baseballistą, jednym z pierwszych czarnych, którzy dostali się do drużyny w college'u. __________________________________________________________ Background and family Woods's late father, Earl Woods was a Vietnam War veteran and a retired U.S. Army lieutenant colonel, of mixed Black (50%), Chinese (25%) and Native American (25%) ancestry. He was the chairman of his son's charitable foundation, the Tiger Woods Foundation, before his death at age 74 on May 3, 2006, following a lengthy battle with prostate cancer (see section Charity and youth projects below). Woods' mother, Kultida Woods, is originally from Thailand, and is of mixed Thai (50%), Chinese (25%), and Dutch (25%) ancestry. This makes Woods himself one quarter Chinese, one quarter Thai, one quarter African American, one eighth Native American, and one eighth Dutch.[1] He refers to his ethnic make-up as Cablinasian (a portmanteau of Caucasian, Black, American-Indian, and Asian), a term he made up himself. en.wikipedia.org/wiki/Tiger_woods Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Woods nie jest Afroamerykaninem!!!!!!!!! IP: *.pchelp.2-0.pl 25.07.06, 22:43 Woods is the best. Golf is life. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyaaa pierwszym z _czarnych_ ?? IP: *.in.net.pl / 82.115.76.* 26.07.06, 00:06 z CZARNYCH?? Brawo, nie ma to jak właściwy dobór słów... Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: pierwszym z _czarnych_ ?? IP: 62.29.137.* 26.07.06, 10:32 w anglii juz nikt sie nie sili na afroamaerykanow tylko normalnie mowi sie "black" wiec nie placz gosciu bo nic sie nie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Bo w Anglii mieszka niewielu Afroamerykanow:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:23 Jak juz to Afrykanie i Afrokaraibowie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polska edukacja Czarny murzynek bambo się mówi w USA. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Tylko jeden z jego dziadkow byl czarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:22 Ciekawe czy o Polaku,ktorego jeden z z dziadkow byl na przyklad Zydem ,a reszta przodkow to Polacy i na przyklad Niemcy pianoby Zyd z domieszka krwi polskiej i niemieckiej.Przeciez to rasizm:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Tiger Woods - w imię ojca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 01:14 Wkrótce minie 10 lat od chwili, gdy odszedł mój Tato, jak ten czas szybko mija ... Nigdy nie wybaczę sobie tego Tato, że przez ostatnie dwa lata nie potrafiłem podejść i porozmawiać, tak szczerze, o sprawach o których nigdy nie rozmawialiśmy, o tym jak bardzo Cię koacham, o tym jak Cię szanuję za to co dałeś mi w życiu, o chorobie która zabierała mi Ciebie każdego dnia ... Za chwilę sam zostanę ojcem, pierwszy raz, tak bardzo chciałbym dzielić się z Tobą tą chwilą. Myślę o Tobie Tato, nigdy nie przestanę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świeczka (')(') Przecież ojciec patrzy na niego z Nieba . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:03 Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Przecież ojciec patrzy na niego z Nieba . n/t 27.07.06, 10:08 łojezuniu-przecież ten świat tak jest zbudowany ze ludzie się rodza i umierają. taka kolej rzeczy. ten się rozpłakał-to supermen, nie rozpłakałby sie- patrzcie jaki supermen twardy.nawet nie zapłakał. Odpowiedz Link Zgłoś