Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO REDAKCJI

IP: *.net / 192.168.0.* 11.02.03, 16:53
    Zbliza sie liga a wraz z nia zapewne nowa edycja pilkarzykow.Na jedno i
    drugie czeka wielu kibicow.No i mi wlasnie chodzi o nowa edycje pilkarzy
    stad tez moja propozycja i prosba zarazem.
    Moze byscie zrobili czata przedsezonowego (tak jak zrobiliscie na jesieni po
    zakonczeniu ligi) na ktorym omowilibysmy proponowane zmiany.Jezeli czata nie
    da rady zorganizowac napiszcie na forum to co moze sie nowego w pilkarzykach
    zdarzyc.Mysle ze wywolaloby to spora polemike i wymiane zdan, a poznanie
    naszych opinii daloby mozliwosc wprowadzenia ewentualnych korekt gdyby
    jakas zmiana spotkala sie z lawinowa krytyka.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kiwny Re: DO REDAKCJI IP: *.chello.pl 11.02.03, 18:02
        Popieram tylko żeby był on w godzinach w których dużo osób siedzi przy kompach
        a nie np o 10. Proponuje 15-16 (ludzie siedza jeszcze w pracy a ze szkół już
        większość wróci) lub wieczorem.
      • Gość: bachus69 Re: DO REDAKCJI IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 12.02.03, 16:33
        Ja myślę że ten pomysł jest tak dobry, że kolega Okęciak tego sam nie wymyślił.
      • kuti_master Re: DO REDAKCJI 12.02.03, 20:08
        Ja czekam co zamierza redakcja zreformować na wiosnę, warto zrobić oficjalny
        temat na forum... ale Austria chyba jeszcze śpi albo celnicy nie chcą Go
        wpuścić...
      • Gość: Tompie Re: DO REDAKCJI IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.02.03, 21:01
        Obudza sie z koncem lutego jak sie skonczy okres transferowy w Polsce i bedzie
        wiadomo kto w jakim klubie gra.Chociaz ogolny zarys regulaminu juz mogli by
        podac.
      • Gość: krzrek Re: DO REDAKCJI IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 12.02.03, 23:06
        Witam Prezesów.
        Pewien,ale niewielki rąbek tajemnicy został już uchylony.
        Pojawił się artykuł omawiający nowe zasady punktacji w Wygraj Ligę-edycja
        wiosenna.Obie gry,Piłkarzyki i Wygraj Ligę,były zawsze mocno ze sobą
        powiązane,dlatego wydaje mi się,że ta sama punktacja będzie obowiązywała i w
        Piłkarzykach.Jest tam kilka zmian,ale każdy może to sobie przeczytać.
        Pozdrawiam.
        • kuti_master Re: DO REDAKCJI 13.02.03, 00:58
          Na forum "Wygraj Ligę" jest przedstawiona cała punktacja, w której nie podoba
          mi się jedynie punkcik (o jeden za dużo) dla lidera, poza tym brak z
          oczywistych względów jakichkolwiek informacji na temat prowizji (limicie?) na
          transfery, myślę, że punktacja (która nagradza kreatywnych graczy - mój pomysł
          poszedł w życie :) jest bardzo dobra i powinna być takowa w Piłkarzykach.

link:
          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=500&w=4590077&a=4590077
      • piko58 Re: DO REDAKCJI 24.02.03, 05:20
        W rundzie jesiennej zgłosiłem pomysł rozesłania ankiet wśród grających Prezesów,
        Szanowny Pan Redaktor przyklasnął pomysłowi i... do dziś trwa cisza. Chciałem
        nawet zrobić szczegółowy projekt takiej ankiety, ale skoro Szanowna Redakcja ma
        to gdzieś, to ja tym bardziej. A przecież analiza takiej ankiety byłaby
        doskonałym bodźcem do stosownych zmian w regulaminie Piłkarzyków (transfery,
        punktacja, ligi prywatne itd). Dochodzę do wniosku, że Szanownym Panom
        Redaktorom nie chce się modyfikować tej zabawy w porozumieniu z jej uczestnikami
        - idą po najmniejszej linii oporu, a szkoda...
        Pozdrowionka all:)
        • redakcja Re: OD REDAKCJI 25.02.03, 18:33
          Witaj Prezesie Piko58,

Nie mamy gdzieś żadnego poważnego uczestnika Piłkarzyków ani żadnej poważnej
          propozycji. Po prostu myśleliśmy, że najważniejsze uwagi zgłosiliście na forum
          i w czasie czatu.

• piko58 Re: OD REDAKCJI 28.02.03, 03:36
            redakcja napisała:

> Witaj Prezesie Piko58,
            >
            > Nie mamy gdzieś żadnego poważnego uczestnika Piłkarzyków ani żadnej poważnej
            > propozycji. Po prostu myśleliśmy, że najważniejsze uwagi zgłosiliście na
            forum
            > i w czasie czatu.
            >

Redakcja na początku września 2002 napisała:"Bardzo rozsądne postulaty. Szczeg.
            pkt. 2 i 3. oraz sam pomysł ankiety.
            Wrócimy do tego w październiku. Znaczy my - redakcja, wy - prezesi
            dyskutujcie.
            Czekamy na wyniki"
            Październik minął, Redakcja czeka, my duskutujemy...
            1. Skoro ankieta niepotrzebna, to po co zapewnienie że "wrócimy do tego..."?
            2. Na temat czata były jednoznaczne wypowiedzi - kilka przypadkowych osób i
            dyskusja o ... niczym !
            3. Forumowicze dyskutują "sobie a muzom" i nic z tego nie wynika bo Szanowna
            Redakcja nie chce lub nie potrafi wyciągać wniosków z tej dyskusji.
            Pozdrowionka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka