Gość: Kfas IP: *.airlan.pl 12.02.03, 16:02 No i po co ten wykrzyknik? Myślałem, że chodzi o Leszka Millera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lukasz Re: Miller mistrzem świata w gigancie! IP: *.psych.uic.edu 12.02.03, 16:58 Gość portalu: Kfas napisał(a): > No i po co ten wykrzyknik? > Myślałem, że chodzi o Leszka Millera Smieszne!!! Prawde powiedziawszy, to tez byla moja pierwsza reakcja. Ostroznie z interpunkcja... Swoja droga Amerykanie dawno nie byli tacy silni w konkurencjach alpejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk A ja kocham tego faceta... IP: 157.25.164.* 12.02.03, 17:14 ... oczywiscie czysto platoniczną miłością. Jest dla mnie bohaterem od paru miesiecy, gdy z 29 bodajże miejsca awansowal na 2. To przez niego znow ogladam narciarstwo alpejskie w TV, a ostatnio robilem to jako dzieciak, gdy zjeżdzali tacy panowie jak Tomba czy S... zapomnialem nazwiska. w kazdym razie wykrzyknik jak najbardziej na miejscu. Wole Bode od Leszka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ski Cannon Re: A ja kocham tego faceta... IP: 63.80.152.* 12.02.03, 19:16 Kochac to nie kocham ale Bode jest naprawde dobry. Zeby tak tylko w zjezdzie sie poprawil... Szkoda tylko, ze malo kto w Stanach slyszal o Bode wiec prawie wszystkie amerykanskie serwisy sportowe ignoruja tak wielki sukces. Tak sie akuratnie sklada ze jade jutro na dluugi weekend katowac kolana do Franconia Notch, NH, dokladnie tam skad Bode pochodzi i do niedawna regularnie trenowal: Cannon Mtn. cannonmt.com/snowCndtn.html Zimno, stromo, pusto i tanio. Najlepsza gora na wschodnim wybrzezu. Pure skiing... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rek http://ballack13-87.fm.interia.pl IP: *.trzepak.pl / 10.0.0.* 12.02.03, 17:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: http://ballack13-87.fm.interia.pl IP: 195.41.66.* 12.02.03, 17:31 Za co ten medal?! Taki partacz, nudziarz, prostaczek. Tfu! Buzek byl 100 razy lepszy! pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo "Nie przeginaj pały, ty kurduplu mały..." IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.03, 17:33 ...bo w końcu ktoś się zdenerwuje i stanie się coś nieprzyjemnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam dość!!! Re: http://ballack13-87.fm.interia.pl IP: *.boleslawiecka.k.pl 12.02.03, 17:39 Czlowieku, przestan wciskac kit reklamowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Miller mistrzem świata w gigancie! IP: 62.233.217.* 12.02.03, 18:33 Ale sie wysililiście. Tyle to by każdy napisał, a od najwiekszego dziennika w kraju mozna oczekiwac czegoś więcej o MŚ w narciarstwie alpejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: Miller mistrzem świata w gigancie! IP: *.148.3.213.dial.bluewin.ch 12.02.03, 20:12 W czym jest problem??? Relacja ciekawa i dosc dluga. Co mozna wiecej napisac??? Marcus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekS Panie Surdel IP: *.mad.east.verizon.net 12.02.03, 22:07 "Niezbyt stroma trasa Engiadina wymagała od nich dużej agresywności... " Czemu Pan opowiada takie brednie? Otoz powiem panu fachowo jako takze jakios tam zawodnik. Niezbyt stroma trasa nie wymaga agresywnosci, lecz raczej pozwala na nia. Na stromych trasach latwiej sie popelnia niewybaczalne bledy i stad zachowuje sie technike konserwatywna. Natomiast dziwi mnie dlaczego na niezbyt stromej trasie ktos nierozsadnie ustawia mocno podkrecone bramki. Bez predkosci - a ta na tak ustawionej trasie jest mala - wyscigi nie sa tak ciekawe. Owszem sa bardzo techniczne, ale malo w nich emocji. W koncu jest to wyscig z czasem a nie wylacznie pokaz techniki. Moze czas wreszcie przejsc do formuly wyscigu rownoleglego jak w snowboardzie... Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
tommix Re: Panie MackuS 13.02.03, 01:38 Co PAN za bzdury wypisuje? Kiedy pan ostatnio na nartach jezdzil? 20 lat temu? Widzial pan kiedys zjezdzajacego ze stoku Maiera? On i jemu podobni (Miller, Cuche) atakuje zawsze. Nawet na najstromszej chyba trasie gigantowej w Adelboden. Gdyby widzial pan wczorajszy przejazd w Sankt Moritz tez nie pieprzyl by pan takich glupot. Nie bylo ciekawie? Osobiscie, mimo podkreconych bramek i relatywnie malej predkosci zawodnikow dawno nie przezylem przed telewizorem takich narciarskich emocji... Zastanawiam sie w czym jest pan zawodnikiem? Chyba w pieprzeniu glupot. Bo na nartach to sie pan najwyrazniej nie zna. Zawsze z uwaga sledze narciarskie relacje w GW i - moim zdaniem - w polskiej prasie, wlasnie w duzej mierze dzieki redaktorowi Surdelowi, nie maja sobie rownych... Niech pan jeszcze raz przeczyta brednie, ktore pan napisal! A Gazecie dziekuje za narciarskie teksty! tommix Odpowiedz Link Zgłoś