simpson85 30.07.06, 21:08 Nowy Lech - nowa marka w lidze. Z 0:2 na 3:2 no no sędzia się postaral z tą dogrywką :D < joke > Szkoda, że mi Dembiński-fujara karnego zmarnował... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczur16 Re: Ładnie drukują. 30.07.06, 21:44 Ja bym wolal zeby wisla wygrala bo mam Sedlaczka :) ------------- Liga trójwiochy. Jest to liga dla kazdego. Trójwiocha to trzy dzielnice Szczecina :D które maja wiele ze sobą wspólnego Zapraszam wszystkich ze Szczecina i innych rejonów ! Kod dostępu: 2237003799 Odpowiedz Link Zgłoś
sines Re: Ładnie drukują. 30.07.06, 21:59 Sędzia? Nie wprowadzaj zamieszania na forum, głównym winowajcą doliczenia 300 sekund był bramkarz gości. Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Ładnie drukują. 30.07.06, 23:59 No dokładnie... fajfus leżał bez powodu co sekunde, zresztą chciałem zauważyć, że Wisła już od 60min próbowała gry na czas i jak widać to się zemściło. A Leszek pokazał charakter i że nie będzie jak inni tu mówili drużyną walczącą o utrzymanie :| Orlen złodzieje!! Przez was benzyna drożeje!! Odpowiedz Link Zgłoś
marc_x Re: Ładnie drukują. 31.07.06, 10:54 czyli kazdy mecz ktory nie konczy sie rowno w 90 minucie jest wydrukowany? Odpowiedz Link Zgłoś
pose.one Re: Ładnie drukują. 31.07.06, 11:46 wisla sama sobie winna. skoro nie potrafi wykorzystac 2 bramkowej przewagi. a lech pokazal charakter, zreszta jak kazda druzyna smudy. ile juz smuda mial takich meczy, ze z 2:o wychodzil na 2;3? zeby tylko wspomniec o finale z legia swego czasu ;) Odpowiedz Link Zgłoś