Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kubica w GP do końca sezonu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 15:41
    Ja wiedziałem, że tak będzie, wiedziałem, gdy pierwszy raz o Kubicy usłyszałem.
    Obserwuj wątek
      • petar Kubica w GP do końca sezonu 07.08.06, 15:42
        Naprzód Panie Robercie!
      • Gość: fantom Kubica w GP do końca sezonu IP: 82.160.44.* 07.08.06, 15:43
        Na to czekałem - wkońcu będziemy mogli cieszyć się naszym zawodnikiem w F1
      • Gość: grhabbeck ... a pod kielcami otworza tor formuly 1 IP: 195.136.98.* 07.08.06, 15:43
        • Gość: jano Renault przed Ferrari,BMW a ja mam Lagune IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 17:10
          czy to nie piekne i dziwne ze nikt tego nie zauwaza, ze niedoceniana marka Renault (francuzik) przewaza nad reszta znanych "szpanerskich" marek. A ja mam Lagunke V6, 210KM.
          Kubica juz oficjalnie kierowca
          www.formula1.com/insight/team/7.html
          • Gość: rolek Re: Renault przed Ferrari,BMW a ja mam Lagune IP: *.lexell.com.pl 07.08.06, 19:53
            A co więcej na drugiej pozycji (już niedługo zresztą) jest auto z napisem FIAT na nosie przedniego spoilera.
            www.f1-fansite.com/wallpaper/2005/launch/Ferrari-F2005-1024-F.jpg
            • badjuk Nowy sport narodowy? 07.08.06, 21:26
              Chyba szykuje sie nam po skokach narciarskich nowy sport narodowy ;)
              • bossik30 Re: Nowy sport narodowy? 07.08.06, 22:59
                dzieki Kubicy bedziemy mogli lepiej poznac F1, moze nawet beda transmisje w TV.
                Teraz potrzebujemy kogos w MOTO GP.....
                • Gość: zzz zacznijmy juz kubicomanie! IP: *.cable.mindspring.com 08.08.06, 05:27
                • Gość: jano F1 to zaden sport, to hermetyczny biznes i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 06:52
                  czym tu sie ekscytowac, rownie dobrze moglyby sie mysliwce scigac miedzy palacem kultury a wieza mariacka.
                  zajecie dla kilkudziesieciu tych samych ludzi przez lata, raptem 20 paru zawodnikow, ile lat ja slysze: schumacher, villeneuve, coulthard; znacie inny sport w ktorym ci sami mistrzowie sa 10 lat, znacie inny sport, ktorego nikt nie moze uprawiac. Na cholere to; tylko dla reklamy
      • Gość: internauta Kubica w GP do końca sezonu IP: *.rwe.com 07.08.06, 15:43
        brawo, brawo i jeszcze raz brawo!!!
        • baribal2 juhuuu! 07.08.06, 15:47
          wreszcie milony polaków zorientują się, że sa inne sporty na świecie niż
          siatkówka, pływanie, piłka nożna i skoki narciarskie. sama zaliczam się do tej
          grupy. smutne, ale prawdziwe. a formuła 1 wciąga! (tylko twarzy zawodników,
          cholerka, nie uwidzisz).
          www.porysunki.blox.pl
          • businessangel zobaczysz twarze zawodników i nie tylko, 07.08.06, 15:58
            jak zostaniesz Boxenluder! ;-))
            odmiana gruppies :-)
            • baribal2 oj twarze w zupełności wystarczą ;) 07.08.06, 16:07
              • fritz.fritz Kubica bylby pierwszym ktory w pierwszym starcie 07.08.06, 19:09
                zdobylby punkty. Inni musieli jezdzic i jedzic zanim pierwszy raz zdobyli
                punkty. Okolo 15-17 razy. Mowie oczywiscie o najlepszych.

Naprawde super.
                • Gość: koza Re: Kubica bylby pierwszym ktory w pierwszym star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:53
                  Bzdura. Villeneuve pierwszy wyscig skonczyl na 2 miejscu...
      • Gość: szuminaracing Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 15:46
        Robert, pokaż sierściuchom, jak się jeździ! Brawo!!!
        • Gość: Senior Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: *.bph.pl 07.08.06, 15:55
          Kiedys kibicowałem Alesi !!!! potem Schumiemu......... teraz pora na ROBERTA
          KUBICE !!!!! bedzie WORLD CHAMPION !!
      • madmalina Chyle czoła.... 07.08.06, 15:51
        ....przed Robertem. Poprostu swoim wielkim talentem a także olbrzymi
        samozaparciem doszedł do celu. Pierwszego, bo kolejnym napewno jest zwyciestwo
        w wyścigu. Oby jak najszybciej :)
        • Gość: cola Re: Chyle czoła.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:01
          Ayrton Senna doczekał się następcy
          • Gość: aja74 Re: Chyle czoła.... IP: *.ztpnet.pl 07.08.06, 16:53
            Nastepcy Ayrtona nie bylo i nie bedzie. On byl jedyny i niepowtarzalny. To
            wlasnie jak Senna jezdzil ogladalem F1 i sie pasjonowalem ich jazda. I ta
            walka z Prostem :))
            To byly czasy.

Pozdrawiam AJA
            P.S. panie Kubica do dziela!!!
            • Gość: ad_amo Re: Chyle czoła.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:17
              Senna to jeden z wielkich mistrzów nie jedyny, tylko glorii dodaje mu fakt że
              zginął:( na torze, i to sprawia że patrzymy na niego jakoś inaczej
              • Gość: pers Dokladnie IP: *.bulldogdsl.com 07.08.06, 23:25
            • Gość: mk® Senna i Prost wystąpili nawet w komiksie "Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:22
              Młodych" w latach osiemdziesiątych może ma ktoś sprzedać hm
          • Gość: McLarenka Re: Chyle czoła.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:18
            Panie RObercie!
            szacunek!

p.s. tez fanka Senny
      • louzack Katastrofa ! 07.08.06, 15:53
        Już widzę te setki (tysiące?) matołków sprawdzających się na naszych drogach,
        jacy to oni nie są rajdowcy!
        Małyszomania była o tyle bezpieczna, że nie przy każdej chałupie stoi skocznia ...
        • louzack A Robertowi oczywiście gratulacje !!! 07.08.06, 15:54
        • Gość: autor, autor Re: Katastrofa ! IP: *.winfor.pl 07.08.06, 15:59
          Coś nie bardzo z ciebie louzack
          • louzack Re: Katastrofa ! 07.08.06, 16:11
            Tylko jak nie narażam życia innych :))
        • fritz.fritz Re: Katastrofa ! 07.08.06, 19:11
          louzack napisał:

> Już widzę te setki (tysiące?) matołków sprawdzających się na naszych drogach,
          > jacy to oni nie są rajdowcy!
          > Małyszomania była o tyle bezpieczna, że nie przy każdej chałupie stoi
          skocznia
          > ...
          ::)))
      • Gość: swrt Tak sie robi historie.Nadchodzi nowa era KUBIZM ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 15:56
        • baribal2 z tego co pamietam, kubizm już dawno się skończył 07.08.06, 15:58
          a więc nie za dobry wybór :)
          www.porysunki.blox.pl
      • Gość: pawelf1 Kubica w GP do końca sezonu IP: 80.51.243.* 07.08.06, 15:59
        I bardzo dobrze niech ma okazje by pokazac na co go stac
        formula1pl.googlepages.com
        • Gość: waldi Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: 80.51.243.* 07.08.06, 16:31
          bardzo fajna stronka ;]
      • sirseb gratulacje! 07.08.06, 16:10
        pzdr
        • Gość: papamobil prorok czy co ? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:20
          w styczniu kiedy został kierowcą testowym BMW -SAUBER " przepowiedziałem " że
          jak pojedzie w wyścigu Grand Prix to wybuchnie "Kubicomania ". Boże żebym
          jeszcze przepowiedział sobie " szóstke " w Lotto :)A tak na marginesie to
          ciekawy zbieg okoliczności że Robert Kubica dostał akurat szanse na Węgrzech ,
          które są najbliżej Polski .Jedno jest pewne : Kubica będzie miał w Europie
          niesamowity doping a organizatorzy wykupione wszystkie bilety :)Optymistyczne .
      • adamusb Re: Kubica w GP do końca sezonu 07.08.06, 16:21
        gratulacje !!!
      • Gość: capitalism Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:25
        Dla marketingowców F1 Polska stała się na tyle atrakcyjna, że Kubica otrzymał
        swoją szansę. W zeszłym sezonie jeździł np. Węgier Baumgartner.
        • Gość: marcinito Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: *.adsl.datanet.hu 07.08.06, 16:31
          baumgartner to nedza...
          synek dyrektora renault na wegrzech, tatus wpompowal pare milionow $ zeby syenczek mogl sie pokazac...

nedza mowie... gdzie mu tam do kubka :D
          • Gość: pers Dokladnie IP: *.bulldogdsl.com 07.08.06, 18:00
        • qbelk No to teraz nasz rzad powola... 07.08.06, 16:37
          ...Polski Zwiazek Formuly 1
          z jakas setka dzialaczy, najlepiej tych ktorych wywala z pzpnu.
          Do obslugi kubicy, sprzedazy biletow i organizacji wyscigu f1 po kalwarii
          zebrzydowskiej czy wyscigu wokol swiatyni opatrznosci.
          OCywiscie pensja PZF1 nie bedzie nizsza niz 10 000 na glowe plus kubica bedzie
          sie musial podzielic, za promowanie go....
      • Gość: emigrant I mógł to osiągnąć dopiero za granicą . Polska to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:38
        syf i czas stąd wiać na tratwie do liberalnego kraju .
        • Gość: marianek a wiej se IP: *.devs.futuro.pl 07.08.06, 16:44
          skoro wszyscy wieją to kto ma cos zmienic
        • tomskey I teraz kazdy palant bedzie sie mądrzył.. 07.08.06, 16:45
          ..na temat F1. W ciago miesiaca kazdy Polak bedzie specem od bolidów. Juz na
          sama mysl rzygac sie chce...
          • Gość: eryk Re: I teraz kazdy palant bedzie sie mądrzył.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:49
            tomskey napisał:

> ..na temat F1. W ciago miesiaca kazdy Polak bedzie specem od bolidów. Juz na
            > sama mysl rzygac sie chce...

chciałeś napisać "w ciągó"? :)))))))))))))
            • tomskey Re: I teraz kazdy palant bedzie sie mądrzył.. 07.08.06, 16:50
              Juz pierwszy madrala sie odezwał:) W ciągu chwili...:)
              • tomskey Re: I teraz kazdy palant bedzie sie mądrzył.. 07.08.06, 16:51
                Uprzedzając Twoje kolejne pytanie: chciałem napisać mĄdrala:)
                • artur74 Ja, gut KUbica! Gut! Ja kupić syrenka! Dla synka! 07.08.06, 22:44
                  On na syrenka schnell jeździć, co by wygrać i być Schumacher!
                  Ja gut!
                  ......
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  ......

Niech Niemcy zobaczą, jak Polak wygrywa z ich gwiazdami!
                  Już niedługo Niemcy przerzucą się na...pchnięcie kulą!
                  Jeden Polak im zabrał ochotę na oglądanie skoków, to teraz Robert
                  im zniechęci F1!!!
          • Gość: Pers Dokladnie !!! IP: *.bulldogdsl.com 07.08.06, 18:01
        • xkya1 Re: I mógł to osiągnąć dopiero za granicą . Polsk 07.08.06, 21:53
          A gdzie ty widzisż liberalizm
          Przestań sluchać radia z buzią
      • tomskey Re: Kubica w GP do końca sezonu 07.08.06, 16:47
        Tak..Ty wiedziales:)))))))Nawet nie miales pojecia ze Formuła 1 to nie jest
        jakas gra komputerowa..
      • Gość: goart Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: 80.240.172.* 07.08.06, 17:00
        Ja wolę poczekać na oficjalny komunikat BMW, bo póki co to Agencje coś mówią co
        im Marcin Czachorski powiedział.
      • poglodzio Kubica będzie wkrótce jednym z najlepszych w F1 07.08.06, 17:59
      • jarecki32 James Allen a prrzyszlosc Kubicy w F1 07.08.06, 18:16
        Oto co przed chwila sie pokazalo na stronie iTV
        W opini Jamesa Allena:

``....Despite his problems in post race scrutineering, Robert Kubica did a
        great job in the BMW Sauber and is undoubtedly one of the most exciting new
        talents in F1.

The Pole will win races and maybe even championships in the future. He looks
        like he could be Alonso-good ... ``

No to sa obiecujace slowa, a James Allen zna sie na F1 jak malo kto. Oby jego
        slowa byly prorocze.

• Gość: zuzia Re: James Allen a prrzyszlosc Kubicy w F1 IP: *.bulldogdsl.com 07.08.06, 18:34
          W ogole przez caly weekend komentatorzy itv bardzo komplementowali Roberta
          Kubice, nazywajac go przyszla gwiazda F1. Wielokrotnie wspominali, ze mimo
          mlodego wieku, swietnie sie zakwalifikowal i wykazal sie duza dojzaloscia
          podczas wyscigu. Ja sie z odejscia Villeneuve'a jeszcze bardziej ciesze, bo
          bede kibicowac Robertowi na zywo w Monzie (hurrraaa:)).
      • Gość: mirek nou Robert! kick their asses!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 07.08.06, 18:20
        to będzie to, co polskie tygryski lubia najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!elo!!!
      • dj80 Re: Kubica w GP do końca sezonu 07.08.06, 18:24
        A usłyszałeś o nim 2 m-ce temu ;-)
      • pocalujta_wujta Marcin Czachorski nie jest od dementowania 07.08.06, 18:39
        Menedzerem Kubicy i podejmujacym decyzje jest Daniel Morelli.

tak naprawde to powinniscie przekazac informacje ze Czachorski posredniczyl w
        dementowaniu. Zdementowac de facto moze ja tylko Morelli i sam Kubica.
        Czachorski dostaje informacje tylko od nich a negocjacje prowadzi Morelli.

Prosze badzcie precyzyjniejsi bo to nie maly biznesik polskie bagna biznesowo-
        politycznego.
      • Gość: pocalujta_wujta Czachorski to nie zupelnie przedstawiciel Kubicy IP: *.gs.com 07.08.06, 18:44
        Kubice reprezentuje Morelli.

Funkcja Czachorskiego to "Koordynacja w Polsce" czyli wszystko dla Kubicy ale
        nie o interesach Kubicy i radzilbym tak zachowac sprawy. Wkurzenie Morellego
        moze byc zawsze kosztowne i nie radzilbym wchodzic w droge menedzermo
        wyscigowcow. To nie polska pilka nozna i liga trampkarzy czy miejski klubik
        wyscigowy amatorow.

PAP zatrudnij precyzyjniejszych ludzi.
      • Gość: dodo_999 Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: 86.41.142.* 07.08.06, 18:55
        KAka Ty to wszytko chyba wiesz hehhe :) no ale dobrze ze takie dobre
        nowinki.Kubica moze jeszcze cos wygra w tym sezonie
      • Gość: kartingpolska Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.08.06, 19:04
        I pomyslec , ze na poczatku lat 90 tych pomagalem mu odpalic wózek i
        instruowalem jak ma wyjsc ze startu na Memoriale Ratajczyka we Wroclawiu. Bylo
        widac ze ma talent. Dziwne uczucie mam teraz patrzac na niego...napewno przyjemne
        • tomskey Re: Kubica w GP do końca sezonu 07.08.06, 19:19
          A Ty juz pierwszy,ktory zaraz bedzie chcial "odcinac kupony" od ewentualnych
          sukcesów?? Zaraz tu sie cala masa "speców" zleci,ktorzy uczyli Pana Kubice...
          Ten go uczyl,tamten juz piec lat temu zapowiadal jego kariere,jeszcze inny
          namaścił go w kołysce na rajdowca itp.itd
          Dobrze,ze RK nie mieszka w PL(dla niego dobrze..)
          • Gość: Robert Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: *.server.ntli.net 07.08.06, 20:28
            A czy PZMot zglosil sie juz do Kubicy po swoja dzialke ?
            • Gość: kupię komiks Kupię komiks "Świata Młodych" z Senną i Prostem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:23
              ma ktoś???????????????????????
      • karol99321 Nowa Gwiazda!!! 07.08.06, 21:50
        Wróżę mu duże sukcesy. Tak trzymać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka