Gość: kaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 15:41 Ja wiedziałem, że tak będzie, wiedziałem, gdy pierwszy raz o Kubicy usłyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fantom Kubica w GP do końca sezonu IP: 82.160.44.* 07.08.06, 15:43 Na to czekałem - wkońcu będziemy mogli cieszyć się naszym zawodnikiem w F1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grhabbeck ... a pod kielcami otworza tor formuly 1 IP: 195.136.98.* 07.08.06, 15:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Renault przed Ferrari,BMW a ja mam Lagune IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 17:10 czy to nie piekne i dziwne ze nikt tego nie zauwaza, ze niedoceniana marka Renault (francuzik) przewaza nad reszta znanych "szpanerskich" marek. A ja mam Lagunke V6, 210KM. Kubica juz oficjalnie kierowca www.formula1.com/insight/team/7.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolek Re: Renault przed Ferrari,BMW a ja mam Lagune IP: *.lexell.com.pl 07.08.06, 19:53 A co więcej na drugiej pozycji (już niedługo zresztą) jest auto z napisem FIAT na nosie przedniego spoilera. www.f1-fansite.com/wallpaper/2005/launch/Ferrari-F2005-1024-F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Nowy sport narodowy? 07.08.06, 21:26 Chyba szykuje sie nam po skokach narciarskich nowy sport narodowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bossik30 Re: Nowy sport narodowy? 07.08.06, 22:59 dzieki Kubicy bedziemy mogli lepiej poznac F1, moze nawet beda transmisje w TV. Teraz potrzebujemy kogos w MOTO GP..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano F1 to zaden sport, to hermetyczny biznes i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 06:52 czym tu sie ekscytowac, rownie dobrze moglyby sie mysliwce scigac miedzy palacem kultury a wieza mariacka. zajecie dla kilkudziesieciu tych samych ludzi przez lata, raptem 20 paru zawodnikow, ile lat ja slysze: schumacher, villeneuve, coulthard; znacie inny sport w ktorym ci sami mistrzowie sa 10 lat, znacie inny sport, ktorego nikt nie moze uprawiac. Na cholere to; tylko dla reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Kubica w GP do końca sezonu IP: *.rwe.com 07.08.06, 15:43 brawo, brawo i jeszcze raz brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baribal2 juhuuu! 07.08.06, 15:47 wreszcie milony polaków zorientują się, że sa inne sporty na świecie niż siatkówka, pływanie, piłka nożna i skoki narciarskie. sama zaliczam się do tej grupy. smutne, ale prawdziwe. a formuła 1 wciąga! (tylko twarzy zawodników, cholerka, nie uwidzisz). www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
businessangel zobaczysz twarze zawodników i nie tylko, 07.08.06, 15:58 jak zostaniesz Boxenluder! ;-)) odmiana gruppies :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Kubica bylby pierwszym ktory w pierwszym starcie 07.08.06, 19:09 zdobylby punkty. Inni musieli jezdzic i jedzic zanim pierwszy raz zdobyli punkty. Okolo 15-17 razy. Mowie oczywiscie o najlepszych. Naprawde super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Kubica bylby pierwszym ktory w pierwszym star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:53 Bzdura. Villeneuve pierwszy wyscig skonczyl na 2 miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuminaracing Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 15:46 Robert, pokaż sierściuchom, jak się jeździ! Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senior Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: *.bph.pl 07.08.06, 15:55 Kiedys kibicowałem Alesi !!!! potem Schumiemu......... teraz pora na ROBERTA KUBICE !!!!! bedzie WORLD CHAMPION !! Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Chyle czoła.... 07.08.06, 15:51 ....przed Robertem. Poprostu swoim wielkim talentem a także olbrzymi samozaparciem doszedł do celu. Pierwszego, bo kolejnym napewno jest zwyciestwo w wyścigu. Oby jak najszybciej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cola Re: Chyle czoła.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:01 Ayrton Senna doczekał się następcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja74 Re: Chyle czoła.... IP: *.ztpnet.pl 07.08.06, 16:53 Nastepcy Ayrtona nie bylo i nie bedzie. On byl jedyny i niepowtarzalny. To wlasnie jak Senna jezdzil ogladalem F1 i sie pasjonowalem ich jazda. I ta walka z Prostem :)) To byly czasy. Pozdrawiam AJA P.S. panie Kubica do dziela!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad_amo Re: Chyle czoła.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:17 Senna to jeden z wielkich mistrzów nie jedyny, tylko glorii dodaje mu fakt że zginął:( na torze, i to sprawia że patrzymy na niego jakoś inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk® Senna i Prost wystąpili nawet w komiksie "Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:22 Młodych" w latach osiemdziesiątych może ma ktoś sprzedać hm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McLarenka Re: Chyle czoła.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 20:18 Panie RObercie! szacunek! p.s. tez fanka Senny Odpowiedz Link Zgłoś
louzack Katastrofa ! 07.08.06, 15:53 Już widzę te setki (tysiące?) matołków sprawdzających się na naszych drogach, jacy to oni nie są rajdowcy! Małyszomania była o tyle bezpieczna, że nie przy każdej chałupie stoi skocznia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor, autor Re: Katastrofa ! IP: *.winfor.pl 07.08.06, 15:59 Coś nie bardzo z ciebie louzack Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Katastrofa ! 07.08.06, 19:11 louzack napisał: > Już widzę te setki (tysiące?) matołków sprawdzających się na naszych drogach, > jacy to oni nie są rajdowcy! > Małyszomania była o tyle bezpieczna, że nie przy każdej chałupie stoi skocznia > ... ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swrt Tak sie robi historie.Nadchodzi nowa era KUBIZM ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 15:56 Odpowiedz Link Zgłoś
baribal2 z tego co pamietam, kubizm już dawno się skończył 07.08.06, 15:58 a więc nie za dobry wybór :) www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelf1 Kubica w GP do końca sezonu IP: 80.51.243.* 07.08.06, 15:59 I bardzo dobrze niech ma okazje by pokazac na co go stac formula1pl.googlepages.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: 80.51.243.* 07.08.06, 16:31 bardzo fajna stronka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papamobil prorok czy co ? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:20 w styczniu kiedy został kierowcą testowym BMW -SAUBER " przepowiedziałem " że jak pojedzie w wyścigu Grand Prix to wybuchnie "Kubicomania ". Boże żebym jeszcze przepowiedział sobie " szóstke " w Lotto :)A tak na marginesie to ciekawy zbieg okoliczności że Robert Kubica dostał akurat szanse na Węgrzech , które są najbliżej Polski .Jedno jest pewne : Kubica będzie miał w Europie niesamowity doping a organizatorzy wykupione wszystkie bilety :)Optymistyczne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capitalism Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:25 Dla marketingowców F1 Polska stała się na tyle atrakcyjna, że Kubica otrzymał swoją szansę. W zeszłym sezonie jeździł np. Węgier Baumgartner. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinito Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: *.adsl.datanet.hu 07.08.06, 16:31 baumgartner to nedza... synek dyrektora renault na wegrzech, tatus wpompowal pare milionow $ zeby syenczek mogl sie pokazac... nedza mowie... gdzie mu tam do kubka :D Odpowiedz Link Zgłoś
qbelk No to teraz nasz rzad powola... 07.08.06, 16:37 ...Polski Zwiazek Formuly 1 z jakas setka dzialaczy, najlepiej tych ktorych wywala z pzpnu. Do obslugi kubicy, sprzedazy biletow i organizacji wyscigu f1 po kalwarii zebrzydowskiej czy wyscigu wokol swiatyni opatrznosci. OCywiscie pensja PZF1 nie bedzie nizsza niz 10 000 na glowe plus kubica bedzie sie musial podzielic, za promowanie go.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant I mógł to osiągnąć dopiero za granicą . Polska to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:38 syf i czas stąd wiać na tratwie do liberalnego kraju . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianek a wiej se IP: *.devs.futuro.pl 07.08.06, 16:44 skoro wszyscy wieją to kto ma cos zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
tomskey I teraz kazdy palant bedzie sie mądrzył.. 07.08.06, 16:45 ..na temat F1. W ciago miesiaca kazdy Polak bedzie specem od bolidów. Juz na sama mysl rzygac sie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: I teraz kazdy palant bedzie sie mądrzył.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:49 tomskey napisał: > ..na temat F1. W ciago miesiaca kazdy Polak bedzie specem od bolidów. Juz na > sama mysl rzygac sie chce... chciałeś napisać "w ciągó"? :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomskey Re: I teraz kazdy palant bedzie sie mądrzył.. 07.08.06, 16:50 Juz pierwszy madrala sie odezwał:) W ciągu chwili...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomskey Re: I teraz kazdy palant bedzie sie mądrzył.. 07.08.06, 16:51 Uprzedzając Twoje kolejne pytanie: chciałem napisać mĄdrala:) Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Ja, gut KUbica! Gut! Ja kupić syrenka! Dla synka! 07.08.06, 22:44 On na syrenka schnell jeździć, co by wygrać i być Schumacher! Ja gut! ...... . . . . . . . ...... Niech Niemcy zobaczą, jak Polak wygrywa z ich gwiazdami! Już niedługo Niemcy przerzucą się na...pchnięcie kulą! Jeden Polak im zabrał ochotę na oglądanie skoków, to teraz Robert im zniechęci F1!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xkya1 Re: I mógł to osiągnąć dopiero za granicą . Polsk 07.08.06, 21:53 A gdzie ty widzisż liberalizm Przestań sluchać radia z buzią Odpowiedz Link Zgłoś
tomskey Re: Kubica w GP do końca sezonu 07.08.06, 16:47 Tak..Ty wiedziales:)))))))Nawet nie miales pojecia ze Formuła 1 to nie jest jakas gra komputerowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goart Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: 80.240.172.* 07.08.06, 17:00 Ja wolę poczekać na oficjalny komunikat BMW, bo póki co to Agencje coś mówią co im Marcin Czachorski powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 James Allen a prrzyszlosc Kubicy w F1 07.08.06, 18:16 Oto co przed chwila sie pokazalo na stronie iTV W opini Jamesa Allena: ``....Despite his problems in post race scrutineering, Robert Kubica did a great job in the BMW Sauber and is undoubtedly one of the most exciting new talents in F1. The Pole will win races and maybe even championships in the future. He looks like he could be Alonso-good ... `` No to sa obiecujace slowa, a James Allen zna sie na F1 jak malo kto. Oby jego slowa byly prorocze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: James Allen a prrzyszlosc Kubicy w F1 IP: *.bulldogdsl.com 07.08.06, 18:34 W ogole przez caly weekend komentatorzy itv bardzo komplementowali Roberta Kubice, nazywajac go przyszla gwiazda F1. Wielokrotnie wspominali, ze mimo mlodego wieku, swietnie sie zakwalifikowal i wykazal sie duza dojzaloscia podczas wyscigu. Ja sie z odejscia Villeneuve'a jeszcze bardziej ciesze, bo bede kibicowac Robertowi na zywo w Monzie (hurrraaa:)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek nou Robert! kick their asses!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 07.08.06, 18:20 to będzie to, co polskie tygryski lubia najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!elo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dj80 Re: Kubica w GP do końca sezonu 07.08.06, 18:24 A usłyszałeś o nim 2 m-ce temu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Marcin Czachorski nie jest od dementowania 07.08.06, 18:39 Menedzerem Kubicy i podejmujacym decyzje jest Daniel Morelli. tak naprawde to powinniscie przekazac informacje ze Czachorski posredniczyl w dementowaniu. Zdementowac de facto moze ja tylko Morelli i sam Kubica. Czachorski dostaje informacje tylko od nich a negocjacje prowadzi Morelli. Prosze badzcie precyzyjniejsi bo to nie maly biznesik polskie bagna biznesowo- politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta Czachorski to nie zupelnie przedstawiciel Kubicy IP: *.gs.com 07.08.06, 18:44 Kubice reprezentuje Morelli. Funkcja Czachorskiego to "Koordynacja w Polsce" czyli wszystko dla Kubicy ale nie o interesach Kubicy i radzilbym tak zachowac sprawy. Wkurzenie Morellego moze byc zawsze kosztowne i nie radzilbym wchodzic w droge menedzermo wyscigowcow. To nie polska pilka nozna i liga trampkarzy czy miejski klubik wyscigowy amatorow. PAP zatrudnij precyzyjniejszych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo_999 Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: 86.41.142.* 07.08.06, 18:55 KAka Ty to wszytko chyba wiesz hehhe :) no ale dobrze ze takie dobre nowinki.Kubica moze jeszcze cos wygra w tym sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartingpolska Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.08.06, 19:04 I pomyslec , ze na poczatku lat 90 tych pomagalem mu odpalic wózek i instruowalem jak ma wyjsc ze startu na Memoriale Ratajczyka we Wroclawiu. Bylo widac ze ma talent. Dziwne uczucie mam teraz patrzac na niego...napewno przyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
tomskey Re: Kubica w GP do końca sezonu 07.08.06, 19:19 A Ty juz pierwszy,ktory zaraz bedzie chcial "odcinac kupony" od ewentualnych sukcesów?? Zaraz tu sie cala masa "speców" zleci,ktorzy uczyli Pana Kubice... Ten go uczyl,tamten juz piec lat temu zapowiadal jego kariere,jeszcze inny namaścił go w kołysce na rajdowca itp.itd Dobrze,ze RK nie mieszka w PL(dla niego dobrze..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Kubica w GP do końca sezonu IP: *.server.ntli.net 07.08.06, 20:28 A czy PZMot zglosil sie juz do Kubicy po swoja dzialke ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupię komiks Kupię komiks "Świata Młodych" z Senną i Prostem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:23 ma ktoś??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś