Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do Szanownego Admina !!!

IP: *.stb.ubr01.hari.blueyonder.co.uk 07.08.06, 23:57
    Bo już nie wiem gdzie sie mam zglosic. Mam male pytanko. Dlaczego zeby
    cokolwiek napisac na forum Aktualnosci czy np F1 trzeba zakladac konto i sie
    logowac???? Przeciez to jakis idiotyzm. Kogo obchodzi moje wyksztalcenie,
    adres, zainteresowania i inne podobne glupoty. To NIE JEST WASZA SPRAWA!!! I
    zeby bylo smieszniej, po wpisaniu kompletnych bzdur w wyswietlone pola
    komputer stwierdzil ze wpisałem zly "alternatywny adres mailowy". Nie mam
    alternatywnego adresu a moj wlasciwy jest moja prywatna sprawa. Jak podalem
    date urodzenia 1900 to system to zakwestionowal. A ja mam 106 lat!! W Nepalu
    zyje sie dluzej!! Ktos powie ze nie? Skad ten idiotyzm? I dlaczego na pewnych
    forach on wystepuje a na innych nie? pzdr.
    Obserwuj wątek
      • dennis26 Re: Do Szanownego Admina !!! 08.08.06, 09:35
        zapytaj sie na forum o forum
        forum oforum
      • amra Re: Do Szanownego Admina !!! 08.08.06, 10:25
        Niektóre fora są szczególne aktywne i uczestniczy na nich duża liczba userów,
        więc by uniknąć problemów z identyfikacją na nich założono konieczność logowania
        się. Tak jak na forum Aktualności o którym piszesz.

Jeśli uważasz że założenie konta które poza pocztą pozwala Ci na dodatkowe
        usługi (dostęp do bloxam, wizytówek, dodawania for do listy ulubionych etc)
        jest uciążliwe piszesz jako gość. Co właśnie robisz.
        Oczywiście poza forami o których napisaleś;)
      • Gość: Porter Re: Do Szanownego Admina !!! IP: *.orion.pl 08.08.06, 11:00
        To wpisz, że jesteś bezrobotnym z Bhutanu, wykształcenie podstawowe, miasto
        tak, ulica tak, kod pocztowy 11-111, mail yeti@akuku.org i masz z głowy. Chcą
        kolekcjonować śmieci, to im parę dorzuć i po kłopocie.
        • Gość: yeti Re: Do Szanownego Admina !!! IP: *.stb.ubr01.hari.blueyonder.co.uk 08.08.06, 18:04
          Ale tam tych okienek jest od cholery a mi sie nie chce wypelniac. Kogo
          interesuje np moje hobby? Ktos to czyta i analizuje? Moim hobby jest picie piwa
          w pubie, a tam takiej opcji nie ma. A poza tym system jest czujny. Szczegolnie
          np na niewlasciwy kod pocztowy. Angelskiego np wogole nie przyjmuje do
          wiadomosci a polskiego nie pamietam. No i mamy dyskryminacje ze wzgledu na
          miejsce zamiszkania. pzdr.
          • dennis26 Re: Do Szanownego Admina !!! 09.08.06, 06:24
            W sumie w wiekszości na forach jest tak,ze trzeba sie zalogowac zeby cos
            napisac.Tutaj pewnie tez beda do tego dązyc,potem dodatkowo mozna sie pochwalić
            przed reklamodawcami ile to w portalu jest załozonych kont pocztowych.
            • amra Re: Do Szanownego Admina !!! 09.08.06, 10:21
              Logowanie daje przede wszystkim unikalny login... Może to niewiele, ale wiesz że
              nikt Ci go nie będzie powielał.
              Już nie mówię o dodatkowych usługach jak: ulubione fora, lista przyjaciół itp.
              Wybór należy do Was:)
              • Gość: Porter Re: Do Szanownego Admina !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:48
                Ja publikuje tu, jako Porter, od 2000. roku. A i tak login "porter" jest zajęty
                przez kogoś, kto pod nim bynajmniej nie pisze.
                • Gość: AP Re: Do Szanownego Admina !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:03
                  Tak to juz jest z porterem, już go w beczce nie ma, a szkoda, tylko w butelce
                  się ostał, a to już nie to samo. Dobrze ze przynajmniej Porter ten sam,
                  zalogowany, czy nie...
                • amra Re: Do Szanownego Admina !!! 09.08.06, 15:20
                  To już się nazywa niefart...
                  W każdym razie zakładając konto otrzymujesz unikalny login. Chyba że ktoś był
                  szybszy;>
                  • Gość: yeti Re: Do Szanownego Admina !!! IP: *.bethere.co.uk 11.08.06, 13:31
                    Ja u jestem od 2001 i pisze jako yeti. I ten login tez jest zajety. Powiedzmy
                    jasno. Logowanie to idiotyzm, sluzacy jedynie temu zeby Gazeta wiedziala ile
                    osob ja czyta i w jakich miejscowosciach, w jakim przedziale wiekowym i o jakim
                    wyksztalceniu. pzdr.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka