Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

A co z Apatorem????

IP: *.mpec.krakow.pl / *.mpec.krakow.pl 14.08.06, 14:17
    Co z Apatorem w Rzeszowie yeż brakowało im 3 -ech zawodników w składzie, może
    lider zespołu o czym nie wiem się wycofał , a może którys z zawodników złamał
    obojczyk, co się dzieje nikt nad tym nie ubolewa
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jazon Re: A co z Apatorem???? IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 14.08.06, 14:32
        No własciwie trafiłas prawie w 100%. Polecam lekture gazet. Nie ma nawet nad
        czym ubolewać- wygląda na to że następnym razem w pełnym składzie pojedziemy w
        barażach.
        • Gość: Szrek Re: A co z Apatorem???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 16:06
          Proszę kochani: bierzcie przykład z Jazona jak być optymistą!!! Dzień dobry
          • Gość: Jazon Re: A co z Apatorem???? IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 14.08.06, 18:09
            No niestety Szrek zły ostatnio jestem, zreszta obserwując to co sie dzieje wokół
            toruńskiego żużla to myślę że jestem raczej realista niz 'optymistą'.
      • Gość: Chris Re: A co z Apatorem???? IP: *.mia.bellsouth.net 14.08.06, 16:07
        No money no funny....poczytasz to zrozumiesz,tylko ze u nas nikt nie kradnie
        jak w Malopolsce;)

www.nowosci.com.pl/look/nowosci/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=6&NrIssue=272&NrSection=2&NrArticle=39955
        • Gość: Chris Re: A co z Apatorem???? IP: *.mia.bellsouth.net 14.08.06, 16:11
          Dorzuce jeszcze jeden:)

www.nowosci.com.pl/look/nowosci/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=6&NrIssue=272&NrSection=1&NrArticle=39963
          • Gość: Szrek Re: A co z Apatorem???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 16:52
            Rozbawiło mnie zrzucanie winy za zaległości finansowe klubu wobec zawodników na
            zawodnika, który "nie jest lubiany przez innych, bo się spiera o pola
            startowe". Już wiem kto jest tym zawodnikiem krajowym, który ma o to najwięcej
            pretensji - WJaguś. Pare razy byłem sam świadkiem sytuacji jak się wykłócał z
            innymi o pola startowe. Profesjonalista od 7 boleści.
            "Dziwne" jak mówi działacz jest nie zachowanie Duńczyków ale działaczy, którzy
            robią chyba niewiele (a już napewno nie wystarczająco dużo) żeby się z
            zawodnikami rozliczać na czas. Czy nie z tego samego powodu "wyprowadził się"
            Jason Crump, a może wcześniej Tony Rickardsson? A czy oni byli jedynymi?
            Panowie uderzcie się w piersi i nie opowiadajcie głupot prasie.
        • Gość: Magda z Krakowa Re: A co z Apatorem???? IP: *.mpec.krakow.pl / *.mpec.krakow.pl 17.08.06, 07:49
          Co masz na mysli , mozesz rozwinąć swoją myśl o kradzieży
      • cancro Re: A co z Apatorem???? 15.08.06, 09:06
        Gość portalu: magda z Krakowa napisał(a):

> Co z Apatorem w Rzeszowie yeż brakowało im 3 -ech zawodników w składzie, może
        > lider zespołu o czym nie wiem się wycofał , a może którys z zawodników złamał
        > obojczyk, co się dzieje nikt nad tym nie ubolewa

Trochę godności Madziu! Rickardson od początku tego sezonu to tylko cień
        "wielkiego Tony'ego". Ani on, ani Brhel w tym sezonie nie stanowili o sile Unii.
        Zgadzam się, że brak Koldiego to strata, ale przecież przepis o z/z umożliwia
        dodatkowy start innym tarnowskim asom: Gollobom, Rempale, czy Scotiemu. Jak
        pojechali widziała cała żużlowa Polska. Czyżby i w Tarnowie spreparowano wam
        tor? Prawda jest taka, ze źródełko w Trzebini wysycha, albo już wyschło i
        chłopaki odrabiaja pańszczyznę, aby nie płacić kar za zerwanie kontraktu. No ale
        nie martw się, macie przeciez u siebie mistrza Szkocji! :-)
        • kolabor86 Re: A co z Apatorem???? 15.08.06, 12:30
          z artykułu, do którego link podał Chris:
          "- Pierwsze słyszę - skomentował te doniesienia członek zarządu KS Toruń Jerzy
          Durbacz zapewniając, że działacze prowadzą rozmowy z ewentualnymi sponsorami,
          gotowymi wspomóc niebawem KS"
          a to ciekawe, bo owe "niebawem" trwa już spokojnie od ponad roku. Kiedy Apator
          zapowiedział wycofanie ze sponsoringu, na widoku byli "jacyś" następcy, potem w
          oknie tranfserowym już prawie finalizowano rozmowy, w końcu po meczu w Lesznie
          miał do klubu wejść potężny sponsor strategiczny... No to bardzo pocieszająca
          jest wiadomość, że już "niebawem" problemy z pieniędzmi można będzie odłożyć na
          bok... eeehh
          • Gość: Szrek Re: A co z Apatorem???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 12:55
            Oby tylko już niebawem nie trzeba było na bok odkładać wspomnień o żużlu w
            Toruniu...
          • Gość: Jazon Re: A co z Apatorem???? IP: *.tvk.torun.pl 15.08.06, 14:03
            Miałem podobna refleksję- niby cały czas jest mowa o potencjalnych sponsorach,
            natomiast efektów nie ma. Pogratulować zarządowi skuteczności... albo wyobraźni,
            bo ja osobiście myślę że jest to jedynie bajeczka dla prasy i kibiców.
            • Gość: Szrek Re: A co z Apatorem???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 19:45
              Wygląda to niczym "nieudacznika sen o potędze". Szkoda, że cierpi na tym klub i
              sport a pożywkę mają szowiniści.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka