czaki_11 18.08.06, 20:11 Czy jak mam 70 pkt po 3 kolejkach to moge wziac sponsora np.: betandwin.com?? Czy musze najpierw zebrac 120 pkt i dopiero zglosic sie do sponsora ?? Z gory thx :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek.22 Re: Sponsor 21.08.06, 18:54 Nie chcąc zakładać nowego tematu, dopiszę się tutaj ;) Sprawa jest prosta. Dzisiaj podpisałem umowę sponsorską z Bwin, ale przy drużynie mam logo Metro :>. Chyba jakaś pomyłka. Czy dało by się jakoś to poprawić austrio? ;) Bo jak na mój mecz przyjdzie człowiek z Bwin i zobaczy, że gramy z logiem Metro na koszulkach, to mogą być problemy :/ ... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ajzack6 Re: Sponsor 21.08.06, 19:50 To najwidoczniej po prostu jako sponsora przez przypadek wziąleś Metro i tego się już nie da zmienić! Odpowiedz Link Zgłoś
dwyane Re: Sponsor 22.08.06, 10:39 a dostales forse?? na metro trzeba miec chyba 200pktow o ile pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Sponsor 22.08.06, 15:31 Dostałem 1,5 miliona. Mam 196 punktów i napewno poszedłem do bwin :> Nie chciało mi się czekać, bo musiałem zamienić Klatta na tego.... no... Bałkańczyka z Wisły K. Radovanovica o! Przypomniało mi się :) Poza tym, jak klkikam już na "odwiedź sponsora", to kierują mnie do bwin, więc to z nimi mam umowę :) Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek Re: Sponsor 22.08.06, 17:51 już wspominałem, chyba na piłkarzykowym czacie o tym "problemie" ;) Jak wziąłem w jednym teamie Bwin to mam logo Metro nad drużyną, a jak wziąłem w drugiej Metro to mam Vattenfalla (z resztą chyba każdy tak ma) Ten nieprzyzwoisty błąd Redakcji musi zostać błyskawicznie naprawiony, gdyż inaczej grozi nam upadek polskiej gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś
kuri22 Re: Sponsor 22.08.06, 18:21 mam ten sam "klopot":>rowniez mam logo metro,mimo ze kontrakt podpisalem z innym sponsorem:/moge miec duze problemy z tego powodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś