Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    18.08.06, 20:11
    Czy jak mam 70 pkt po 3 kolejkach to moge wziac sponsora np.: betandwin.com??
    Czy musze najpierw zebrac 120 pkt i dopiero zglosic sie do sponsora ??
    Z gory thx :D
    Obserwuj wątek
      • czabik Re: Sponsor 18.08.06, 20:21
        120 ...
      • przemek.22 Re: Sponsor 21.08.06, 18:54
        Nie chcąc zakładać nowego tematu, dopiszę się tutaj ;)
        Sprawa jest prosta. Dzisiaj podpisałem umowę sponsorską z Bwin, ale przy
        drużynie mam logo Metro :>. Chyba jakaś pomyłka. Czy dało by się jakoś to
        poprawić austrio? ;)
        Bo jak na mój mecz przyjdzie człowiek z Bwin i zobaczy, że gramy z logiem Metro
        na koszulkach, to mogą być problemy :/ ... ;D
        • ajzack6 Re: Sponsor 21.08.06, 19:50
          To najwidoczniej po prostu jako sponsora przez przypadek wziąleś Metro i tego
          się już nie da zmienić!
          • dwyane Re: Sponsor 22.08.06, 10:39
            a dostales forse?? na metro trzeba miec chyba 200pktow o ile pamietam...
            • przemek.22 Re: Sponsor 22.08.06, 15:31
              Dostałem 1,5 miliona. Mam 196 punktów i napewno poszedłem do bwin :> Nie
              chciało mi się czekać, bo musiałem zamienić Klatta na tego.... no...
              Bałkańczyka z Wisły K. Radovanovica o! Przypomniało mi się :)
              Poza tym, jak klkikam już na "odwiedź sponsora", to kierują mnie do bwin, więc
              to z nimi mam umowę :)
              • t-clapek Re: Sponsor 22.08.06, 17:51
                już wspominałem, chyba na piłkarzykowym czacie o tym "problemie" ;) Jak wziąłem w jednym teamie Bwin to mam logo Metro nad drużyną, a jak wziąłem w drugiej Metro to mam Vattenfalla (z resztą chyba każdy tak ma)
                Ten nieprzyzwoisty błąd Redakcji musi zostać błyskawicznie naprawiony, gdyż inaczej grozi nam upadek polskiej gospodarki.
                • kuri22 Re: Sponsor 22.08.06, 18:21
                  mam ten sam "klopot":>rowniez mam logo metro,mimo ze kontrakt podpisalem z
                  innym sponsorem:/moge miec duze problemy z tego powodu!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka