marwi75 19.08.06, 12:05 Tylko 7 prezesów (w tym ja :) z pierwszej 50 klasyfikacje generalnej postawiło na innego kapitana niż Radosław Matusiak !!! Ciekawe czy tym którzy zaryzykowali opłaci się to :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petar Re: Kapitan w 4 kolejce 19.08.06, 12:13 Jestem daleko od pierwszej 50-tki :-) ale myślę, że Reiss też się może opłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
warp-75 Re: Kapitan w 4 kolejce 19.08.06, 12:21 Twój "czarny koń" Wasilewski ??? W pierwszej trafiłeś, w drugiej i trzeciej zrezygnowałeś, w czwartej zobaczymy ??? Zazwyczaj, gdy wszyscy obstawiają pewniaka, on okazuje się niewypałem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jujoslaw Re: Kapitan w 4 kolejce 19.08.06, 12:23 wydaje sie ze dobrym kapitanem dzis bedzie Matusiak, Belchatow gra ze slabym rywalem wiec mysle ze to bedzie najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
warp-75 Re: Kapitan w 4 kolejce 19.08.06, 12:28 Widzew, też myślałem że wygra :( ale Probierz nie chciał załatwić swojej byłej drużyny. Czasem z "niby" patałachem drużyny lepsze męczą się niemiłosiernie ! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_armia1 Re: Kapitan w 4 kolejce 19.08.06, 13:00 jak dla mnie matusiak jest najpewniejszy ale wiekszosc pewnie wziela go dlatego ze zdawali sobie sprawe ze inni go wezma i nie chcieli stracic za duzo punktow...dobrym wyborem byl tez chyba reiss czy chalbinski. wasilewski - nie wiem...mysle ze bedzie duzo bramek w tym meczu po obu stronach ale kto wie czy wasil znowu czegos nie strzeli...sie okaze Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Kapitan w 4 kolejce 19.08.06, 13:22 No nie wiem czy Odra jest taka słaba - zwłaszcza w obronie (stracona tylko 1 bramka) i do tego Pilarz na bramce który ma coś do udowodnienia w Bełchatowie. By wygrać trzeba ryzykować a nie grać tak jak wszyscy :) Zobaczymy wieczorkiem czy wybór był słuszny. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio.d Re: Kapitan w 4 kolejce 19.08.06, 13:27 a ja podzielam zdanie marwiego :D czyli mam nadzije że Matusiak załatwi każdego :) a gdybym miał to wybrałbym Edwarda Cecota :D Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Kapitan w 4 kolejce 19.08.06, 14:46 Marwi stawia na Lech, podoba mi się to:) Dzisiaj idę na mecz więc wygrana pewna będzie :P:P A już tak bardziej realistycznie myśląc to wydaje mi się Lech może stracić dzisiaj bramkę więc troche to ryzykowany wybórchociaż patrząc na grę Wasilewskiego to bardzo ofensywnie ustawiony na boisku gracz, no i co zaskakujące jeszcze nie załapał żółtej kartki :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzys-z Re: Kapitan w 4 kolejce 19.08.06, 15:01 Matusiak moze dzisiaj sobie nie pograc bo bedzie pilnowany.odra przez 90 min. bedzie przeszkadzac w grze i moze byc cienko w punktach...... pozrawiam i zycze dobrych kapitanow ! Odpowiedz Link Zgłoś