Gość: peo Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.wsz.tarnow.pl 07.04.03, 16:27 jesli wyslalem smsem to co mam wpisac w okienko kod pocztowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QVASI Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: 80.51.255.* 08.04.03, 20:51 Chciałbym się zapytać co stało się z moimi drużynami tj. QVASI 1, QVASI 2,QVASI 3,QVASI 4,QVASI 5,QVASI 6,QVASI 7,QVASI 8,QVASI 9.Czyżby Poczta Polska łykneła mój list, który zawierał niesłychanie wartościową przesyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
leonmaciej Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy 08.04.03, 23:48 Jak sprawdzić na stronach Gazety pozycję swojej drużyny wysłanej z sms-a ? Czy podajecie tylko 100 najlepszych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdo Re: FAQ - wy pytacie a my mamy was gdzieś IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 10:18 Swoje zrobilismy, żeby mieć kupony trzeba kupić gazetę, za sms-y też zapłaciliśmy. teraz mają nas w dupie. Wyszukiwarka to dno. Wysłałem przez sms 7 drużyn, dostałem zwrotnie kody, ale wyszukiwarka ich nie odnajduje. Jaka mam pewność, że one biorą udział w konkursie???? Mam gdzieś listę 100 najlepszych!!!! Mnie interesuja moje drużyny!!! Traktuja nas jak stado idiotów. Zwykli oszuści ale zrobili ze mnie barana na pewno po raz ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
ekopa Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy 09.04.03, 12:36 Do kiedy przyjmowano zmiany przed 19 kolejką, jeśli wszystkie mecze odbyły się w sobotę i niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MERSI Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 10.04.03, 14:01 NIEMOGE ZNALESC SWOICH DRUZYN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davikappa Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: 140.171.121.* 11.04.03, 03:33 MAM PYTANIE DLA CZEGO NIE MOGE ZNALESC MOJEJ DRUZYNY W WASZEJ WYSZUKIWARC . JEZELI NIE UDALO MI SIE ZGLOSIC JEJ W WYMAGANY SPOSOB W CO WATPIE GDYZ STARALEM SIE DOPILNOWAC WSZYSTKICH WYMOGOW TO DLACZEGO CO TYDZIEN OTRZYMUJE SMS ZEBYM KUPIL GAZETE WYBORCZA I ZOBACZYL ILE PUNKTOW ZDOBYLI MOI ZAWODNICY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łUKASZ Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: 217.98.241.* 11.04.03, 12:29 W jaki sposób mógłbym znaleźć swoje drużyny po danej kolejce. Od początku gry wpisuje nazwy swoich drużyn i jeszcze ani razu ich mi nie wyświetliło. Za każdym razem wyskakuje informacja że nic nie znaleziono. Chciałbym mieć jakąś informacje o aktualnych miejscach moich drużyn bo jak narazie nie mam zbyt dużej satysfakcji z tej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beelukas@gazeta.pl Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: 212.33.85.* 14.04.03, 15:56 Przerzyłem szok, nagle wyszukiwarka nie znalazła mojej drużyny.Ale spróbowałem napisać dużymi literami wszystko i się udało ,Tobie Łukasz też to radze ,może się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
j55 Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy 14.04.03, 15:35 czy można dokonać więcej niż cztery zmiany w jednej drużynie( czy można przesłać więcej niż jeden kupon ze zmianami do jednej drużyny?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIAN Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.mlawa.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 11:06 Czy została pzyjęta do gry moja drużyna PKS MARIAN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.03, 19:18 W WYSZUKIWARCE ZNALAZŁEM TYLKO MOJĄ DRUŻYNE W 16 I 17 KOLEJCE.JAK WYSZUKAĆ MAM MIEJSCE MOJEJ DRUŻYNY W NASTĘPNYCH KOLEJKACH,PRZY CZYM PO NACIŚNIĘCIU +NASTĘPNE POJAWIA SIĘ NAPIS:NIC NIE ZNALEZIONO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel co się dzieje?????????????/ IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 21:41 wymieniłem piłkarzy dostaje potwierdzenie smsem jaki mam aktualny skład i po kloejce liczę punkty wg punktacji w Gazecie i mam 66 a w wyszukiwarce wyskakuje 47. poprzednio miałem 40 a komputer policzył mi 32 co jest??? zaczynam czuć sie wkurzony wiem że na nagrodę nie mam szans ale to OSZUSTWO co robić?? Odpowiedz Link Zgłoś
maszar Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy 20.04.03, 10:29 Wasz płatny serwis SMS to wilkie kłamstwo. Od wysłania SMS (i skasowaniu na 5 PLN) przez ponad miesiąc nie otrzymalem żadnej informacji na temat wyników moich drużyn. Łatwy sposób na zarobienie dużych pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
mwichrowski Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy 29.04.03, 10:04 czy istnieje możliwość wglądu w klasyfikacje generalne kibiców oraz w klasyfikację regionalną?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RK Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 21:44 Odwaliliscie lipe,bo: 1)w moich druzynach przyslanych kuponem (nr telefonu z którego robię zmiany był podany) robione zmiany poprzez smsy nie zostały uwzględnione,na czym straciłem kilkadziesiąt punktów i parę złotych; 2)według moich kilkukrotnych wyliczeń mam 4 drużyny o większej liczbie punktów w klasyfikacji generalnej niż drużyna o której informujecie w usłudze SMS; 3)już kolejna edycja konkursu jest zdominowana przez uczestników mogących sobie pozwolić na przysyłanie setek drużyn:(((!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruku84 Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.kalisz.mm.pl 08.05.03, 15:12 Jak mozna zmienic kapitana drużyny przez sms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunio1 Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 19:29 Gość portalu: Kruku84 napisał(a): > Jak mozna zmienic kapitana drużyny przez sms Jak zmienisz kapitana zgodnie z regulaminem twoja drużyna nie będzie miała już kapitana(pkt VI.3 Regulaminu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FART Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: 212.33.85.* 13.05.03, 15:21 WŁAŚNIE JESTEM PIERWSZY RAZ TUTAJ I SPRAWDZAM SWOJE WYNIKI I NAWET NIEŻLE MI IDZIE W REGIONIE I WOGULE CHCIALEM POWIEDZIEC ZE TA GRA JEST SUPER I POLECAM JĄ KAZDEMU KTO SIE INTERESUJE PILKĄ KOPANĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szef Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.kedzierzyn.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 14:06 Jeżeli poprzez SMS zmieniam zawodnika, który był kapitanem oraz zawodnika, który był zastępcą kapitana, to w jaki sposób odznaczyć nowego kapitana i jego zastępcę? Czy wówczas kapitanem i zastępcą zostają wymienieni na ich miejsce zawodnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunio1 Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 23:51 Gość portalu: Szef napisał(a): > Jeżeli poprzez SMS zmieniam zawodnika, który był kapitanem oraz > zawodnika, który był zastępcą kapitana, to w jaki sposób > odznaczyć nowego kapitana i jego zastępcę? Czy wówczas > kapitanem i zastępcą zostają wymienieni na ich miejsce > zawodnicy? przeczytaj punkt VI.3. Regulaminu- zobaczysz nie warto zmieniać kapitana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YKOOL Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 17:04 TAK ZMIENIONY ZAWODNIK ZOSTAJE KAPITANEM LUB ZASTĘPCĄ /JAK DO TEJ PORY/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dracula Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 10:37 Zgłosiłem dwie drużyny sms-em i zwrotnie otrzymałem kody. Do czego można je wykorzystać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.computerland.pl 23.05.03, 18:02 1. Kiedy będą ogłoszone punkty piłkarzy uzyskane w 27 kolejce I ligi ? 2. Kto strzelił trzeciego gola dla GKS Katowice w meczu z KSZO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.elwico.pl 26.05.03, 15:33 gdzie punkty z 27 kolejki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibibobi Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: 213.77.45.* 29.05.03, 10:35 Moje pytanie sprowadza się do jednej kwestii. Dlaczego tak długo trwa podanie klasyfikacji generalnej po danej kolejce ligowej ? Dzisiaj tj. czwartek 29.05.br jest już 5 dni po zakończonej 28 kolejce a nie podaliście jeszcze klasyfikacji po 26 kolejce ! ( która byłą 2 tygodnie temu ! ). Czy to nie wstyd dla Organizatorów ? Nie wspomnę już o klasyfikacji lig regionalnej i ligi kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
dunio1 Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy 29.05.03, 18:45 Gość portalu: zibibobi napisał(a): > Moje pytanie sprowadza się do jednej kwestii. Dlaczego tak długo > trwa podanie klasyfikacji generalnej po danej kolejce ligowej ? > Dzisiaj tj. czwartek 29.05.br jest już 5 dni po zakończonej 28 > kolejce a nie podaliście jeszcze klasyfikacji po 26 kolejce ! ( > która byłą 2 tygodnie temu ! ). Czy to nie wstyd dla > Organizatorów ? Nie wspomnę już o klasyfikacji lig regionalnej i > ligi kibiców. Redakcja ma 3 tygodnie na opublikowanie wyników po danej kolejce(regulamin) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibibobi Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: 213.77.45.* 30.05.03, 11:21 Bardzo mnie ucieszyła operatywność organizatorów, że na opublikowanie wyników ma 3 tygodnie. Szkoda, że nie 3 miesiące po zakończeniu rozgrywek ! O solidności organizatorów świadczy również taki oto fakt : w dzisiejszej ( piątek 30.05 ) GW zamieszczona jest klasyfikacja drużyn w kolejkach 16-27 ( nie było jeszcze publikowanej klasyfikacji 16-26 - ale to nic, drobiazg !) od miejsca 1-50. Tam tez czytamy :"Pełna klasyfikacja drużyn w internecie na stronie www.gazeta.pl/sport". Od rana usiłuję skorzystać z tego. I co ? Oczywiście nic, bo tam jeszcze nic nie ma a ostatnia klasyfikacja to 16- 25. I jak tu nie mówic o dobrym samopoczuciu. Ale przecież macie na to 3 tygodnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dunio1 Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy 30.05.03, 16:27 Gość portalu: zibibobi napisał(a): > Bardzo mnie ucieszyła operatywność organizatorów, że na opublikowanie wyników > ma 3 tygodnie. Szkoda, że nie 3 miesiące po zakończeniu rozgrywek ! O > solidności organizatorów świadczy również taki oto fakt : > w dzisiejszej ( piątek 30.05 ) GW zamieszczona jest klasyfikacja drużyn w > kolejkach 16-27 ( nie było jeszcze publikowanej klasyfikacji 16-26 - ale to > nic, drobiazg !) od miejsca 1-50. Tam tez czytamy :"Pełna klasyfikacja drużyn w > > internecie na stronie www.gazeta.pl/sport". Od rana usiłuję skorzystać z tego. > I co ? Oczywiście nic, bo tam jeszcze nic nie ma a ostatnia klasyfikacja to 16- > 25. I jak tu nie mówic o dobrym samopoczuciu. Ale przecież macie na to 3 > tygodnie !!! Myślę,że nie należy się tak tym emocjonować, oby tylko redakcja miała takie problemy. Klasyfikacja- po tygodniu czy po miesiącu- jak na razie, zresztą trafnie jest nazwana WSTĘPNĄ ponieważ jset NIEZGODNA Z REGULAMINEM i to jest problem szanownej redakcji, a myślę że wyniki oficjalne będą troszeczkę różniły się od wstępnych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazet Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 18:35 dunio1 napisał: > Gość portalu: zibibobi napisał(a): > > > Bardzo mnie ucieszyła operatywność organizatorów, że na opublikowanie wyni > ków > > ma 3 tygodnie. Szkoda, że nie 3 miesiące po zakończeniu rozgrywek ! O > > solidności organizatorów świadczy również taki oto fakt : > > w dzisiejszej ( piątek 30.05 ) GW zamieszczona jest klasyfikacja drużyn w > > kolejkach 16-27 ( nie było jeszcze publikowanej klasyfikacji 16-26 - ale t > o > > nic, drobiazg !) od miejsca 1-50. Tam tez czytamy :"Pełna klasyfikacja dru > żyn > w > > > > internecie na stronie www.gazeta.pl/sport". Od rana usiłuję skorzystać z > tego. > > I co ? Oczywiście nic, bo tam jeszcze nic nie ma a ostatnia klasyfikacja t > o > 16- > > 25. I jak tu nie mówic o dobrym samopoczuciu. Ale przecież macie na to 3 > > tygodnie !!! > > Myślę,że nie należy się tak tym emocjonować, oby tylko redakcja miała takie > problemy. Klasyfikacja- po tygodniu czy po miesiącu- jak na razie, zresztą > trafnie jest nazwana WSTĘPNĄ ponieważ jset NIEZGODNA Z REGULAMINEM i to jest > problem szanownej redakcji, a myślę że wyniki oficjalne będą troszeczkę różniły > > się od wstępnych. > Pozdrawiam > > > > ... wierzysz w to???? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEWLEGIA KONIEC SIĘ ZBLIŻA A SERWIS WL DO DUPY !!! CZYTAJ! IP: derwisz:* / 10.5.4.* 30.05.03, 21:30 CZYM BLIŻEJ KOŃCA TYM SKĄPSZE I MNIEJ DOKŁADNE INFORMACJE, A MOŻE WKRADŁO SIĘ COŚ NA WZÓR KOŃCA WSZYSTKICH LIG ŚWIATA- PRZEKRĘT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZKODA BO BYŁ FAJNY KONKURS. PAPA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szef Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.kedzierzyn.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 08:40 Dlaczego wysłany wczoraj o godz. 19.30 SMS ze zmianą zawodników nie został przyjęty, skoro kolejka ligowa zaczyna sie dopiero dzisiaj o godz. 16.00? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.Burek-Koło Re: FAQ - wy pytacie, my odpowiadamy IP: *.kolo.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 11:36 Mam do was kilka zastrzeżeń. Po pierwsze dlaczego przed niektórymi kolejkami nie zostały wydrukowane kupony. To bardzo niesprawiedliwe dla tych którzy cały czas grają kuponami. Po drugie nie zostały zbyt dokładnie sprecyzowane zasady dotyczące zmian kapitana, a po trzecie i najważniejsze- jak to możliwe że z wysłanych do was w JEDNEJ KOPERCIE 18 kuponów dotarło zaledwie 5. Rozumiem mogłem się pomylić przy wypełnianiu w jednym góra dwóch, ale nie tylu. To powiedzcie mi po co traciłem kasę na kupony skoro nie biorą udziału w grze!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abul O co chodzi z smsami w WL??? IP: 217.96.25.* 31.05.03, 11:54 Czemu nie przyjęto mojego zgłoszenia zmiany składu drużyny w dniu 31 maja około godziny 11.15, skoro 29 kolejka rusza dopiero o 16??? Zawsze uważałem, że WL jest uczciwą grą, czy mam zacząć w to wątpić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazet Re: O co chodzi z smsami w WL??? IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 13:41 Gość portalu: abul napisał(a): > Czemu nie przyjęto mojego zgłoszenia zmiany składu drużyny w > dniu 31 maja około godziny 11.15, skoro 29 kolejka rusza dopiero > o 16??? Zawsze uważałem, że WL jest uczciwą grą, czy mam zacząć > w to wątpić??? NAIWNIAK!!!!!!!!(uczciwość he he) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunio1 Re: O co chodzi z smsami w WL??? IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 16:04 Zmiany SMS-ami można dokonywać do piątku do 17.00 Odpowiedz Link Zgłoś