silvestrox 05.03.03, 14:51 Moim zdaniem prowizja za transfery przed rozpoczęciem sezonu powinna byc kasowana , piłkarze jeszcze niesą klasyfikowani i powinniście dać szanse na dłuższe zastanowienie się i zmiany . Dziękuje ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caro10 Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 05.03.03, 15:05 tak tu masz racje więcej swobody przed rozpoczęciem sezonu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jony Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY IP: *.k1.pl 05.03.03, 15:14 niewiem niegram ale popieram dopuki się coś niezacznie powinna być szansa na zmiany ! Odpowiedz Link Zgłoś
socker1 Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 05.03.03, 15:47 Witam też to popieram kupiłem już wszystkich zawodników wystawiłem jedenastke i wybrałem kapitana. Jeśli chcem sprzedać zawodnika to tracę 2 pkt. Przecież jeszcze sezon się nie zaczął i powinniśmy jeszcze mieć szansę na zmniany. A najgorsze jest to że redakcja nam nawet nic nie odpisze na ten temat, bo tacy już są. Pozdrawiam socker1 Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 05.03.03, 17:52 Redakcja odpowie i odpowaidała już w tej sprawie kilkakrotnie w ostatnich dniach. Wystawienie 11 i wybór kapitana nie jest przypadkową czynnościa, którą można niechcący dokonać - jeżeli ktoś się na to decyduje musi być przekonany, że skompletował już klub, musi też wiedzieć, że od tej pory będzie mu naliczana prowizja, gdyż tak stanowią zasady gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazet Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 20:55 redakcja napisała: > Redakcja odpowie i odpowaidała już w tej sprawie kilkakrotnie w ostatnich > dniach. Wystawienie 11 i wybór kapitana nie jest przypadkową czynnościa, którą > można niechcący dokonać - jeżeli ktoś się na to decyduje musi być przekonany, > że skompletował już klub, musi też wiedzieć, że od tej pory będzie mu naliczana > > prowizja, gdyż tak stanowią zasady gry. ...tylko dlaczego do jasnej anielki nie powiedzieliście tego wcześniej np. w regulaminie. to jest naciąganie (cos na ten temat mogą powiedzieć leuraci kolejek z poprzedniej edycji) Odpowiedz Link Zgłoś
piko58 Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 06.03.03, 02:12 ...tylko dlaczego do jasnej anielki nie powiedzieliście tego wcześniej np. w regulaminie. to jest naciąganie (cos na ten temat mogą powiedzieć leuraci kolejek z poprzedniej edycji) Człowieku, w regulaminie jest to napisane !!! - możesz mieć pretensje tylko do siebie (chyba, że masz problemy z czytaniem). Ponadto admin odpowiadał już wcześniej na forum, tylko komu się chce czytać wcześniejsze posty??? - lenistwo to jeden z grzechów głównych, nie zapomnij się wyspowiadać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY IP: *.ltk.com.pl 14.03.03, 20:59 redakcja napisała: > Redakcja odpowie i odpowaidała już w tej sprawie kilkakrotnie w ostatnich > dniach. Wystawienie 11 i wybór kapitana nie jest przypadkową czynnościa, którą > można niechcący dokonać - jeżeli ktoś się na to decyduje musi być przekonany, > że skompletował już klub, musi też wiedzieć, że od tej pory będzie mu naliczana > > prowizja, gdyż tak stanowią zasady gry. Drogi człowieku, co podpisałeś się jako "Redakcja"! Zwyczajną nieprawdą jest to, o czym mówisz. Na przykład ja i paru moich znajomych zwyczajnie rozpędziliśmy się i wystawiliśmy 11 znacznie wcześniej, bowiem postawiliśmy na superjedenastkę wyjściową (osąd subiektywny) za grube miliony, pozostawiając w obwodzie ludzi za 0,3 mln. Tymczasem właśnie z "Gazety" dowiaduję się, że taki Bartczak z Amiki ma kontuzję i nie zagra w meczu z Legią! Krótko mówiąc: jeśli wziąłem gościa do swej drużyny - pozostaje mi kwestia następująca: sprzedać go (dostając punkty ujemne) albo wystawić w jego miejsce jakiegoś juniora, który na 99% nie zagra w najbliższej kolejce, a może nawet w całej rundzie! Wierzcie mi, że jest rzesza kibiców, którzy zaczną się poważnie interesować ligą, gdy ona wystartuje! Czy to takie trudne do ogarnięcia, "Gazeto"? Odpowiedz Link Zgłoś
paffel Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 06.03.03, 09:08 masz racje poniewaz nie kazdy idealnie wyliczy sobie jkich zawodnikow moze kupic wiec oszczedza potem okazuje sie ze ma wiecej kasy i moze kupic lepszego zawodnika a tu mu punkty nabijaja. 2. co bedzie jak 2 zawodnikow zlapie kontuzje?? i okaze sie ze do konca sezonu nie zagraja?? mam tracic 4 punkty za wymiane ich??? w takich wypadkach redakcja powinna podac ze wymiana kont. lub sprzedanych przez klub zawodnikow jest po 1 albo za darmo. poniewaz nie mamy wplywu na transfery zawodnikow do zagranicznych klubow ani na ich stan zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
mirekl3 Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 06.03.03, 09:28 jezuu...nie rozumiem tego zamieszania z transferami. przeciez nikt wam nie każe od razu wystawiać 11 do gry i kapitana. a poki tego nie zrobicie mozna do woli kupować i sprzedawać bez prowizji. to na tyle. pzdr ! Odpowiedz Link Zgłoś
mgrota Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 06.03.03, 12:40 Dlatego z ustaleniem 11 na kolejke i wyborem kapitana nie warto sie spieszyć. Najlepiej zrobić to po opublikowaniu przypuszczalnych składów przez Gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitrix Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY IP: *.infonet.gze.pl 06.03.03, 23:00 No i bardzo dobrze że jak ktoś już skompletował drużyne nie może wymieniać zawodników darmo. Co z was za prezesi którzy chcieliby kupować i sprzedawać bez opamietania zawodników. Trzeba dać im szanse na zgranie;), niech potrenują razem;). A jak ktoś złapie kontuzje to już wasz pech - ale dlatego macie 18 zawodników a nie 11 - i możecie go zastąpić. A tak po zatym traktujecie to wszystko zbyt serio - a to jednak tylko zabawa - i to całkiem niezła:). Odpowiedz Link Zgłoś
vooytex Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 08.03.03, 22:33 Ja myślałem że przed sezonem to mogę zrobić i ze sto roszad zespołu a tu gówno. W tej cwili mam -6 punktów. Uważam że admini powinni wyzerować punkty tuż przed startem kolejki.Proszę o odp ADMINA Odpowiedz Link Zgłoś
diegoboski Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 14.03.03, 19:33 vooytex napisał: > Ja myślałem że przed sezonem to mogę zrobić i ze sto roszad zespołu a tu gówno. > > W tej cwili mam -6 punktów. Uważam że admini powinni wyzerować punkty tuż przed > > startem kolejki.Proszę o odp ADMINA Ha! Ja mam -14 punktów:( Mi to by się przydało skasowanie. A może odrobię? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazet Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 21:24 diegoboski napisał: > vooytex napisał: > > > Ja myślałem że przed sezonem to mogę zrobić i ze sto roszad zespołu a tu > gówno. > > > > W tej cwili mam -6 punktów. Uważam że admini powinni wyzerować punkty tuż > przed > > > > startem kolejki.Proszę o odp ADMINA cienki jesteś, ja przebiłem chyba wszystkich -20 !!!!!!!!!!!! dobry jestem (albo spostrzegawczy !) > > > Ha! Ja mam -14 punktów:( Mi to by się przydało skasowanie. A może odrobię? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspirator Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY IP: *.zbaszynek.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 20:02 Najpierw nalezy przeczytac regulamin, a dopiero pozniej sie uskarzac. W tym wypadku nie macie racji. Mozna bylo kupic sobie 18 zawodnikow i wystawic ich do skaldu, ale nie podac kapitana druzyny i pozniej caly czas dokonywac zmian w skladzie bez ponoszenia karnych punktow za prowizje. Ja tak zrobilem dwa tygodnie temu i teraz nie zaluje, bo kilku zawodnikow (np. Grzeska Rasiaka) musialem sprzedac, bo zlapali grype, kontuzje itd. Poza tym glowa do gory, nawet -14 punktow mozna odrobic w jednej kolejce. Zycze wszystkim samych sukcesow w Pilkarzykach. Pozdrawiam, inspirator. Odpowiedz Link Zgłoś
klimon Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 14.03.03, 20:11 tylko nowi maja jakiwś wonty- po prostu MUSICIE SIE Z TYM POGDZIC regulamin to regulamin legia: amica 1:0 a ja nie mam svitlicy, bo za drogi był :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasioo Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY IP: w3cache:* / 192.168.0.* 14.03.03, 22:34 ee tam cza bylo porpsotu nowe konto zalozyc i od nowa druzyne skompletowc i byloby dobrze: redakcja happy ze moze sciemnic sponsorom ilu to graczy maja i wy - nie majac punktow ujemnych :D Odpowiedz Link Zgłoś