Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY

05.03.03, 14:51
    Moim zdaniem prowizja za transfery przed rozpoczęciem sezonu powinna byc
    kasowana , piłkarze jeszcze niesą klasyfikowani i powinniście dać szanse na
    dłuższe zastanowienie się i zmiany . Dziękuje !
    Obserwuj wątek
      • caro10 Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 05.03.03, 15:05
        tak tu masz racje więcej swobody przed rozpoczęciem sezonu !
      • Gość: jony Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY IP: *.k1.pl 05.03.03, 15:14
        niewiem niegram ale popieram dopuki się coś niezacznie powinna być szansa na
        zmiany !
        • socker1 Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 05.03.03, 15:47
          Witam też to popieram kupiłem już wszystkich zawodników wystawiłem jedenastke i
          wybrałem kapitana. Jeśli chcem sprzedać zawodnika to tracę 2 pkt. Przecież
          jeszcze sezon się nie zaczął i powinniśmy jeszcze mieć szansę na zmniany. A
          najgorsze jest to że redakcja nam nawet nic nie odpisze na ten temat, bo tacy
          już są.
          Pozdrawiam socker1
          • redakcja Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 05.03.03, 17:52
            Redakcja odpowie i odpowaidała już w tej sprawie kilkakrotnie w ostatnich
            dniach. Wystawienie 11 i wybór kapitana nie jest przypadkową czynnościa, którą
            można niechcący dokonać - jeżeli ktoś się na to decyduje musi być przekonany,
            że skompletował już klub, musi też wiedzieć, że od tej pory będzie mu naliczana
            prowizja, gdyż tak stanowią zasady gry.
            • Gość: kazet Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 20:55
              redakcja napisała:

> Redakcja odpowie i odpowaidała już w tej sprawie kilkakrotnie w ostatnich
              > dniach. Wystawienie 11 i wybór kapitana nie jest przypadkową czynnościa,
              którą
              > można niechcący dokonać - jeżeli ktoś się na to decyduje musi być
              przekonany,
              > że skompletował już klub, musi też wiedzieć, że od tej pory będzie mu
              naliczana
              >
              > prowizja, gdyż tak stanowią zasady gry.

...tylko dlaczego do jasnej anielki nie powiedzieliście tego wcześniej np. w
              regulaminie. to jest naciąganie (cos na ten temat mogą powiedzieć leuraci
              kolejek z poprzedniej edycji)

• piko58 Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 06.03.03, 02:12
                ...tylko dlaczego do jasnej anielki nie powiedzieliście tego wcześniej np. w
                regulaminie. to jest naciąganie (cos na ten temat mogą powiedzieć leuraci
                kolejek z poprzedniej edycji)

Człowieku, w regulaminie jest to napisane !!! - możesz mieć pretensje
                tylko do siebie (chyba, że masz problemy z czytaniem). Ponadto admin
                odpowiadał już wcześniej na forum, tylko komu się chce czytać wcześniejsze
                posty??? - lenistwo to jeden z grzechów głównych, nie zapomnij się wyspowiadać!

• Gość: bartek Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY IP: *.ltk.com.pl 14.03.03, 20:59
              redakcja napisała:

> Redakcja odpowie i odpowaidała już w tej sprawie kilkakrotnie w ostatnich
              > dniach. Wystawienie 11 i wybór kapitana nie jest przypadkową czynnościa,
              którą
              > można niechcący dokonać - jeżeli ktoś się na to decyduje musi być przekonany,
              > że skompletował już klub, musi też wiedzieć, że od tej pory będzie mu
              naliczana
              >
              > prowizja, gdyż tak stanowią zasady gry.

Drogi człowieku, co podpisałeś się jako "Redakcja"!
              Zwyczajną nieprawdą jest to, o czym mówisz. Na przykład ja i paru moich
              znajomych zwyczajnie rozpędziliśmy się i wystawiliśmy 11 znacznie wcześniej,
              bowiem postawiliśmy na superjedenastkę wyjściową (osąd subiektywny) za grube
              miliony, pozostawiając w obwodzie ludzi za 0,3 mln. Tymczasem właśnie
              z "Gazety" dowiaduję się, że taki Bartczak z Amiki ma kontuzję i nie zagra w
              meczu z Legią!

Krótko mówiąc: jeśli wziąłem gościa do swej drużyny - pozostaje mi kwestia
              następująca: sprzedać go (dostając punkty ujemne) albo wystawić w jego miejsce
              jakiegoś juniora, który na 99% nie zagra w najbliższej kolejce, a może nawet w
              całej rundzie!
              Wierzcie mi, że jest rzesza kibiców, którzy zaczną się poważnie interesować
              ligą, gdy ona wystartuje! Czy to takie trudne do ogarnięcia, "Gazeto"?
      • paffel Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 06.03.03, 09:08
        masz racje poniewaz nie kazdy idealnie wyliczy sobie jkich zawodnikow moze
        kupic wiec oszczedza potem okazuje sie ze ma wiecej kasy i moze kupic lepszego
        zawodnika a tu mu punkty nabijaja.
        2. co bedzie jak 2 zawodnikow zlapie kontuzje?? i okaze sie ze do konca sezonu
        nie zagraja?? mam tracic 4 punkty za wymiane ich??? w takich wypadkach redakcja
        powinna podac ze wymiana kont. lub sprzedanych przez klub zawodnikow jest po 1
        albo za darmo. poniewaz nie mamy wplywu na transfery zawodnikow do
        zagranicznych klubow ani na ich stan zdrowia.
      • mirekl3 Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 06.03.03, 09:28
        jezuu...nie rozumiem tego zamieszania z transferami. przeciez nikt wam nie
        każe od razu wystawiać 11 do gry i kapitana. a poki tego nie zrobicie mozna do
        woli kupować i sprzedawać bez prowizji. to na tyle. pzdr !
      • mgrota Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 06.03.03, 12:40
        Dlatego z ustaleniem 11 na kolejke i wyborem kapitana nie warto sie spieszyć.
        Najlepiej zrobić to po opublikowaniu przypuszczalnych składów przez Gazetę.
        • Gość: pitrix Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY IP: *.infonet.gze.pl 06.03.03, 23:00
          No i bardzo dobrze że jak ktoś już skompletował drużyne nie może wymieniać
          zawodników darmo. Co z was za prezesi którzy chcieliby kupować i sprzedawać
          bez opamietania zawodników. Trzeba dać im szanse na zgranie;), niech potrenują
          razem;). A jak ktoś złapie kontuzje to już wasz pech - ale dlatego macie 18
          zawodników a nie 11 - i możecie go zastąpić. A tak po zatym traktujecie to
          wszystko zbyt serio - a to jednak tylko zabawa - i to całkiem niezła:).
          • vooytex Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 08.03.03, 22:33
            Ja myślałem że przed sezonem to mogę zrobić i ze sto roszad zespołu a tu gówno.
            W tej cwili mam -6 punktów. Uważam że admini powinni wyzerować punkty tuż przed
            startem kolejki.Proszę o odp ADMINA
            • diegoboski Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 14.03.03, 19:33
              vooytex napisał:

> Ja myślałem że przed sezonem to mogę zrobić i ze sto roszad zespołu a tu
              gówno.
              >
              > W tej cwili mam -6 punktów. Uważam że admini powinni wyzerować punkty tuż
              przed
              >
              > startem kolejki.Proszę o odp ADMINA

Ha! Ja mam -14 punktów:( Mi to by się przydało skasowanie. A może odrobię? :)
              • Gość: kazet Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 21:24
                diegoboski napisał:

> vooytex napisał:
                >
                > > Ja myślałem że przed sezonem to mogę zrobić i ze sto roszad zespołu a tu
                > gówno.
                > >
                > > W tej cwili mam -6 punktów. Uważam że admini powinni wyzerować punkty tuż
                > przed
                > >
                > > startem kolejki.Proszę o odp ADMINA

cienki jesteś, ja przebiłem chyba wszystkich -20 !!!!!!!!!!!! dobry jestem
                (albo spostrzegawczy !)
                >
                >
                > Ha! Ja mam -14 punktów:( Mi to by się przydało skasowanie. A może odrobię? :)
      • Gość: inspirator Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY IP: *.zbaszynek.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 20:02
        Najpierw nalezy przeczytac regulamin, a dopiero pozniej sie uskarzac. W tym
        wypadku nie macie racji. Mozna bylo kupic sobie 18 zawodnikow i wystawic ich do
        skaldu, ale nie podac kapitana druzyny i pozniej caly czas dokonywac zmian w
        skladzie bez ponoszenia karnych punktow za prowizje. Ja tak zrobilem dwa
        tygodnie temu i teraz nie zaluje, bo kilku zawodnikow (np. Grzeska Rasiaka)
        musialem sprzedac, bo zlapali grype, kontuzje itd.
        Poza tym glowa do gory, nawet -14 punktow mozna odrobic w jednej kolejce. Zycze
        wszystkim samych sukcesow w Pilkarzykach.

Pozdrawiam, inspirator.
      • klimon Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY 14.03.03, 20:11
        tylko nowi maja jakiwś wonty- po prostu MUSICIE SIE Z TYM POGDZIC regulamin to
        regulamin
        legia: amica 1:0
        a ja nie mam svitlicy, bo za drogi był :(
      • Gość: Yasioo Re: DO REDAKCJI:PROWIZJA ZA TRANSFERY IP: w3cache:* / 192.168.0.* 14.03.03, 22:34
        ee tam cza bylo porpsotu nowe konto zalozyc i od nowa druzyne skompletowc i
        byloby dobrze: redakcja happy ze moze sciemnic sponsorom ilu to graczy maja i
        wy - nie majac punktow ujemnych :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka