Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ciekawy news z Krakowa na temat pewnego piłkarza

06.11.01, 11:13
    Przyuważone na innym forum:
    pilka.interia.pl/news?inf=193824

:-)
    Obserwuj wątek
      • lhp Yahaya jak Guliano 06.11.01, 11:22
        Doskonaly tekst zacytuje go w calosci ;-]] a moze ;-[[[

"Moussa Yahaya w izbie wytrzeźwień!

Moussa Yahaya
        Napastnik Legii Warszawa Nigeryjczyk Moussa Yahaya trafił tej nocy do
        krakowskiej izby wytrzeźwień.

Badania wykazały, że miał we krwi ponad 2,5 promila alkoholu. Policjanci
        zabrali nieprzytomnego piłkarza, leżącego na ulicy Floriańskiej w centrum
        miasta. Co ciekawe - Nigeryjczyk miał na udzie specjalną opaskę, a w niej osiem
        woreczków z białym proszkiem. Piłkarz twierdzi, że są to amulety, które dał mu
        szaman. Jednak, według naszych informacji, policja bada, czy nie są to
        przypadkiem narkotyki"

Zrodla PAP i Interia.pl

Pzdr

Ps - czy ci pilkarze maja rozum???

• lhp Re: Yahaya jak Guliano 06.11.01, 11:43
          Ciekawe po ile chodzily "amulety" u Guliano

Pzdr
        • Gość: Dali Re: Yahaya jak Guliano IP: 217.67.196.* 06.11.01, 16:17
          Gościu a ty nie pijesz. Poszedł chłop do knajpy dał w szyję i tyle. Większość
          piłkarzy pije tylko nie dają siłapać a ten miał pecha
      • Gość: moler Re: ciekawy news z Krakowa na temat pewnego piłkarza IP: 193.150.166.* 06.11.01, 11:23
        slaba glowe ma chlopak.
        • campo Re: ciekawy news z Krakowa na temat pewnego piłkarza 06.11.01, 12:23
          Podziwiam Yahaye!:-))
          Ma facet fantazje,....w niedziele po południu był jeszcze na meczu w
          Szczecinie,a w poniedziałek już leżał nachlany na chodniku w centrum Krakowa:-))

Pozdr
      • Gość: Al Bundy Re: ciekawy news z Krakowa na temat pewnego piłkarza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 12:27
        Najlepszy komentarz (też z Interii):

"Murzynek Yahaya w Warszwie mieszka,
        Białe prochy nosi ten nasz koleżka
        Chodzi na bani całymi dniami,
        Co za napastnik ludzie kochani." - ajs

Nic dodać nic ująć. Moussa to idiota.
      • Gość: Sz-n Re: ciekawy news z Krakowa na temat pewnego piłkarza IP: *.inter.tuniv.szczecin.pl 06.11.01, 12:31
        jezeli to prawda z tymi prochami to nie pomoze mu nawet Miklas z Okuka
        • Gość: fanp Re: ciekawy news z Krakowa na temat pewnego piłkarza IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 06.11.01, 12:37
          Jebcie się na ryj krakowskie śmiecie, ciekawe co jeszcze wymyślicie... a
          interie wyjebać w kosmos powinni...podobno widziano żurawskiego posuwającego
          jakiegoś niemca w świnoujsciu.....
          • Gość: asd Re: ciekawy news z Krakowa na temat pewnego piłkarza IP: 193.150.166.* 06.11.01, 14:32
            A co, w Krakowie mu na sile do gardla wlewali, a szaman paciorki mu w spodnie wcisnal?
            • Gość: zbyszko Re: ciekawy news z Krakowa na temat pewnego piłkarza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 15:19
              moim zdaniem na siłę ;)
              to mi pachnie krakowskim kantem ;))) ...wzięli chłopaka, schlali, podrzucili
              biały proszek (koka?,wąglik?, mąka?).. wstrętne krakusy! ;)...

no cóż walka o mistrzostwo będzie bezwzględna
              ...niech no tylko się tu franek w wawie pojawi
          • gogi Re: ciekawy news z Krakowa na temat pewnego piłkarza 06.11.01, 15:05
            Ooo coz za stoleczna kultura. A jaka glebia wypowiedzi.
            Pogratulowac, tylko pogratulowac.
          • Gość: robbeb Re: ciekawy news z Krakowa na temat pewnego piłkarza IP: *.chello.pl 06.11.01, 15:24
            Spokojnie gościu. Ostatni pociąg do Krakowa jeszcze nie odjechał, więc kulturka
            jeszcze obowiązuje.
      • Gość: Kan Głupota czy prowokacja ? IP: 157.25.84.* 06.11.01, 13:59
      • Gość: zbyszko Re: ciekawy news z Krakowa na temat pewnego piłkarza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 16:16
        a tak swoją drogą - abstrahując od faktu, że piłkarza jak harcerz; nie powinien
        nawet patrzeć na alkohol (tak jak na inne 'substancje'), to uważam prawo
        zezwalające na uwięzienie człowieka i przeszukiwanie go za barbarzyńskie.
        Idea izb wytrzeźwień jest godna państwa totalitarnego, chyba nawet hitler na to
        nie wpadł. No a 'posiadanie' - to też sprawa każdego człowieka... co to qrde,
        kogo obchodzi ile ktoś prochu przy sobie nosi? Dla mnie to może nawet wciągać
        kilo dziennie jak ma takie hobby. A że leży w rynsztoku jak wór śmieci, to tez
        jego problem , a nie nasz i naszego 'opiekuńczego' państwa. Najgorsze , że
        chora wyobraźnia ustawodawców rodzi coraz dziwniejsze paragrafy.. na przykład u
        nas w wawie zakazano picia alkoholu w miejscach publicznych (sic!!! :D)
        (przynajmniej policja ma się teraz czym wykazać.. jak se lumpa złapią z jabolem
        pod mostem to im zaraz wykrywalność wzrasta) Co jeszcze wymyślą? Zakaz
        spożywania lodów (bardzo niebezpieczne - grozi przeziębieniem, w dodatku
        zaraźliwym)... jak mówi pewien krakowski poeta: "ZDELEGALIZOWAĆ WSZYSTKO,
        ZDELEGALIZOWAĆ TRAKTOR!"

Ps
        Yahaya okazał się po prostu kiepskim piłkarzem (skoro w ten sposób folguje
        swoim zachciankom).. no i cała ta afera, mam nadzieję, chyba wyjdzie na dobre
        klubowi, któremu kibicuję (a tak w ogóle, to się jeszcze paru innych powinni
        pozbyć - wolę patrzeć na rezerwy legii niż na niektóre z 'gwiazdek')

.. no chyba , że tak jak pisałem wcześniej - mamy do czynienia z krakowska
        prowokacją ;)))

pzdr
        • campo Re: ciekawy news z Krakowa na temat pewnego piłkarza 06.11.01, 17:57
          Jak podało radio RMF FM Yahaya nachlany był i to jest fakt!:-)
          Natomiast w znalezionych u niego woreczkach z białym proszkiem nie było
          narkotyku!

Pytanie
          Co więc było w tych woreczkach?
          Wąglik ?!:-))

Pozdr.
          • Gość: Luxc Re: ciekawy news z Krakowa na temat pewnego piłkarza IP: 213.17.164.* 06.11.01, 18:36
            Ja myślę, że gliniarze wciągnęli wszystko i nie było już czego badać :)))
            pozdr
            • Gość: , Re: ciekawy news z Krakowa na temat pewnego piłkarza IP: *.rz.hu-berlin.de 06.11.01, 21:38
              To dlatego policja w Krakowie dzis taka wesola
        • Gość: Cyfra Re: ciekawy news z Krakowa na temat pewnego piłkarza IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.01, 21:33
          Gość portalu: zbyszko napisał(a):

> a tak swoją drogą - abstrahując od faktu, że piłkarza jak harcerz; nie powinien
          >
          > nawet patrzeć na alkohol (tak jak na inne 'substancje'), to uważam prawo
          > zezwalające na uwięzienie człowieka i przeszukiwanie go za barbarzyńskie.
          > Idea izb wytrzeźwień jest godna państwa totalitarnego, chyba nawet hitler na to
          >
          > nie wpadł. No a 'posiadanie' - to też sprawa każdego człowieka... co to qrde,
          > kogo obchodzi ile ktoś prochu przy sobie nosi? Dla mnie to może nawet wciągać
          > kilo dziennie jak ma takie hobby. A że leży w rynsztoku jak wór śmieci, to tez
          > jego problem , a nie nasz i naszego 'opiekuńczego' państwa. Najgorsze , że
          > chora wyobraźnia ustawodawców rodzi coraz dziwniejsze paragrafy.. na przykład u
          >
          > nas w wawie zakazano picia alkoholu w miejscach publicznych (sic!!! :D)
          > (przynajmniej policja ma się teraz czym wykazać.. jak se lumpa złapią z jabolem
          >
          > pod mostem to im zaraz wykrywalność wzrasta) Co jeszcze wymyślą? Zakaz
          > spożywania lodów (bardzo niebezpieczne - grozi przeziębieniem, w dodatku
          > zaraźliwym)... jak mówi pewien krakowski poeta: "ZDELEGALIZOWAĆ WSZYSTKO,
          > ZDELEGALIZOWAĆ TRAKTOR!"
          >
          > Ps
          > Yahaya okazał się po prostu kiepskim piłkarzem (skoro w ten sposób folguje
          > swoim zachciankom).. no i cała ta afera, mam nadzieję, chyba wyjdzie na dobre
          > klubowi, któremu kibicuję (a tak w ogóle, to się jeszcze paru innych powinni
          > pozbyć - wolę patrzeć na rezerwy legii niż na niektóre z 'gwiazdek')
          >
          > .. no chyba , że tak jak pisałem wcześniej - mamy do czynienia z krakowska
          > prowokacją ;)))
          >
          > pzdr
          Powiem wiecej to przez Wielki Krakow Legia "dala dupy " z Valencia!
          Daj sobie spokoj z tymi postami nie osmieszaj sie.Myslenie nie jest twoja
          najmocniejsza strona.
          • Gość: zbyszko Re IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 00:05
            tak, tak, masz absolutną słuszność panie 'myślący'

...wystarczyło pomysleć, żeby odkryć jak bylo naprawdę... ja głupi myslałem, ze
            to jakiś cyfra czy inny centuś z koleżkami schlali nieszczęsnego 'Y', żeby
            legię skompromitować... albo że nadgorliwe krawężniki z patrolu też z nimi
            sztamę trzymają..... ale krakowskie macki sięgaja znacznie dalej (skoro nawet z
            valencją...) mogłem na to wcześniej wpaść: przecież 'Y' TO STARY KRAKUS!
            ,jak 'Y' przyszedł do legii to miałem okazję bliżej przyjrzeć się jego twarzy,
            no i strasznie mi kogoś przypominał, myślałem, myślałem.. i nagle mnie olśniło
            - to twarz znanego krakowskiego artysty piwnicznego - ZBIGNIEWA RAJA!, tyle ze
            w ciemniejszej wersji - wniosek: klasyczny krakus. no a poza tym lata gry w
            krakowie robią swoje... a poza tym co on robił na krakowskiej wytrzeźwiałce,
            zamiast na swojską kolską sie udać???
            a ten dziwny 'transfer' do legii? gość ucieka z gieksy i na ochotnika zgłasza
            sie na łazienkowską.. ci bardziej naiwni (tzw idealiści) kibice legii myśleli
            sobie po prostu: "facet kocha legię - takich nam trzeba"
            ci nowocześniejsci, myślący 'rynkowo' (sceptycy): "gość nie wyrobił na głodowym
            żołdzie klanu dziurowiczów to i uciekł pod skrzydełko miklasa i spółki -
            wiadomo tu się nie oszczędza (a wręcz przeciwnie) na pensjach"
            ... ale czy ktoś pomyślał, że w ten sposób podrzucono nam agenta? istnego
            krakowskiego konrada wallenroda (wiadomo jak nas nienawidzą;)??
            -nikt!
            ale teraz już wiadomo! 'Y'=krakus-agent (w pięknej samobójczej misji)
            dziękuję swemu wspaniałomyślnemu przedmówcy, iż zechciał nas oświecić
      • Gość: zbyszko ....wąglik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 19:41
        no właśnie campo, znowu musze się z tobą zgodzić... no bo co to za skojarzenia
        się niebieskim pajacom z patrolu nasuwają... NARKOTYKI? ....zaraz tam
        narkotyki... to co oni telewizji nie oglądają?? Przecież w dniu dzisiejszym
        każdemu czujnemu policmajstrowi biały proszek powinien kojarzyć się z
        zarodnikami wąglika...ostatecznie innej śmiercionośnej broni biologocznej..czy
        choćby czegoś co przynajmniej jest radioaktywne lub wybuchowe
        (przecież, w końcu przeszło 80 procent ludności nigru to sunnici (ortodoksyjny
        odłam islamu(sic!!!))... no i to wszystko powinno wyjaśniać...)
        po prostu każda epoka ma swój biały proszek...kilkanaście lat temu pierwsze
        podejrzenie-skojarzenie niebieskich aniołów dotyczyłoby przemytu cukru lub
        mąki... (ach te czasy...łezka w oku.. no ale może już wkrótce... nasi politycy
        (kwas+leszek) strzelają sobie 'niedźwiadka' a ruskie latają w kosmos ...-
        siedząc przed tv czuję się jak za dawnych, dziecięcych lat)

a wracając do piłkarza stołecznej legii 'Moussy Y.' (jak napisała gw - wszyscy
        zastanawiamy się o kogo tu może chodzić...hmmm.. kto to może być....'Y'.. tyle
        nazwisk przychodzi na myśl.... Yacek Zieliński?? nie, nie, to przecież
        imię...hmmm...) to mam nową teorię.. może jest tak , że to nie krakusy zrobiły
        nam (znaczy kibicom legii;)... ale sam 'Y' nie chciał, żeby w przypadku
        ewentualnej zmiany obywatelstwa na polskie, nikt nie mógł mu zarzucić, że nie
        jest prawdziwym polakiem - tak jak w przypadku emsiego. No teraz, to żaden
        prawdziwy polak nie będzie mógł się do 'Y' przyczepić. Objawił swoje
        patriotyczne oblicze, poazał, że nasz narodowy rytuał nie jest mu obcy - chwała
        mu za to. I dobrze, nawet kwas nie musi dawać mu papierka, dla mnie 'Y' już
        jest moim najprawdziwszym rodakiem.
        pzdr
        • lhp moja teoria 06.11.01, 19:50
          • lhp Re: moja teoria 06.11.01, 19:58
            wrr cosik sie popsulo
            teraz moja teoria:
            To wszystko to "ZEMSTA GULIANO" - prawdopodobnie po wydaleniu tego
            zawodnika "flaszki" do kraju kawy poprzysiagl zemste i rzucil klatwe na druzyne
            Legii.
            Za moja teoria przemawiaja:
            1. jakosc sedziowania w meczu pucharowym w Wwie
            2. "Za slaba" postawa podczas meczu z Valencia
            3. "Teleportacja" Moussy Y. ze Szczecina do Krakowa polaczacna z upojeniem
            alkoholowym.
            4. kontuzje w druzynie
            5. - az strach pomyslec co bedzie dalej
            Idac tym tropem, jezeli nie udobruchamy "flaszki" Guliano Legia moze wybic
            sobie z glowy mistrzostwo, a byc moze nawet udzial w pucharach.
            Widze dwa wyjscia z tej problematycznej sytuacji:
            1. pokalanie sie dzialaczy Legii i powrot "flaszki" - malo realne
            2. wyslanie do "kraju kawy" transportu naszej eksportowej "wyborowej" w celu
            udobruchania "flaszki"
            Jak widac sytuacja jest ciezka, nawet szaman wspolpracujacy z Moussa Y. nie
            pomogl na zaklecia "flaszki"

pzdr

• Gość: Jaro Re: moja teoria IP: *.intermik.com.pl 06.11.01, 20:15
              Ludzie, co wy za teorie spiskowe wymyślacie.
              Co to facet wódy sie nie może napić?
              Ilu z was nie pije?
              Przy dobrym prawniku to jeszcze na tym zarobi!
              Pozdrowienia
              • Gość: zbyszko Re: moja teoria IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 23:26
                a nawet bez dobrego prawnika.. może na przykład firmować swoim imieniem nowy
                gatunek wódy... wystarczy tylko 'zaklepać' znak firmowy... kupując flache
                będzie można wybierać pomiędzy sobieskim, szopenem i yahayą

... choc myslę , że oli mógłby zrobić większą 'karierę' wkręcając się w podobną
                sprawę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka