Gość: antykox IP: *.chello.pl 06.10.06, 16:05 nakoksowana jak nigdy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skorpios Re: Wierietielny: Justyna mocna jak nigdy IP: *.ipt.aol.com 06.10.06, 16:32 to Tobie chyba koks mozg wypalil, jesli masz problem z narkotykami czy koksem, to rozwiaz go sam, a nie oczerniasz jedna z najlepszych biegaczek swiata, ktora osiagnela wszystko ciezka praca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opat jak szpadel IP: *.acn.waw.pl 06.10.06, 16:40 Nakoksowana jak szpadel. Juz ja raz zlapali, a w wywiadach nawet nie bardzo zaprzecza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: jak szpadel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 17:29 jeju, zgadzam się z opinią, że w polsce nie lubi się ludzi sukcesu. ja ją podziwiam, i trzymam kciuki! a co do "wydoroślenia" justyny - ja myślę, że za 10 lat też stwierdzi, że się zmnieniła...bo człowiek dorośleje przez całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszczakowna1 bzdury IP: *.iim.pl 06.10.06, 18:27 JK miala dyskwalifikacje, bo znaleziono w jej krwi dexametazon (ang. dexamethasone), substacje przeciwzapalna, ktora jest srodkiem DOZWOLONYM (patrz np. www.uksport.gov.uk/images/uploaded/Drug_Advice_poster.pdf), pod warunkiem, ze przedstawi sie wczesniej formularz TUE (Therapeutic Use Exemptions). Kowalczyk i jej trener tego nie zrobili. Dexametazonu nie stosuje sie do dopingu, to nie jest zaden anabolik. Dexametazon jest zabroniony jako bloker bolu (zobacz www.cbc.ca/sports/indepth/drugs/glossary/classes-popup.html) i dlatego, ze dlugotrwale uzywanie moze (podobno) dac efekt euforii (wiec wspomoc wydajnosc w biegach). U JK wykryto tylko raz. Jak myslicie, dlaczego jej dyskwalifikacje skrocili? Wlasnie dlatego, ze substacja ani okolicznosci nie wskazywaly na doping. W biegach sie nie patyczkuja. Biegacze finscy (a tam byly nie byle gwiazdy), nigdy sie po dyskwalifikacji u siebie na MS nie pozbierali. Wiec przestancie pluc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besia Re: bzdury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:35 dziwie sie takim dziwnym komentarzom, faktem jest ze dzis dobry albo i bardzo dobry ynik ciezko zrobic sama praca, na swiezym mięsie i warzywach, nawet gdyby to byly same węglowodany, zawodowiec musi wspomóc organizm różnymi środkami farmakologicznymi, sami chcemy ogladac szybszebiegi, wyzsze skoki itp, cieszmy sie ze daje nam to Justyna wlasnie, nie oskarzalabym ja tak bezmyslnie o nieswiadome koksowanie . sport dzisejzsy podniósł bardzo poprzeczke i coraz cięzej sportowcom go osiągnąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: bzdury IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.06, 20:53 poczekamy,zobaczymy,niewiniotko to to nie jest to fakt ale medalu zwracac nie musiala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszczakowna1 Re: bzdury IP: *.iim.pl 06.10.06, 22:34 Yhm. Smigun tez nie musiala. Ani Bjorgen. Mozna wiedziec, o czym wlasciwie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: bzdury 08.10.06, 09:29 kilka postów wyżej paszczakowna1 napisała jak to było z dyskwalifikacją Kowalczyk, ale piotruś-debil nie zrozumiał (za długi post, za dużo trudnych słow...) i dalej pisze bzdury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszczakowna1 Re: bzdury IP: *.iim.pl 06.10.06, 22:41 Nie wiem czemu sie dziwisz, czy mojemu komentarzowi, czy innym, ale na wszelki wypadek napisze prosciej: gdyby PZN raczyl postarac sie o zaswiadczenie lekarskie o kontuzji, Kowalczyk nie mialaby dyskwalifikacji, i rozmaite niedorostki (mowiac delikatnie) nie wypisywaly teraz glupot o koksie. Zreszta, mniejsza. Zycze JK powodzenia. Wreszcie jest kogo ogladac w biegach. Zeby jeszcze w meskich bylo kogo... (Z calym szacunkiem dla Krezeloka, to nie ta klasa.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: bzdury IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.06, 23:41 naturalnie zycze powodzenia!Tylko w sporcie dzisiaj nic nie jest pewne (Gatlin,ME w ciezarach,rowery)dmucham na zimne,wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzela Re: jak szpadel IP: *.speed-net.pl 07.10.06, 15:28 kto cie upowaznil -nidorozwiniety obszczymurku-do takich opini.To jest DEBILOWATE podziekowanie za jej harowe,i to ze dala juz tyle radosci normalnym ludziom . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: jak szpadel IP: *.dip.t-dialin.net 07.10.06, 18:15 a cos ty za palant,szwagier? Odpowiedz Link Zgłoś