Gość: 30$ IP: *.kuzniki.net 21.10.06, 16:00 Sadzac po tym artykule to juz chyba lepiej zgubic te 30$ niz wydac na pay-per-view. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty Pewnie nie ma z czego długów spłacać IP: 217.97.193.* 21.10.06, 16:03 i z braku kasy wraca do "zawodu". Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Tyson - Gołota 21.10.06, 16:50 A kiedy walka z Gołotą? Bo przecież ich pojedynek został unieważniony. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30% Re: Tyson - Gołota IP: *.kuzniki.net 21.10.06, 21:35 wtedy kiedy Golota kupi sobie kask na glowe zeby za bardzo nie bolalo kiedy Tyson bedzie komary odganial machajac rekoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hołota Gołota się Salety boi a co dopiero Tysona IP: 217.97.193.* 22.10.06, 02:08 to tchórz na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek dubczynski [...] IP: *.lond-th.dynamic.dial.as9105.com 21.10.06, 18:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek new york Re: Tyson wrócił i zanudził IP: 4.78.53.* 21.10.06, 19:53 nieprawda tyson jest swietny mimo wieku jego cios jest piorunujacy widzialem go w usa 40 lat to najlepszy wiek dla piesciarza jest to szczyt mozliwosci oczywiscie duza zasluga medycyny 21 wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem7.com Re: Tyson wrócił i zanudził IP: 87.102.9.* 21.10.06, 21:16 a kto wygral? Odpowiedz Link Zgłoś
morlokh Re: Tyson wrócił i zanudził 22.10.06, 04:21 Z treści arykułu można wnioskować, że Tyson ( redaktor pisze, że Sanders służył mu za worek do okładania ). Tym niemniej, poziom artykułu poniżej jakiejkolwiek krytyki, brak elementarnych informacji. Weny GW starczyło tylko na rzucenie zachęcającego tytułu na pierwszą stronę... Rany, oni naprawdę kompletnie schodzą na psy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Jestem ciekaw czy dziennikarze widzieli pojedynek IP: *.pc-help.com.pl 22.10.06, 08:56 Kompletnie sie nie zgadzam z Wyborczą. Nie wiem czego spodziewali się dziennikarze gazety, ja sam nie wiedziałem czego mam sie spodziewać, ale... Tyson zaskoczył mnie in plus. Biorąc pod uwage wszystkie okolicznosci (od wieku poprzez styl zycia skonczywszy na kondycji psychicznej) Mike wypadł naprawde dobrze. Show jak najbardziej spełniło oczekiwania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan To miał być sparing... IP: *.pc-help.com.pl 22.10.06, 08:59 A bokserzy planowo mieli wystepować i w kaskach i w koszulkach. Te informacje były dostepne, praktycznie wszędzie. Oj gazeto, gazeto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPTY Re: To miał być sparing... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 09:35 myślę ,że ANDRZEJ GOŁOTA WRÓCI DO BOKSU I NA POCZĄTEK POWINIEN WALCZYĆ Z TYSONEM.WIERZĘ ŻE ANDRZEJ BĘDZIE WALCZYŁ KIEDYŚ O TYTUŁ MISTRZA ŚWIATA.MOŻE NIE WYGRA ALE NAPEWNO TWARDO POWALCZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutek no to czekamy IP: *.e-wro.net.pl 22.10.06, 09:45 na poakzowke w rosji: tyson vs. walujew. tym razem mike bedzie musial kupic sobie kask. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supek a gdzue nastula? IP: *.chello.pl 22.10.06, 10:49 jest wiadomość o tysonie, ale zupelnie zapomina sie o Pawle Nastuli, ktory dzis w nocy stoczyl pojedynek w formule Pride. Dziwie sie, ze nie ma o nim ani slowa w serwisie sportowym Gazety. Jest to jedna z naszych gwiazd "eksportowych", wielokrotny mistrz swiata i zloty medalista igrzysk ol. W Japonii w telewizji leca 1,5 godzinne programy o nim! Jest obiektem kultu jak u nas kiedys Malysz. A trzeba jednak dodać, ze jego ostatni start na tatami to 2000 rok w Sydney. Eh.. Niewazne. Dla zainteresowanych napisze, ze byla to najlepsza z dotychczasowych walk Pawla w tej formule. Wytrwal dzielnie 2 rundy (kazda po 5 minut). W czasie trwania pojedynku wielokrotnie sprowadzal rywala do parteru. Wyraznie dominowal. W 2 rundzie wyprowadzil kontre i 2 razy trafil amerykanina. Po chwili oboje lezeli w parterze i niewiele brakowalo do wygranej. Probowal dosiadu na rywalu. Jednak chwila nieuwagi pozwolila Garretowi zalozyc dzwignie na staw skokowy. Nieoczekiwanie pojedynek zakonczyl sie doslownie przed 2 gongiem. Wielkia szkoda z tego tytulum, ale bylo co ogladac. Miejmy nadzieje, ze nasz zawodnik dopiero sie wdraza i dostarczy nam wiele radosci tak jak to bywalo m. in w atenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supek raz jeszcze Re: a gdzue nastula? IP: *.chello.pl 22.10.06, 11:07 no juz mozna przeczytac. widocznie dzienikarz zaspany tak jak ja. popelnilem sporo bykow z tego powodu. amerykanin nazywa sie barret a ateny pomylilem z atlanta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gajos Tyson wrócił i zanudził IP: *.uznam.net.pl 22.10.06, 13:08 Moze niech lepiej zagra w fiiiilmie albo nakreci teledysk... z Paris Odpowiedz Link Zgłoś