Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Radwański: Polki coraz lepsze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 13:06
    Z tymi POLKAMI to bez przesady.Domachowskiej nikt się nie boi.Dziewczyna ma
    bardzo słaby sezon,prawie wszystko przegrywa.Inne POLKI na razie na tym
    poziomie rozgrywek nie grają.Ale poza tym RADWAŃSKI dobrze gada.
    Obserwuj wątek
      • Gość: PIJANY KSIĄŻĘ Radwański: Polki coraz lepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:00
        IVANOVIC-KRAJICEK 6:1,7:6
      • pawka55 Krotka refleksja: jesli pan Radwanski chce, aby.. 25.10.06, 15:21
        corki robily dalsze postepy, to musi natychmiast przestac wierzyc, ze jest dla
        nich najlepszym trenerem. Czas zatrudnic prawdziwego fachowca. Niektorzy nawet
        nie zadaja wielkich uposazen, gdy widza, ze maja do czynienia z utalentowana
        dziewczyna. Tata Szarapowej tez nie jest jej trenerem, lecz tylko coachem nie
        wtracajacym sie do szkolenia tenisowego. W przeciwienstwie do taty siostr
        Williams, ktorego megalomania i przekonanie o swej fachowosci zrujnowaly im
        kariery. A w Polsce nie ma trenera potrafiacego uczyc nowoczesnego tenisa, tym
        bardziej nie potrafi tego zapewne pan Radwanski. Czytanie ksiazek i ogladanie
        meczow nie wystarczy. Potrzebna jest praktyka i doswiadczenia, ktore nabywa sie
        w pracy z wieloma, roznorodnie utalentowanymi tensistkami. Sledze kariere
        Doamchowskiej, i wyraznie widze jak poglebiaja sie braki w jej grze, nie
        korygowane przez fachowca.

Polak z US
      • Gość: Bolek roczny pobyt w szkole tenisa na Florydzie !!!!!!!! IP: *.emirates.net.ae 25.10.06, 15:31
        Roczny pobyt w szkole mistzrow na Florydzie bardzo by pomogl Siostrom. Przy Ojcu
        sporo osiagnely, ale teraz musza pojsc w rece najlepszych profesjonalistow.
        Szkola tenisa na florydzie - ta do ktorej iczeszczal Agassi, Siostry Williams,
        ... jest konieczna, aby wtyszly z tych 65 - 400 miejsc na te 2-10. Ani Polska
        ani Tata im tego nie zagwarantyje, tylko Szkola tenisa dla mistrzow na Florydzie
        • Gość: PIJANY KSIĄŻĘ Re: roczny pobyt w szkole tenisa na Florydzie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 16:04
          Nonsens całkowity.To by jej tylko mogło zaszkodzić.Radwańska ma niewątpliwy
          talent,jest inteligentna na korcie,ma pomysły na grę,ma dobrą technikę.Gra
          ciekawy,urozmaicony tenis.Jak wzmocni się trochę fizycznie może być tylko
          lepsza.Prymitywna nawalanka a la Floryda to nie dla niej.Najważniejsze będzie
          umiejętne planowanie startów i przerw na regenerację,bo w przyszłym roku ona
          będzie dużo więcej grała.A poza tym spokój,a nie wywieranie presji i patrzenie
          co tydzień w ranking-ona ma czas.I trzeba to jasno powiedzieć,że ojciec na
          razie ją świetnie prowadzi. RADWAŃSKA ma wszystkie atuty,których brak
          DOMACHOWSKIEJ,bo tamta tylko przewala na drugą stronę,często całkiem bez sensu.
          • pawka55 Floryda, to nie tylko prymitywna nawalanka! 25.10.06, 17:15
            Wbrew temu co myslisz o szkole Bolliteriego, Pijany Ksiaze, z tej szkoly wyszli
            tez tak dobrzy technicznie i myslacy tenisisci jak Haas. Gdyby nie ciagle
            kontuzje, bylby on napewno w scislej czolowce ATP. Sama technika nie mozna
            niestety przebic sie wysoko, czego przykladem jest napewno bardziej utalentowna
            od sostr Radwanskich Hingis. Wzmocnienie fizyczne wcale nie musi zabic zalet,
            ktore posiada Radwanska. Szkola na Florydzie oferuje mozliwosc sparringow i
            treningow z cala plejada roznie grajacych tensistow. Pracuja w niej i pracowali
            doskonali trenerzy, np. Landsberg byly trener Samprasa, ktorego napewno nie
            mozna posadzac o propagowanie silowego tenisa.

Polak z US
            • Gość: PIJANY KSIĄŻĘ Re: Floryda, to nie tylko prymitywna nawalanka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:05
              Co do HAASA zgoda, co do RADWAŃSKA na FLORYDZIE zostanę przy swoim zdaniu.
              POZDRAWIAM.
      • Gość: Cham Re: Krotka refleksja: jesli pan Radwanski chce, a IP: *.pools.arcor-ip.net 25.10.06, 15:48
        Masz racje Schuja.Gość portalu: Schuja napisał(a):

> Nie dziwie sie ,ze Polska jest w UE na ostatnim niejscu w wolnosci
        > wypowiedzi.Napisalem tutaj , ze nie wnikajac w sportowe osiagniecia tej
        malej ,
        >
        > uwazam ja pod katem urody za wybitnie brzydka. I co? Admin te moja ,byc moze
        > subiektywna ,uwage WYGUMOWAL . Czy wy tam , barany jedne myslicie , ze
        poprzez
        > zlikwidowanie mojego wpisu , tej malej troche urody przynajmniej
        > przybedzie?.Albo myslicie , ze to tak jak z tym nagim krolem? Nikt mu nic nie
        > mowi i no problem? Jest brzydka i pewnie taka zostanie
      • Gość: return Re: Krotka refleksja: jesli pan Radwanski chce, a IP: *.blue-net.com.pl 25.10.06, 16:01
        Gość portalu: Schuja napisał(a):

> Nie dziwie sie ,ze Polska jest w UE na ostatnim niejscu w wolnosci
        > wypowiedzi.Napisalem tutaj , ze nie wnikajac w sportowe osiagniecia tej
        malej ,
        >
        > uwazam ja pod katem urody za wybitnie brzydka. I co? Admin te moja ,byc moze
        > subiektywna ,uwage WYGUMOWAL . Czy wy tam , barany jedne myslicie , ze
        poprzez
        > zlikwidowanie mojego wpisu , tej malej troche urody przynajmniej
        > przybedzie?.Albo myslicie , ze to tak jak z tym nagim krolem? Nikt mu nic nie
        > mowi i no problem? Jest brzydka i pewnie taka zostanie.

Cosik mi się widzi, ze <schuja> to beznapletkowiec, co antypolonizm wyssał z
        mlekiem matki i jak tysiące jemu podobnych, co mają dwie lodówki (jedną do
        mięsa, drugą do nabiału) nie może ścierpieć sukcesu utalentowanej Polki. A
        dzisiaj podniosło mu się ciśnienie po antysemickim wybryku Pietrowej, która
        miała czelność ośmieszyć Shahar Peer 6:1,6:1 (w 52 minuty, wygrała do zera trzy
        ostatnie gemy serwisowe żydówki).

Agnieszko, jesteś pełną uroku osobistego dziewczyną u progu błyskotliwej
        kariery tenisowej. Nie przejmuj sie ogryzkami typu <schuja>. Po prostu rób
        swoje i miej świadomość, że Polacy życzą Ci jak najlepiej.
        • Gość: anonim Re: Krotka refleksja: jesli pan Radwanski chce, a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 16:51
          Nie ma jak antysemita... to ze ktos napisal bzdure nie znaczy ze nienawidzi
          Polakow.. rece opadaja....
        • Gość: Schuja Re: Krotka refleksja: jesli pan Radwanski chce, a IP: *.pools.arcor-ip.net 25.10.06, 16:52
          Return , ty cmoku zwyczajny. Ja napisalem TYLKO , ze ta mala mi sie nie podoba
          i , moim zdaniem jest brzydka. Co w tym jest zlego.To moja opinia.Nie pisalem
          nic o jej talencie albo jego braku, nie pisalem tez nic czy i jaki urok
          osobisty ta mala ma.To mnie nie interesuje.Natomiast stwierdzilem tylko ,ze
          moim zdaniem ona jest bardzo brzydka z urody , co ma wplyw na nia pewnie
          wlasnie w tym wieku.I nic wiecej nie napisalem ani nie zasugerowalem .Cala
          reszte wymysliles ty i tobie tuaj podobni. Ja jej nie zycze wygranej wlasnie
          dlatego , ze nie podoba mi sie bo jest brzydka.Iznowu poklikajcie do admina ,
          niech gumuje.To tak po waszemu , po polacku.
          • Gość: Cham Re: Krotka refleksja: jesli pan Radwanski chce, a IP: *.pools.arcor-ip.net 25.10.06, 16:54
            Chronic zlote mysli pana Schuji :Gość portalu: Schuja napisał(a):

> Return , ty cmoku zwyczajny. Ja napisalem TYLKO , ze ta mala mi sie nie
            podoba
            > i , moim zdaniem jest brzydka. Co w tym jest zlego.To moja opinia.Nie pisalem
            > nic o jej talencie albo jego braku, nie pisalem tez nic czy i jaki urok
            > osobisty ta mala ma.To mnie nie interesuje.Natomiast stwierdzilem tylko ,ze
            > moim zdaniem ona jest bardzo brzydka z urody , co ma wplyw na nia pewnie
            > wlasnie w tym wieku.I nic wiecej nie napisalem ani nie zasugerowalem .Cala
            > reszte wymysliles ty i tobie tuaj podobni. Ja jej nie zycze wygranej wlasnie
            > dlatego , ze nie podoba mi sie bo jest brzydka.Iznowu poklikajcie do admina ,
            > niech gumuje.To tak po waszemu , po polacku
          • Gość: Piotrek Re: Krotka refleksja: jesli pan Radwanski chce, a IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.06, 18:23
            Shuja nie udawaj kultury za 3 grosze z bazaru. Brawo Agnieszka nie codziennie 17
            latka wygrywa sie z 20 w Wta Niemka. To sukces nie tylko na polska skale.
          • Gość: return Re: Krotka refleksja: jesli pan Radwanski chce, a IP: *.blue-net.com.pl 25.10.06, 21:59
            Gość portalu: Schuja napisał(a):

Natomiast stwierdzilem tylko ,ze
            > moim zdaniem ona jest bardzo brzydka z urody , co ma wplyw na nia pewnie
            > wlasnie w tym wieku.I nic wiecej nie napisalem ani nie zasugerowalem .Cala
            > reszte wymysliles ty i tobie tuaj podobni. Ja jej nie zycze wygranej wlasnie
            > dlatego , ze nie podoba mi sie bo jest brzydka...
            > To tak po waszemu , po polacku.

1. Ogryzek <schuja> dowiódł, że jego myśli pochodzą nomen omen schuja.
            2. Ogryzek <schuja> potwierdził, że nie jest Polakiem, świadczy też o tym słaba
            polszczyzna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka