Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cenzura na forum Lecha

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 14:02
    W niedzielę doszło do tragicznych wydarzeń we Wrocławiu, w których brali
    udział ludzie(?) mieniący się kibicami Lecha. Skutki tych wydarzeń są dla
    wizerunku naszego klubu tragiczne. Temat poruszany jest niemal na wszystkich
    forach, ale nie na forum Kolejorza na które wchodzi się przez oficjalną
    stronę Lecha. Admin pytany dlaczego usuwa wszystkie wątki dotyczące wiadomych
    zajść odpowiedział "bo tak". Wiem, ze na forum są zasady, że nie wolno mówić
    o sprawach chuligańskich. Ale likwidowane wątki zawierały tylko ocenę tego
    typu zachowań i ich skutków dla naszego klubu. Myślałem, że jest to forum dla
    wszystkich sympatyków Kolejorza, by każdy mógł się wypowiedzieć w kwestiach
    dotyczących Lecha. Okazuje się jednak, że sie mylilem. Pytam więc dlaczego,
    link do tego forum umieszczony na oficjalnej stronie Lecha, skoro rządzi nim
    paru kolesi, usuwając nie pasujące im wątki. Pewnie we Wrocławiu bili się też
    ich kumple, a może nawet oni sami, więc najłatwiej usuwać wszystkie nie
    pasujące im wątki i udawać, że nic się nie stało...
    Obserwuj wątek
      • Gość: k_k_s Re: Cenzura na forum Lecha IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 15:12
        Po pierwsze w regulaminie forum jest zabronione rozmawianie o zadymach i jakoś
        nikomu to nie przeszkadza.Tylko biedny jeremi ma problemy. Jeśli już bardzo
        chcesz wygłosić swoją opinię która szczerze mówiąc niewiele osób obchodzi to
        sobie ją napisz na forum Gazety.
        A jeśli nie rozumiesz nadal dlaczego nie będzie pisania o ustawce na Forum
        Lecha to przeczytaj wypowiedź Radosława Majchrzaka który odcina się o tych
        kibicowskich spraw ponieważ rzecz nie dotyczyła ani meczu Lecha ani kibiców
        którzy jechali reklamowanym na forum pocągiem.
        • Gość: jeremi Re: Cenzura na forum Lecha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 16:12
          Nie chodzi o to by pisać o zadymach i ustawkach, ale cała Polska trąbi
          że "kibice" Lecha bili się we Wrocławiu. Nie chodzi mi o wątki opisujące
          przebieg wydarzeń i fakty dotyczące bójki, ale o wątki zajmujące się
          konsekwencjami tych wydarzeń dla Lecha, czy domagające się oświadczenia zarządu
          klubu. Większość ludzi nie szukała sensacji. I nie tylko ja mam
          problem:www.kolejorz.pyry.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2535
          • Gość: k_k_s Re: Cenzura na forum Lecha IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 17:29
            Posty pisane w tym topicu nic nowego nie wnoszą.I jakoś wszyscy z wyjątkiem
            Ciebie i markadl potrafią zrozumieć sytuację i działalność chuliganów. Wszystko
            co mogło być powiedziane w tym temacie- powiedziane już zostało.nARKA
            • Gość: jeremi Re: Cenzura na forum Lecha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 20:52
              Gość portalu: k_k_s napisał(a):

> Posty pisane w tym topicu nic nowego nie wnoszą.I jakoś wszyscy z wyjątkiem
              > Ciebie i markadl potrafią zrozumieć sytuację i działalność chuliganów.
              Wszystko
              >
              > co mogło być powiedziane w tym temacie- powiedziane już zostało.nARKA

Tak masz racje, wszyscy rozumieją chuliganów, z wyjątkiem 2 osób...
              Buahahahahaha
      • Gość: bocian Re: Cenzura na forum Lecha IP: *.icpnet.pl 31.03.03, 18:52
        jeremi śmierdzi mi pieskiem - ciekwawe czy takim z białą pałką czy raczej
        jakims generałem cwelowni ??

CH. W. D. J. !!!
        • Gość: jeremi Re: Cenzura na forum Lecha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 20:50
          Gość portalu: bocian napisał(a):

> jeremi śmierdzi mi pieskiem - ciekwawe czy takim z białą pałką czy raczej
          > jakims generałem cwelowni ??
          >
          > CH. W. D. J. !!!

bocian, a ty mi śmierdzisz głupkiem...
          • Gość: bocian Re: Cenzura na forum Lecha IP: *.icpnet.pl 31.03.03, 21:17
            nieźle o tobie świadczy że nie zdementowałeś :)
            • Gość: jeremi Re: Cenzura na forum Lecha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 21:23
              He he ty też nie zdementowałeś, że jesteś głupkiem
              • Gość: Kabanos Re: Cenzura na forum Lecha IP: *.icpnet.pl 31.03.03, 23:03
                Jeremi - rozumiem twoją ciekawość, lecz nie wiem czy nie jest to po prostu
                fascynacja sensacją. Zakładasz bardzo wiele wątków, jakby miało to cokolwiek
                zmienić. Stała sie tragedia a ty uparcie - tak mi sie wydaje - chcesz... no
                właśnie - do czego jest ci taka wiedza potrzebna?
                • Gość: jeremi Re: Cenzura na forum Lecha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 23:29
                  Gość portalu: Kabanos napisał(a):

> Jeremi - rozumiem twoją ciekawość, lecz nie wiem czy nie jest to po prostu
                  > fascynacja sensacją. Zakładasz bardzo wiele wątków, jakby miało to cokolwiek
                  > zmienić. Stała sie tragedia a ty uparcie - tak mi sie wydaje - chcesz... no
                  > właśnie - do czego jest ci taka wiedza potrzebna?

Założyłem tylko a 2 wątki dotyczące forum Lecha. Reszta, to komentarze do
                  artykułów. Po prostu chciałem się dowiedzieć dlaczego bez żadnego wyjaśnienia
                  usuwane są topici na temat burd na forum Lecha. To była cała moja ciekawość,
                  która nawiasem mówiąc została już zaspokojona.
                  • Gość: guerra Re: Cenzura na forum Lecha IP: *.icpnet.pl 01.04.03, 09:58
                    jeremi błagam

ogranicz współczynnik żenady w swoich postach do minimum
                    • Gość: jeremi Re: Cenzura na forum Lecha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 10:15
                      Gość portalu: guerra napisał(a):

> jeremi błagam
                      >
                      > ogranicz współczynnik żenady w swoich postach do minimum

guerra, lepiej pozdejmujcie te plakaty "chcemy być lepsi", bo to jest dopiero
                      żenada teraz...
                      • Gość: Camara Re: Cenzura na forum Lecha IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 10:49
                        Jeremi, rozumiem, iz chcesz byc boskim wrzodem na dupie świata, ale jeżeli tą
                        smutną historią niweczysz (w myslach) wszystko to co zostalo dotychczas
                        zrobione, to jestes zwyczajnym DUPKIEM. Po stokroc.
                        Bez pozdrowien i repliki.
                        Camara.
                        • Gość: jeremi Re: Cenzura na forum Lecha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 11:24
                          Gość portalu: Camara napisał(a):

> Jeremi, rozumiem, iz chcesz byc boskim wrzodem na dupie świata, ale jeżeli tą
                          > smutną historią niweczysz (w myslach) wszystko to co zostalo dotychczas
                          > zrobione, to jestes zwyczajnym DUPKIEM. Po stokroc.
                          > Bez pozdrowien i repliki.
                          > Camara.

1. Nie chce być zadnym wrzodem. Po prostu zadałem pytanie dlaczego usuwane są
                          wątki na forum Lecha i tyle. A tu wszyscy na mnie najeżdzają. Nigdy bym nie
                          napisał tekstow o cenzurze na forum Lecha w GW gdybym dostał sensową odpowiedź
                          na to pytanie na forum Kolejorza. Ale dostałem odpowieź "bo tak".
                          2. Ja niwecze??? A nie wpadło Ci do głowy, że to ci kolesie, którzy bili się we
                          Wrocku to zniweczyli? Od niedzieli słucham głupich docinków znajomych, na temat
                          kibiców Lecha, na Polonie chciałem wziąć mojego 7letniego kuzyna. Matka go nie
                          chce puścić na ten mecz. Znów powraca wizerunek kibica-chuligana, media
                          rozpisują się o stadionowych bandytach, a hasło "chcemy być lepsi" zaczyna
                          brzmieć jak ponury żart. To moja wina???
                          • Gość: klaifert Re: Cenzura na forum Lecha IP: 212.180.134.* 01.04.03, 14:11
                            ad.1. czyzbys nie znal zasad panujacych na "pyrach"? przy odrobinie wyobrazni
                            wiedzialbys dlaczego dostales taka odpowiedz - bo i jakiej sie spodziewac na
                            oczywiste pytanie.
                            ad.2. na temat Wroclawia nie chce sie wypowiadac, ale da sie zauwazyc Jeremi,
                            ze strasznie drazysz ten temat - bylo, minelo, nie wroci... jestes
                            inteligentnym, wyszczekanym facetem a nie potrafisz sie wytlumaczyc mamie
                            kuzyna czy tez odgryzc znajomym? przeciez, wiesz jak jest na naszym stadionie i
                            to sie nie zmieni.

wydaje mi sie, ze Tobie tylko krytyka dobrze wychodzi.

• Gość: XXXX Życzę konsekwencji ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.03, 10:43
        Mam nadzieję ,że na najbliższym meczu nie usłyszymy nic zaznaczam NIC na temat
        zajść we Wrocławiu . Mam ogromną nadzieję ,że nikt zaznaczam NIKT nie wpadnie
        na genialny pomysł z minutą ciszy itd. We Wrocławiu stała sie rzecz straszna -
        zginął człowiek . Żal mi człowieka , ale tylko troche - wiedział z kim idzie ,
        gdzie idzie i po co idzie .
        Podejmując taką, a nie inną decyzję wskazał, kim jest - na pewno nie kibicem .

pozdrawiam
        XXXX
        • misza01 Re: Życzę konsekwencji ........... 01.04.03, 14:06
          jeremi- nie podoba Ci się na forum Lecha-to nie odwiedzaj go. Nie akceptujesz
          zasad tam panujących- to odpuść sobie udział w jakichkolwiek dyskusjach tam
          prowadzonych. Po wczorajszej szopce myślę,ze taką decyzję podjęło wiele osób.
          Być może chwilowo a być może na "zachę". Ale nikt, poza Tobą nie zachowuje się
          jak małe dziecko, któremu ktoś rozwalił babkę z piasku w piaskownicy, więc lata
          po wszystkich innych piaskownicach i się wyżala. jest taki serial "Grow-up".
          Czego Ci serdecznie życzę, Don Kichocie.

PS Podobnie jak przedmówca życzę konsekwencji w działaniach. Minuta ciszy
          będzie oznaczała solidarność z ludźmi i działaniami, od których rzekomo wszyscy
          się odcinają.

PS2 wszystkim, którzy uważają,ze nic się nie stało, bo każdy odróżni bandytę od
          kibica itp bzdury, gratuluję dobrego samopoczucia.
          • Gość: jeremi Re: Życzę konsekwencji ........... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 17:16
            misza01 napisał:

> jeremi- nie podoba Ci się na forum Lecha-to nie odwiedzaj go. Nie akceptujesz
            > zasad tam panujących- to odpuść sobie udział w jakichkolwiek dyskusjach tam
            > prowadzonych. Po wczorajszej szopce myślę,ze taką decyzję podjęło wiele
            osób.
            > Być może chwilowo a być może na "zachę". Ale nikt, poza Tobą nie zachowuje
            się
            > jak małe dziecko, któremu ktoś rozwalił babkę z piasku w piaskownicy, więc
            lata
            >
            > po wszystkich innych piaskownicach i się wyżala. jest taki serial "Grow-up".
            > Czego Ci serdecznie życzę, Don Kichocie.
            >
            > PS Podobnie jak przedmówca życzę konsekwencji w działaniach. Minuta ciszy
            > będzie oznaczała solidarność z ludźmi i działaniami, od których rzekomo
            wszyscy
            >
            > się odcinają.
            >
            > PS2 wszystkim, którzy uważają,ze nic się nie stało, bo każdy odróżni bandytę
            od
            >
            > kibica itp bzdury, gratuluję dobrego samopoczucia.

Misza, myślę, że jako inteligentna osoba zdajesz sobie sprawę, że kasowanie
            wątków było sporym naciągnięciem zasad. Ale ok, nie dyskutujmy o tym, feelgood
            napisał dlaczego tak się dzieje i choć nie zgadzam się z nim, przyjmuje to do
            wiadomości. Nie wiedziałem, ze to jest prywatne forum kibiców, sądziłem, że to
            jest oficjalne forum Lecha. Dlatego umieściłem ten wątek na forach GW Poznań i
            poświęcone Lechowi. Przecież to forum jest też stworzone, by rozmawiać o
            wszystkich sprawach dotyczących Lecha. A tak na marginesie były tu też wątki
            poświęcone problemom technicznym z forum Kolejorza, więc dlaczego nie można
            założyć topicu o zachowaniu adminów na tymże forum?? Naprawdę nie rozumiem
            dlaczego wszyscy na mnie najeżdzają.
            klaifert- odgryzanie sięznajomym nie zmienia faktu, że znów odżył wizerunek
            kibica-chuligana. A co do mojego kuzyna, to niestety każda matka jest
            nadopiekuńcza i przewrażliwiona więc nie wiem, czy uda mi się ją przekonać by
            puścila swego jedynaka na mecz:)) Ale będę próbował:))
          • Gość: MaciejKL Re: Życzę konsekwencji ........... IP: *.radiomerkury.pl 01.04.03, 17:17

Misza 100 procent poparcia-mi takze sytuacja z forum podcięła skrzydła-po tak
            waznym wydarzeniu na forum sielanka-w myśl zasady jak się o czymś nie pisze to
            tego nie ma. A dziś dziesiatki primaaprilisowych watkow na zenującym poziomie.
            Jak dotąd z małymi wyjątkami moderowanie forum Lecha dawalo pozytywny efekt-
            górniarstwo było szybko kasowane, dyskusje przewaznie na poziomie-co nie znaczy
            ze zawsze powazne.
            Nigdy nie mów nigdy-Lech jest dla mnie czymś tak waznym że nie wytrzymam bez
            zagladania na to forum-ale zawod jest naprawdę ogromy....
            Jeśi dodatkowo Ci sami ludzie ktorzy tyle pracy i serca wkładają w prawdziwe
            kibicowanie Lechowi wesprą ewentualny pomysł "minuty ciszy" to już naprawdę nic
            z tego nie będę rozumiał.
            Mam nadzieję że konsekwencji w dzialaniu nie zabraknie takze dla zarzadu klubu-
            dzisiejsza wypowiedz Majchrzaka dla Glosu napawa umiarkowanym ale jednak
            optymizmem. Ale jeśli on odcinając się od bandytow, dopuści do uczczenia
            jednego z nich na stadionie to mając odrobinę honoru powinien podać się do
            dymisji.
            PZDR
            • Gość: MaciejK Re: Życzę konsekwencji ........... IP: *.radiomerkury.pl 01.04.03, 17:18
              Gość portalu: MaciejKL napisał(a):

>
              > Misza 100 procent poparcia-mi takze sytuacja z forum podcięła skrzydła-po tak
              > waznym wydarzeniu na forum sielanka-w myśl zasady jak się o czymś nie pisze
              to
              > tego nie ma. A dziś dziesiatki primaaprilisowych watkow na zenującym poziomie.
              > Jak dotąd z małymi wyjątkami moderowanie forum Lecha dawalo pozytywny efekt-
              > górniarstwo było szybko kasowane, dyskusje przewaznie na poziomie-co nie
              znaczy
              >
              > ze zawsze powazne.
              > Nigdy nie mów nigdy-Lech jest dla mnie czymś tak waznym że nie wytrzymam bez
              > zagladania na to forum-ale zawod jest naprawdę ogromy....
              > Jeśi dodatkowo Ci sami ludzie ktorzy tyle pracy i serca wkładają w prawdziwe
              > kibicowanie Lechowi wesprą ewentualny pomysł "minuty ciszy" to już naprawdę
              nic
              >
              > z tego nie będę rozumiał.
              > Mam nadzieję że konsekwencji w dzialaniu nie zabraknie takze dla zarzadu
              klubu-
              > dzisiejsza wypowiedz Majchrzaka dla Glosu napawa umiarkowanym ale jednak
              > optymizmem. Ale jeśli on odcinając się od bandytow, dopuści do uczczenia
              > jednego z nich na stadionie to mając odrobinę honoru powinien podać się do
              > dymisji.
              > PZDR

To jeszcze raz ja prostuję tylko pomyłkę w nicku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka