Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.03, 15:53
    Skandal. Inaczej nie można nazwać faktu, że Janas odsunął z pierwszego składu
    Kałużnego. On już chyba zapomniał, że to właśnie ten zawodnik strzelił trzy
    bramki Białorusi. Jak mozna lekką ręką zrezygnować z zawodnika, który tak
    pięknie i skutecznie gra. Jeśli Janas tego nie rozumie niech obejrzy sobie
    kasetę z tamtym meczem.
    Obserwuj wątek
      • wichura Re: Skandal 01.04.03, 16:04
        Kałuzny jest podobno chory... Chyba, że wiesz coś więcej?
      • Gość: Maverick Re: Skandal IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 20:27
        Nie wiem czy mam to traktowac jak poprzednie wypowiedzi miasia gryzliego, czy
        nie :-). Ja w kazdym razie twierdze, ze Kaluzny ostatnio niegral najlepiej.
        Pozdrawiam
        • sebaian2 Re: Skandal 01.04.03, 20:31
          Nie wydaje mis się, żeby odsunięcie Kałużnego było jakąś wielką niespodzainką -
          nie gra najlepiej, brakuje mu ogrania i pewności siebie - a tak w ogóle o wiele
          przyjemniej jest oglądać ostatnio młodzieżówkę - oni przynajmniej potrafią
          strzelać bramki. Ten hattrick Kałużnego to było już dawno, dawno temu...
        • Gość: GRYZLY Re: Skandal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.03, 20:45
          Nie grał najlepiej? Był jedynym oprócz Swierczewskiego wyróżniającym się
          zawodnikiem Polskiej drużyny. Prosze zauważyć, że jest on defensywnym
          pomocnikiem. Więc pytam czy Węgrzy strzelili nam jakąś bramkę? Nie. Czyja to
          zasługa? Dudka? Bąka? Nieudolności Węgrów? Nieeee. To świetna gra w środku pola
          pary Swierszczu - kałużny. Oni uzupełniali się cudownie. Chwilami myslałem że
          grają w jednym klubie. Tak są zgrani. Cały czas operują w tym samym sektorze
          boiska, wymieniają się podaniami, celnymi podaniami. Za dawnych lat grała tak
          Kolumbia. Wymiana piłek na małej przestrzeni boiska. To świetny sposób na każda
          obronę. Uważam, ze świerczeski i kałużny są niezastąpieni. Francja ma zidana,
          Niemcy maja ballacka,brazylia ma ronaldinho, argentyna redondo a my mamy parę
          swierczewski - kałużny. Cieszmy sie z tego.
          • sebaian2 Re: Skandal 01.04.03, 20:53
            "Cały czas operują w tym samym sektorze
            boiska, wymieniają się podaniami, celnymi podaniami" - To nie o to
            raczej chodzi, żeby się między sobą wymieniali "cudownymi" podaniami w głebi
            pola, ale żeby umieli coś skonstruować z przodu. Zidane ? Troche chyba
            przesadziłeś - w obronie i odbiorze faktycznie było nieżle - mimo to od niego
            powinno się wymagać jednak trochę więcej niż wspaniała wymaina podań z
            Świerczewskim na "Ole !".
          • Gość: michw Re: Skandal IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 21:08
            To żart co napisales, to żart, prawda ? Mam na mysli to o naszych "gwiazdach"
            Świerczewskim i Kałużnym.
      • Gość: XXX Re: Skandal IP: 62.233.210.* 01.04.03, 20:30
        To bylo dawno temu. Toco Kaluzny prezentuje teraz to nie jest poziom
        reprezentacyjny. On nie gra nawet w broniacym sie przed spadkiem Bayerze.
      • Gość: piko58 Re: Skandal IP: *.ld.euro / 10.100.0.* 02.04.03, 00:08
        Poczytaj co na temat Kałużnego, Hajty i szczególnie Świerczewskiego powiedzieli
        K.Górski i L.Jezierski - kiedyś byli dobrzy, ale ich 5 minut dawno minęło...
        nie dziwią się, że bufon Świerczewski grzeje ławę w Birmingham itd. itp.
      • Gość: slimak Re: Skandal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.03, 11:22
        ja to bym wystawil bonka i g.lato na kasetach tez dobrze grja
      • Gość: Roni Re: Skandal IP: *.my.domain / 192.168.0.* 02.04.03, 14:14
        ha ha ha GRYZLY , schowaj sie lepiej czlowieku z takimi wywodami na temat
        kaluznego , bo pol polski sie z ciebie smieje. porownujesz kaluznego i
        swierczewskiego do zidana , ronaldinho ????? ty sie kurwa znasz na pilce w
        ogole ??? kaluzny to pomocnik ale defensywny ktorego zadaniem jest odbior pilki
        i dlugie pilki na skrzydla i do napadu , wiec mozna bylo by go przyrownac do
        makalele , gilberto silvy , ale on ustepuje im przynajmniej o dwie klasy. a
        swierczewski , szmata i tyle zagral w miare przyzwoicie pierwsze 15 min i tyle.
        nie potrafi zmieniac tempa gry , nie potrafi poderwac do walki , jego podania
        zadko sa celne , technika to juz w ogole , a przytrzymanie pilki tez kiepsko z
        tym u niego. wiec porownywanie go do zidana to parodia , zizu podaje na cm. ,
        ma drybling jaki maja na swiecie jeszcze tylko 2 pilkarze , swietnie narzuca
        tepo i styl - jest prawie idealny , ronaldinho prawie to samo. uwazam ze
        swierczewski powinien dac sobie spokoj z kadra , a janas ze swierczewskim , bo
        pan hujek piotr niech najpierw wywalczy sobie miejsce w podst. 11 birmingham a
        pozniej niech mysli o podawaniu pilki za bramka w kadrze POLSKI. sram na
        swierczewskiego po tym jakiego udzielil wywiad i to nie jednego. mowil ze jest
        najlepszym poilkarzem birmingham i wyprzedza ich o klase , nie maja techniki i
        umiejetnosci , a tak naprawde kazdy wie ile frajer piotrus jest wart - jedno
        wielkie gowno . nie rozumiem jak prezes birmingham mogl kupic takiego
        szmaciarza :) a z kaluzn3ego beda moze jeszcze ludzie ale narazie postawilbym w
        srodku na szymka , burgharta albo wieszczyckiego :)
        • Gość: matbli ludzie bez poczucia humoru IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 18:39
          Gościu sobie robi jajca a wy to wszyscy traktujecie śmiertelnie poważnie. Czy
          już wogóle nie ma ludzi z poczuciem humoru??? GRYZLI trzymaj tak dalej za
          każdym razem jak czytam twoje wątki mam niezłą polewkę.
          Pozdrawiam!!!
      • Gość: nnn Zapraszam do mnie 8099019517 IP: *.acn.waw.pl 02.04.03, 14:56
        DOBRE GRYZLI pieprzy głupoty !!!
        On cie wogóle nie zna na piłce Dzis to dopiero zobaczy jak sie gra
        ZAPRASZAM Do mnie 8099019517
        • Gość: Maverick Kaluzny do doooomu! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 18:39
          Swierczewskiego nie cierpie, a Kaluzny wcale nie gral dobrze. Podawac to kazdy
          umie. Dzisiaj licze na wielki triumf, ale jak go nie bedzie, to bedzie glupio.
          3:0.
          Pozdrawiam, Zuraw i Oli do boju
          P.S. Ja poprzednie wypowiedzi misia troaktowalem jako dowcip, teraz nie wiem
          czy slusznie :-)
      • Gość: klop Re: Skandal IP: 80.51.249.* 02.04.03, 19:03
        myslisz ze za 3 bramki strelone z bialorusia dawno temu to juz moze we
        wszystkich meczach kadry grac
      • Gość: kk Re: Skandal IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 05.04.03, 02:50
        MISIU żondzisz :)))))))))))))))))))))))))))))))).
      • redakcja Re: Skandal 05.04.03, 07:57
        Prezesie GRYZLY,
        czy wiesz, że łamiesz netykietę? Na tym forum dyskutujemy o piłkarzykach i
        piłce ligowej. O reprezentacji pogadasz sobie na forach "Sport" i "Piłka nożna".
        • yachoooo Re: Skandal 05.04.03, 11:57
          tak??? a czy nie uwazacie ze zlamanie NETYKIETY sa te wszystkie posty
          reklamujace ligi prywatne??? przeciez tych tematow jest chyba ze 100, nie mozna
          znalezc wartosciowych tematow, ale redakcja przyczepila sie oczywiscie do
          jednego, normalnego tematu ktory nikomu nie przeszkadza...
        • Gość: GRYZLY Re: Skandal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.03, 12:11
          Strasznie się zasmuciłem gdy dowiedziałem się o łamaniu netykiety. Chciałbym
          się jednocześnie dowiedzieć gdzie można sie zapoznać z poszczególnymi punktami
          tej netykiety. Wiadomo, że netykieta dla każdego gracza piłkarzyków to ważna
          sprawa. Chętnie bym poczytał jakie są punkty dotyczące tej netykiety.
          Jednocześnie chciałem w pełni zgodzić się z redakcją, że drużyna narodowa i
          rozgrywki ligowe to dwie całkiem odmienne rzeczy. Zupełnie nie powiązane ze
          sobą. Muszę tylko w tym miejscu dodac, że redakcja powinna też powiadomic o tym
          Pawła Janasa. Z tego co wiem to on jeździ na mecze ligowe bo uznał że to pomoże
          mu zbudować reprezentację. Widać jest kolejnym nieudacznikiem i się nie skapnął
          że reprezentacja i liga to dwie zupełnie nie przystające do siebie rzeczy.
          Dziekuję redakcji, że zwróciła mi uwagę o czym mam pisać a o czym nie.
          Jednocześnie mam propozycję aby wprowadzić cenzure i dopuszczać tylko
          komentarze dotyczące sukcesów redakcji i gry piłkarzyki. Inne są zbędne i nic
          nie wnoszą. Ja w każdym razie będe pisłał o tym o czym będę miał akurat chęć
          napisać. Każdy może wybrać co chce napisać i co chce przeczytać.
        • Gość: kk Re: Skandal IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 05.04.03, 17:06
          Dajcie spokój GRYZLIEMU. Zajmijcie się lepiej tymi durnymi ogłoszeniami lig
          prywatnych. Z jego postów można się przynajmniej pośmiać i poprawić sobie
          humor. Zresztą słusznie wam wytknął, że liga i reprezetnacja mają jednak ze
          sobą coś wspólnego.
          • Gość: Maverick Re: Skandal IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 19:27
            Zgadzam sie, mysle ze chyba po to to forum stworzono, aby mozna bylo pogadac?!
            Czy to forum nie jest dla nas! I tak najwiecej osob wpisuje sie do watkow o
            reprezentacji, chyba ze ktos podbija sobie idiotyczne watki o lidze prywatnej!
            Pozdrawiam
      • Gość: corector Re: Skandal IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:39
        wczoraj dowiedziałem się po piłkarzykach, a dzisiaj o GRYZLYM... nie za
        szybko? :) fajne rozmówki tu prowadzicie... trochę bez sensu, ale kto na to
        patrzy?! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka