Gość: zaszokowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 21:30 Ona nie potrafi śpiewać!!!!! To jedno wielkei NIEPOROZUMIENIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Qba W. Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.grosz.prenet.pl 03.09.05, 21:44 jakby to powiedział Kuba Wojewódzki: "ona obżygała nas swoim występem" . powinna wyjść jeszcze raz na scenę i przeprosić ! po remizach wyć , a nie na festiwalach śpiewać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadya Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.107.inds.pl 03.09.05, 23:51 doda ma wiecej w glowie niz wam sie wydaje.slyszalam ze nalezy do MENSY!ale i tak dla mnie jest prostaczka i snobka!zgadzam sie -potrafi spiewac,piosenka niezla!przynajmniej nie robi kichy,ale jej smiech..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadya Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.107.inds.pl 03.09.05, 23:52 mandaryna zrobila taka wies ze swiat nie widzial............. Odpowiedz Link Zgłoś
std20045 Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO 03.09.05, 22:16 ....może i nie umie spiewac ale załoz sie ze mna ze jakby pojechała z tym utworem na Eurowizje to napewno w pierwszej trojce albo i nawet pierwsze miejsce by zajeła !!!! fakt wykonanie bylo katastrofalne ale jak sie komu to nie podobało nie musiał wcale słuchac a dla poprawienia... mógł w tym czasie właczyc wykonanie teledyskowe !!! Pozdrawiam wszystkich festiwalowiczów , atmosfera tu troche jakas dziwna ale jest ok !! Ciekawe jak sie bedziemy bawic jutro:) ps na zywo to wszystko jednak o wielee lepiej wyglada! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.grosz.prenet.pl 03.09.05, 22:53 na Eurowizji śpiewa się na żywo , to po pierwsze . po drugie nikt by nie dał jej takiego wstydu Polsce zrobić . to była po prostu żenada w każdej sekundzie . Doda ile ma w tej główce tyle ma , ale śpiewać potrafi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot dog Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.du.simnet.is 03.09.05, 22:30 ja juz to dawno wiedzialem - ogarnia mnie szok ze ludziska sluchaja takiego kiczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryczek Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.com / *.strefa.com 03.09.05, 22:56 ten festiwal to największe nagromadzenie tandety i reklam na minute ale skoro jest tyle reklam to musi być wielu odbiorców tej szmiry wspólczuje tylkp prezenterom którzy o kazdym "artyscie" muszą mówic ze jest wspaniały :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia85 Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 23:52 Masakra, chyba ja spiewam lepiej od niej ... Nie no ja nie wiem czy ona sie nie slyszy?! Jest ladna i fajnie tanczy i ma fajnie tanczacy zespol ale to nie ta branza, matko neich ona zrozumie ze jej Bozia glosu nie dala i niech sie z tym pogodzi a nie robi z siebie kretynke, szepnela mezusiowi ze chcialaby byc piosenkarka wiec mezus pstryk i masz kochanie, no ale niestety glosu kupic sie nie da, to jest najlepszy przyklad. Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. A pomijajac glos jeszcze, przeciez to jest takie disco-polo, przeciez ona ma ponad 30 lat i takie piosenki, nie no przesada nie mam slow po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobi Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:20 Asiu85 ty tez bedziesz miala i 30 i 40 i 60 lat wiec nie wypominaj tego innym Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO 04.09.05, 00:50 Gość portalu: asia85 napisał(a): > przeciez ona ma > ponad 30 lat i takie piosenki, nie no przesada nie mam slow po prostu. Nie no, pewnie, że przesada, przecież trzydziestolatki to powinny już tylko "Tango Milonga" śpiewać :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia85 Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.05, 20:04 Nie o to chodzi, ja nie mam nic do trzydziestolatkow do niej tez, tylko powinna jakis poziom soba reprezentowac a nie spiewac piosenki dla dzieci do lat 15, przeciez te piosenki sa puste chyba jak ona, albo tytul jej plyty. Porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO 04.09.05, 21:04 > przeciez te piosenki sa puste chyba jak ona, Nie wiem jak reszta, wiem tyle, że to też chyba w większości covery, ale np "Here I Go Again" nie jest takie znowu puste ;) A co do teo ze dobrze tanczy to się zgodzę - show ok, ale nie róbcie z niej gwiazdy, takich jak ona są dziesiątki, a sławna jest, bo ma bogatego męża i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO 04.09.05, 01:01 Przecież ona w Sopocie nie wzięła się z nieba jak manna. Ktoś musiał te smsy wysyłać i ją popierać :-)) Przecież Wiśnia pomimo sporej kasy to nie zdołałby z klikaniem "Wyślij" na komórce nawet gdyby chciał... Ktoś też musi kupować jej płyty skoro je wydaje i jej się to opłaca. W przeciwnym wypadku by spakowała walizki po pierwszym singlu :-> Dobrze, że chociaż dopuścili Scorpions... ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 01:52 Mnie osobiście jest jej szkoda...pomijam fakt bo nie za bardzo umie spiewac..ale naparde starała sie i było widac.Osobiscie nie palam do niej sympatia, nie słucham jej piosenek, zawsze byla mi obojetna a nawet troche jej nie lubiałam...ale zgadzam sie ze ktos musi jej słuchaj skoro tam tarfiła... tylko niestety nie umie spiewac:( ale spiew mozna potrenowac...jakby mial moze chorek ktoryby jej bardzoj pmagal byloby lepiej... a co do eurovizji tez sie zgadzam ze mogłaby zajac dobre miejsc..gdyz oni patza na calokształt sho, etc... wystarczy spojrzec na finalisnow z poprzednich la...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 09:08 media.putfile.com/mandaryna2 Odpowiedz Link Zgłoś
adamorg1 Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO 04.09.05, 13:54 Mandaryna+jogurt Danone+ podpaski+ proszki do prania+ płatki sniadaniowe= to samo "PRODUKT" BEZ TRESCI, dobrze zareklamowany Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO 04.09.05, 15:21 Już jak słyszałem "Here I Go Again" to stwierdziłem, że ta laska to nieporozumienie - skoro wersja studyjna (którą się poprawia, tak na marginesie) brzmi fatalnie, to jej głos na żywo musi być nie do zniesienia. Swoją drogą utwór wydał mi się dziwnie znajomy... i tekst zbyt ambitny jak na nią, choć tak w tym utworze sepleni, że trudno zrozumieć o czym śpiewa, do tego zero akcentu - dobrze że winamp ma wtyczkę, dzięki której można odsłuchać w zwolnionym tempie :) ale i tak ciężko zrozumieć ;) Po pewnym czasie sięgnąłem pamięcią i... "Here I Go Again" to utwór grupy Whitesnake, chyba z końcówki lat osiemdziesątych. Pozdrawiam ludzi z dobrym słuchem :) ------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
boki_czwa Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO 04.09.05, 15:58 Według mnie Mandaryna jest dość dobrą srtystką - showmenką, nie piosenkarką. Jest to typ artytski, która (trzeba to przyznać) nie ma głosu i powinna śpiewać z playbacku. Ale w jej przypadku liczy się cała oprawa, jaką jest grupa taneczna i ogólnie pojęte show dla publiczności. Zaznaczam, iż nie jestem zagorzałym fanem Mandaryny, ale jeśli śpiewa z playbacku a do tego robi show, można posłuchac czy nawet pobawić się na dyskotece. Tylko niech nie śpiewa na żywo :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 18:08 Przecież ona niema żadnej własnej piosenki ludzie o czym my mówimy . Nie umie śpiewać przerabia cudze piosenki .Poco ona się za to w ogóle bierze czy nie widzi że to jest obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniol_mr Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:13 Mandaryna robi show kreci pupa i ladni sie usmiecha , pozuje do gazetek dajcie kobicie spokoj nie jej wina ze ja natura obdazyla dennym glosem nie wszystko mozna miec naraz , widac ze dziewczyna poswieca kazda wolna chwile na swoj wyglad, a o reszcie zapomina... gdzies na necie jest mandaryna "live" jak wydaje dzwieki do swoich piosenek cos jak swego czasu glosny Iglesjas, kto znajdzie ten zrozumie:) A pozatym Wisniewski kiedys powiedzial o sobie ze nie potrafi spiewac ,Mandaryna jako dobra zona idzie w jego slady . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:41 Jestem w szoku ze to cos jest wyzej od Lez lub Krzyska K. czy Flinty.Dobrze ze choc Doda ja pokonala. Kompromitacja co sie ludziom podoba: sztuczne barbi udajace gwiazdy .... Odpowiedz Link Zgłoś