Dodaj do ulubionych

MANDARYNA W SOPOCIE- DNO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 21:30
Ona nie potrafi śpiewać!!!!! To jedno wielkei NIEPOROZUMIENIE
Obserwuj wątek
    • Gość: Qba W. Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.grosz.prenet.pl 03.09.05, 21:44
      jakby to powiedział Kuba Wojewódzki: "ona obżygała nas swoim występem" . powinna
      wyjść jeszcze raz na scenę i przeprosić ! po remizach wyć , a nie na festiwalach
      śpiewać !
      • Gość: nadya Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.107.inds.pl 03.09.05, 23:51
        doda ma wiecej w glowie niz wam sie wydaje.slyszalam ze nalezy do MENSY!ale i tak dla mnie jest prostaczka i snobka!zgadzam sie -potrafi spiewac,piosenka niezla!przynajmniej nie robi kichy,ale jej smiech.....
      • Gość: nadya Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.107.inds.pl 03.09.05, 23:52
        mandaryna zrobila taka wies ze swiat nie widzial.............
    • std20045 Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO 03.09.05, 22:16
      ....może i nie umie spiewac ale załoz sie ze mna ze jakby pojechała z tym
      utworem na Eurowizje to napewno w pierwszej trojce albo i nawet pierwsze
      miejsce by zajeła !!!! fakt wykonanie bylo katastrofalne ale jak sie komu to
      nie podobało nie musiał wcale słuchac a dla poprawienia... mógł w tym czasie
      właczyc wykonanie teledyskowe !!! Pozdrawiam wszystkich festiwalowiczów ,
      atmosfera tu troche jakas dziwna ale jest ok !! Ciekawe jak sie bedziemy bawic
      jutro:) ps na zywo to wszystko jednak o wielee lepiej wyglada! pa
      • Gość: gość Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.grosz.prenet.pl 03.09.05, 22:53
        na Eurowizji śpiewa się na żywo , to po pierwsze . po drugie nikt by nie dał jej takiego wstydu Polsce zrobić . to była po prostu żenada w każdej sekundzie . Doda ile ma w tej główce tyle ma , ale śpiewać potrafi .
    • Gość: hot dog Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.du.simnet.is 03.09.05, 22:30
      ja juz to dawno wiedzialem - ogarnia mnie szok ze ludziska sluchaja takiego
      kiczu
      • Gość: henryczek Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.com / *.strefa.com 03.09.05, 22:56
        ten festiwal to największe nagromadzenie tandety i reklam na minute
        ale skoro jest tyle reklam to musi być wielu odbiorców tej szmiry
        wspólczuje tylkp prezenterom którzy o kazdym "artyscie" muszą mówic ze jest wspaniały

:]
        • Gość: asia85 Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.05, 23:52
          Masakra, chyba ja spiewam lepiej od niej ... Nie no ja nie wiem czy ona sie nie
          slyszy?! Jest ladna i fajnie tanczy i ma fajnie tanczacy zespol ale to nie ta
          branza, matko neich ona zrozumie ze jej Bozia glosu nie dala i niech sie z tym
          pogodzi a nie robi z siebie kretynke, szepnela mezusiowi ze chcialaby byc
          piosenkarka wiec mezus pstryk i masz kochanie, no ale niestety glosu kupic sie
          nie da, to jest najlepszy przyklad. Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. A
          pomijajac glos jeszcze, przeciez to jest takie disco-polo, przeciez ona ma
          ponad 30 lat i takie piosenki, nie no przesada nie mam slow po prostu.
          • Gość: Bobi Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:20
            Asiu85 ty tez bedziesz miala i 30 i 40 i 60 lat wiec nie wypominaj tego innym
          • wegatka Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO 04.09.05, 00:50
            Gość portalu: asia85 napisał(a):

> przeciez ona ma
            > ponad 30 lat i takie piosenki, nie no przesada nie mam slow po prostu.

Nie no, pewnie, że przesada, przecież trzydziestolatki to powinny już tylko
            "Tango Milonga" śpiewać :->
            • Gość: asia85 Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.05, 20:04
              Nie o to chodzi, ja nie mam nic do trzydziestolatkow do niej tez, tylko powinna
              jakis poziom soba reprezentowac a nie spiewac piosenki dla dzieci do lat 15,
              przeciez te piosenki sa puste chyba jak ona, albo tytul jej plyty. Porazka.
              • harry1983 Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO 04.09.05, 21:04
                > przeciez te piosenki sa puste chyba jak ona,

Nie wiem jak reszta, wiem tyle, że to też chyba w większości covery, ale np "Here I Go Again" nie jest takie znowu puste ;)

A co do teo ze dobrze tanczy to się zgodzę - show ok, ale nie róbcie z niej gwiazdy, takich jak ona są dziesiątki, a sławna jest, bo ma bogatego męża i tyle
    • lookas.prv.pl Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO 04.09.05, 01:01
      Przecież ona w Sopocie nie wzięła się z nieba jak manna.

Ktoś musiał te smsy wysyłać i ją popierać :-)) Przecież Wiśnia pomimo sporej
      kasy to nie zdołałby z klikaniem "Wyślij" na komórce nawet gdyby chciał...

Ktoś też musi kupować jej płyty skoro je wydaje i jej się to opłaca. W
      przeciwnym wypadku by spakowała walizki po pierwszym singlu :->

Dobrze, że chociaż dopuścili Scorpions...

• Gość: c Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 01:52
      Mnie osobiście jest jej szkoda...pomijam fakt bo nie za bardzo umie
      spiewac..ale naparde starała sie i było widac.Osobiscie nie palam do niej
      sympatia, nie słucham jej piosenek, zawsze byla mi obojetna a nawet troche jej
      nie lubiałam...ale zgadzam sie ze ktos musi jej słuchaj skoro tam tarfiła...
      tylko niestety nie umie spiewac:( ale spiew mozna potrenowac...jakby mial moze
      chorek ktoryby jej bardzoj pmagal byloby lepiej...
      a co do eurovizji tez sie zgadzam ze mogłaby zajac dobre miejsc..gdyz oni patza
      na calokształt sho, etc... wystarczy spojrzec na finalisnow z poprzednich
      la...pozdrawiam
      • Gość: jo Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 09:08
        media.putfile.com/mandaryna2
        • adamorg1 Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO 04.09.05, 13:54
          Mandaryna+jogurt Danone+ podpaski+ proszki do prania+ płatki sniadaniowe= to
          samo "PRODUKT" BEZ TRESCI, dobrze zareklamowany
    • harry1983 Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO 04.09.05, 15:21
      Już jak słyszałem "Here I Go Again" to stwierdziłem, że ta laska to nieporozumienie - skoro wersja studyjna (którą się poprawia, tak na marginesie) brzmi fatalnie, to jej głos na żywo musi być nie do zniesienia.

Swoją drogą utwór wydał mi się dziwnie znajomy... i tekst zbyt ambitny jak na nią, choć tak w tym utworze sepleni, że trudno zrozumieć o czym śpiewa, do tego zero akcentu - dobrze że winamp ma wtyczkę, dzięki której można odsłuchać w zwolnionym tempie :) ale i tak ciężko zrozumieć ;)

Po pewnym czasie sięgnąłem pamięcią i... "Here I Go Again" to utwór grupy Whitesnake, chyba z końcówki lat osiemdziesątych.

Pozdrawiam ludzi z dobrym słuchem :)

-------------------------------
      • boki_czwa Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO 04.09.05, 15:58
        Według mnie Mandaryna jest dość dobrą srtystką - showmenką, nie piosenkarką.
        Jest to typ artytski, która (trzeba to przyznać) nie ma głosu i powinna śpiewać
        z playbacku. Ale w jej przypadku liczy się cała oprawa, jaką jest grupa
        taneczna i ogólnie pojęte show dla publiczności.

Zaznaczam, iż nie jestem zagorzałym fanem Mandaryny, ale jeśli śpiewa z
        playbacku a do tego robi show, można posłuchac czy nawet pobawić się na
        dyskotece.

Tylko niech nie śpiewa na żywo :)

pozdr.
    • Gość: mieszkaniec Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 18:08
      Przecież ona niema żadnej własnej piosenki ludzie o czym my mówimy . Nie umie
      śpiewać przerabia cudze piosenki .Poco ona się za to w ogóle bierze czy nie
      widzi że to jest obciach.
      • Gość: aniol_mr Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:13
        Mandaryna robi show kreci pupa i ladni sie usmiecha , pozuje do gazetek dajcie
        kobicie spokoj nie jej wina ze ja natura obdazyla dennym glosem nie wszystko
        mozna miec naraz , widac ze dziewczyna poswieca kazda wolna chwile na swoj
        wyglad, a o reszcie zapomina... gdzies na necie jest mandaryna "live" jak wydaje
        dzwieki do swoich piosenek cos jak swego czasu glosny Iglesjas, kto znajdzie ten
        zrozumie:) A pozatym Wisniewski kiedys powiedzial o sobie ze nie potrafi spiewac
        ,Mandaryna jako dobra zona idzie w jego slady .
        • Gość: motylek Re: MANDARYNA W SOPOCIE- DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:41
          Jestem w szoku ze to cos jest wyzej od Lez lub Krzyska K. czy Flinty.Dobrze ze
          choc Doda ja pokonala.

Kompromitacja co sie ludziom podoba: sztuczne barbi udajace gwiazdy ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka