Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pirotechnika dozwolona na stadionach?

IP: *.echostar.pl 09.11.06, 11:55
    Brawo kibice Lecha. Brawo klub, działacze organizatorzy. Robicie to dla całej
    polski.

ultraprotest.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: Xyt Pirotechnika dozwolona na stadionach? IP: 212.160.172.* 09.11.06, 14:12
        Cóż za uparciuchy! Ciekawe jaką karę dostała by FIFA i UEFA za pokaz ogni
        sztucznych na stadionie na rozpoczęcie i zakończenie mistrzostw świata!!!
        Przecież wiadomo, że organizator może ubarwiać widowisko racami, wszak zawody są
        dla ludzi
      • tmkmk bye, bye, Euro 2012 09.11.06, 15:31
        tak, powinni tez wyznaczyc na stadionach sektory w ktorych kibole mogliby sobie
        te race w d. odpalac,

a europejski fubol oddala sie coraz bardziej,

o organizacji mistrzostw europy mozemy zapomniec..
        • Gość: normalny Re: bye, bye, Euro 2012 IP: *.icpnet.pl 09.11.06, 16:48
          oczywiscie, gdyz naszym jedynym "problemem" sa race.
          mamy krysztalowych dzialaczy w pzpn, wspaniale stadiony, tysiace km autostrad i
          piecogwiazdkowych hoteli.

jak widac, niektorym myslenie wciaz sprawia zbyt duży bol.

race sa bezpieczne!
          • patriota21wieku Re: bye, bye, Euro 2012 09.11.06, 18:42
            Gość portalu: normalny napisał(a):

> race sa bezpieczne!

Jesli sa bezpieczne, to czy odpalasz je w domu? Najlepiej w czasie Wigilii gdy
            jest pelno ludzi?

Jak widac debilom ktorzy przychodza na stadion zeby robic zadyme tez myslenie
            nie przeszkadza.
            • Gość: gość Re: bye, bye, Euro 2012 IP: 213.25.48.* 09.11.06, 19:05
              Nie chcę Ligi Mistrzów , nie chcę Mistrzostw Europy
              Chcę jedynie zobaczyć leśnych dziadów za kratami
            • Gość: Banan Re: bye, bye, Euro 2012 IP: *.icpnet.pl 09.11.06, 19:57
              Czy Ty jesteś chory czy tylko udajesz ????
              Wiadomo że pirotechniki nikt nie uzywa w domu i w obiekcie zamknietym, a stadion
              takowym nie jest.
              Debilem można nazwać kogoś ze swojego otoczenia.Kiedy ostatnio błaźnie byłeś na
              Bułgarskiej, i kiedy była zadyma bo ja jakos nie pamiętam.
              Co za kretyn
              • szczepan46 Re: bye, bye, Euro 2012 10.11.06, 10:49
                to był chyba 1996 albo 95 niezły dym po Legii. Ale to jest historia.
                Teraz chodzę na mecze ze swoim 7 letnim siostrzeńcem i czuje się bezpiecznie, a
                widok małego z otwartą buźką i wielkimi oczami gdy odpalą race- bezcenne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka