Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NBA. Niesamowity mecz LeBrona

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 09:25
    co to za tytul??niesamowity mecz lebrona?? a moze niesamowity m.redda??57>38
    Obserwuj wątek
      • Gość: Luk Skywalker NBA. Niesamowity mecz LeBrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 10:27
        na górze jesr Armstrong. co tekst o NBA w gazecie to jakiś błąd...
      • Gość: iver NBA. Niesamowity mecz LeBrona IP: 195.68.232.* 12.11.06, 11:04
        zgadzam sie! leBron zdobyl 38 pkt,nie jest to zadna rewleacja w NBA, a redd
        zdobyl 57-to jest juz wyczyn! Niech pan redaktor dokladniej czyta statystyki
        pomeczowe i lepiej dobiera naglowki
        • halfoat Re: NBA. Niesamowity mecz LeBrona 12.11.06, 11:24
          Redd pobił też rekord klubowy, należący do tej pory do samego Kareema
          Abdul-Jabbara, ale oczywiście w tytule musi być jakiś Bronek , Kobas czy Wade...
      • Gość: Te Re: NBA. Niesamowity mecz LeBrona IP: *.petrus.com.pl 12.11.06, 11:17
        Co za pajac z ciebie. Jak ci się nie podobają tematy postów to masz wiele innych
        portali na których piszą o NBA. To tak samo jak ja miałbym krytykować "nasz
        dziennik", "fakt" bądź "nie" za tytuły publikacji.
        • Gość: piters12 Re: NBA. Niesamowity mecz LeBrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 11:50
          Niesamowity początek sezonu w wykonaniu Utah Jazz, nie mieli takiego od czasów
          spółki Stockton&Malone. Jarry Sloan jest niesamowity. Oby tak dalej i playoffs w
          tym roku. J love JAZZ.
          • Gość: Belial Re: NBA. Niesamowity mecz LeBrona IP: *.48.115.131.ltv.pl 12.11.06, 12:22
            Zgadzam się... ale na prawde mają i skład i ławke i chłopaki grają... a dziś
            chicago pognębiło indy... szkoda bo była szansa na wygraną a ostatnia kwarta
            :/... dostali takie lanie na deskach że głowa mała... a Carlisle upracie gra bez
            centra... mnie to drażni bo na siłe wstawia się samych punktujących a w obronie
            czy o zbiórke powalczyć nie ma kto... szkoda, widzę ze cięzko będzie odskoczyć
            na wschodzie - tym bardziej drażni że detroit jakoś tak się slamoczą na początku
            ale cóz... co do bulls to wg. mnie muszą dojrzeć przez ten sezon jak chcą
            walczyć o coś więcej niż I runda... czasem grają po akademicku jak dla mnie.
      • Gość: calagan Re: NBA. Niesamowity mecz LeBrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:47

Szkoda, ze dziennikarze gazety tak latwo ulegaja dyletantom tu piszacym i
        zmieniaja temat. Rzucic iles tam punktow ma g... znaczenie - tym bardziej jesli
        zespol przegral. Wyczyn LB jest dlatego godny docenienia, ze Cavsi przegrywali
        prawie 20pkt, a James ich wyciagnal niemal w pojedynke i wygrali. A co dalo
        57pkt Redda Bucks`om?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka