Gość: kornik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 09:25 co to za tytul??niesamowity mecz lebrona?? a moze niesamowity m.redda??57>38 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luk Skywalker NBA. Niesamowity mecz LeBrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 10:27 na górze jesr Armstrong. co tekst o NBA w gazecie to jakiś błąd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iver NBA. Niesamowity mecz LeBrona IP: 195.68.232.* 12.11.06, 11:04 zgadzam sie! leBron zdobyl 38 pkt,nie jest to zadna rewleacja w NBA, a redd zdobyl 57-to jest juz wyczyn! Niech pan redaktor dokladniej czyta statystyki pomeczowe i lepiej dobiera naglowki Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: NBA. Niesamowity mecz LeBrona 12.11.06, 11:24 Redd pobił też rekord klubowy, należący do tej pory do samego Kareema Abdul-Jabbara, ale oczywiście w tytule musi być jakiś Bronek , Kobas czy Wade... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Te Re: NBA. Niesamowity mecz LeBrona IP: *.petrus.com.pl 12.11.06, 11:17 Co za pajac z ciebie. Jak ci się nie podobają tematy postów to masz wiele innych portali na których piszą o NBA. To tak samo jak ja miałbym krytykować "nasz dziennik", "fakt" bądź "nie" za tytuły publikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piters12 Re: NBA. Niesamowity mecz LeBrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 11:50 Niesamowity początek sezonu w wykonaniu Utah Jazz, nie mieli takiego od czasów spółki Stockton&Malone. Jarry Sloan jest niesamowity. Oby tak dalej i playoffs w tym roku. J love JAZZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belial Re: NBA. Niesamowity mecz LeBrona IP: *.48.115.131.ltv.pl 12.11.06, 12:22 Zgadzam się... ale na prawde mają i skład i ławke i chłopaki grają... a dziś chicago pognębiło indy... szkoda bo była szansa na wygraną a ostatnia kwarta :/... dostali takie lanie na deskach że głowa mała... a Carlisle upracie gra bez centra... mnie to drażni bo na siłe wstawia się samych punktujących a w obronie czy o zbiórke powalczyć nie ma kto... szkoda, widzę ze cięzko będzie odskoczyć na wschodzie - tym bardziej drażni że detroit jakoś tak się slamoczą na początku ale cóz... co do bulls to wg. mnie muszą dojrzeć przez ten sezon jak chcą walczyć o coś więcej niż I runda... czasem grają po akademicku jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: NBA. Niesamowity mecz LeBrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:47 Szkoda, ze dziennikarze gazety tak latwo ulegaja dyletantom tu piszacym i zmieniaja temat. Rzucic iles tam punktow ma g... znaczenie - tym bardziej jesli zespol przegral. Wyczyn LB jest dlatego godny docenienia, ze Cavsi przegrywali prawie 20pkt, a James ich wyciagnal niemal w pojedynke i wygrali. A co dalo 57pkt Redda Bucks`om? Odpowiedz Link Zgłoś