Gość: 78 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 11:35 www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=45&k2_id=101&dzial_id=361&news_id=158735&kom=1 tego bym sie spodziewal... Tarnow pozostaje bez klasowego juniora... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rapson Re: Hlib w Stali G IP: 62.225.190.* 17.11.06, 14:31 Musze powiedziec ze tez bardzo sie zdziwilem ta informacja. Widac ze dla niektorych kasa to jednak nie wszystko. Niewydaje mi sie zeby w Gorzowie dostal wiecej niz w Tarnowie, ale widocznie zyje chlopak sentymentem. Moze i to szlachetne ale czy rozsadne? Czas pokaze, zycze mu jak najlepiej. Moze pomoze Stali wdrapac sie znowu na wyzsze szczeble :-))) Oby sie rozwijal nadal jak dotychczas!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Hlib w Stali G IP: *.tvk.torun.pl 17.11.06, 15:33 No ciekawe faktycznie. Ale czy z kasa trafiłes to nie jestem pewien. Tarnów podobno bardzo chce zatrzymac Golloba więc może trzeba gdzies ciąć koszty. Poza tym w wykonaniu Hliba to w pewnym sensie krok w tył- mozna pomyslec ze nie sprawdził sie w E-lidze i chce wrocic w bezpieczniejsze strony gdzie znacznie więcej sie mu wybaczy. Z punktu widzenia rozwoju to nie jest chyba dobra decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapson Re: Hlib w Stali G IP: 62.225.190.* 17.11.06, 15:48 Moze masz i racje. Tez mi sie wydaje ze jesli chodzi o jego rozwoj to lepiej by zrobil gdyby pozostal chociaz w E-lidze. Gdyby niebylo trzeba to Tarnow pewnie by sobie go nieodpuscil, bo przeciez to jeden z najlepszych polskich juniorow na dzisiejszy dzien. No ale niewiadomo poki co czym sie kierowal podojmojac ta decyzje. Moze "drzew" niewyrywal w tym roku, ale trzeba mu oddac ze talent ma i podoba mi sie jego jazda. Chlopak jest jeszcze glodny i widac to na torze. Perzedewszystkim podobala mi sie jego jazda podczas Mlodzierzowych Druzynowych Mistrzostw Swiata. Mimo przegranych startow potrafil powalczyc na dystansie. Zobaczymy jak pojdzie mu w przyszlym roku. Mysle ze podkreci troche swoja srednia i moze za rok powroci znowu w szeregi E-ligowcow? Odpowiedz Link Zgłoś