Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hlib w Stali G

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 11:35
    www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=45&k2_id=101&dzial_id=361&news_id=158735&kom=1
    tego bym sie spodziewal...

Tarnow pozostaje bez klasowego juniora...
    Obserwuj wątek
      • Gość: rapson Re: Hlib w Stali G IP: 62.225.190.* 17.11.06, 14:31
        Musze powiedziec ze tez bardzo sie zdziwilem ta informacja. Widac ze dla
        niektorych kasa to jednak nie wszystko. Niewydaje mi sie zeby w Gorzowie dostal
        wiecej niz w Tarnowie, ale widocznie zyje chlopak sentymentem. Moze i to
        szlachetne ale czy rozsadne? Czas pokaze, zycze mu jak najlepiej. Moze pomoze
        Stali wdrapac sie znowu na wyzsze szczeble :-))) Oby sie rozwijal nadal jak
        dotychczas!!
        • Gość: Jazon Re: Hlib w Stali G IP: *.tvk.torun.pl 17.11.06, 15:33
          No ciekawe faktycznie. Ale czy z kasa trafiłes to nie jestem pewien. Tarnów
          podobno bardzo chce zatrzymac Golloba więc może trzeba gdzies ciąć koszty. Poza
          tym w wykonaniu Hliba to w pewnym sensie krok w tył- mozna pomyslec ze nie
          sprawdził sie w E-lidze i chce wrocic w bezpieczniejsze strony gdzie znacznie
          więcej sie mu wybaczy. Z punktu widzenia rozwoju to nie jest chyba dobra decyzja.
          • Gość: rapson Re: Hlib w Stali G IP: 62.225.190.* 17.11.06, 15:48
            Moze masz i racje. Tez mi sie wydaje ze jesli chodzi o jego rozwoj to lepiej by
            zrobil gdyby pozostal chociaz w E-lidze. Gdyby niebylo trzeba to Tarnow pewnie
            by sobie go nieodpuscil, bo przeciez to jeden z najlepszych polskich juniorow
            na dzisiejszy dzien. No ale niewiadomo poki co czym sie kierowal podojmojac ta
            decyzje. Moze "drzew" niewyrywal w tym roku, ale trzeba mu oddac ze talent ma i
            podoba mi sie jego jazda. Chlopak jest jeszcze glodny i widac to na torze.
            Perzedewszystkim podobala mi sie jego jazda podczas Mlodzierzowych Druzynowych
            Mistrzostw Swiata. Mimo przegranych startow potrafil powalczyc na dystansie.
            Zobaczymy jak pojdzie mu w przyszlym roku. Mysle ze podkreci troche swoja
            srednia i moze za rok powroci znowu w szeregi E-ligowcow?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka