ave.duce 02.12.06, 06:52 Idę zaraz oglądać mecz MŚ w... POLsat TV. Trzymajcie kciuki za chłopaków! :PPP dla wszystkich kibiców. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ufo54 Dzień Ziobry Ave.duce 02.12.06, 06:57 Dzień Ziobry Ave.duce ========================================================================== trzy słowa do ojca prowadzącego a oszukał bo były cztery Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Polska - Bułgaria >>> 1 : ziobro 02.12.06, 07:29 Łomatko...chyba wezmę coś na uspokojenie... Witajcie, ranne ptaszki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: II przerwa techniczna w 2. secie: 16 : 13 ! 02.12.06, 07:42 jaa_ga napisała: > Łomatko...chyba wezmę coś na uspokojenie... > Witajcie, ranne ptaszki :-))) GOOd day! Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: Polska - Bułgaria >>> TVPiS znowu 02.12.06, 07:27 Pięknie, przynajmniej narazie (niektórzy mówią „póki co” - tfu) W setach 1:0 ========================================================================== trzy słowa do ojca prowadzącego a oszukał bo były cztery Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Polska - Bułgaria >>> TVPiS znowu 02.12.06, 07:35 oj, nie moge z tych nerw Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Spoko, zaba! Przecież jeszcze Sylwester nasZ 02.12.06, 07:43 czeka! Pedzę! zaba_pelagia napisała: > oj, nie moge z tych nerw > > Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Spoko, zaba! Przecież jeszcze Sylwester nasZ 02.12.06, 07:49 ja nie wiem, czy dotrwam 20;20 ja ide spac Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Spoko, zaba! Przecież jeszcze Sylwester nasZ 02.12.06, 08:06 zaba_pelagia napisała: > ja nie wiem, czy dotrwam > 20;20 > ja ide spac Strzelają! I przerwa tech. w 3. secie: 8 : 7 for us. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Polska - Bułgaria >>> ! : ! :))) 02.12.06, 07:55 Wreszcie coś się dzieje! Trzymać kciuki! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: To nie na moje nerwy 02.12.06, 07:56 chyba se piwo wezmę na śniadanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: To nie na moje nerwy 02.12.06, 07:59 No właśnie wziąłem, i czekoladę na zakąskę. A oni drugiego seta oddali. Eeee, ch.... ========================================================================== trzy słowa do ojca prowadzącego a oszukał bo były cztery Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To nie na moje nerwy 02.12.06, 08:00 jola_iza napisała: > chyba se piwo wezmę na śniadanie :) > Ja też obalę pRezydenta! :P Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: To nie na moje nerwy 02.12.06, 08:07 ave.duce napisała: > > Ja też obalę pRezydenta! > > jak tak dalej pójdzie na jednym sie nie skończy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To nie na moje nerwy 02.12.06, 08:14 jola_iza napisała: > ave.duce napisała: > > > > Ja też obalę pRezydenta! > > > > jak tak dalej pójdzie na jednym sie nie skończy:) > II przerwa techniczna w 3. secie 16 : 13 not for us. Obalam NadpRezydenta... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pani To nie na moje nerwy..ufff ja też wysiadam! 02.12.06, 08:21 23:21 w trzecim secie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pani Re: To nie na moje nerwy..ufff ja też wysiadam! 02.12.06, 08:26 A nie mówiłam? 2:1 w setach! Chorera, to naprawdę nie na moje nerwy! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To nie na moje nerwy..ufff ja też wysiadam! 02.12.06, 08:27 pisz_pani napisała: > A nie mówiłam? > 2:1 w setach! > Chorera, to naprawdę nie na moje nerwy! Pisz_pani, ale się uspokój! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Re: To nie na moje nerwy..ufff ja też wysiadam! 02.12.06, 08:38 ave.duce napisała: > pisz_pani napisała: > > > A nie mówiłam? > > 2:1 w setach! > > Chorera, to naprawdę nie na moje nerwy! > > Pisz_pani, ale się uspokój! > > ;) A mnie tam rybka! Pan Ziobro z Panem Wassermmannem wespół z Panem Doornem Naszych ukrzywdzić nie zezwoli! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Polska - Bułgaria >>> 2 : 1 ;))) 02.12.06, 08:29 pisz_pani napisała: > Na serio, serio?;P A czy ja wyglądam na taką, która żartuje?! Idę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Polska - Bułgaria >>> TVPiS znowu 02.12.06, 08:31 ja nie oge, ja nie moge przełaczam na DDTVN - Rusin mnie uspokoi ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Polska - Bułgaria >>> TVPiS znowu 02.12.06, 08:33 3:5???????????????? o nieeeeee zdecydowanie TVN Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Re: Polska - Bułgaria >>> TVPiS znowu 02.12.06, 08:34 zaba_pelagia napisała: > 6:6???????????????? > > o nieeeeee > zdecydowanie TVN > Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Kibice wszystkich opcji - łączcie się ! :))) 02.12.06, 08:38 dlaczego nie ma tylko 3 setów??????? mam juz nerwice III stopnia Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kibice wszystkich opcji - łączcie się ! :))) 02.12.06, 08:44 zaba_pelagia napisała: > dlaczego nie ma tylko 3 setów??????? > mam juz nerwice III stopnia > Módl się, zabo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: 21:18 w czwartym secie! 02.12.06, 08:50 a ja luzik, oglądam TVN tylko wrzaski dookołą informują mnie o sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja a ja luziczek, reklamką się delektuję, a co mi tam 02.12.06, 09:01 :) 3:1 z Bułgarami... to je to !!!!!! zaba_pelagia napisała: > a ja luzik, oglądam TVN > tylko wrzaski dookołą informują mnie o sytuacji > Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga HURaaaaaaaaaaaaaaaaa:-))))))))))) ))) 02.12.06, 08:54 FINAŁ !!!!! :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Polska - Bułgaria >>>3:1 w setach!!!!!! 02.12.06, 08:54 Sędzio!! Kaloszu!! Kończ już ten mecz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia ;-))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 02.12.06, 08:55 dlaczego wszyscy krzyczą??????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja Re: ;-))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))) 02.12.06, 08:58 zaba_pelagia napisała: > dlaczego wszyscy krzyczą??????????????????????????????????????? "Mecze są wygrane" !! Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja O, Dzięki ci Panie Ziobro! 02.12.06, 08:56 Nasi serio, serio w FINALE!;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Spotykamy się na finale PL : BRA !!! :))) 02.12.06, 09:26 ave.duce napisała: > Bedę oglądać mecz MŚ w... POLsat TV. > Trzymajcie kciuki za chłopaków! > > > :PPP dla wszystkich kibiców. > > :))) Do jutra! Idę do lasu, a potem nabywam w pewnej liczbie pRezydenta, by mnie wspierał... moralnie! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Spotykamy się na finale PL : BRA !!! :))) 02.12.06, 13:45 Podziwiam, że tam wcześnie potrafisz wstać, dziś niestety trochę zapałem ale i tak się bardzo cieszę :)) Słońce okrutnie nad jeziorami świeci, więc idę też jakimś koniem pojeździć :)) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Spotykamy się na finale PL : BRA !!! :))) 02.12.06, 15:18 bard333 napisał: > Podziwiam, że tam wcześnie potrafisz wstać, dziś niestety trochę zapałem ale i > tak się bardzo cieszę :)) Jestem kibicką! Może jutro ci się uda obejrzeć finał? > > Słońce okrutnie nad jeziorami świeci, więc idę też jakimś koniem pojeździć :)) > > pozdrowienia U mnie nad Narwią tyż piknie, byłam na dłuuugim spacerze w lesie; przejażdżki konnej trochę zazdroszczę... (można wiedzieć, jaki kuń?). :P Odpowiedz Link Zgłoś
z_pis_ja To nie na moje nerwy..ufff, ja wysiadam! 03.12.06, 10:08 ave.duce napisała: > Spotykamy się na finale PL : BRA !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś