Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ludzie opanujcie się znowu siatkomania jakaś !...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 12:30
    Jak nie Małyszomania, to siatkomania, wszędzie tylko siata, siata, aż się
    rzygać chce..., ile można, to już gardłem wychodzi...bleee... Bo się udało
    Polaczkom jak ślepej kurze ziarnko, a i tak Brazylia pokazała im gdzie ich
    miejsce w szeregu, do pięt im nie dorośli. Ładnie się korzysta ze słabszej
    formy Kacapów, a potem się podnieca co to nie oni. Jak by wszyscy inni byli w
    lepszej formie to by oni nawet z grupy nie wyszli, taka prawda... A w Polsce
    jak się coś wydarzy ,że jakiś frajer z kimś tam wygra, to Polacy małpiego
    rozumu dostają. Ludzie opanujcie się obrzydliwa jest komercha teraz wszyscy
    się nagle wielkimi fanami siaty zrobili bo to jest modne, bleee żałosne to...
    Ja kibicuje innej dyscyplinie , w której mamy sukcesy, ale jesteśmy jednak w
    cieniu i kibicujemy na dobre i na złe, a nie bo jest modne... U nas nie ma
    samozwańcych kibiców od siedmu bloleści, co zielonego pojęcia o tym nie mają
    tylko koneserzy i dobrze nam z tym, bo komercha to najgorsze co może być... Ja
    jestem wierna swojej drużynie od wielu, wielu lat, a nie tylko wtedy gdy się
    coś dzieje coś "wielkiego" wokół jak teraz, ale cóż tacy są Polacy, z lekka, a
    nawet i bardziej żałośni...ehh...
    Obserwuj wątek
      • bazyliszek4 Re: Ludzie opanujcie się znowu siatkomania jakaś 06.12.06, 15:01
        Gość portalu: f@nka napisał(a):

> Jak nie Małyszomania, to siatkomania, wszędzie tylko siata, siata, aż się
        > rzygać chce..., ile można, to już gardłem wychodzi...bleee...

to idź do kibelka, a nie na forum rzygasz...
      • Gość: PW94 Re: Ludzie opanujcie się znowu siatkomania jakaś IP: 217.153.123.* 06.12.06, 15:03
        Jakby Polacy nie byli dobzi w siate to już dawno wrucili by do kraju a nie
        dochodzili do Fianału.Po prostu denerwuje cię to że ktoś dokonał więcej niż ty...
        (Żygać piszę się przez "Ż" a nie przez "RZ"

ORTOGRAFIA...ORTOGRAFIA...I JESZCZE RAZ ORTOGRAFIA...
        • Gość: NAUCZYCIEL TĘPAKA ....i Jeszcze Raz Ortografia.. IP: *.chello.pl 06.12.06, 16:17
          widać że z ciebie dzieciaku pikinik sezonowy:)

"dobzi" poprawna pisownia - dobrzy!
          "wrucili" poprawna pisownia - wrócili!
          "Fianału" poprawna pisownia - finału!

poza tym RZygać piszę się przez "RZ" a nie przez "Ż"
          (sjp.pwn.pl/lista.php?co=rzyga%E6)

ORTOGRAFIA...ORTOGRAFIA...ORTOGRAFIA...

ORTOGRAFIA...ORTOGRAFIA...I JESZCZE RAZ ORTOGRAFIA...

• Gość: f@nka Do PW94 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 17:58
            W tym czym się zajmuję dokonałam dużo i nie Tobie to oceniać chłopczyku, jak
            kogoś nie znasz to nie oceniaj. Podniecaj się dalej siatkarzykami Twoje prawo
            prosze bardzo, oni i tak Ciebie i innych "wspaniałych" kibiców mają w 4
            literach, a kochają tylko kasę. A tak poza tym znawco siatkówki , co Ty o niej
            wiesz ? Zapewne jesteś jednym z tych niby kibiców, którzy "pokochali" siatkę
            dopiero jakieś 2 tyg, temu jak Polaczki wygrywać zaczęli. Mam rację co ? "Lubisz
            siatkę bo się modna zrobiła. A widzisz, a ja jesem fanką mojej drużyny od 10 lat
            na dobre i na złe, mimo ,że nie panuje, żadna wielka moda na ten sport, odnosimy
            w nim sukcesy, ale nie jest to nagłaśniane. Ja ten sport i drużynę naprawdę
            kocham, a nie dla popisówy tylko, bo się to modne zrobiło i wszyscy się nagle
            "wielkimi" kibicami stali. Nie lubię jakiś sportowych pseudo gwiazdek jakich się
            w ostatnim czasie namnożyło za dużo... Takie sztuczne gwiazdeczki z przerostem
            ambicji zbyt wysokim mniemaniu o sobie, co tylko by chciały wielką kasę trzepać
            nic więcej, a nic dobrego sportu nie wnoszą, coś tam uda im się osiągnąć ,a
            potem wracają z powrotem gdzie ich miejsce... Takie czasy, taka komercha, no
            cóż... Za dużo w naszym sporcie anomii, to bardzo przykre. Polski sport jest
            chory i perspektywa wyleczenia go z tych patologii, jak na razie w tych
            beznadziejnych czasach to chyba tylko utopia, lecz chciałabym się mylić...
            Pocieszające jest to, że są dyscypliny gdzie komercha nie wdarła się aż w takim
            stopniu i ja je szanuję. I nie ucz mnie chłopcze ortografii, bo tą znam dobrze!
            Prawidłowo ktoś Ci wytknął Twoje błędy i rzygać, kolego napisałam dobrze, jak
            nie umiesz sam dobrze to nie poprawiaj innych. Chciałeś błysnąć intelektem, nie
            udało Ci się ,zrobiłeś z siebie tylko bałwana. Tyle! Skończyłam! Nie będę
            dyskutować z Tobą, za niski poziom reprezentujesz jak dla mnie ! Bye, bye... PS.
            zalecam Tobie poczytać książki, douczyć się i musisz sięgnąć po słowniczek
            ortograficzny koniecznie !!!...
            • billy.the.kid Re: Do PW94 06.12.06, 20:48
              no cóż-sredniej klasy drużynie(5-8)miejsce na świecie udało się złapac medal.
              propaganda sukcesu doprowadziła do tego że najjaśniejsza rz-plita oszalała.
              brazylijczycy przejechali sie po chłpoakach jak czołg.
              pieprzenie typu-"nie udał się mecz" jest smieszne. właśnie w tym meczu
              brazylijczycy pokazali polakom gdzie ich miejsce.
              z ruskimi polacy wygrwyają 2 na 10 meczów. tu trafił im sie jden z tych dwóch.
              ot i cały SUKCES.
              • Gość: yeti Re: Do PW94 IP: *.ipt.aol.com 06.12.06, 21:47
                W tym czym się zajmuję dokonałam dużo i nie Tobie to oceniać chłopczyku, jak
                kogoś nie znasz to nie oceniaj. Podniecaj się dalej siatkarzykami Twoje prawo
                prosze bardzo, oni i tak Ciebie i innych "wspaniałych" kibiców mają w 4
                literach, a kochają tylko kasę. A tak poza tym znawco siatkówki , co Ty o niej
                wiesz ? Zapewne jesteś jednym z tych niby kibiców, którzy "pokochali" siatkę
                dopiero jakieś 2 tyg, temu jak Polaczki wygrywać zaczęli. Mam rację co ? "Lubisz
                siatkę bo się modna zrobiła. A widzisz, a ja jesem fanką mojej drużyny od 10 lat
                na dobre i na złe, mimo ,że nie panuje, żadna wielka moda na ten sport, odnosimy
                w nim sukcesy, ale nie jest to nagłaśniane. Ja ten sport i drużynę naprawdę
                kocham, a nie dla popisówy tylko, bo się to modne zrobiło i wszyscy się nagle
                "wielkimi" kibicami stali. Nie lubię jakiś sportowych pseudo gwiazdek jakich się
                w ostatnim czasie namnożyło za dużo... Takie sztuczne gwiazdeczki z przerostem
                ambicji zbyt wysokim mniemaniu o sobie, co tylko by chciały wielką kasę trzepać
                nic więcej, a nic dobrego sportu nie wnoszą, coś tam uda im się osiągnąć ,a
                potem wracają z powrotem gdzie ich miejsce... Takie czasy, taka komercha, no
                cóż... Za dużo w naszym sporcie anomii, to bardzo przykre. Polski sport jest
                chory i perspektywa wyleczenia go z tych patologii, jak na razie w tych
                beznadziejnych czasach to chyba tylko utopia, lecz chciałabym się mylić...
                Pocieszające jest to, że są dyscypliny gdzie komercha nie wdarła się aż w takim
                stopniu i ja je szanuję. I nie ucz mnie chłopcze ortografii, bo tą znam dobrze!
                Prawidłowo ktoś Ci wytknął Twoje błędy i rzygać, kolego napisałam dobrze, jak
                nie umiesz sam dobrze to nie poprawiaj innych. Chciałeś błysnąć intelektem, nie
                udało Ci się ,zrobiłeś z siebie tylko bałwana. Tyle! Skończyłam! Nie będę
                dyskutować z Tobą, za niski poziom reprezentujesz jak dla mnie ! Bye, bye... PS.
                zalecam Tobie poczytać książki, douczyć się i musisz sięgnąć po słowniczek
                ortograficzny koniecznie !!!...

------------------------------

Eh... Cyba zazdrosc przez ciebie prezmawia skarbie. Napisz no jaki to
                tajemniczy sport ? Komu Kibicujesz od 10 lat i kto odnosi takie sukcesy? Prawda
                jest taka ze im wicej ludzi identyfikuje sie z dyscyplina tym trudniej o sukces
                w onej. I tak na 1 miejscu jest pilka nozna. Kazdy kopie a sukcesow jak na
                lekarstwo. Na ostatnim pewnie jest strzelanie do rzutek (albo rzutkow). Trenuje
                toto kilkanascie osob, w Europie pewnie kilka tysiecy, wiec o sukces latwo.
                Siatkowke trenuje mnostwo ludzi wiec i konkurencja duza. Jaka to tajemnicza
                dyscyplina???pzdr.
              • Gość: f@nka Re: Do PW94 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 23:02
                Zgadzam się Tobą Billy.the.kid w 100 %. Niestety Polacy mają to do siebie ,że
                wystarczy jakiś tam sukcesik, według nich wielki i się podniecają tygodniami, no
                cóż , większość naszych rodaków jest tak sfrustrowana w tym naszym kaczym
                grodzie ,że jakiś tam nawet mały sukces daje im wielką radochę, aż za wielką i
                przesadną, hehe. Na takie manie, jak ta, które ogarnią cały kraj co jakiś czas
                się łapią w większości ludzie prości, jak byłam mała to też takie coś łykałam,
                ale wyrosłam z tego już dawno, skończyłam studia i jestem już na innym poziomie
                nie podnieca mnie takie coś ,to jest dobre dla niedojrzałych dzieciaków. Media
                nakręcają jeszcze ten niby sukces, więcej niż co warte, żeby był temat
                zastępczy, żeby ludzie zajęli się tym i nie zwracali uwagi na inne ważniejsze
                sprawy w kraju. A ludzie ten temacik zastępczy chwytają i parę tygodni o tym
                glądzą w koło i żyją marzeniami... Ja na szczęście nie ma żadnych problemów w
                życiu , jestem człowiekiem szczęśliwym, mam udane życie, robię to co lubię, więc
                nie musze szukać tematów do podniet, i "znać" się dla popisówy na 10
                dyscyplinach na raz , czyli na żdanej tak na prawdę, mi wystarcza jedna, a
                pożądna :) Porażka z Brazylią pokazuje ich faktyczną moc, a ten niby sukces to
                "wypadek przy pracy", zwyczajny fuks, bo kacapy i inni zatraciły formę, tak by
                był guzik. Wygrywać na mających dołek rywalach to każdy głupi potrafi. Wiele
                większą wartośc ma medal zdobyty faktycznie przez drużynę, na którą nie ma
                mocnych, a inną mniejszą tak jak teraz, przez średniaków, którym dopisało
                szczęście. Ta szczęsliwa w pewnym sensie passa nie będzie trwała długo była masa
                przypadków, takich co to zabłysnęli na moment, a potem wrócili do swojej
                normalnej przeciętnej formy. A co niektórzy rodacy to już dostali małpiego
                rozumu i snują jakieś utopie... Przejżyjcie na oczy ludzie, polski sport jest w
                większości chory, a sukcesy mocno naciągane. Zobaczycie następnym razem Wasi
                idole siatkarscy polegną z kretesem i zobaczymy co powiecie wtedy... Bo jak na
                razie jesteście zbyt pewni siebie i byście serwowali wszystkim tą siatkówkę to
                już przesada... A ogłaszanie jej jako jakiś najwspanialszy i najważniejszy w
                kraju sport jak to niektórzy już czynią jest mocno na wyrost... Aha jeszcze się
                Wam ta siata przeje tak jak uwielbiany niegdyś Małysz jakiś czas temu
                hehe.Zastanówcie się nad tym co pleciecie... Pozdrawiam Cię Billy.the.kid
                chociaż jeden realnie i trzeżwo myślący:)
                • aasiek Re: Do PW94 07.12.06, 19:04
                  Sfrustrowana tutaj to tylko Ty jesteś... Jeszcze raz mówię, nie wypowiadaj się w
                  temacie, o którym, jak konsekwentnie pokazujesz, nie masz bladego pojęcia.
                  • Gość: f@nka Re: Do PW94 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:52
                    Sfrustrowana to ja napewno nie jestem, wręcz przeciwnie jestem szczęśliwa, jak
                    narazie dzięki Bogu mi się wszystko udaje, spełniam się zawodowo w dziedzinie ,
                    którą lubię i studiowałam, moje życie mnie bardzo satysfakcjonuje!!Może się na
                    siacie nie znam do końca, ale wiem co to komercja ogłupianie i manipulowanie
                    ludżmi, studiowałam w końcu socjologię o specjalności poniekąd z tym
                    związanej,miałam z tym dość dużo do czynienia. A to co teraz się dzieje , ta
                    cała mania, to nic innego jak ogłupianie ludzi, nakręcanie jeszcze bardziej
                    spirali tego sukcesu przez media , więcej niż to warte. Nie lubię czegoś takiego
                    jak się tak ogłupia społeczeństwo, niby mamy aspiracje do bycia krajem i
                    społeczeństwem rozwiniętym, a dopuszcza się takich manipulacji, tragedia... Razi
                    mnie za to okropnie chory polski sport, oprócz mojej dyscypliny, a ostatnio
                    wkurza mnie ta podnieta tą "wielką" siatkówką , oraz tym sztucznym i naciąganym
                    sukcesem !!!!!
                    • Gość: aasiek Re: Do PW94 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:19
                      W takim razie tylko przypomnę, że jest mnóstwo ludzi, którzy są prawdziwymi
                      kibicami siatki. Ze "złotkami" też było wielkie halo i po niepowodzeniach ludzie
                      zaczęli sie odwracać. A nie o to chodzi przecież...
                • martax3 Re: Do PW94 08.12.06, 19:58
                  Tak, oczywiście. Rosjanie nie trafili z formą na MŚ, przecież to najważniejsza
                  impreza, na pewno od dawna się do niej przygotowywali. Poza tym nie uogólniaj,
                  może są jacyś sezonowi kibice, ale ja np. interesuję się siatkówką od kilku lat,
                  nie tylko polską, więc daruj sobie takie komentarze. PS. a co to za tajemniczy
                  sport, o którym tyle piszesz??
              • bazyliszek4 Re: Do PW94 07.12.06, 15:10
                żałosny jesteś chłopcze. jak przegrali to "pokazali im miejsce" (drugie na
                świecie - daj Boże chłopcze, by tobie ktoś takie coś pokazał), jak wygrali po
                świetnym meczu to "udało im się"...

tobie jak zwykle z sensem nic "się nie udało" napisać. może spróbuj coś
                zdziałac w kibelku - w tym jesteś dobry, tam twoje miejsce:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=47905080&a=47919505
            • aasiek Re: Do PW94 06.12.06, 21:50
              Dziewczynko, daj na wstrzymanie... Nie obrażaj ludzi, którzy do tego
              wicemistrzostwa doszli ciężką pracą. Interesujesz się innym sportem? - więc
              jeśli chodzi o siatkę, to nie znasz realiów. I jeśli chcesz wiedzieć, to
              siatkówka ma mnóstwo kibiców, którzy są z siatkarzami od wielu, wielu lat. A oni
              w reprze wcale nie zarabiają kokosów - pieniądze właściwie pojawią się dopiero
              teraz. Zresztą - masz jakiś kompleks, ze tak najeżdżasz na nich, że będą mieli
              pieniądze? Poza tym, w tv siatkówka przez wiele lat była traktowana jak piąte
              koło u wozu, bo na pierwszym miejscu zawsze była piłka nożna. Nawet o
              zwycięstwach w Lidze Mistrzów mówiono dopiero po informacjach na temat np.
              drugiej rundy Pucharu Polski (gdzie pierwszoligowiec zgodnie z oczekiwaniami
              wygrywał z zespołem z końca drugiej ligi). Na szczęście może teraz zajmie
              należne jej miejsce. A ja i wielu innych kibiców mamy z tego powodu ogromną
              satysfakcję.
              • Gość: kassia Re: Do PW94 IP: 212.160.172.* 07.12.06, 14:13
                Popieram :))
                • billy.the.kid Re: Do PW94 07.12.06, 20:51
                  w siatkóweczke grywałem jeszcze ze św.p.zdziskiem ambroziakiem,jurkiem
                  wagnerem i zbyszkiem jasiukiewiczem (ten miał najwi.ększa potege skoku chyba
                  cos ok.130cm) wydaje mi się więc ze coś wiem o tej dyscyplinie sportu.
                  nie odbieram chłopakom powodu do dumy,ale nie jest to jeszcze powód do euforii.
                  żeby sikać ze szczęścia trzeba taki wynik powtórzyć-nie mam nic przeciwko
                  tyakiemu osiągnięciu na i.ol. jednak gdy przypominam sobie kilka piorunujących
                  zagrań brazylijczyków, gdy wyobrazam sobie ruskich z baranowem-czarno widze.
      • Gość: mimoz Re: Ludzie opanujcie się znowu siatkomania jakaś IP: *.asw.waw.pl 09.12.06, 08:34
        tzn sugerujesz, że ci wszyscy ludzie cieszący się z dobrego występu
        reprezentacji wzięli się z kosmosu a wcześniej nigdy nie słyszeli o siatkówce?
        Przypomnij sobie mecze w Spodku to zrozumiesz...

Albo lepiej się nie odzywaj...
      • Gość: k. Re: Ludzie opanujcie się znowu siatkomania jakaś IP: *.chello.pl 09.12.06, 21:15
        czyżby na forum znów pojawiła się histeryczna fanka żużla?
        • Gość: jeden Re: Ludzie opanujcie się znowu siatkomania jakaś IP: 12.40.51.* 11.12.06, 22:24
          miesiaczke kobita ma. przejdzie jej za dwa dni. nie wie czego ma sie czepic to
          sie przy siatkowce uparla.
      • max99921 Re: Ludzie opanujcie się znowu siatkomania jakaś 12.12.06, 11:16
        100% blondynka
        • Gość: f@nka Re: Ludzie opanujcie się znowu siatkomania jakaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 17:42
          ...i tu się mylisz kolego jestem szatynką, hehe... Znowu męski szowinizm wziął
          górę, niektórzy faceci jak zawsze muszą przekonywać swoją wyższość na płcią
          przeciwną, ehh... Mam nadzieję ,że kiedyś to zjawisko przestanie funkcjonować,
          choć na razie to chyba niestety tylko utopia... Ehh faceci, kochający
          stereotypy... Pozdrawiam tych nielicznych normalnych facetów:))
      • pj82 Re: Ludzie opanujcie się znowu siatkomania jakaś 12.12.06, 12:21
        fajna dyskusja :P
        • billy.the.kid Re: Ludzie opanujcie się znowu siatkomania jakaś 13.12.06, 16:35
          jakoś tak smiesznie-ale racje ma fanka. trzeba chyba raczej świętować PRAWDZIWE
          SUKCESY. jak na razie to wicemistrzostwo świata jest sukcesem
          przypadkowym.jeśli chłopaki to powtórzą bedzie można powiedzieć że mamy
          SIATKÓWKĘ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka