Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ekstraliga 2007

IP: *.orange.pl 08.12.06, 10:57
    1.torun
    2.wroclaw
    3.czestochowa
    4.leszno
    5.tarnow
    6.zielona gora
    7.rzeszow
    8.bydgoszcz
    Obserwuj wątek
      • Gość: rapson Re: ekstraliga 2007 IP: 62.225.190.* 08.12.06, 12:48
        Pobozne zyczenie twoje, na szczescie sie niespelni :-)))
        • Gość: krotki Re: ekstraliga 2007 IP: *.orange.pl 08.12.06, 13:16
          masz na mysli bydgoszcz?oj spelni sie ,z takim skladem to co najwyzej w I lidze moga jezdzic i to tylko wtedy gdy leszek t bedzie smigal po torze:)
      • Gość: Lazial Re: ekstraliga 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:07
        Każdy ma prawo do marzeń.....
      • Gość: lucius_manius Re: ekstraliga 2007 IP: *.marton.net.pl 08.12.06, 13:20
        Bardzo bym chciał ale nie w tym sezonie, realnie rzecz biorąc Sullivan jest
        zawodnikiem porównywalnym z Pedersenem nie uważam też że Zagar jest zawodnikiem
        który zrobi wiecej niz max 8-9 pkt z Alesem może być różnie Ząbik i Miedzin tak
        jak ostanio Więc w porównaniu z przeszłym sezonem nasza siła jest nie duzo
        większa- jedynym wzmocieniem Kościecha ale to też nie jest zawodnik taki jak
        Wiesiek że można byc pewny ze tyle i tyle na mecz musi zrobić
      • rafas84 Re: ekstraliga 2007 08.12.06, 14:13
        Heh, bardzo bym chciał, aby tak było na koniec, ale patrząc realnie, to Apator
        na złoto ma niewielkie szanse. Moim zdaniem nasi rywale zza miedzy jednak
        zdołają sie utrzymać. Na dzien dzisiejszy tak widze końcową tabele:
        1. Sparta
        2. Unia L.
        3. Apator
        4. Unia T.
        5. Włókniarz
        6. ZKŻ
        7. Polonia
        8. Stal Rz.
        • Gość: rapson Re: ekstraliga 2007 IP: 62.225.190.* 08.12.06, 14:29
          Mysle ze w czubie tabeli beda jednak:
          Wroclaw
          Tarnow
          czy w takiej kolejnosci akurat to sie okaze. Dalej od 3 do 5:
          Apator
          Wlokniarz
          Leszno
          Tutaj tez niekoniecznie w tej kolejnosci.
          No a o utrzymanie nistety powalcza Zielona, Bydzia i Stal.

W sumie jest trudno wskazac pewniaka do tytulu, ale sadze ze miedzy pierwsza
          piatka sa sily mniejwiecej wyrownane. Oczywiscie sensacje i niespodzianki mile
          widziane:-)))
          • Gość: Chris Re: ekstraliga 2007 IP: *.tvk.torun.pl 08.12.06, 16:19
            Krotki wrzuc na luz bo Twoj wątek to kpina i parodia do poczatku sezonu daleka
            droga nie wspomne juz o koncówce, do tej pory moze sie wszystko zdarzyc łacznie
            z koncem świata...Smieszne sa te wyliczanki punktowo-zawodnicze niepotwierdzone
            w zaden sposob. Bydgoszcz moze znalezc sie w gornej czworce,równie dobrze moze
            dojsc do podobnej tragedii jak w Rybniku i nie chodzi bynajmniej o punkty tylko
            presje na jezdzcach odpukac w niemalowane.Jezeli ktos na pryszczatym 17-latku
            opiera wynik w sezonie 2007 to tez nie jest dobrze...
            • kamilg22 do Chrisa 11.12.06, 10:48
              Jak do tej pory Bracia K gwarantują wolnośc słowa w naszym kraju więc mogę pisac wszystko co mi się podoba.Nie chcesz to się ne wpisuj i pozwól to robić innym,swoją opinię zachowaj dla siebie pozdrawiam:)
      • Gość: Jazon Szczyt optymizmu:/ IP: *.tvk.torun.pl 08.12.06, 16:42
        Jak dla mnie to DMP zgarnie Wrocła albo Tarnow- Torun przy dobrych wiatrach
        powalczy o brąz z Lesznem. W przypadku jakiegos konfliktu w Tarnowie badz
        wyjątkowo wakacyjnej dyspozycji Golloba moze sie to zmienić. Z czwórki moim
        zdaniem może wypaść Częstochowa, ale na tym etapie to wszystko patykiem na
        wodzie pisane.
        A tak na marginesie to z zażenowaniem obserwuje nagły wysyp optymistów z
        Torunia, którzy cały sezon siedzieli cicho a teraz dowartościowuja sie kosztem
        Bydgoszczy. Troche klasy Panowie...
        • Gość: speed nowe play off IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 20:30
          Oj, moi drodzy, po powyższych wypowiedziach widzę, że zapominacie o NOWYM
          REGULAMINIE 2007:
          sport.interia.pl/zuzel/ekstraliga/news/zmiany-w-zuzlowej-ekstralidze,812979,508
          W/g tego regulaminu, tylko dwie drużyny walczą o prawo utrzymania się. Na
          podstawie analiz składów, moim zdaniem będą to Rzeszów i Zielonka. Natomiast
          pozostała SZóSTKA !( a nie czwórka ) walczy w trzech etapach systemu pucharowego
          play off. I może być tak, że drużyna która zajmie pierwsze miejsce po części
          zasadniczej, nie zdobędzie wogóle ! medalu ?!...tak, tak. Poczytajcie sobie nowy
          regulamin.
          Zgadzam się z Jazonem co do podziału medali : złotego i srebrnego ( Wrocław i
          Tarnów - kolejność dowolna ) natomiast brąz daję Bykom z Leszna :-)

Żużel...nie dla idiotów !
        • Gość: Wojtek Re: Szczyt optymizmu:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 20:33
          będzie tak:
          brum brum eeeeeeeeeeeeeeeeeeee wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr x4 x15 x14 a potem play
          off :)
          Ten młody Szwed to da radę :)
          Ja bym postawił na tego małego co to na Jawkę zbierał zawsze przed meczami :)
          jest dobry
        • Gość: matopacik Re: Szczyt optymizmu:/ IP: *.tzmo.com.pl 09.12.06, 12:47
          Gosc Jazon co ty piszesz za glupoty Torun dowartosciowuje sie kosztem
          bydgoszcz. to jakas kpina to bydgoszcz ciagnie co rok zTORUNIA
          zawodnikow .Zastanawiam sie czy ty wogole wiesz co piszesz//?
          • Gość: Jazon Re: Szczyt optymizmu:/ IP: *.tvk.torun.pl 09.12.06, 13:32
            A ja sie zastanawiam czy ty potrafisz czytac ze zrozumieniem. No dobra,
            cierpliwy jestem wiec może wytłumaczę to specjalnie dla ciebie: pisząc
            'dowartościowuje' miałem na mysli nie klub z Torunia, ale kibiców którzy nagle
            zwąchali w klubie kasę i sa nagle tacy radośni i oddani, manifestując to
            najczęsciej naśmiewaniem sie z Bydgoszczy. Dowartościowują sie (czuja sie lepsi,
            jezeli to slowo było za długie dla ciebie) poniewaz Bydgoszcz jest słaba w tym
            sezonie. Moim zdaniem to wyjatkowo szczeniackie zachowanie ktore może sie szybko
            zemścic na torze. Dotarło?
            • Gość: Maciek Re: Szczyt optymizmu:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 14:50
              Brawo Jazon.
              • Gość: byzydura a ja swoje IP: *.tvgawex.pl 11.12.06, 13:09
                a ja Wam ciągle powtarzam i bede powtarzać:
                gdy przyjdzie z wrogiem się zmierzyć,
                poznacie Polonią - czym jest!

mamy bodaj najmłodszy, a przez to najbardziej głodny sukcesów zespól dowodzony
                przez 4 zawodnika świata i dwoma zawodnikami gotowymi na wszystko, żeby się
                dobrze pokazać, a do tego najlepsi w e-lidze juniorzy! Jeszcze zobaczycie!

Jazon - wielki szacun do Ciebie :)
                • Gość: Krotki Re: a ja swoje IP: *.orange.pl 11.12.06, 13:16
                  najlepsi?i jeszcze dodasz ze wychowankowie to spadne z krzesła:)ha ha ha
                  • Gość: Chris Re: a ja swoje IP: *.tvk.torun.pl 11.12.06, 13:31
                    Nie pamietasz Krótki co było dwa lata temu?? Wszyscy targali łocha z Apatora że
                    spadnie z ligi bo jedzie w składzie z dziadziem Smithem i Puszakiem ktory
                    wrocił z Majonezowni,a tu Apatorek przy sprzyjajacych wiatrach objechał pół
                    ligi wchodzac z wysokiego C do pierwszej czwórki??Pamietaj ze tor w Bydgoszczy
                    jest specyficzny i kazdy dostaje tam lanie,nawet wyjazdy przegrane do 30-35 pkt
                    moga dac utrzymanie w lidze.Swoja droga osobiscie nie mam nic do Bydgoszczy
                    dziwi mnie tylko nieskazitelny spokoj działaczy i noszalancja w ich rozumowaniu
                    dotyczaca kontraktów,juz raz Batorskiego nie mogłem przeboleć wiec nie
                    zamierzam sie denerwować.Jak jednak Bajerski trafi do Bydgoszczy to wybaczcie
                    bede sie smiał codziennie rano do konca sezonu 2007 podbijajac watek:)))Ciekawe
                    ile ten ekstraligowy klub w ktorym obecnie jezdzi bedzie musiał dopłacic
                    odstepnego:D
      • Gość: dlugi Re: ekstraliga 2007 IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.06, 15:25
        1. Konin, Turek, Koło
        2.Pątnów, Adamów, Konin
        3.Bogatynia i Zgorzelec
        4.Bochnia i Wieliczka
        Tak przynajmniej uczą w szkole.
        • Gość: byzydura Re: ekstraliga 2007 IP: *.tvgawex.pl 11.12.06, 18:52
          Siopek jest naszym wychowankiem.
          Buczek w Grudziądzu wątpie zeby sie tak rozwinął, wpływ Polonii na niego jest
          niebagatelny.
          Emil zaczał w ostatnim roku dzięki Polonii rywalizować z najlepszymi na
          świecie, w Rosji takich okazji by nie miał.

dwaj ostatni nie są pełnoprawnymi wychowankami, ale bez naszego klubu niewiele
          by z nich było.
          • Gość: krotki Re: ekstraliga 2007 IP: 217.116.110.* 12.12.06, 11:32
            pelnoprawnymi?tylko jedzrzejewski ha ha ha a na dodatek najlepsi!nawet kajoch z leszna jest lepszy od waszego siopka.
            • Gość: Jazon Re: ekstraliga 2007 IP: *.tvk.torun.pl 12.12.06, 12:07
              To już rozstrzygnie sie na torze... Po co sie pienic teraz a potem odszczekiwac
              jak Jędrzejewskiemu trafi sie dobry sezon?
              • Gość: krotki Re: ekstraliga 2007 IP: 217.116.110.* 12.12.06, 12:20
                jak zacznie jezdzic wiecej to pogadamy:)zreszta to nie jest watek w bydgoskich wychowankach,takie gdy sie pojawialy zotaly usuniete):
                • Gość: Jazon Re: ekstraliga 2007 IP: *.tvk.torun.pl 12.12.06, 12:28
                  Zostały usunięte powiadasz? Całkiem możliwe;-) O ile pamietam dośc prowokacyjne
                  były. Niewazne- nie ma sensu podwazac talentu Jędrzejewskiego tylko dlatego ze
                  jest z Bydgoszczy. Jezeli jest dobry to obroni sie na torze- nigdy nie wiadomo
                  jak sie talent rozwinie (lub zwinie). O niejakim Stanislawskim tez przez chwile
                  było głośno, ale jak zaczęli go chwalić to po chwili nie było za co.
                  • Gość: byzydura Re: ekstraliga 2007 IP: *.tvgawex.pl 12.12.06, 13:00
                    Krótki, moze tak poczytasz troche statystyk a potem bedziesz pieprzył głupoty,
                    co? i prosze powiedz mi, ktorzy juniorzy są lepsi, bo ja nie chce żyć w
                    nieświadomości!!
                    • Gość: krotki Re: ekstraliga 2007 IP: 217.116.110.* 12.12.06, 13:11
                      Niech pomysle:jakies 48 kilometrow od bydgoszczy jest takie piekne miasto zwie się Toruń a w miescie tym jest jedna z najlepszych druzyn zuzlowych w Polsce slynaca z tego ze szkoli znakomitych zawodnikow a nie kupuje tak jak pewne druzyny patrz np:bydgoszcz.w druzynie tej startuje taki "przecietnie zapowiadajacy" się zawodnik Karol Ząbik.W sumie chłopak jeszcze nic nie osiagnał poza IMŚJ,dwa razy DMŚJ,IMEJ,raz wicemistrz europy juniorow,IMPJ,brazowy medalista tych rozgrywek.hm hm chyba żaden z polonii w ostatnich latach tyle nie osiagnal ale moge sie mylic:)
      • Gość: Chris Re: ekstraliga 2007 IP: *.tvk.torun.pl 12.12.06, 14:26
        Pomine to co krótki napisał bo mam przeczucie ze nam w sezonie 2008 też się
        pierwszy raz od wielu lat wody do tyłka w Toruniu naleje i bedzie trzeba
        sprowadzać juniorskie posiłki albo z UKS Żaki albo ze Szwecji:)Zreszta przy
        obecnej rotacji i zonglerce młodzieża patrz:Leszno,Wrocław czy Gorzów postawa w
        szkoleniu juniorów z Bydgoszczy wydaje się być pryszczem na .....(czego krótki
        już nie widzi).Z drugiej strony nie ukrywam ze zawsze drazniły mnie działania
        działaczy ktorzy bazowali na kłopotach finansowych innych klubów podkupujac za
        marne grosze zawoników i traktujac jak swoja własnosc patrz Bydgoszcz
        (Buczkowski,Klecha)czy Wrocław(Gapinski,Miśkowiak)podczas gdy ich wychowankowie
        czesto byli traktowani jak piąte koło u wozu i musieli konczyć kariery,albo
        przenosic sie do ośrodków I i II ligowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka