Gość: marcy IP: 193.192.62.* 10.12.06, 23:12 Gratuluję!!! Brawo Oti!!! Czekamy na kolejne medale!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo czekamy na następne ofiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 23:39 oby nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj byłem pewien że jakiś kretyn coś takiego napisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 23:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: byłem pewien że jakiś kretyn coś takiego napi IP: 212.122.223.* 11.12.06, 00:01 To nie ja napisalem,ale podzielam zdanie tego "kretyna".Jej miejsce jest na lawie oskarzonych a nie na podium zwyciezcow.Nie zgadzam sie aby moj kraj reprentowala kryminalistka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: byłem pewien że jakiś kretyn coś takiego napi IP: 24.86.210.* 11.12.06, 04:36 Nie jest kryminalistka, to raz. Dwa, w najlepszym razie dostanie wyrok w zawiasach bo w prawie jest wyrazny zapis, ze sad moze nadzwyczajnie zlagodzic wyrok, gdy w wypadku zginela osoba najlblizsza. Chyba oczywiste jest, ze smierc brata bedzie jej ciazyc do konca zycia. Tak jak pewnie wiekszosc osob bylem zawiedziony jej lekkomyslnoscia (choc nie bylo jeszcze rozprawy, wiec jeszcze tak na prawde nie wiadomo ile bylo jej winy), ale nie rozumiem tych kretynskich i prymitywnych podpisow domagajacych sie ukarania. Przeciez wiadomo, ze do rozprawy dojdzie, J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: byłem pewien że jakiś kretyn coś takiego napi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 05:55 Bez wątpienia określenia w rodzaju kryminalistka są głupie ale Ty też nie wyzywaj od najgorszych ludzi,którzy mają wypaczone pojmowanie prawa właśnie z powodu jego selektywnego stosowania.Niestety w naszym pięknym kraju za ten sam występek jednego człowieka się gnoi ponad miarę a drugiego usprawiedliwia ( vide pomroczność jasna).I dotąd,dokąd prawo ,tak jak np.w krajach skandynawskich nie będzie w miarę równo stosowane wobec wszystkich-tak długo ludzie będą pisać takie rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: byłem pewien że jakiś kretyn coś takiego napi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:24 Jeśli nie masz pojęcia o stosowaniu prawa to się nie wypowiadaj. Prawo musi być stosowane nie tylko równo ale i indywidualnie - tak jest własnie w rozwiniętych systemach prawnych i od tego są sądy, gdyby było na trzecią władze więcej pieniędzy i gdyby sądy były lepiej zorganizowane, to sądze że byłby większy respekt dla władzy sądowniczej. Dziś niestety jest tak że takie wypowiedzi jak twoja nadal się zdarzają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thlee Re: byłem pewien że jakiś kretyn coś takiego napi IP: *.net 11.12.06, 11:17 O to, ze Otylia bedzie dzwigac ogromny ciezar do konca zycia, mozecie byc spokojni. Niestety. Slono zaplacila za to, co innym uchodzi na sucho. Ma nauczke. Mysle, ze swoje przecierpiala, a co z tym zrobi wymiar sprawiedliwosci to juz jego sprawa. Pewnie ma to dla niej mniejsze znaczenie niz swiadomosc tego, co sie stalo. Czy Wy NIGDY nie przekroczyliscie predkosci? Oczywiscie, jest to godne potepienia, ale czy nie stac Was na odrobine wspolczucia? To sie moze zdarzyc kazdemu, kto przekracza predkosc, a wiec wielu ludziom (niestety). To, ze to ona spowodowala wypadek, tylko wzmoglo jej cierpienie (nie waham sie tak tego nazwac). Nie cieszycie sie, ze sie podniosla po tak strasznym ciosie? Nawet po najstraszniejszych doswiadczeniach mozna sie podniesc, to chyba daje nadzieje kazdemu z nas. Dla Otylii wieeeelkie gratulacje za wspanialy wystep :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Nie zawsze trzeba wszystkich wyprzedzic IP: *.k608.webspeed.dk 11.12.06, 00:04 nie wyprzedzilas wszystkich tym razem i co z tego ? Masz srebrny medal, a nie zloty. Nie zawsze warto wszystkich wyprzedzic za wszelka cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Dlaczego ona nie jest pod kluczem? IP: *.aster.pl 11.12.06, 08:40 W końcu zabiła człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Bo dzięki Bogu nie tacy jak ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:26 są prokuratorami i sędziami. Ty jesteś realistą, czy nieudacznikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schnee Re: Ciesz się dziecko, bo popłynęłaś rewelacyjnie IP: *.cern.ch 11.12.06, 09:45 Dlatego, że to był wypadek a nie morderstwo. Dlatego, że była trzeźwa. I dlatego, że to dostaje się wynik w zawiasach. Poza tym, dlatego, że jeszcze nie było rozprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Ciesz się dziecko, bo popłynęłaś rewelacyjnie IP: 212.122.223.* 11.12.06, 10:20 Ktos napisal "to byl wypadek a nie morderstwo".To bylo swiadome dzialanie bez wyobrazni a zatem wystepek popelniony w przyplywie glupoty.Takie "wypadki" powinny byc karane szczegolnie surowo.Inny pisze,ze dostanie wyrok w "zawiasach",bo ofiara byl jej krewny.Ja sie "zapytowywuje"krewni to mniej cenni ludzie?Wiem,ze nasza "sprawiedliwosc" dziala "wybiorczo" i tez spodziewam sie "zawiasow" o ile wogole dojdzie do procesu przed uplywem przedawnienia a wszystko wskazuje na to,ze tak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: Ciesz się dziecko, bo popłynęłaś rewelacyjnie IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.06, 10:38 nie martw się emerycie,każdy ma coś na sumieniu.Tak więc uważaj, żeby ktoś nie wyciągnął twoich śmierdzących sprawek, bo wtedy znikniesz z tego forum jako szyderca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek co za prawna analiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:27 gratuluje braku rozumu i osądzaniu wszystkich na prawo i lewo, godne poganina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawie rodak Oby do Pekinu i dalej IP: *.c29.msk.pl 11.12.06, 12:30 Ja muszę się przyznać, że mieszkam w Bielsku-Białej, co oznacza, że du miejscowości Otylii, Rudy Śląskiej mam blisko. Z tego też powodu, nie powinienem inaczej jej życzyć, tylko tego, aby przepłynęła przez Pekin triumfalnie i popłynęła jeszcze hen daleko... W środę ona ma urodziny, 100 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin do idiotów krzyczących o staniu Otyli ponad prawem IP: *.chello.pl 12.12.06, 14:18 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3786487.html może wreszcie przestaniecie marudzić Odpowiedz Link Zgłoś