Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ciesz się dziecko, bo popłynęłaś rewelacyjnie

IP: 193.192.62.* 10.12.06, 23:12
    Gratuluję!!! Brawo Oti!!!

Czekamy na kolejne medale!!! :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: kolo czekamy na następne ofiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 23:39
        oby nie!
        • Gość: jj byłem pewien że jakiś kretyn coś takiego napisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 23:45
          • Gość: Emeryt Re: byłem pewien że jakiś kretyn coś takiego napi IP: 212.122.223.* 11.12.06, 00:01
            To nie ja napisalem,ale podzielam zdanie tego "kretyna".Jej miejsce jest na
            lawie oskarzonych a nie na podium zwyciezcow.Nie zgadzam sie aby moj kraj
            reprentowala kryminalistka.
            • Gość: Jacek Re: byłem pewien że jakiś kretyn coś takiego napi IP: 24.86.210.* 11.12.06, 04:36
              Nie jest kryminalistka, to raz. Dwa, w najlepszym razie dostanie wyrok w
              zawiasach bo w prawie jest wyrazny zapis, ze sad moze nadzwyczajnie zlagodzic
              wyrok, gdy w wypadku zginela osoba najlblizsza. Chyba oczywiste jest, ze smierc
              brata bedzie jej ciazyc do konca zycia. Tak jak pewnie wiekszosc osob bylem
              zawiedziony jej lekkomyslnoscia (choc nie bylo jeszcze rozprawy, wiec jeszcze
              tak na prawde nie wiadomo ile bylo jej winy), ale nie rozumiem tych kretynskich
              i prymitywnych podpisow domagajacych sie ukarania. Przeciez wiadomo, ze do
              rozprawy dojdzie,

J
              • Gość: Jan Re: byłem pewien że jakiś kretyn coś takiego napi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 05:55
                Bez wątpienia określenia w rodzaju kryminalistka są głupie ale Ty też nie
                wyzywaj od najgorszych ludzi,którzy mają wypaczone pojmowanie prawa właśnie z
                powodu jego selektywnego stosowania.Niestety w naszym pięknym kraju za ten sam
                występek jednego człowieka się gnoi ponad miarę a drugiego usprawiedliwia ( vide
                pomroczność jasna).I dotąd,dokąd prawo ,tak jak np.w krajach skandynawskich nie
                będzie w miarę równo stosowane wobec wszystkich-tak długo ludzie będą pisać
                takie rzeczy!
                • Gość: Tomek Re: byłem pewien że jakiś kretyn coś takiego napi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:24
                  Jeśli nie masz pojęcia o stosowaniu prawa to się nie wypowiadaj.

Prawo musi być stosowane nie tylko równo ale i indywidualnie - tak jest własnie
                  w rozwiniętych systemach prawnych i od tego są sądy, gdyby było na trzecią
                  władze więcej pieniędzy i gdyby sądy były lepiej zorganizowane, to sądze że
                  byłby większy respekt dla władzy sądowniczej. Dziś niestety jest tak że takie
                  wypowiedzi jak twoja nadal się zdarzają
            • Gość: thlee Re: byłem pewien że jakiś kretyn coś takiego napi IP: *.net 11.12.06, 11:17
              O to, ze Otylia bedzie dzwigac ogromny ciezar do konca zycia, mozecie byc
              spokojni. Niestety.

Slono zaplacila za to, co innym uchodzi na sucho. Ma nauczke. Mysle, ze swoje
              przecierpiala, a co z tym zrobi wymiar sprawiedliwosci to juz jego sprawa.
              Pewnie ma to dla niej mniejsze znaczenie niz swiadomosc tego, co sie stalo.

Czy Wy NIGDY nie przekroczyliscie predkosci? Oczywiscie, jest to godne
              potepienia, ale czy nie stac Was na odrobine wspolczucia? To sie moze zdarzyc
              kazdemu, kto przekracza predkosc, a wiec wielu ludziom (niestety).
              To, ze to ona spowodowala wypadek, tylko wzmoglo jej cierpienie (nie waham sie
              tak tego nazwac).

Nie cieszycie sie, ze sie podniosla po tak strasznym ciosie?
              Nawet po najstraszniejszych doswiadczeniach mozna sie podniesc, to chyba daje
              nadzieje kazdemu z nas.

Dla Otylii wieeeelkie gratulacje za wspanialy wystep :)
      • Gość: cs Nie zawsze trzeba wszystkich wyprzedzic IP: *.k608.webspeed.dk 11.12.06, 00:04
        nie wyprzedzilas wszystkich tym razem i co z tego ?
        Masz srebrny medal, a nie zloty.
        Nie zawsze warto wszystkich wyprzedzic za wszelka cene.
      • Gość: realista Dlaczego ona nie jest pod kluczem? IP: *.aster.pl 11.12.06, 08:40
        W końcu zabiła człowieka.
        • Gość: Tomek Bo dzięki Bogu nie tacy jak ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:26
          są prokuratorami i sędziami. Ty jesteś realistą, czy nieudacznikiem?
      • Gość: Schnee Re: Ciesz się dziecko, bo popłynęłaś rewelacyjnie IP: *.cern.ch 11.12.06, 09:45
        Dlatego, że to był wypadek a nie morderstwo. Dlatego, że była trzeźwa. I
        dlatego, że to dostaje się wynik w zawiasach. Poza tym, dlatego, że jeszcze nie
        było rozprawy.
        • Gość: Emeryt Re: Ciesz się dziecko, bo popłynęłaś rewelacyjnie IP: 212.122.223.* 11.12.06, 10:20
          Ktos napisal "to byl wypadek a nie morderstwo".To bylo swiadome dzialanie bez
          wyobrazni a zatem wystepek popelniony w przyplywie glupoty.Takie "wypadki"
          powinny byc karane szczegolnie surowo.Inny pisze,ze dostanie wyrok
          w "zawiasach",bo ofiara byl jej krewny.Ja sie "zapytowywuje"krewni to mniej
          cenni ludzie?Wiem,ze nasza "sprawiedliwosc" dziala "wybiorczo" i tez spodziewam
          sie "zawiasow" o ile wogole dojdzie do procesu przed uplywem przedawnienia a
          wszystko wskazuje na to,ze tak bedzie.
          • Gość: dlugi Re: Ciesz się dziecko, bo popłynęłaś rewelacyjnie IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.06, 10:38
            nie martw się emerycie,każdy ma coś na sumieniu.Tak więc uważaj, żeby ktoś nie
            wyciągnął twoich śmierdzących sprawek, bo wtedy znikniesz z tego forum jako
            szyderca.
          • Gość: Tomek co za prawna analiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:27
            gratuluje braku rozumu i osądzaniu wszystkich na prawo i lewo, godne poganina
      • Gość: Prawie rodak Oby do Pekinu i dalej IP: *.c29.msk.pl 11.12.06, 12:30
        Ja muszę się przyznać, że mieszkam w Bielsku-Białej, co oznacza, że du
        miejscowości Otylii, Rudy Śląskiej mam blisko. Z tego też powodu, nie
        powinienem inaczej jej życzyć, tylko tego, aby przepłynęła przez Pekin
        triumfalnie i popłynęła jeszcze hen daleko... W środę ona ma urodziny, 100 lat!
      • Gość: marcin do idiotów krzyczących o staniu Otyli ponad prawem IP: *.chello.pl 12.12.06, 14:18
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3786487.html
        może wreszcie przestaniecie marudzić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka