Gość: pytek IP: *.chello.pl 29.12.06, 10:43 Co to znaczy "przekładając piłkę do kosza ponad Shawnem Marionem, by zdobyć decydujące dwa punkty"? Nowitzki najnormalniej w świecie rzucił z wyskoku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: phxsuns.ovh.org NBA: Thriller w Dallas IP: *.is.net.pl 29.12.06, 10:49 Niezły mecz, miałem okazje oglądać. Cóż miałem nadzieje, że to Phoenix wyjdzie zwycięsko z tego spotkania no ale niestety. Wszystkich fanów PHX Suns zapraszam na moją strone. phxsuns.ovh.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STAT_1 Re: NBA: Thriller w Dallas IP: *.aster.pl 29.12.06, 15:34 Jestem wielkim fanem SUNS od 93r. Od 2004r., kiedy przyszedl 2xMVP do zespolu wierze, ze w duecie z Bestia (dzis nie do zatrzymania) Amare zdobeda tytul. Obaj dzis wspaniale. Matrix zawiodl strasznie w ofensywie, ale b. dobrze kryl J. Howarda (aby suns gralo w finale oczekuje od Matrix-a nie tylko doskonalej walki na tablicach i w obronie, ale przynajmniej srednio 13-15 pkt.). Bell dzis zawiod totalnie w obronie ("Jet" Terry dzis jezdzil go strasznie). To drugi kolejny mecz kiedy Bell slabo spisuje sie w obronie (z wizards "Agent 0" Arenas tez go strasznie niszczyl w ataku). Ale jestem optymista. Trener nareszcie skonczyl z koncepcja szalenczych trojek (teraz maja srednio 15 na mecz prob i b. dobry % celnych) i nauczyl sie brac czasy w KLUCZOWYCH momentac. Takze kiedy zespol traci kilka pkt. z rzedu (jeszcze na poczatku sezonu bywalo inaczej) przerywa akcje, a nie kaze grac na zywiol. Wreszcie nie ma tak, ze suns prowadza +15 pkt. traca 20 pkt., a on budzi sie z czasem kiedy maja deficyt -3 :). Musi tez wiecej jednak grac przez Amare. Diaw dzis niezle w obronie na Nowiku - zanim spadl za faule. Od trenera oczekuje jeszcze, ze wprowadzi do rotacji Rose-a i Banks-a. Przydadza sie do obrony takich ludzi jak wlasnie Terry, Arenas (Banks swietnie potrafi pilnowac na calym boisku). To tyle! Suns 2007 World Championes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amare NBA: Thriller w Dallas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 11:10 kalifornijczycy z san antonio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.nawrot Teksańczycy jednak 29.12.06, 11:34 Z Wikipedii: San Antonio miasto leżące w Teksasie, ósme co do wielkości w Stanach Zjednoczonych (styczeń 2005 - populacja 1.282.800) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.nawrot Zwracam honor 29.12.06, 11:36 Błąd nie nasz - przeoczony w depeszy PAP-owskiej. Dziękuję za spostrzegawczość i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niujorkniks Nowicki to jedyny dobry polski koszykarz w NBA IP: *.dyn.embarqhsd.net 29.12.06, 13:47 Szkoda ze nia ma innych ... to co sie stalo z Lampe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenolf Re: Nowicki to jedyny dobry polski koszykarz w NB IP: *.proxy.aol.com 29.12.06, 16:44 Nowitzki to taki polak jak Ty znawca koszykowki :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlybasket NBA: Thriller w Dallas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 14:24 www.onlybasket.blox.pl POLECAM SERWIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DX Re: NBA: Thriller w Dallas IP: *.dllstx.fios.verizon.net 30.12.06, 08:53 Mavs dokoncza w tym sezonie, to co zaczeli rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ader Re: NBA: Thriller w Dallas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 09:44 a jaki był wynik meczu Denver Nugets z Hornets?????? Odpowiedz Link Zgłoś