Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hołowczyc na holu

08.01.07, 12:50
    Hmm ... a to jest jakaś specjalna ekipa do holowania ? Bo jeśli nie to Hołek
    bedzie musiał im postawić dobre piwo ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: b Hołowczyc na holu IP: *.ite.waw.pl 08.01.07, 12:50
        kurcze, nie ma to jak nasz narodowy optymizm i wiara we własne poczynania... (patrz sondaż)
      • Gość: mniejwiecej mogl pojechac jakims polskim autem IP: *.chello.pl 08.01.07, 12:53
        te sie nie psuja
        • Gość: Pierr Dżordżi Nie psują się bo nie jeżdżą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 12:59
          • jimmyjazz prawdziwy killer ma pompę 08.01.07, 15:56
            paliwową

i tyle

:D
        • Gość: antonio b Re: mogl pojechac jakims polskim autem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 17:58
          prosze mi pomoc . polskim autem? .zarejestrowanym w kraju a sprowadzonym i
          "absolutnie bezwypadkowym 100%" , czy tez stawia pan na polska technologie
          motoryzacyjna tj syrena 105l ? albowiem nowszej mysli technicznej w tej
          dziedzinie nie pamietam/ pewnie cos przeoczylem-maybah z zerania?/pa
        • Gość: antonio b Re: mogl pojechac jakims polskim autem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 18:02
          teraz zobaczylem to mniej ni w . chryste duzo mniej
      • Gość: gosc Re: Hołowczyc na holu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:23
        EvoDakar to dwa samochody Land Rover Tomcat które jadą w zespole Diverse.
        Jestem pełen podziwu dla załóg z numerami 488 i 489, które mimo rywalizacji
        starają się pomóc innej osobie.
        Dziwi mnie też, że taki zespół jak O-T nie sprawdził dokładnie samochodu. Awaria
        pompy wody to dość dziwne w takim samochodzie, przy takim zapleczu technicznym.
        • Gość: lalala racja IP: *.marsoft.net 08.01.07, 13:31
        • Gość: ken Re: Hołowczyc na holu IP: *.wroclaw.mm.pl 08.01.07, 15:40
          chyba że jeździli na żenionej zupie
        • Gość: leo racja i nie racja IP: *.171.76.162.crowley.pl 08.01.07, 17:01
          usterka pompy wody to jedna z najtrudniej przewidywalnych awarii
      • Gość: Biga Hołowczyc na holu IP: 217.6.102.* 08.01.07, 13:28
        To ekipa Diverse Extreme czyli auta 488 i 489 startujace normalnie w rajdzie.
        Evo Dakar to nazwa auta.
        • Gość: qwerty Re: Hołowczyc na holu IP: *.astral.lodz.pl 08.01.07, 14:19
          No ok, tylko dlaczego na oficjalnej stronie wyścigu pomiędzy Hołowczycem a
          dwoma zespołami z ekipy Diverse jest odległosc jakichs kilkudziesięciu
          kilometrów?.. hmm?
      • patman Jak zwykle Hołek poprawi swój samochód 08.01.07, 14:21
        ...za pomocą głazów, konarów i innych przeszkód. Przejechanie wielbłąda też zrobi swoje.
      • Gość: Gene Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 14:34
        lol ale skucha... to musi byc raczej spora wodka
        • Gość: leo Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:22
          Czy ktoś się spodziewał lepszych efektów. Krzysiu, do domku i do TVreklam. Tam
          lepiej sobie radzisz z tym kieliszkiem odwróconym do góry dnem. Fajera już nie
          dla ciebie.
          • Gość: Rybak Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:25
            heh jechal znakomicie nie majac nie majac samochodu fabrycznego, Luc Alphand
            zwyciezca ubieglorocznego Dakaru wyprzedzal go do wczoraj jedynie o 2a miejsca,
            wiec nie gadaj ze Hołek jest slaby bo niema 2iego takiego kierowcy w kraju
            • Gość: aras Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:36
              Krzysiu jestesmy z Toba!!!!!!!!!!!

• Gość: TommiB Re: Hołowczyc na holu IP: 213.17.193.* 08.01.07, 15:44
                Jestem ciekaw ile Orlen zaplacil zalogom Land Roverów za holowanie Hołka. Nie
                robia tego za darmo, to jest pewne. Orlen wydał na sponsporowane relacje w TVP
                co najmniej tyle ile na sam rajd, wiec gdyby Hołek odpadł juz teraz, cała kasa
                na akcje promocyjna poszlaby na marne.
                • Gość: piotr_z Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:35
                  to widac kolego ze bardzo malo wiesz. Sa jeszcze ludzie, ktorzy potrafia
                  pomagac bez pieniedzy. Brawo Albert i Ernest. Divers Team. Oni jada dla
                  Wielkiej Orkiestry Jurka.
                  • profes79 Re: Hołowczyc na holu 08.01.07, 16:54
                    Sam Holek tez przeciez wczoraj pomogl innemu kierowcy "puszczajac" go na
                    waskiej trasie. A mogl chama blokowac caly wyscig :)
                    • Gość: antonio b Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 17:46
                      jasne ze podbija anglie. kontentujac sie 30 funciakami tygodniowo podbijemy
                      nawet grenlandie!!!!!!!!!! hurrra. zmywak czysta robota bo duzo wody oczywiscie
                      czego panu holowczycowi bardzo zycze/ naturalnie teraz albowiem nie mam
                      watpliwosci iz na posesji hydrofor dziala wysmienicie/b pozdrawiam p holowczyca
                      i trzymam to co zwykle sie trzymaw takich chwilach /kciuki.........gdyby jakis
                      madrala mial watpliwosci /
                  • Gość: anonio bt Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 18:15
                    idealista ,jasne , tylko tam dzie jest milion usd do wygrania sa altruistyczne
                    sympatie,i nasz czempion nigdy o tym nie zapomina.to pyszna postawa ktora
                    rowniez reprezentuje nasz as. bezapelacyjnie. do samego konca jego lub jej
                    /postawy naturalnie/
      • Gość: k Re: Hołowczyc na holu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:46
        a moze Hołek by się przesiadł do holownika i "lawetą" skończył rajd?
      • gondas Re: Hołowczyc na holu 08.01.07, 15:55
        i chipsy ;P
        • Gość: leo Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:02
          Pomóżcie mi proszę, bo mam daleko posuniętą sklerozę i sam nie mogę sobie tego
          przypomnieć. Pytanie brzmi: kiedy i jakiej rangi imprezę po raz ostatni wygrał
          Krzyś? A może chociaż etap...? Chyba najstarsi górale też nie pamiętają.
          • Gość: gosc Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:16
            niewiem dokladnie jak jest u holowczyca ale niektore teamy niby do wyscigu
            wystawiaja ciezarowke a tak naprawde ona sie nie sciga i stanowi ruchome centrum
            nprawcze dla osobowek. jezeli holek ma taka ciezarowke w teamie to sie pewnie
            pod nia podczepi:P
            • Gość: gosc Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:17
              hmm, po ponewnym czyaniu swojego posta i artykulu dochodze do wniosku ze srednio
              ze mna z czytaniem ze zrozumieniem, jakby mieli taka ciezarowke to by naprawili
              ta durna pompe:P
          • Gość: parura Re: Hołowczyc na holu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:52
            Zawsze był frajerem, który specjalizował sie w "wybitnych" imprezach typu ME.
            Zalosny dupek, swietny do reklamy chipsow, nic wiecej. Taki z niego kierowca
            rajdowy jak z koziej dupy traba. Do tego bufon. Rubik rajdów... Hołka ! :-)
      • Gość: leo o ile wiem Hołek startuje jako amator IP: *.171.76.162.crowley.pl 08.01.07, 17:05
        i nie ma tego całego ruchomego kina ze sobą co fabryczne załogi
      • skome Dużo straciał 08.01.07, 19:19
        Na dzisiejszym etapie stracił ponad 1:16, a łącznie traci 1:28. Nie jest źle,
        oby to było na tyle z kłopotami z samochodem. Powodzenia.
        • Gość: maz Re: Dużo straciał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:34
          Strata ok 1,5 godz. już na początku rajdu niczego dobrego Hołkowi nie wróży. Do
          tego jeszcze awarie, już druga! Jak tak dalej pójdzie to ten jego Nissan
          rozsypie się za 2-3 etapy!
          Ciekawi mnie jedna rzecz, mianowicie serwis i możliwość napraw różnych usterek
          w takim rajdzie. Czy zawodnikom wolno wozić ze sobą różne części zamienne?
          Przecież taką pieprzoną pompę można wrzucić do auta z tyłu i nie tylko pompę
          zresztą! Całą masę różnych drobnych części zamiennych, które można by wymienić
          wrazie potrzeby. Podobnie różne narzędzia. Tylko czy to jest dozwolone? Ktoś
          wie może?
          Sprawa druga to obsługa przez mechaników takiego auta przed etapem. Dlaczego ma
          Hołek tak słaby serwis, że nie potrafią wykryć tak błachych usterek? A może
          powinien ich wszystkich zwolnić i rozgonić na cztery wiatry, skoro sam lepiej
          potrafi naprawiać swój samochód?
      • Gość: Marynarz Re: Hołowczyc na holu IP: 88.220.32.* 08.01.07, 21:04
        Ale teraz robią samochody. Przejechał parę km i siadła pompa wodna. Ja swoim
        maluchem jeżdżę już 15 lat i mi pompa wodna jeszcze nie siadła.
      • Gość: Biga A gdzie wyniki ciężarówek ? IP: *.eranet.pl 08.01.07, 21:42
        Grzegorz z Rafalem walczą, a słowa o nich nie ma w wynikach :(
        • mohikanka Re: A gdzie wyniki ciężarówek ? 09.01.07, 16:14
          Biga, nie wiesz, że jak Polacy nie startują, to już nie warto wspominać o nich w
          wynikach? Zajrzyj na stronkę
          www.eurosport.com/rallyraid/dakar/2007/result_dsc430.shtml
          :)))
          • mohikanka Re: A gdzie wyniki ciężarówek ? 09.01.07, 16:17
            Ale dałam ciała teraz. No oczywiście, że startują!!!!!! Sorry!!!! Zakapućkałam
            się troszkie...
      • mohikanka Hołowczyc na holu 09.01.07, 16:12
        "Pomoc zaoferowały dwie inne polskie załogi jadące w rajdzie samochodami Land
        Rover Evo Dakar. Pierwotnie planowano holowanie Nissana Hołowczyca do mety etapu
        w Er Rachidia. Hołowczycowi pomoc zaoferowały dwie inne polskie załogi jadące w
        rajdzie samochodami Land Rover Evo Dakar. Nissan miał być pierwotnie przez nich
        holowany do mety etapu w Er Rachidia."

Radzę przeczytać choć raz to co się napisało, bo... razi trochę po oczach. A co
        do Hołowczyca-wyjątkowo typa nie lubię, ale szkoda, że samochód nawalił...
      • Gość: WitMgAr Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 18:59
        Pan piszący,że Hołek naprawił samochód przed trzecim etapem podaje brednie.Wystartował z awarią.Przy wyższych obrotach silnika płyn chłodniczy ubywał powoli.Mieli 60 litrów wody,którą dolewali okresowo/powoli by nie pękła głowica/.Wydaje się,że dziennikarz relacjujący przebieg rajdu winien to wiedzieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka