binderek 08.01.07, 12:50 Hmm ... a to jest jakaś specjalna ekipa do holowania ? Bo jeśli nie to Hołek bedzie musiał im postawić dobre piwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b Hołowczyc na holu IP: *.ite.waw.pl 08.01.07, 12:50 kurcze, nie ma to jak nasz narodowy optymizm i wiara we własne poczynania... (patrz sondaż) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniejwiecej mogl pojechac jakims polskim autem IP: *.chello.pl 08.01.07, 12:53 te sie nie psuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierr Dżordżi Nie psują się bo nie jeżdżą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 12:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antonio b Re: mogl pojechac jakims polskim autem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 17:58 prosze mi pomoc . polskim autem? .zarejestrowanym w kraju a sprowadzonym i "absolutnie bezwypadkowym 100%" , czy tez stawia pan na polska technologie motoryzacyjna tj syrena 105l ? albowiem nowszej mysli technicznej w tej dziedzinie nie pamietam/ pewnie cos przeoczylem-maybah z zerania?/pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antonio b Re: mogl pojechac jakims polskim autem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 18:02 teraz zobaczylem to mniej ni w . chryste duzo mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hołowczyc na holu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:23 EvoDakar to dwa samochody Land Rover Tomcat które jadą w zespole Diverse. Jestem pełen podziwu dla załóg z numerami 488 i 489, które mimo rywalizacji starają się pomóc innej osobie. Dziwi mnie też, że taki zespół jak O-T nie sprawdził dokładnie samochodu. Awaria pompy wody to dość dziwne w takim samochodzie, przy takim zapleczu technicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: Hołowczyc na holu IP: *.wroclaw.mm.pl 08.01.07, 15:40 chyba że jeździli na żenionej zupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo racja i nie racja IP: *.171.76.162.crowley.pl 08.01.07, 17:01 usterka pompy wody to jedna z najtrudniej przewidywalnych awarii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biga Hołowczyc na holu IP: 217.6.102.* 08.01.07, 13:28 To ekipa Diverse Extreme czyli auta 488 i 489 startujace normalnie w rajdzie. Evo Dakar to nazwa auta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Hołowczyc na holu IP: *.astral.lodz.pl 08.01.07, 14:19 No ok, tylko dlaczego na oficjalnej stronie wyścigu pomiędzy Hołowczycem a dwoma zespołami z ekipy Diverse jest odległosc jakichs kilkudziesięciu kilometrów?.. hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
patman Jak zwykle Hołek poprawi swój samochód 08.01.07, 14:21 ...za pomocą głazów, konarów i innych przeszkód. Przejechanie wielbłąda też zrobi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gene Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 14:34 lol ale skucha... to musi byc raczej spora wodka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:22 Czy ktoś się spodziewał lepszych efektów. Krzysiu, do domku i do TVreklam. Tam lepiej sobie radzisz z tym kieliszkiem odwróconym do góry dnem. Fajera już nie dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybak Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:25 heh jechal znakomicie nie majac nie majac samochodu fabrycznego, Luc Alphand zwyciezca ubieglorocznego Dakaru wyprzedzal go do wczoraj jedynie o 2a miejsca, wiec nie gadaj ze Hołek jest slaby bo niema 2iego takiego kierowcy w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:36 Krzysiu jestesmy z Toba!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TommiB Re: Hołowczyc na holu IP: 213.17.193.* 08.01.07, 15:44 Jestem ciekaw ile Orlen zaplacil zalogom Land Roverów za holowanie Hołka. Nie robia tego za darmo, to jest pewne. Orlen wydał na sponsporowane relacje w TVP co najmniej tyle ile na sam rajd, wiec gdyby Hołek odpadł juz teraz, cała kasa na akcje promocyjna poszlaby na marne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_z Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:35 to widac kolego ze bardzo malo wiesz. Sa jeszcze ludzie, ktorzy potrafia pomagac bez pieniedzy. Brawo Albert i Ernest. Divers Team. Oni jada dla Wielkiej Orkiestry Jurka. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Hołowczyc na holu 08.01.07, 16:54 Sam Holek tez przeciez wczoraj pomogl innemu kierowcy "puszczajac" go na waskiej trasie. A mogl chama blokowac caly wyscig :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antonio b Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 17:46 jasne ze podbija anglie. kontentujac sie 30 funciakami tygodniowo podbijemy nawet grenlandie!!!!!!!!!! hurrra. zmywak czysta robota bo duzo wody oczywiscie czego panu holowczycowi bardzo zycze/ naturalnie teraz albowiem nie mam watpliwosci iz na posesji hydrofor dziala wysmienicie/b pozdrawiam p holowczyca i trzymam to co zwykle sie trzymaw takich chwilach /kciuki.........gdyby jakis madrala mial watpliwosci / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonio bt Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 18:15 idealista ,jasne , tylko tam dzie jest milion usd do wygrania sa altruistyczne sympatie,i nasz czempion nigdy o tym nie zapomina.to pyszna postawa ktora rowniez reprezentuje nasz as. bezapelacyjnie. do samego konca jego lub jej /postawy naturalnie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Hołowczyc na holu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:46 a moze Hołek by się przesiadł do holownika i "lawetą" skończył rajd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:02 Pomóżcie mi proszę, bo mam daleko posuniętą sklerozę i sam nie mogę sobie tego przypomnieć. Pytanie brzmi: kiedy i jakiej rangi imprezę po raz ostatni wygrał Krzyś? A może chociaż etap...? Chyba najstarsi górale też nie pamiętają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:16 niewiem dokladnie jak jest u holowczyca ale niektore teamy niby do wyscigu wystawiaja ciezarowke a tak naprawde ona sie nie sciga i stanowi ruchome centrum nprawcze dla osobowek. jezeli holek ma taka ciezarowke w teamie to sie pewnie pod nia podczepi:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:17 hmm, po ponewnym czyaniu swojego posta i artykulu dochodze do wniosku ze srednio ze mna z czytaniem ze zrozumieniem, jakby mieli taka ciezarowke to by naprawili ta durna pompe:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parura Re: Hołowczyc na holu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:52 Zawsze był frajerem, który specjalizował sie w "wybitnych" imprezach typu ME. Zalosny dupek, swietny do reklamy chipsow, nic wiecej. Taki z niego kierowca rajdowy jak z koziej dupy traba. Do tego bufon. Rubik rajdów... Hołka ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo o ile wiem Hołek startuje jako amator IP: *.171.76.162.crowley.pl 08.01.07, 17:05 i nie ma tego całego ruchomego kina ze sobą co fabryczne załogi Odpowiedz Link Zgłoś
skome Dużo straciał 08.01.07, 19:19 Na dzisiejszym etapie stracił ponad 1:16, a łącznie traci 1:28. Nie jest źle, oby to było na tyle z kłopotami z samochodem. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Dużo straciał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:34 Strata ok 1,5 godz. już na początku rajdu niczego dobrego Hołkowi nie wróży. Do tego jeszcze awarie, już druga! Jak tak dalej pójdzie to ten jego Nissan rozsypie się za 2-3 etapy! Ciekawi mnie jedna rzecz, mianowicie serwis i możliwość napraw różnych usterek w takim rajdzie. Czy zawodnikom wolno wozić ze sobą różne części zamienne? Przecież taką pieprzoną pompę można wrzucić do auta z tyłu i nie tylko pompę zresztą! Całą masę różnych drobnych części zamiennych, które można by wymienić wrazie potrzeby. Podobnie różne narzędzia. Tylko czy to jest dozwolone? Ktoś wie może? Sprawa druga to obsługa przez mechaników takiego auta przed etapem. Dlaczego ma Hołek tak słaby serwis, że nie potrafią wykryć tak błachych usterek? A może powinien ich wszystkich zwolnić i rozgonić na cztery wiatry, skoro sam lepiej potrafi naprawiać swój samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: Hołowczyc na holu IP: 88.220.32.* 08.01.07, 21:04 Ale teraz robią samochody. Przejechał parę km i siadła pompa wodna. Ja swoim maluchem jeżdżę już 15 lat i mi pompa wodna jeszcze nie siadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biga A gdzie wyniki ciężarówek ? IP: *.eranet.pl 08.01.07, 21:42 Grzegorz z Rafalem walczą, a słowa o nich nie ma w wynikach :( Odpowiedz Link Zgłoś
mohikanka Re: A gdzie wyniki ciężarówek ? 09.01.07, 16:14 Biga, nie wiesz, że jak Polacy nie startują, to już nie warto wspominać o nich w wynikach? Zajrzyj na stronkę www.eurosport.com/rallyraid/dakar/2007/result_dsc430.shtml :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mohikanka Re: A gdzie wyniki ciężarówek ? 09.01.07, 16:17 Ale dałam ciała teraz. No oczywiście, że startują!!!!!! Sorry!!!! Zakapućkałam się troszkie... Odpowiedz Link Zgłoś
mohikanka Hołowczyc na holu 09.01.07, 16:12 "Pomoc zaoferowały dwie inne polskie załogi jadące w rajdzie samochodami Land Rover Evo Dakar. Pierwotnie planowano holowanie Nissana Hołowczyca do mety etapu w Er Rachidia. Hołowczycowi pomoc zaoferowały dwie inne polskie załogi jadące w rajdzie samochodami Land Rover Evo Dakar. Nissan miał być pierwotnie przez nich holowany do mety etapu w Er Rachidia." Radzę przeczytać choć raz to co się napisało, bo... razi trochę po oczach. A co do Hołowczyca-wyjątkowo typa nie lubię, ale szkoda, że samochód nawalił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WitMgAr Hołowczyc na holu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 18:59 Pan piszący,że Hołek naprawił samochód przed trzecim etapem podaje brednie.Wystartował z awarią.Przy wyższych obrotach silnika płyn chłodniczy ubywał powoli.Mieli 60 litrów wody,którą dolewali okresowo/powoli by nie pękła głowica/.Wydaje się,że dziennikarz relacjujący przebieg rajdu winien to wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś