Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kowalczyk jest żałosny

IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 18:08
    "Nie dziwie się, że trudno jest mu (Karwanowi - mój dop.) zaaklimatyzować się
    w Hercie, skoro w Legii mu nie szło"...
    Słuchaj pijaku, to że ktoś nie poszedł z Tobą po meczu na kielona na Brudnie
    nic nie znaczy. Karwan w poprzednim sezonie był najlepszym zawodnikiem w
    lidze i jedynym "krajowcem" z podstawowej jedenastki reprezentacji, która
    wywalczyła awans na MŚ, więc nie opowiadaj, że mu na Łazienkowskiej nie szło
    bo się po prostu kompromitujesz.
    Zamiast pierd.... o aklimatyzacji Karwana w Berlinie napisz lepiej o swoich
    dokonaniach w Sevilii.
    No cóż, tam tak nie pili więc i aklimatyzacja Wojtusia K. nie przebiegła tak
    jak powinna dlatego teraz biedak dorabia wspomnieniami w największym
    szmatławcu w Polsce...
    Obserwuj wątek
      • bzyk7 Re: Kowalczyk jest żałosny 11.04.03, 19:13
        Aklimatyzacja Kowalczyka do beczka piwa albo parę litrów spirytusu..
        • Gość: :) Re: Kowalczyk jest żałosny IP: *.acn.waw.pl 11.04.03, 19:40
          bzyk7 napisał:

> Aklimatyzacja Kowalczyka do beczka piwa albo parę litrów spirytusu..

Saddamie Hussein (d. bzyk7) juz niedlugo bedziesz sie aklimatyzował w miescie
          Tikrit.
      • Gość: Porter eeee tam IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 11.04.03, 19:32
        Z tego, co czytalem Kowalczykowi chodzilo o to, ze Karwan sie po prostu do
        nikogo nie odzywal. I tyle. Nie podwazal jego klasy pilkarskiej, tylko zwracal
        uwage, ze facetowi o takim charakterze trudno jest odnalezc sie grupie.
        A co do porownywania osiagniec Kowalczyka w Betisie i Karwana w Hercie - to
        zartowales prawda? Kowalczyk byl do kontuzji podstawowym graczem Betisu,
        strzelal duzo bramek, po drugim sezonie przedluzono z nim kontrakt. A Karwana
        po niecalym jednym sezonie wystawili na liste transferowa... I to w duzo
        slabszej lidze.
      • Gość: Cyfra Re: Kowalczyk jest żałosny IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.03, 19:34
        Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> "Nie dziwie się, że trudno jest mu (Karwanowi - mój dop.) zaaklimatyzować się
        > w Hercie, skoro w Legii mu nie szło"...
        > Słuchaj pijaku, to że ktoś nie poszedł z Tobą po meczu na kielona na Brudnie
        > nic nie znaczy. Karwan w poprzednim sezonie był najlepszym zawodnikiem w
        > lidze i jedynym "krajowcem" z podstawowej jedenastki reprezentacji, która
        > wywalczyła awans na MŚ, więc nie opowiadaj, że mu na Łazienkowskiej nie szło
        > bo się po prostu kompromitujesz.
        > Zamiast pierd.... o aklimatyzacji Karwana w Berlinie napisz lepiej o swoich
        > dokonaniach w Sevilii.
        > No cóż, tam tak nie pili więc i aklimatyzacja Wojtusia K. nie przebiegła tak
        > jak powinna dlatego teraz biedak dorabia wspomnieniami w największym
        > szmatławcu w Polsce...

Kajo znow sie pojawiles?Bo po "klesce" Karwana w Bendeliga ,gzies zniknoles.
        Wyszlo jednak na moje ze Karwan jest zaslaby zeby grac w podstawowym skladzie
        Herty.
        P.s.Najlepszy pilkarz porzedniego sezonu polskiej ligi ......chyba wedlug
        Ciebie i kibicow Legi
      • Gość: dexter Re: Kowalczyk jest żałosny IP: *.acn.pl 11.04.03, 20:05
        Chyba nie za bardzo zrozumiałeś o co chodzi. Wypij szklankę zimnej wody,
        ochłoń, przeczytaj jeszcze raz i pomyśl choć troszkę. Dla ułatwienia załączam
        odpowiedni fragment- cały dotyczący tej kwestii, a nie jedno zdanie wyrwane z
        kontekstu:

"Wróblewski był zupełny przeciwieństwiem Bartka Karwana. Ten z kolei - niemowa.
        Byłem kilka dobrych miesięcy razem z nim w drużynie i nie pamiętam, żeby się
        odezwał, poza kilkoma zdawkowymi zdaniami. Przychodził, siadał, wychodził.
        Zupełnie wyciszony chłopak. Nie chodzi mi o to, że miał od razu organizować
        imprezy, ale zawsze w szatni trwają jakieś dyskusje, choćby po weekendzie. O,
        widziałeś, jaką ten bramkę walnął? A ten jak się obciął? Bartek nic, nigdy w
        tych dyskusjach nie uczestniczył. Uczesał się, wstał i wyszedł. Nie dziwię się,
        że ma problemy z aklimatyzacją w Hercie Berlin, skoro nawet w Legii mu nie
        szło..."
        • Gość: Cyfra Re: Kowalczyk jest żałosny IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.03, 19:57
          Gość portalu: dexter napisał(a):

> Chyba nie za bardzo zrozumiałeś o co chodzi. Wypij szklankę zimnej wody,
          > ochłoń, przeczytaj jeszcze raz i pomyśl choć troszkę. Dla ułatwienia załączam
          > odpowiedni fragment- cały dotyczący tej kwestii, a nie jedno zdanie wyrwane z
          > kontekstu:
          >
          >
          > "Wróblewski był zupełny przeciwieństwiem Bartka Karwana. Ten z kolei -
          niemowa.
          >
          > Byłem kilka dobrych miesięcy razem z nim w drużynie i nie pamiętam, żeby się
          > odezwał, poza kilkoma zdawkowymi zdaniami. Przychodził, siadał, wychodził.
          > Zupełnie wyciszony chłopak. Nie chodzi mi o to, że miał od razu organizować
          > imprezy, ale zawsze w szatni trwają jakieś dyskusje, choćby po weekendzie. O,
          > widziałeś, jaką ten bramkę walnął? A ten jak się obciął? Bartek nic, nigdy w
          > tych dyskusjach nie uczestniczył. Uczesał się, wstał i wyszedł. Nie dziwię
          się,
          >
          > że ma problemy z aklimatyzacją w Hercie Berlin, skoro nawet w Legii mu nie
          > szło..."

To nie o ten text mi chodzilo tylko konkretnie o Karwana.Kiedys grajac
          jeszcze w Legi mial do wyboru Schalke lub Herte.On wybral jak wiadomo ten drugi
          klub.Ja pisalem ze jest to zly wybor ,bo sie nie przebije do pierwszego skladu,
          a w Schalke mialby duzo wieksze szanse.Kajo toczyl zemna zaciekle dyskusje ,ze
          Karwan jest tak dobrym pilkarzem ze nie bedzie mial problemu z gra w podstawowym
          skladzie Herty.Potem Kajo zniknal i teraz sie znowu pojawil ,dlatego
          wykorzxstalem okazje zeby mu przypomniec.
          P.s.A jesli chodzi o wypociny Kowalczyka ,to ich nie czytalem ....
          • Gość: dexter Re: Kowalczyk jest żałosny IP: *.acn.pl 12.04.03, 21:36
            Tylko że to nie było do Ciebie- jak z resztą widać.
        • jackos Re: Kowalczyk jest żałosny 13.04.03, 21:49
          tutaj wyraz "szło" jest użyty w kontekście życia towarzyskiego drużyny6 i
          aklimatyzacji, nie w sensie gry w zespole. Gratuluję spostrzegawczości co
          poniektórym.
      • Gość: ? Re: Kowalczyk jest żałosny IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.04.03, 00:29
        Widzisz jak to latwo wyjsc na kretynke, wyrywajac zdania z kontekstu? Sama tego
        doswiadczylas. Poza tym Kowalczyk gral pelne trzy sezonu w czolowym hiszpanskim
        klubie, w przeciwientstwie do Karwana, ktory mecze niemieckiego sredniaka
        oglada z trybun. A dla Legii Kowal zrobil nieporownywalnie wiecej niz jakis tam
        Karwan.
        • Gość: MaciejK Re: Kowalczyk jest żałosny IP: *.radiomerkury.pl 12.04.03, 10:02
          To że Kowalczyk jest śmiesznym pijaczkiem to nie ulega watpliwosci. Najbardziej
          śmieszyla mnie jego wypowiedź gdy dostal propozycję z Polonii-ze on chlopak z
          Bródna, Legionista z krwi i kosci z zespole wroga-nigdy. A sam pamietam jak
          wrócił z zagranicznych wojazy bez roboty i siedział chlejac tydzien w jednym z
          poznańskich hoteli żebrząc o kontrakcik w Lechu. A to zdaje sie nie jest
          ulubiony zespół kibiców Legii. Na szczęście ówczesny trener-Topolski wysłal go
          na drzewo.
          PZDR
          • Gość: kataryna Re: Kowalczyk jest żałosny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 21:00
            Gość portalu: MaciejK napisał(a):

> To że Kowalczyk jest śmiesznym pijaczkiem to nie
            ulega watpliwosci. Najbardziej
            >
            > śmieszyla mnie jego wypowiedź gdy dostal propozycję z
            Polonii-ze on chlopak z
            > Bródna, Legionista z krwi i kosci z zespole
            wroga-nigdy. A sam pamietam jak
            > wrócił z zagranicznych wojazy bez roboty i siedział
            chlejac tydzien w jednym z
            > poznańskich hoteli żebrząc o kontrakcik w Lechu. A to
            zdaje sie nie jest
            > ulubiony zespół kibiców Legii. Na szczęście ówczesny
            trener-Topolski wysłal go
            > na drzewo.
            > PZDR

Kowalczyk-felietonista moim idolem nie jest, bo
            megaloman i do tego wulgarny ale zupełnie nie rozumiem
            dlaczego akurat ta wypowiedź o grze w Polonii miałaby
            być argumentem przeciwko niemu. Mnie się to, że nie
            wyobraża sobie gry w Polonii akurat podobało, jeśli
            przywiązanie do barw klubowych jest naturalne dla nas -
            kibiców - dlaczego miałoby śmieszyć u piłkarzy? Tym
            bardziej, że Kowalczyk zanim został piłkarzem Legii był
            (i jest nadal) jej kibicem, czy to takie dziwne, że nie
            wyobraża sobie bronienia barw Polonii? Porównania z
            Lechem są trochę nietrafione, co lokalny rywal to
            lokalny rywal. Ja tę decyzję Kowalczyka szanuję, nawet
            jeśli przy okazji obśmiał Polonię. Nie miałabym nic
            przeciwko temu, żeby wśród piłkarzy było więcej takich,
            dla których większe znaczenia ma to dla kogo a nie za
            ile grają. Jak sobie wyobrażasz Kowalczyka, idola
            kibiców Legii, który tyle lat dla nich grał, nagle
            wychodzącego w czarnej koszuli? To tak, jakby -
            zachowując wszelkie proporcje - Maldini nagle przeszedł
            do Interu albo Totti do Lazio.
            • Gość: Razorfan Re: Kowalczyk jest żałosny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.03, 21:27
              W 100 % sie zgadzam. To dlatego wciaz cieszy sie szacunkiem kibicow. chcialbym
              wiecej takich Kowali niz kamilkow i kaluznych, ktorzy tylko placza za
              bundeslawka a w lidze im sie nie chce grac.
          • Gość: ? Re: Kowalczyk jest żałosny IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 13.04.03, 01:14

> To że Kowalczyk jest śmiesznym pijaczkiem to nie ulega watpliwosci.
            Najbardziej
            >
            > śmieszyla mnie jego wypowiedź gdy dostal propozycję z Polonii-ze on chlopak z
            > Bródna, Legionista z krwi i kosci z zespole wroga-nigdy. A sam pamietam jak
            > wrócił z zagranicznych wojazy bez roboty i siedział chlejac tydzien w jednym
            z
            > poznańskich hoteli żebrząc o kontrakcik w Lechu. A to zdaje sie nie jest
            > ulubiony zespół kibiców Legii. Na szczęście ówczesny trener-Topolski wysłal
            go
            > na drzewo.
            > PZDR

Moze dla ciebie to, ze Kowalczyk jest smiesznym pijaczkiem nie ulega
            watpliwosci, a dla mnie zdecydowanie ulega, bo chyba jestem troche
            inteligentniejszy i nie oceniam ludzi, ktorych nie znam. To co widzialem
            (wywiady z nim), czytalem (wywiady z nim, jego ksiazka) pozwalaja mi sadzic, ze
            to bardzo inteligentny kolo. Co do propozycji z Lecha, to opisal to juz w
            jednym czy dwoch odcinkach i ogolnie rzecz biorac, niezle was obsmial.
            • Gość: MaciejK Re: Kowalczyk jest żałosny IP: *.radiomerkury.pl 13.04.03, 16:25
              Gość portalu: ? napisał(a):

> Gość portalu: MaciejK napisał(a):
              >
              > > To że Kowalczyk jest śmiesznym pijaczkiem to nie ulega watpliwosci.
              > Najbardziej
              > >
              > > śmieszyla mnie jego wypowiedź gdy dostal propozycję z Polonii-ze on chlopa
              > k z
              > > Bródna, Legionista z krwi i kosci z zespole wroga-nigdy. A sam pamietam ja
              > k
              > > wrócił z zagranicznych wojazy bez roboty i siedział chlejac tydzien w jedn
              > ym
              > z
              > > poznańskich hoteli żebrząc o kontrakcik w Lechu. A to zdaje sie nie jest
              > > ulubiony zespół kibiców Legii. Na szczęście ówczesny trener-Topolski wysła
              > l
              > go
              > > na drzewo.
              > > PZDR
              >
              > Moze dla ciebie to, ze Kowalczyk jest smiesznym pijaczkiem nie ulega
              > watpliwosci, a dla mnie zdecydowanie ulega, bo chyba jestem troche
              > inteligentniejszy i nie oceniam ludzi, ktorych nie znam. To co widzialem
              > (wywiady z nim), czytalem (wywiady z nim, jego ksiazka) pozwalaja mi sadzic,
              ze
              >
              > to bardzo inteligentny kolo. Co do propozycji z Lecha, to opisal to juz w
              > jednym czy dwoch odcinkach i ogolnie rzecz biorac, niezle was obsmial.

Jego obśmianie mnie nie interesuje bo już nie raz udowodnił ze wiarygodny nie
              jest(zalezy czy wypowiada się przed flaszką czy juz po). Książka/przepraszam
              inne książki ze wypociny tego Pana nazywa książką/ ma to do siebie ze
              prezentuje punkt widzenia wyłącznie autora-druga strona szans na ripostę nie
              ma/jakoś się ze swojej kompromitacji wytłumaczyć musial/.
              A jak Ty na podstawie kowalczykowych wypocin twierdzisz ze jest on inteligentny
              to bez obrazy nie wiesz chyba co to słowo oznacza.
              Co do postu Kataryny-wypowiedż a propos Polonii śmieszyła mnie o tyle ze znałem
              jego starania o grę swego czasu w Lechu. Zakladając ze Polonia to wróg nr jeden
              dla Legii to Lech na tej liście jest zaraz za-więc "prawdziwy Legionista"
              kochający swój klub na śmierc i życie powinien być konsekwentny.
              Widocznie byl wtedy na glodzie i na flaszkę nie starczalo i mu się legijne
              priorytety zachwialy...
              PZDR
              • Gość: Porter Re: Kowalczyk jest żałosny IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 13.04.03, 21:33
                Chcesz powiedziec, ze tak dobry zawodnik, jak Kowalczyk, chcialby grac w Lechu?
                I chodzi ci o Lech Poznan? Wolne zarty.
                • jackos Kowal to nie pijak 13.04.03, 21:57
                  Nie rozumiem niektórych forumowiczów. Czemu nazywacie Kowala :pijaczkiem"??? On
                  owszem lubił czasem wypić piwko, ale nie słyszałem żeby kiedyś schlał się tak
                  żeby miał z tego problemy!!! On po prostu jest bardzo szczery, mówi o sobie, o
                  swoim życiu prywatnym i towarzyskim. Lubi sobie strzelić czasem z kumplem
                  piwko, co nie znaczy to samo co narąbać się w trzy dupy. Nie mówcie mi że wy
                  czasem nie lubicie sobie wypić piwa, albo nawet coś mocniejszego, i co? Mały
                  rachunek sumienia też czasem się przyda. Jeśli kogoś oskarżasz popatrz czasem
                  na siebie ...
                  • Gość: Cyfra Re: Kowal to nie pijak IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.03, 22:11
                    jackos napisał:

> Nie rozumiem niektórych forumowiczów. Czemu nazywacie Kowala :pijaczkiem"???
                    On
                    >
                    > owszem lubił czasem wypić piwko, ale nie słyszałem żeby kiedyś schlał się tak
                    > żeby miał z tego problemy!!! On po prostu jest bardzo szczery, mówi o sobie,
                    o
                    > swoim życiu prywatnym i towarzyskim. Lubi sobie strzelić czasem z kumplem
                    > piwko, co nie znaczy to samo co narąbać się w trzy dupy. Nie mówcie mi że wy
                    > czasem nie lubicie sobie wypić piwa, albo nawet coś mocniejszego, i co? Mały
                    > rachunek sumienia też czasem się przyda. Jeśli kogoś oskarżasz popatrz
                    czasem
                    > na siebie ...

No tak Kowal to typowy abstynent ....
                    • Gość: henry Re: Kowal to nie pijak IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.04.03, 01:02
                      Miedzy abstynentem a pijakiem jest bardzo duza roznica. A nazywanie pogardliwie
                      pijaczkiem kogos, kto moglby cie zwyczajnie kupic, jest smieszne.
                      • Gość: Lechita Kowal to superidiota IP: 218.39.100.* 14.04.03, 01:45
                        Gość portalu: henry napisał(a):

> Miedzy abstynentem a pijakiem jest bardzo duza roznica. A nazywanie
                        pogardliwie
                        >
                        > pijaczkiem kogos, kto moglby cie zwyczajnie kupic, jest smieszne.

To nie pijak? Czytales jego wypociny? W prawie kazdym odcinku pisze o
                        CHLANIU.Nie o jednym piwku, tylko o chlaniu. Poczytaj jak pisal ze najpierw z
                        Wojcikiem wychlali cala flache a potem jechali na lotnisko. Jechali po
                        pijanemu. Albo jego wypociny o chlaniu wodki z wiadra. Tak, on chlal wodke z
                        wiadra na ZGRUPOWANIU kadry. I o wszytskim pisal w swojej "ksiazce". Co ma
                        ilosc pieniedzy w banku do bycia zwyklym pijaczkiem? A jak nazwiesz kogos kto
                        po przyjezdzie do Polski nie robil niczego poza siedzeniem na dupie na swoim
                        Brodnie chlejac wodke? Nie nie,on chlal jeszcze w Poznaniu jak BLAGAL na
                        kolanach o kontrakt z Lechem. Kibice tego pijaka nie chcieli. To wszystko
                        opisal Kowalczyk. A ze pieniadze zarobil bo potrafil kopac pilke nie czyni go
                        zadnym wielkim czlowiekiem. To jego jeden, JEDYNY talent w zyciu.No, moze ma
                        dwa, najwiekszym talentem to CHLANIE. Idiota nie skonczyl nawet PODSTAWOWKI! To
                        znaczy ze nawet w swiecie takich idiotow jak Jozwiak i Kucharski, ten gruby
                        okragly PIJACZYNA jest najglupszym idiota. JOZWIAK przy nim to Einstein a
                        Kucharski to Newton. Rozumiesz wiec jaki on jest glupi skoro ci dwaj IDIOCI sa
                        przy nim inteligetni?

Kowalczyk to superidiota. A jak czytam jego wypociny to wiem dlaczego tego
                        idioty nikt nie chcial.

Kowalczyk o profesjonalizmie: "Te wyjazdy w Legii to był koszmar. Trzeba było
                        oszukiwać trenerów, bo chyba postawili sobie za cel nas doprowadzić do śmierci
                        przez zabieganie. A my się nie dawaliśmy." Brawo.Nie chcialo sie biegac
                        grubasowi. Dlatego skonczyl tak jak skonczyl.

Kowalczyk pisze : "Idźcie się gdzieś upić razem, może to pomoże. No i
                        oczywiście zero odzewu. Nie o to chodzi, że marzyłem, by pobalować, ale po
                        prostu na Łazienkowskiej nie było drużyny. Raz tylko urządziliśmy większe
                        spotkanie." Nie podobalo sie idiocie ze nikt nie chcial chlac. To, wg.idioty,
                        byla przyczyna nie zdobycia przez Legie mistrza.

To z ostatnich dwoch odcinkow tego szajsu w PS. Wiecej mi sie nie chce czytac
                        bo robi mi sie zle. Ale sam wejdz, w KAZDYM odcinku znajdziesz cos glupiego,cos
                        tak strasznie glupiego ze czlowiek sie dziwi iz mozna funcjonowac z tak niskim
                        IQ. Mozna sie spierac czy ten idiota ma tak niski IQ od urodzenia (nie skonczyl
                        podstawowki (chyba ledwo co skonczyl przedszkole) czy od chlania (z wiader, z
                        podlogi, dupy Wojcika etc).
                        • Gość: Porter Re: Kowal to superidiota IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 14.04.03, 01:50
                          Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Nie nie,on chlal jeszcze w Poznaniu jak BLAGAL na
                          > kolanach o kontrakt z Lechem.

Czego to ludzie nie wymysla... Jak Ty sobie wyobrazasz, po co mialby tak dobry
                          pilkarz grac w tak slabym klubie?
                          • Gość: Lechita Re: Kowal to superidiota IP: 218.39.19.* 14.04.03, 02:01
                            Gość portalu: Porter napisał(a):

> Gość portalu: Lechita napisał(a):
                            >
                            > > Nie nie,on chlal jeszcze w Poznaniu jak BLAGAL na
                            > > kolanach o kontrakt z Lechem.
                            >
                            > Czego to ludzie nie wymysla... Jak Ty sobie wyobrazasz, po co mialby tak
                            dobry
                            > pilkarz grac w tak slabym klubie?

dobry pilkarz?:)
                          • Gość: MaciejK Re: Kowal to superidiota IP: *.radiomerkury.pl 14.04.03, 06:36

> Gość portalu: Lechita napisał(a):
                            >
                            > > Nie nie,on chlal jeszcze w Poznaniu jak BLAGAL na
                            > > kolanach o kontrakt z Lechem.
                            >
                            > Czego to ludzie nie wymysla... Jak Ty sobie wyobrazasz, po co mialby tak
                            dobry
                            > pilkarz grac w tak slabym klubie?

Pomijając resztę posta-o to czemu chcial grać spytaj Kowala-"słaby klub" mu
                            podziękowal...
                            • Gość: Porter Re: Kowal to superidiota IP: *.orion.pl 14.04.03, 08:25

> Gość portalu: Porter napisał(a):
                              >
                              > > Gość portalu: Lechita napisał(a):
                              > >
                              > > > Nie nie,on chlal jeszcze w Poznaniu jak BLAGAL na
                              > > > kolanach o kontrakt z Lechem.
                              > >
                              > > Czego to ludzie nie wymysla... Jak Ty sobie wyobrazasz, po co mialby tak
                              > dobry
                              > > pilkarz grac w tak slabym klubie?
                              >
                              > Pomijając resztę posta-o to czemu chcial grać spytaj Kowala-"słaby klub" mu
                              > podziękowal...

Mysle, ze to wymysl. Kowalczyk nie mogl proponowac swojej osoby Lechowi z
                              powodow estetycznych: zarzad Lecha, trenerzy i kibice caluc go po rekach
                              mogliby go zaslinic. Jesli w Lechu gra Reiss, to Kowalczyk bylby tam najwieksza
                              gwiazda od czasow Czapczyka.
                              • Gość: MaciejK Re: Kowal to superidiota IP: *.radiomerkury.pl 14.04.03, 09:00

>
                                > Mysle, ze to wymysl. Kowalczyk nie mogl proponowac swojej osoby Lechowi z
                                > powodow estetycznych: zarzad Lecha, trenerzy i kibice caluc go po rekach
                                > mogliby go zaslinic. Jesli w Lechu gra Reiss, to Kowalczyk bylby tam
                                najwieksza
                                >
                                > gwiazda od czasow Czapczyka.

Dobre! Z historii powojennej 5+/to za Czapczyka/. Współczesną sobie powtórz bo
                                egzamin do gimnazjum oblejesz na bank...
                                • Gość: Porter Re: Kowal to superidiota IP: *.orion.pl 14.04.03, 09:29

> Gość portalu: Porter napisał(a):
                                  >
                                  > >
                                  > > Mysle, ze to wymysl. Kowalczyk nie mogl proponowac swojej osoby Lechowi z
                                  > > powodow estetycznych: zarzad Lecha, trenerzy i kibice caluc go po rekach
                                  > > mogliby go zaslinic. Jesli w Lechu gra Reiss, to Kowalczyk bylby tam
                                  > najwieksza
                                  > >
                                  > > gwiazda od czasow Czapczyka.
                                  >
                                  > Dobre! Z historii powojennej 5+/to za Czapczyka/. Współczesną sobie powtórz
                                  bo
                                  > egzamin do gimnazjum oblejesz na bank...

No, tos mnie przygwozdzil... Ja nie bede Ci udzielal rad na temat Twojej
                                  edukacji, bo obawiam sie ze za pozno, by cos w tej kwestii zmienic, a nie ma co
                                  kopac lezacego. Zas ludzie prosci tez sa potrzebni.

Zawsze mnie dziwilo, ze kibice Lecha maja Kowalowi za zle pijanstwo, skoro ich
                                  idolem jest Mirek Okonski. To chyba pewna sprzecznosc, czyz nie? Natomiast
                                  podziwiam Wasza bujna wyobraznie: scena jak to Kowal blaga Lecha
                                  - dajcie mi pokopac na Rumunskiej.
                                  Zas Lech odpowiada pryncypialnie
                                  - A spadaj na drzewo, pawianie, my tu nie splamilibysmy sie wspolpraca z takim
                                  tfu, Legionista...
                                  Sfilmujcie to i Oskar pewny.
                                  • Gość: Cyfra Re: Kowal to superidiota IP: *.dip.t-dialin.net 14.04.03, 21:50

> Gość portalu: MaciejK napisał(a):
                                    >
                                    > > Gość portalu: Porter napisał(a):
                                    > >
                                    > > >
                                    > > > Mysle, ze to wymysl. Kowalczyk nie mogl proponowac swojej osoby Lecho
                                    > wi z
                                    > > > powodow estetycznych: zarzad Lecha, trenerzy i kibice caluc go po rek
                                    > ach
                                    > > > mogliby go zaslinic. Jesli w Lechu gra Reiss, to Kowalczyk bylby tam
                                    > > najwieksza
                                    > > >
                                    > > > gwiazda od czasow Czapczyka.
                                    > >
                                    > > Dobre! Z historii powojennej 5+/to za Czapczyka/. Współczesną sobie powtór
                                    > z
                                    > bo
                                    > > egzamin do gimnazjum oblejesz na bank...
                                    >
                                    > No, tos mnie przygwozdzil... Ja nie bede Ci udzielal rad na temat Twojej
                                    > edukacji, bo obawiam sie ze za pozno, by cos w tej kwestii zmienic, a nie ma
                                    co
                                    >
                                    > kopac lezacego. Zas ludzie prosci tez sa potrzebni.
                                    >
                                    > Zawsze mnie dziwilo, ze kibice Lecha maja Kowalowi za zle pijanstwo, skoro
                                    ich
                                    > idolem jest Mirek Okonski. To chyba pewna sprzecznosc, czyz nie? Natomiast
                                    > podziwiam Wasza bujna wyobraznie: scena jak to Kowal blaga Lecha
                                    > - dajcie mi pokopac na Rumunskiej.
                                    > Zas Lech odpowiada pryncypialnie
                                    > - A spadaj na drzewo, pawianie, my tu nie splamilibysmy sie wspolpraca z
                                    takim
                                    > tfu, Legionista...
                                    > Sfilmujcie to i Oskar pewny.

Porter Kowalczyk przy Okonskim to adept sztuki pilkarskiej ,zreszta wystarczy
                                    przesledzic ich kariery i osiagniecia.
                                    Poza tym w kulturze picia tez nie dorownuje Okoniowi ,nie mowiac juz o
                                    wyksztalceniu ....
                        • Gość: Henry Re: Kowal to superidiota IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.04.03, 11:09
                          Gość portalu: Lechita napisał(a):

> To nie pijak?

Nie widze powodu, zeby tak go nazywac.

> Czytales jego wypociny? W prawie kazdym odcinku pisze o
                          > CHLANIU.

Czytalem. Na 110 odcinkow napisal moze w dwudziestu. I nie o chlaniu, tylko o
                          imprezach. Jesli ty przez dziesiec lat swojego zycia nie uzbierales dwudziestu
                          imprez, to ci serdecznie wspolczuje.

> Poczytaj jak pisal ze najpierw z
                          > Wojcikiem wychlali cala flache a potem jechali na lotnisko. Jechali po
                          > pijanemu.

LOL! Albo taksowka.

> Albo jego wypociny o chlaniu wodki z wiadra. Tak, on chlal wodke z
                          > wiadra na ZGRUPOWANIU kadry.

Tak, w ten sposob wprowadzali go do kadry starci pilkarze - Kosecki, Bako,
                          Tarasiewicz itd. Podobnie pila cala druzyna. Dla mnie to zwykla zabawa. Chyba
                          nie sadzic, ze wzial z tego wiadra chausta.

> A jak nazwiesz kogos kto
                          > po przyjezdzie do Polski nie robil niczego poza siedzeniem na dupie na swoim
                          > Brodnie chlejac wodke?

Tego, kto moze pozwolic sobie na siedzenie na dupie nazwe szczesliwcem. Robi co
                          chce, wydaje ile chce - zyc nie umierac. A skad wiesz, ze Kowalczyk na Brodnie
                          chleje wodke? Chlales z nim? Nie sadze.

> Nie nie,on chlal jeszcze w Poznaniu jak BLAGAL na
                          > kolanach o kontrakt z Lechem. Kibice tego pijaka nie chcieli. To wszystko
                          > opisal Kowalczyk.

Zgadza sie, opisal to wszystko. Napisal dokladnie, jak obsmial Lecha, gdy
                          chcial go tam sciagnac Andrzej Grajewski. Niestety, musial lechitom kazac
                          pocalowac sie w odbyt.

> zadnym wielkim czlowiekiem. To jego jeden, JEDYNY talent w zyciu.No, moze ma
                          > dwa, najwiekszym talentem to CHLANIE. Idiota nie skonczyl nawet PODSTAWOWKI!

Jeden z najwiekszych matematykow w dziejach swiata to pewien Hindus, ktory
                          przeczytal w zyciu jedna ksiazke i byl to elementarz z matematyki.

> Kowalczyk o profesjonalizmie: "Te wyjazdy w Legii to był koszmar. Trzeba było
                          > oszukiwać trenerów, bo chyba postawili sobie za cel nas doprowadzić do
                          śmierci
                          > przez zabieganie. A my się nie dawaliśmy." Brawo.Nie chcialo sie biegac
                          > grubasowi. Dlatego skonczyl tak jak skonczyl.

Co to znaczy "skonczyl jak skonczyl". Jako najlepszy pilkarz lat 90, czlowiek
                          niezalezny finansowo? Rzeczywiscie, paskudnie skonczyl. A w tym cytacie masz
                          to, co mysla wszyscy bez wyjatku pilkarze.

> Kowalczyk pisze : "Idźcie się gdzieś upić razem, może to pomoże. No i
                          > oczywiście zero odzewu. Nie o to chodzi, że marzyłem, by pobalować, ale po
                          > prostu na Łazienkowskiej nie było drużyny. Raz tylko urządziliśmy większe
                          > spotkanie." Nie podobalo sie idiocie ze nikt nie chcial chlac. To, wg.idioty,
                          > byla przyczyna nie zdobycia przez Legie mistrza.

Fragment "idzcie sie upic" to nie wypowiedz Kowalczyka, tylko Ireneusza
                          Zawadzkiego, kierownika druzyny. I nie wyrywaj zdan z kontekstu. Nie podobalo
                          mu sie to, ze w druzynie nie ma atmosfery, a pilkarze zamiast ja zrobic,
                          jezdzili i zalatwiali ZUS.

>
                          > To z ostatnich dwoch odcinkow tego szajsu w PS. Wiecej mi sie nie chce czytac
                          > bo robi mi sie zle. Ale sam wejdz, w KAZDYM odcinku znajdziesz cos
                          glupiego,cos tak strasznie glupiego ze czlowiek sie dziwi iz mozna funcjonowac
                          z tak niskim IQ.

Przeczytalem wszystkie odcinki, a takze twoj list i nie mam watpliwosci, ze
                          Kowal bije cie swoim IQ o jakies 100 punktow.
                          • Gość: Porter Re: Kowal to superidiota IP: *.orion.pl 14.04.03, 12:01
                            Gość portalu: Henry napisał(a):

[...]
                            > > Poczytaj jak pisal ze najpierw z
                            > > Wojcikiem wychlali cala flache a potem jechali na lotnisko. Jechali po
                            > > pijanemu.
                            >
                            > LOL! Albo taksowka.

Nie, Kowal pisze wyraznie, ze jechali swoimi samochodami (troche placze sie w
                            zeznaniach, bo wczesniej twierdzil, ze nie ma samochodu). No, ale to chyba
                            wiecej mowi o tym, jakim trenerem jest Wojcik. Pic wodke z dwudziestoletnim
                            zawodnikiem...

> > Albo jego wypociny o chlaniu wodki z wiadra. Tak, on chlal wodke z
                            > > wiadra na ZGRUPOWANIU kadry.
                            >
                            > Tak, w ten sposob wprowadzali go do kadry starci pilkarze - Kosecki, Bako,
                            > Tarasiewicz itd. Podobnie pila cala druzyna. Dla mnie to zwykla zabawa. Chyba
                            > nie sadzic, ze wzial z tego wiadra chausta.

To tez wiecej mowi o tym, jakim trenerem byl Strejlau: on w ogole nie wiedzial,
                            ze kadra imprezuje.

[...]
                            • Gość: Henry Re: Kowal to superidiota IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 15.04.03, 00:36
                              > > LOL! Albo taksowka.
                              >
                              > Nie, Kowal pisze wyraznie, ze jechali swoimi samochodami (troche placze sie w
                              > zeznaniach, bo wczesniej twierdzil, ze nie ma samochodu). No, ale to chyba
                              > wiecej mowi o tym, jakim trenerem jest Wojcik. Pic wodke z dwudziestoletnim
                              > zawodnikiem...

– On jest niemożliwy – pomyślałem uśmiechając się w duchu. W końcu trzeba było
                              przyspieszyć z tymi buteleczkami, bo zbliżał się termin odlotu. Gdy wybiła
                              ostateczna godzina, wszyscy wsiedliśmy w samochody i pojechaliśmy pożegnać
                              trenera na lotnisku.
                              To byl cytat. Nigdzie nie pisze wyrazniem, ze jechali swoimi samochodami. Kazdy
                              zrozumie, jak chce
                      • Gość: Cyfra Re: Kowal to nie pijak IP: *.dip.t-dialin.net 14.04.03, 21:43
                        Gość portalu: henry napisał(a):

> Miedzy abstynentem a pijakiem jest bardzo duza roznica. A nazywanie
                        pogardliwie
                        >
                        > pijaczkiem kogos, kto moglby cie zwyczajnie kupic, jest smieszne.

Chlopcze twoj mozg wielkosci orzecha ziemnego nie moze tego pojac ,ze nie
                        wszyscy sa tacy jak ty.Z roznych prozaicznych wzgledow nie wszyscy sa do
                        kupienia.Dworzec Centralny to twoj i tobie podobnych swiat.......
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka