Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Poznań ukarany zakazem transferów

IP: *.radiomerkury.pl 11.04.03, 19:09
    Dzięki za wyjaśnienie,wielu kibicom szczęka opadła jak uslyszeli
    o zakazie za dlugi. Tylko ciekawe ze sam klub nie moze sprawy
    wyjaśnic kibicom tym bardziej ze wyglada na to że argumenty są
    po "naszej" stronie. Strona klubowa tradycyjnie nabrala wody w
    usta a forum nie wytrzymalo krytyki i poszło do remontu :)
    PZDR
    Obserwuj wątek
      • Gość: pono Re: Lech Poznań ukarany zakazem transferów IP: *.icpnet.pl 11.04.03, 22:33
        właśnie, czy ktoś wie jak długo forum będzie w remoncie???? :)
      • Gość: jeremi Re: Lech Poznań ukarany zakazem transferów IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 23:53
        No proszę, a już niektórzy jechali i mieszali z błotem zarząd...
      • Gość: °HaczyK° Re: Lech Poznań ukarany zakazem transferów IP: *.zagan.sdi.tpnet.pl 12.04.03, 12:02
        zawsze i wszedzie KOLEJORZ najleprzy bedzie.Jest to dlamnie
        glupoto jak mmozna nakladac takom kare na lecha jak inne kluby
        som mocniej zadluzone i nic pzpn w tej sprawie nierobi sami
        ludzie pomyslcie.
        zawsze wierni tylko LECHOWI
        • Gość: k_k_s Re: Lech Poznań ukarany zakazem transferów IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 12:44
          "Haczyk" a dla mnie niezrozumiałe jest jak można popełnić taką ilość błędów w
          jednym, krótkim poście!
          • canemuto a propos... 12.04.03, 13:46
            ...forum, to dziwne rzeczy sie wczoraj dzialy... bylem zalogowany, kiedy
            nagle - po probie ponownego zaladowania strony - cos sie zrabalo i wyswietlil
            mi sie nieprawdopodobny komunikat... poki co nie bede sial plotek, czekam na
            info od Sargona co sie wlasciwie stalo. pozdro.
            • Gość: Sargon Re: a propos... IP: *.pyry.net 12.04.03, 23:02
              canemuto napisał:

> ...forum, to dziwne rzeczy sie wczoraj dzialy... bylem zalogowany, kiedy
              > nagle - po probie ponownego zaladowania strony - cos sie zrabalo i
              wyswietlil
              > mi sie nieprawdopodobny komunikat... poki co nie bede sial plotek, czekam na
              > info od Sargona co sie wlasciwie stalo. pozdro.

Nie ma co ukrywac, forum zostalo shakowane przez Turka(sic!). Podpisal sie w
              nastepujacy sposob.
              Hacked By Dj.MasaL on Cehennem.Com

• canemuto No... 13.04.03, 00:03
                ...to moze sie burak czuc bezpieczny:((( szkoda - to bezmyslna zlosliwosc...
                mam nadzieje, ze was to za bardzo nie podlamalo, oraz ze nastepnym razem uda
                wam sie zabezpieczyc przed takimi smieciami. w kazdym razie gratuluje wkladu
                pracy. pozdro:)))

PS ech, szkoda, ze nie mozna zadzialac niczym w "hakerach" albo
                innym "systemie" i gosciowi wymazac wszystkich danych, ubezpieczen, kart
                etc...
                • Gość: Sargon Re: No... IP: *.pyry.net 13.04.03, 00:14
                  canemuto napisał:

> ...to moze sie burak czuc bezpieczny:((( szkoda - to bezmyslna zlosliwosc...
                  > mam nadzieje, ze was to za bardzo nie podlamalo, oraz ze nastepnym razem uda
                  > wam sie zabezpieczyc przed takimi smieciami. w kazdym razie gratuluje wkladu
                  > pracy. pozdro:)))
                  >
                  Forum juz dziala, zapraszam.
                  Szkoda ze uczymy sie na swoich bledach :(
      • Gość: DAREK Nawet 30 tyś niemacie cieniutko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.03, 12:45
        TO KONIEC LECHA?
        • Gość: Lechita Re: Nawet 30 tyś niemacie cieniutko? IP: 218.39.19.* 14.04.03, 00:41
          Jak glupi to wiadomo ze ze Slaska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka