Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chamstwo z Torunia

IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 13.04.03, 22:45
    Bylem na wielu stadionach w Polsce,ale nigdy nie bylem w Toruniu.Na innych
    stadionach można pogadać z kibicami miejscowych druzyn,powymieniać szaliki
    czy popic piwko,we Wroclawiu,Częstochowie w Pile,Gorzowie.Ale co to jest w
    Toruniu to chamstwo.Rurzucenia butelek w kierunku kibicow gosci,plunie na
    nich,czy próby wszczynania bujek przez ''kibiców'' z Torunia,nie mówiac już o
    przekleństwach.Wstydzcie się torunianie,i uczcie się od innych,bo jesli nic
    nie zrobobicie moze dojsć do tragedi.Mial rację Jacek Krzyzaniak,mowiac,ze
    Toruń ma najgorszych kibicow.Równiez i ja to potwierdzam,wstydzcie sie
    torunianie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kola Re: Chamstwo z Torunia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 22:50
        Faktycznie Krzyżaniak to powiedział i za to los go ukarał, bo mówił nieprawdę.
        Wracając do meczu to kulturalna Bydgoszcz rzucała butelki w stonę Protasiewicza.
        • Gość: michu Re: Chamstwo z Torunia IP: 158.75.5.* 14.04.03, 10:27
          dokladnie, bydgoskie "witanie" protasia
          rzucanie w kibicow miejscowych
          ale czego sie spowiedz skoro kochacie tomasz g. okreslonego przez adamsa jako
          narrow minded, ja tez sie pod tym podpisuje
          pzdr
      • robert_wl Re: Chamstwo z Torunia 14.04.03, 12:50
        Gość portalu: Adrian napisał(a):

> Bylem na wielu stadionach w Polsce,ale nigdy nie bylem w Toruniu.Na innych
        > stadionach można pogadać z kibicami miejscowych druzyn,powymieniać szaliki
        > czy popic piwko,we Wroclawiu,Częstochowie w Pile,Gorzowie.Ale co to jest w
        > Toruniu to chamstwo.Rurzucenia butelek w kierunku kibicow gosci,plunie na
        > nich,czy próby wszczynania bujek przez ''kibiców'' z Torunia,nie mówiac już o
        > przekleństwach.Wstydzcie się torunianie,i uczcie się od innych,bo jesli nic
        > nie zrobobicie moze dojsć do tragedi.Mial rację Jacek Krzyzaniak,mowiac,ze
        > Toruń ma najgorszych kibicow.Równiez i ja to potwierdzam,wstydzcie sie
        > torunianie.

I kto to mówi?! W tej chwili równie dobrze mógłbym skopiować twój tekst, w
        miejsce "kibiców z Torunia" wpisać "kibice z Bydgoszczy" i też byłaby to czysta
        prawda.
        • Gość: + Re: Chamstwo z Torunia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 13:02
          Stałe wsród kibiców z Bydzgoszczy.Rozmawialismy do konca ostatniego biegu,nikt
          nie wymachiwał im przed oczyma.
          Rzucanie butelkami w Prostasa widzielismy .Nie ładnie.Tak sie nie robi.
          Od razu dodam ,ze nasi pseudokibice nie byli nic lepsi.
          • Gość: Łysy Re: Chamstwo z Torunia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 13:16
            Zgadza sie bylem w Toruniu i nie mialem zadnych problemow mimo ze zawsze
            otwarcie mowie skad jestem i komu kibicuje, natomiast kibice-idioci (rzucajacy
            butelkami obojetnie w kogo) zdarzaja sie w kazdym miescie zarowno w Toruniu jak
            i w Bydgoszczy
            • Gość: zonc Re: Chamstwo z Torunia IP: *.awacom.pl 14.04.03, 17:32
              Ci co rzucają to nie są kibice, a ni nawet pseudokibice.. cząśtka kibic nie dla
              nich!!! To są chamy i łosie i co wam ślina na język przyniesie... Na każdym
              meczu znajdzie się jakiś debil!!!! Niestety... na szczęście w żużlu jest 100
              razy lepiej niż w piłsce....

cze pozdr dla Torunia z Bydzi...
              • Gość: michu Re: Chamstwo z Torunia IP: 158.75.5.* 14.04.03, 18:36
                dzieki za pzdr, ja tez was pzdr
                i bez urazy, ale troszke mnie ponioslo
        • Gość: iks Re: Chamstwo z Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 07:52
          Zachowanie sie jednostek na stadionie wcale nie swiadczy, ze pozostali sa tacy
          sami. Debila nie trudno jest spotkac wsrod kilkunastu tysiecy zgromadzonych na
          stadion. A to znaczy, ze nawet jesli jeden czy dwoch durniow z Bydgoszczy
          rzucilo czyms w Protasiewicza, to ze wszyscy inni z Bydg tez sa tak samo glupi.
          Gorzej jest, jesli niektorzy na torze probuja tez w inny niz sportowy sposob
          udowadniac swoja watpliwa wyzszosc.
          Kto wracal w niedziele wieczorem z Torunia i zatrzymal sie w jednej z
          przydroznych knajp, mial okazje przekonac sie, ze z bydgoskim zuzlem wcale nie
          jest tak zle: co niektorzy zawodnicy i ich najblizsze otoczenie, nawet jesli
          nie jezdza juz najszybciej na zuzlu, w kazdej chwili moga zrobic kariere
          wokalna. Wspaniala barwa glosu, prezencja, a i teksty starannie dobrane, bo
          obrazajace niedawnych sponsorow i dawnego kolege z druzyny... Bylo tak fajnie,
          ze nawet jednemu tacie sie podobalo. Cos mi sie zdaje, ze Wisniewski moze
          spokojnie rozwiazac "ich troje". nastepcy juz sa
          • Gość: k13 Re: Chamstwo jest wszędzie IP: 217.97.134.* 15.04.03, 08:48
            Masz rację, zawsze i wszędzie znajdą się debile a to wcale nie świadczy o
            reszcie.
            Przypuszczam, że wstyd Ci za zachowanie następców Ich3 ale może mógłbyś opisać
            bliżej ten genialny nowy zespół. Po co ukrywać, chamstwo należy piętnować.
            pozdro
          • Gość: k Re: Chamstwo z Torunia IP: *.firma / 192.168.0.* 15.04.03, 12:29
            iks dokończe za Ciebie. Nastepcy ich troje to rodzxina Gollobów w składzie:
            Tomek, Jacek, Władysław. Panie Tomku szkoda że poziom kultury osobistej nie
            jest na równi z poziomem sportowym który pan prezentuje. Z drugiej strony
            jeżeli bierze się przykład z ojca to nic dziwnego. To nikt inny jak Papa Gollob
            sprowadził swoje argumenty do poziomu chodnika. Było tak z Dołomisiewiczem,
            teraz z Protasiewiczem. Panowie klasę zawodnika poznaje sie nie tylko po
            osiagnieciach sportowych. Sport to nie tylko zwycięstwa, z których trzeba się
            cieszyć. Sport to tez porażki po których trzeba pogratulować przeciwnikowi i
            wyciągnąc wnioski. Opluwanie wszystkich dookoła świadczy tylko o tym ze do
            klasy mistrza jeszcze daleka droga panie Tomku, Jacku. Obawiam sie ze
            nieosiągalna w panów przypadkach. O panu Władysławie nie wspominam bo myślę że
            szkoda na to czasu. Pozdrawiam
          • Gość: Ryś Re: Chamstwo z Torunia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 18:40
            Drodzy Bydgoszczanie!
            Przypomnijcie sobie ile butelek poleciało na zakończenie derbów Pomorza bodajże
            2 lata temu w Bydgoszczy. Oczywiście przegranych dla Polonii...Generalnie
            chodzi o to, że chamstwo jest dosłownie wszędzie. Nie ma wyjątków.
            Przypomnijcie sobie o niedawnych wybrykach kibiców piłkarskich "cywilizowanych"
            krajów - Anglii, Holandii itd.
            Lubię Bydgoszcz i Bydgoszczan - Ryś z Torunia.
      • Gość: Adrian Re: Chamstwo z Torunia IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 15.04.03, 10:38
        Zgadzam się z opiniami,ze wszędzie sa idioci.Jednak to czego doswiadczylem w
        Toruniu przeszło moje najgorsze oczekiwanie,ZGadza się ze klku ''kibicow''
        Polonii rzucalo w Protasa.Jednak czemu psuedokibice Apatora próbowali wszczynąc
        bójki?my tego czyli bydgoscy fani nie robilismy.Naprawde w Toruniu spotkalem
        najgorszych ;;kibiców'' w Polsce.mimo ze siedzialem spokojnie to jednak
        próbowali równiez ze mną wszczynąc slowne utarczki czy prowokowac bojki.Nas
        szczescie jestem opanowany,bo latwo wyprowadzić kogoś z równowagi.Powiem tak do
        prawdziwycch kibiców z Toruniu,wezcie się za robote i wytępcie ze stadionu tych
        pseudokibicow
        • Gość: iks Re: Chamstwo z Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 11:00
          Adrianowi moge powiedziec tylko jedno: jesli nie widziales w zyciu wszystkiego,
          nie wyrokuj, ze to co zobaczyles jest najgorsze. Ja jezdze na zuzel od ponad 20
          lat i niemal wszedzie widzialem COS, co mnie irytowalo /delikatnie mowiac/.
          Powiem wiecej, widuje to takze odwiedzajac stadion Polonii, bo przeciez jestem
          stad.
          Drugiemu koledze nie bede opowiadal niczego wiecej o nastepacach Ich3.
          Repertuar prezentowali raczej rynsztokowy, czemu trudno sie dziwic zwazywszy na
          wynik zakonczonego meczu. poza tym nie wolno jest zle pisac o naszym ukochanym
          klubie Polonia i o czlonkach jego zarzadu. Jedno jest pewne: mewki przy stole
          byly zachwycone poziomem tekstow wyglaszanych przez IDOLI, zona chyba tez.
          Szkoda, ze niektorzy nie wiedza, ze to, co mowia, zamiast obrazic tych o
          ktorych mowia, wystawiaja smutna wizytowke wypowiadajacym sie. i to by bylo na
          tyle
      • Gość: Magda z Krakowa Re: Chamstwo z Torunia IP: 62.233.162.* 15.04.03, 11:02
        Byłam w Toruniu juz na kilku meczach nie zgadzam się z twoja opinią , wszedzie
        można znależć pomyleńców , którym mylą się stadiony i kibicowanie z walką
        huligańską na ulicy. Nie powinieneś tak pisać , gdyż robisz krzywdę wszystkim
        kibicom z Torunia. Uważam iż wszędzie można spotkać idiotów i nawiedzonych ,
        ale to nie ma nic wspólnego z żużlem.
        Pozdrowienia dla Torunia.
        MAGDA z Krakowa
        • Gość: iks Re: Chamstwo z Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 12:02
          Nie wiem, komu odpisywala Magda z Krakowa, ale zgadzam sie z nia. Pomylencow
          latwo znalezc doslownie wszedzie - rowniez na naszym forum. To ci, ktorzy
          nieudolnosc i niewiedze dzialaczy swojego ulubionego klubu staraja sie
          zatuszowac impertynencja i chamskim pokrzykiwaniem. Durnymi spiewami w knajpach
          tez. Pozdrawiam Krakow.
          • Gość: on Re: Chamstwo z Torunia IP: *.bsb.com.pl 15.04.03, 12:28
            Witam wszystkich serdecznie.
            Chciałem nawiązać do zachowania kibiców i działaczy żuzlowych klubów. O ile
            pamietam to iks pisała o zachowaniu pewnych osób w knajpie na trasie Bydgoszcz-
            Toruń. Tak sie składa, że ja, może nie najbardziej zagożały sympatyk czarnego
            sportu, zawitałem do tegoz miejsca, o który pisze jeden z gości portalu.
            Przerażony byłem atmosferą, która tam panuje, hamstwem i prostotą kibiców (o
            ile sie nie pomyliłem "bydgoskich"), a na domiar tego na kolana rzuciła mnie
            bierna postawa "działaczy" sportowych, wobec zachowania tych młodych ludzi
            (choć o człowieczeństwie tu trudno mówić). Panowie!!!jeżeli mamy walczyć z
            hamstwem i bijatykami na polskich stadionach, to kto jak nie wy, ma temu
            zapobiec. Jeżeli z pogardliwym uśmieszkiem i bierną postawą patrzycie na to co
            się wyprawia, to przepraszam, ale "zdajcie sprzęt".
            • Gość: iks Re: Chamstwo z Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 12:47
              Czesc on!
              Dlaczego namawiasz dzialaczy do tego, zeby zwalczali chamstwo? Jak maja to
              robic, skoro to o czym tak brzydko piszesz dochodzilo z okolic stolika, przy
              ktorym siedzial jeden z nich - czlonek zarzadu ich klubu z rodzina i znajomymi.
              Nie zapominaj, ze podobno istnieja wsrod nas tak zwani "nietykalni", ktrym
              wszystko wolno i wszystko uchodzi plazem.
      • Gość: snoop Re: Chamstwo z Torunia IP: *.localdomain / 192.168.1.* 15.04.03, 14:41

> Bylem na wielu stadionach w Polsce,ale nigdy nie bylem w Toruniu.Na innych
        > stadionach można pogadać z kibicami miejscowych druzyn,powymieniać szaliki
        > czy popic piwko,we Wroclawiu,Częstochowie w Pile,Gorzowie.Ale co to jest w
        > Toruniu to chamstwo.Rurzucenia butelek w kierunku kibicow gosci,plunie na
        > nich,czy próby wszczynania bujek przez ''kibiców'' z Torunia,nie mówiac już o
        > przekleństwach.Wstydzcie się torunianie,i uczcie się od innych,bo jesli nic
        > nie zrobobicie moze dojsć do tragedi.Mial rację Jacek Krzyzaniak,mowiac,ze
        > Toruń ma najgorszych kibicow.Równiez i ja to potwierdzam,wstydzcie sie
        > torunianie.

Najwyrazniej malo widziales
        tak jak moi poprzednicy wypomne butelke rzucona w strone Protasa zobacz sobie
        jak witany byl u Nas Kowalik ...
        ze Krzyzaniaka nikt nie lubi to wiadomo sam sobie zapracowal na taka opinie
        (oczywiscie po czesci) oczerniajac torunskich kibicow
        a mam jeszcze jeden przypadek gdy wracalem z meczu przechodzilem obok "klatki"
        dla gosci w czapce Apatora z kilkoma znajomymi
        nagle koles w wieku moze 35 lat zaczyna wolac Polonia Bydgosz no to ja mu
        odpowiadam Apator Torun i tak kilka razy
        chyba mu sie troche skonczyl glos i checi bo zaraz zawolo TORUNSKIE PSY
        w tym momencie najchetniej bym sie odwrocil i .. nie wazne puscilem to w nie
        pamiec odwrocilem sie i powiedzialem ze extra macie kibicow w Bydgoszczy jak
        kazdy tak mysli o kibicach z Torunia chyba mu sie troche glupio zrobilo i juz
        wiecj nic nie powiedzial
        najpierw sie zastanowcie a pozniej cos mowicie taka rada i to wszystko
        na nastepne derby zapraszam na mecz ze mna i znajomymi a wtedy napewno nikt Ci
        nie bedzie robil zadnych wyrzutow
        pozdrawiam Bydgoszcz
      • Gość: Mario Re: Chamstwo z Torunia IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 16:58
        Powiem tak,żadna ze stron nie jest święta,ale pisanie o najgorszej widowni w
        Toruniu to jakieś nieporozumienie.Mecz na którym byłeś ostatnio to nie był
        zwykły pojedynek 2 różnych drużyn tylko derby.Gdybyś przyjechał na mecz z
        Wybrzeżem przekonałbyś się jak spokojnie było na trybunach.
        Zgadzam się w 100 procentach z robertem_wl,że tak można też powiedzieć o
        kibicach bydgoskich gdyby derby odbywały się właśnie w ich mieście.Poza tym na
        trybunach było strasznie dużo ludzi,bliskosć kibiców z dwóch miast również
        prowokowała pewne zachowania.
        Ponieważ tyle jeździsz po stadionach to zapewne pamiętasz inaugurację zeszłego
        sezonu w Gdańsku gdzie zawitała Polonia i tamtejsi kibice pogonili przyjezdnych.
        Również wybryki kibiców z Zielonej Góry podczas Wielkiego Finału GP w Pile
        czy "przyjemni" kibice CKMu na IMP w Toruniu są pewnie i tak Twoim zdaniem
        spokojniejsi niż ci z Torunia.
        • Gość: MONK Re: Chamstwo z Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 21:58
          ten temat wraca po kazdych derbach wiec pewnie cos w tym jest i bedzie.
          powiem inaczej - bylem na kilku stadionach i najgorzej bywalo wlasnie w
          Toruniu i do tego w Czestochowie - szczyt debilizmu. Torun tlumacza derby -
          wlokniarza nie tlumaczy nic (jezeli wogole mozna tu mowic o wytlumaczeniu dla
          takiego stopnia ciemnoty).
          inna prawidlowosc zauwazylem - im wyzej polonia przegrywa tym gorzej jest na
          trybunach (mowie o derbach w toruniu). nie wiem jak bylo w tym roku, opieram
          sie na poprzednich doswiadczeniach.
          to chyba jest tak, ze gdy sie siedzi na swoim stadionie to zwyczajnie nie
          zwraca sie uwagi na gwizdy wobec obcych; swoi dostaja owacje (co jest
          naturalne). negatywne zachowania odczuwa sie dopiero na wyjazdach (bo czemu na
          jacka golloba, ktory jest w bydgoszczy kochany nagle pada tyle gwizdow).
          bardzo fajnym wyjatkiem jest pila - mam nadzieje, ze nie zdazyli sie kibice
          zmanierowac.
          ps. aha - a najgorzej to jest w gdanksu - czestochowa i torun to pikus -tam
          jest naprawde niebezpiecznie (mowie tylko o meczach polonii - inncy nie znam).
          pozdr.
          • Gość: Mario Re: Chamstwo z Torunia IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 23:54
            Również uważam że złe zachowanie kibiców dostrzega się dopiero w meczach
            wyjazdowych.Z kibicami Apatora,mam bardzo podobne spostrzeżenie,jest tak że im
            wyżej przegrywa Polonia tym ci jeszcze intensywniej wyrażają swoje emocje(nie
            zawsze pozytywne).Oj,nasłuchałem się okrzyków w stylu gdzie jest Polonia ?
            itd,itp.ALe tak samo byłoby na każdym innym stadionie.
            Jeszcze parę słow odnośnie rewanżu w Bydgoszczy - tam Apatorowi o zwycięstwo
            będzie bardzo ale to bardzo trudno.Przede wszystkim mobilizacja w Polonii
            będzie maksymalnie maksymalna ażeby zmazać złe wrażenia z pierwszego meczu a
            ponadto zawodnicy znają tam każdy metr toru.Bardzo podobały mi się słowa
            Pepe,że nie jest sztuką wygrać u siebie, znacznie trudniej wygrywa się na
            wyjazdach.
            • Gość: Łysy Re: Chamstwo z Torunia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 08:43
              Jesli chodzi o chamstwo na stadionach to dla mnie najgorzej jest w Gnieznie
              wszedzie zdarzaja sie idioci na trybunach ale Gniezno przebija wszystkich
              • Gość: MONK Re: Chamstwo z Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 09:36
                a czy to nie w gnieznie trzech zuzlowcow pobilo jakiegos goscia w bialy dzien
                w centrum miasta?

co do rewanzu to napewno takiego pogromu nie bedzie z prostego powodu -
                polonia gorzej juz pojechac nie moze
                • Gość: Łysy Re: Chamstwo z Torunia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 09:54
                  O zuzlowcach ktorzy mieli kogos pobic nic nie wiem natomiast sam tam oberwalem
                  po glowie, do tego obrzucono mi kamieniami samochod dlatego mam takie zdanie
                  o "kibicach" w Gnieznie
      • alcest1 Re: Chamstwo z Torunia 17.04.03, 17:15
        Ej gościu, jeśli nigdy nie byłeś w Toruniu to skąd wiesz jak tam jest? Ja
        akurat jestem z Bydgoszczy, w Toruniu jestem co roku na derbach i jeszcze nigdy
        nie widziałem chamstwa. Więc od.pierdol się od Torunia gamoniu. A zawodnikom
        Apatora życzę zdobycia mistrzostwa. I tak Polonia - Apator są najmocniejci w
        Polsce!
      • Gość: Adrian Re: Chamstwo z Torunia IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 18.04.03, 18:04
        Bylem na meczu w Toruniu.Siedzialem w klatce,pewnie Wy ktozy tam nie siedzieli
        nie wiedzą,ze wlasnie kolo klatki przyjezdznych siedzą imbecyle któzy szukają
        tylko zaczrpki.Ale Toruń,rzeczywiscie ma najgorszą publicznośc.Nie dziwcie
        się ,ze gwizdalismy na Protasia,przeciez jak by Rickardsson odszedl do Poloni,
        to byście nie rzucali w niego butelkami?a co do tego,ze kluby powinny zadbac o
        bezpieczenśwo kibiców.Powinien bo obecne bezpieczeństwo kibiców
        przyjezdznych.Sądze,ze sami kibce porządni ,powinni chuliganow sami przekazywac
        odpowiednim sluzbom
        • Gość: + Re: Chamstwo z Torunia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 18:16

> Bylem na meczu w Toruniu.Siedzialem w klatce,pewnie Wy ktozy tam nie
          siedzieli
          > nie wiedzą,ze wlasnie kolo klatki przyjezdznych siedzą imbecyle któzy szukają
          > tylko zaczrpki.Ale Toruń,rzeczywiscie ma najgorszą publicznośc.Nie dziwcie
          > się ,ze gwizdalismy na Protasia,przeciez jak by Rickardsson odszedl do
          Poloni,
          > to byście nie rzucali w niego butelkami?

nie wiem jak kto ,ale ja bym sie cieszył .w przyszłym roku jeśli
          nie wystarczy kasy ,powinien zostac tylko Jason, Ricki nie sobie szuka zajecia.

Druga kwesita>Nic nie tłumaczy rzucania w protasa butelkami.Nie lubię go i
          nigdy za nim nie przepadałem ,ale taż nigdy bym nie rzucił w nikogo.

Powiedz własciwie dlaczego tam siedziałes ? Czy dlatego ze swój ciągnie do
          swego?
          Ja stałem wraz z dużą grupą kiboli z Bydgoszczy i nic.Normalna rozmowa ,wymiana
          poglądów itd.

Apropos tych burd powiem tak "Kto sieje wiatr ,zbiera burzę"

• Gość: Ajax Re: Zmieńmy temat IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 22:51
            Proszę zauważyć ile emocji i wiele niepotrzebnie wypowiedzianych słów wywołał
            jeden głupi tekst Adriana . Wzasadzie nie wiem do czego on zmierza.Jeżeli
            zależy mu na spokoju na stadionie to nie tędy droga, a przytoczone słowa
            Krzyżaniaka zaszkodziły również bydgoskiemu zawodnikowi.Idąc na mecz o
            podwyższonym ryzyku trzeba mieć świadomość , że jest się w kinie i nie trzeba
            szukać okazji do awantur.
            Byłem na wielu meczach derbowych w Bydgoszczy i nie spotkała mnie żadna
            krzywda w tym mieście .Pozdrawiam bydgoszczan i życzę wam miejsca w pierwszej
            czwórce.
            • Gość: MONK Re: Zmieńmy temat IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 23:06
              ten temat zawsze wraca jako dodatek do derbow, sam chyba kiedys zalozylem
              podobny watek jakis rok temu. ale rzeczywiscie nie ma czego walkowac dalej.
      • Gość: gosia Re: Chamstwo z Torunia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 18:36
        co do chamstwa.zgadza sie-jest ono wszedzie,ale w toruniu jest naprawde b.duze!
        nigdzie indziej nie ma takiego chamstwa na calym stadionie,u nas jak i w
        in.miastach zdarzaja sie jednostki idiotow.
        co to torunskich kibicow takie zdanie maja ludzie w calej polsce!
        CO DO PRZYSPIEWEK W KANJPIE!!!!NAJLEPIEJ TERAZ ZWALCIE WINE NA TOMKA,ZE KIBICE
        TAK SPIEWALI.TAK,FAKTYCZNIE TO JEGO WINA,ZE KIBICE SPIEWALI NA TEGO WSTRETNEGO
        PEPE!!!!
        JAKI TO MA ZWIAZEK Z KLANEM G????
        BOZE.LUDZIE CZY WY NIE MACIE INNYCH PROBLEMOW,TYLKO WYPISYWAC CZY KOMUS BYLO
        WESOLO CZY NIE????TERAZ MOZE WEZCIE NAJEZDZAJCIE NA WLADKA,ZE SIE SMIAL!TO JUZ
        MU NIE WOLNO SIE SMIAC??
        KIBICE SPIEWALI CO IM SIE PODOBALO,A ZE NIENAWIDZA TEJ PRZYBLEDY PEPE TO MOGE
        IM TYLKO POGRATULOWAC!!!
        GDYBY WIEDZIELI O NIM CHOC 10% TO BY ZMIENILI ZDANIE!MAM
        PEWNE"PIKANTNE"SZCZEGOLY O TYM CZLOWIEKU,ALE UWAZAM ZE KAZDY CZLOWIEK ZASLUGUJE
        NA ODROBINE PRYWATNOSCI I NIE BEDE TEGO NAGLASNIAC,CHOC NIENAWIDZE PROTASA JAK
        PSA!
        I W 100%PASUJE DO CRUMPA,RICKARDSSONA I TEGO TORUNIA!!!!!!!!!
        z pozdrowienioami i caluskami dla przesympatycznego i odlotowego klanu g.
        • Gość: Mario Re: Chamstwo z Torunia IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 19:48
          A tak naprawdę to o co Ci chodzi?
          Pikantne szczególy?Znaczy co?Lubi chłopców czy jak?
          • robert_wl Re: Chamstwo z Torunia 19.04.03, 20:08
            Gocha, twoim problemem jest to że na samą nazwę Toruń dostajesz pryszczy na
            twarzy, a zaślepienie uniemożliwia rozsądne myślenie.
            • Gość: zonc Gosia be dziewczyna!! IP: *.awacom.pl 19.04.03, 20:58
              Gosiaczku masz najzyklejszy wstręt do Torunia!!! Za co ty ich nie
              nawidzisz!! A pretensje do PePe są wogóle nie na mjejscu, chodzi ci za pewne żę
              Piotrek przeszedł dl T. A co miał zrobić!! On chciał być u nas!! A to iż
              zapewne jeszcze kilka miesięcy temu kibicowałaś PePE a dziś go nienawidzisz to
              tylko i wyłącznie świadczy o tobie!!! HEH kobito wylecz się z agresji w Toruniu
              są naprawde mili ludzie!!!

cze pozdr dla T. z B.
              • Gość: MONK Re: Gosia be dziewczyna!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.03, 00:01
                ta osoba negatywnie kojarzy mi sie ze sportsboardem ale moze to tylko
                zbieznosc nickow (i pogladow)
                • Gość: SDB Re: Gosia be dziewczyna!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 10:38
                  hmmmm klan Gollobow cieszacy sie uznaniem i pewnym autorytetem na pewno
                  cieszylby sie gdyby wiedzial ze ma tak kulturalna, uprzejma i zyczliwa
                  rzeczniczke interesow jak Gosia. piekna cenzurka dla bydgoszczy ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka