Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dot. klonów

IP: 62.121.128.* 14.04.03, 18:09
    Popieram wszystkich którzy sa przeciwko klonom. Utworzyłem tyle drużyn nie po
    to żeby popsuć zabawę, ale po to żeby wymusić zmiany w regulaminie- ten
    sposób uznałem za jedynie skuteczny. Możecie się z tym zgodzić lub nie. Bawię
    się w tą grę od samego początku, uważam że jest super. Protesty co do
    klonowania istniały wcześniej i nic to nie dało. Też mnie to wkurzało. Używam
    jednej nazwy prezesa i nazwy drużyn z kolejnymi numerkami,żeby było widoczne
    że jest to ta sama osoba. Z Waszych reakcji wnioskuję że mój sposób protestu
    jest skuteczny, wywołuje oburzenie, czekam na reakcję organizatora. Nie wiem
    czy można mi zarzucić grę nie fair,jednakże osoby które wysuwają taki zarzut -
    i posiadają tylko jedna drużunę serdecznie przepraszam. Mam nadzieję że w
    przyszłych edycjach organizator zastosuje stosowny zapis w regulaminie i
    pomyśli nad sposobem jego wyegzekwowania.
    Na koniec kilka uwag do konkursu gazetowego - być może sposób zgłoszenia
    drużyn przez płatny sms ograniczy klonowanie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: siedlaq Re: Dot. klonów IP: *.ha.pwr.wroc.pl 14.04.03, 18:37
        jesli to naprawde ty, to mnie dopiero zdezorientowales... ;) Normalnie szczeka
        opada...
        Ale w jednym jest problem - skad mam wiedziec, ze to naprawde ty?? Troszeczke
        nie chce mi sie wierzyc, ze ty wziales na siebie caly ciezar walki z
        kloniarzami i biedny musisz sie teraz meczyc z ta setka klubow. Jak ochlone z
        wrazenia to moze wymysle sposob, zebys mnie o tym przekonal...

mimo wszystko pozdrawiam
        • Gość: siedlaq Re: Dot. klonów IP: *.ha.pwr.wroc.pl 14.04.03, 18:38
          jedyne co mi w tej chwili przychodzi do glowy - NAPISZ TO SAMO, tylko nie jako
          gosc...
          • Gość: Beczkawina Re: Dot. klonów IP: 62.121.128.* 14.04.03, 18:46
            Wejdź na czat
            • Gość: extrem Re: Dot. klonów IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.04.03, 18:55
              A moze po prostu to bedzie juz ostatnia edycja Piłkarzyków, bo ja np nie widze
              pomyslow jak odrozniac klony(cookies mozna skasowac a ip zmienic), jesli ktos
              nie umie sie bawic to nie ma zabawy, tak mnie rodzice uczyli...
              • Gość: ja Re: Dot. klonów IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 14.04.03, 18:58
                a czlowieku nie pmyslales o ludziach ktorzy nie maja komorki to niby jak maja
                wyslac ten platny sms
                • Gość: Maverick Re: Dot. klonów IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 19:54
                  Po pierwsze - niska cena nikogo nie powstrzyma.
                  Po drugie - wysokiej ceny nie chce mi sie placic, i jeszcze przez komorke! Juz
                  mamy pilkarzyki plus.
                  Pozdrawiam
            • Gość: siedlaq Re: Dot. klonów IP: *.ha.pwr.wroc.pl 14.04.03, 20:21
              bylem, ale ciebie nie bylo... cos mi sie nie chce wierzyc, ze to ty...
              • wratislavia1 Re: Dot. klonów 14.04.03, 23:01
                no brawo zgloszenia poprze platny sms..fajnie ze w tym kraju wszyscy maja
                telefony komorkowe..juz wystraczy ze redkacja sobie wymyslila jakies zryte
                Pilkarzyki Plus..to wystraczy....
      • Gość: mario Re: Dot. klonów IP: *.wmc.com.pl 14.04.03, 21:14
        Wprowadzenie smsów to nie jest zbyt dobry pomysł poniewaz nie wszyscy maja
        komórki. Najlepszym sposobem na walkę z klonami byłoby wprowadzenie do
        regulaminu zapisu że jedna osoba może mieć tylko jedna druzynę. Ale znając
        redakcje to nie zgodzi sie na takie rozwiązanie ponieważ każde kolejne konto to
        dodatkowe wplywy od reklamodawców. I jak tu być mądrym?
        • Gość: bejrut Re: Dot. klonów IP: *.kostrzyn.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 21:31
          hm ja rozmawialem na czacie z beczkwaina i mysle ze koles ma troche racji,
          redakcja troche dala ciala;p najlepiej by bylo, jakby redakcja naprawila swoj
          blad a beczkwina przedkoncem rundy pozbyl sie "klonow" tak zwanych :P niech se
          ta jedna najlepsza druzyne zostafi i luz;]
          • Gość: klony sux!! Re: Dot. klonów IP: *.acn.waw.pl 14.04.03, 22:48
            Racja klony trzeba niszyczyć ale jak widać redakcja nas hmmmm... trochę olewa.
            A nasz klon beczkowizna (czy jakoś tak :)) trochę nastukała punktów lidze
            Wisła Kraków. Niby jak chcecie zrobić tak aby każdy miał tylko jedno konto??
            Sms-y to nie jest dobry pomysł.
      • Gość: siedlaq Re: Dot. klonów IP: *.ha.pwr.wroc.pl 15.04.03, 08:22
        no i co?? pojawisz sie jeszcze raz, tym razem nie jako gosc, czy ten twoj post
        mam puscic w niepamiec?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka