Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pilkarzyki za Sms

14.04.03, 19:47
    Ja juz wole grac z tymi glupimi klonami niz mam jescze wysylac sms na to
    zeby pograc. Blagam zeby od nastepnego zesonu pilkarzyki nie byly
    platne .dodawac swoje opinie bo to wazna sprawa czy jestesce za placeniem i
    bez klonów czy bez placenia i gra z klonami
    Obserwuj wątek
      • Gość: Maverick Re: Pilkarzyki za Sms IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 20:03
        Ja juz pisalem, ja do klonow nic nie mam. Ja jestem przeciw placeniu.
        Pozdrawiam (Ja :-))
        • wratislavia1 Re: Pilkarzyki za Sms 14.04.03, 23:05
          Pewnie ze jestem przeciw sesemesom nie kazdy musi miec ''komorke''.redakcja na
          to nie pojdzie bo zamiast 60000tys druzyn ,bedzie miala 15000 .
          Jak juz lepszy jest pomysl z podaniem Pesela przy rejestracjii
          • pitrix Re: Pilkarzyki za Sms 14.04.03, 23:22
            Też mi się wydaję że piłkarzyki w przyszłym sezonie już będą płatną zabawą:(.
            Liczy sie jednak tylko kasa, założe się że już panowie redaktorzy zacierają
            ręce na sms-owe zyski. Już sama kasa za reklamy na stronach www to za mało,
            kombinuje się jak tu zrobić żeby mieć więcej i więcej...................
            W każdym razie jeśli do tego dojdzie to ja wysiadam.
            • Gość: meficzek Re: Pilkarzyki za Sms IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.03, 23:29
              a ja jestem w stanie zaplacic ta symboliczna zlotowke. Uwazam, ze redakcji
              udalo sie stworzyc naprawde rewelacyjna gre i nie widze powodow, dla ktorych
              mieliby oni nie pobierac symbolicznej oplaty od kazdego uczestnika.
              Doprowadzilo by to takze do zwiekszenia atrakcyjnosci nagrod i zredukowania
              liczby klonow. Dlatego wydaje mi sie, ze platne pilkarzyki nie beda mialy
              samych minusow. Pozdrawiam.
      • Gość: kk Re: Pilkarzyki za Sms IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 14.04.03, 23:44
        ja jestem za płaceniem.
        • prezesik1983 Re: Pilkarzyki za Sms 15.04.03, 21:53
          Ja tez jestem za placaniem ale tylko tej symbolicznej zlotowki
          • Gość: m71m Re: Pilkarzyki za Sms IP: *.media4.pl 15.04.03, 22:39
            Ale szanowni przesi pomysleli ze NIE KAZDY musi miec tak jak wy tak niezbedny
            przyrzad do funkcjonowanoia jakim jest telefon komorkowy? a przeciez taki ktos
            nie bedzie biegal po koelgach zeby mu uzyczyli ''komorki'' bo musi zapisac sie
            do''pilkarzykow''a po drugie taki ktos nie bedzie po to specjalnie kupowal
            telefonu komorkowego....wiadomo najlepiej myslec tylko o wlasnej pupie....
            pozdrawiam...
            Ps.Mam nadzieje ze redakcja na to nie pojdzie ,chodz swiem watpic bo przeciez
            jest szansa na doatkowy zysk....dobre i te 20 000 (zakladajac ze tyle osob
            zagra i sms-bedzie za 1 zl)...
            A moze ''Pilkarzyki'' za 100 zl na konto Wandy Rapaczynskiej lub innej
            ''bidulki''z Agory?
      • Gość: Kiwny Re: Pilkarzyki za Sms IP: *.chello.pl 15.04.03, 23:14
        LUDZIE!!!
        Siedzicie na tym forum i piszecie głupoty a nie przeczytacie (lub nie
        rozumiecie co przeczytacie) co Redakcja pisała jużkilka razy. Zapewniają, że
        Piłkarzyki pozostaną darmowe w podstawowej formie ale będą rozszerzać
        Piłkarzyki+. Zapewnili też, że nigdy nie będzie opcji kupowania punktów.
        • Gość: meficzek Re: Pilkarzyki za Sms IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.04.03, 00:41
          ale nie napisali ze nie bedzie opcji kupowania gotowki.
          • artur.dent Re: Pilkarzyki za Sms 16.04.03, 01:25
            Gość portalu: meficzek napisał(a):

> ale nie napisali ze nie bedzie opcji kupowania gotowki.

kupowanie pieniedzy, hmmm ciekawa koncepcja.
            "Ej stary w ogole nie mam kasy na pieniadze..."
            Niezle brzmi, co?

A poza tym wszystko OK?
          • redakcja Re: Pilkarzyki za Sms 16.04.03, 11:28
            Człowieku, czemu wszędzie węszysz spisek?

Oświadczaliśmy kilka razy, że nie pójdziemy śladem innych menedżerów
            piłkarskich. Chyba Prezes tego nie przeczytał. Za pieniądze (czytaj SMS)nigdy
            nie będziemy sprzedawać ani punktów ani doładowywania konta. To kompletnie
            sprzeczne z ideą Piłkarzyków.

Piłkarzyki Plus mają zapewnić graczom znacznie więcej przyjemności z gry.
            Dodatkowe statystyki, które dalej będziemy rozwijać, ułatwiają grę, ale nie
            gwarantują dobrych wyników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka