Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do REDAKCJI !!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.my.domain / 192.168.0.* 14.04.03, 20:10
    oj redakcjo , ale bledow w tej kolejce narobilas :((((((( po pierwsze gajtek
    podawal do slusarskiego i to doskonale bylo wiedac na powtorkach - krzysiek
    chcial uderzyc , ale troche skiksowal i kopnal tak ze pilka jeszcze po drodze
    trafila w obronce widzewa i trafila do slusarskiego , ktory strzelil bramke.
    2 wpadka to z kielbowiczem , nie uznaliscie mu asysty , a to on podawal pilke
    z rzutu roznego po ktorym to CHYBA jarzebowski strzelil gola. nie rozumiem
    dlaczego uche ma 10 ptk. < bo 5-strzelenie bramki + 2-udzial w meczu + 1-
    decydujace trafienie + 1-wisla jest na czele = 9 ptk , czyz nie ??? i
    jeszcze pare bledow , ale musze isc na kolacje pa pa prosze o ustosunkowanie
    sie do moich zarzutow :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: mario Re: Do REDAKCJI !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wmc.com.pl 14.04.03, 21:16
        Za strzelenie decydujacej bramki zawodnik dostaj 2 a nie 1 punkt. Na drugi raz
        radzę zapoznac sie z punktacją.
      • Gość: kk Re: Do REDAKCJI !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 15.04.03, 00:00
        O ile wiem, a nie wiem dokładnie (opieram się na "lidze na żywo") Kiełbowicz
        został zmieniony w 62 minucie spotkania, a Jarzębowski gola strzelił w 87. Więc
        to chyba jednak nie Kiełbowicz podawał. co do asysty to redakcja już na to
        odpowiadała - podobno (wg redakcji) i w przeglądzie sportowym i gdzieś tam
        jeszcze i w sprawozdaniu obserwatora gazety wszędzie widnije nazwisko Reissa
        jako podającego. Od siebie dodam, że w Canale+ też mówili, że to Reiss
        (spacjalnie się nie przypatrywałem kto tą piłkę kopnął :)).
      • austria Re: Do REDAKCJI !!!!!!!!!!!!!!!!! 15.04.03, 09:27
        Punktacja jest OK. Chcialbym tez zwrocic uwage, ze sugerowanie sie liga na zywo
        nie zawsze w pelni odzwierciedla punktacje po kolejce.
        Jak sama nazwa wskazuje wszystko dzieje sie na zywo i czasami obserwator Gazety
        wpisujac dane do laptopa moze cos przeoczyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka